Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Last minute 11 april

Aan het oriënteren op last minute op 11 april 2024? Middels onze vliegvakantie-vergelijker ontdek je top-deals en heerlijke vliegvakanties waarbij je vertrekt op 11-4-2024. Ga jij voor een relaxte trip naar Frankfurt, een memorabele vliegreis naar Nieuw Zeeland of juist een volledig relaxte (ultra) all-inclusive vakantie in Bali? Bijna niets is te gek. Vergelijk de beste deals van Vakantiediscounter en Oad, en boek de mooiste vakantie tegen de scherpste prijs.

  • Alle vliegvakanties met vertrekdatum elf april 2024 in één oogopslag.
  • Betaalbaar naar de zon al vanaf €176,00.
  • Overmorgen al vliegen. Snel, veilig en gemakkelijk boeken.
  • Profiteer van vroegboekkortingen voor april 2025.
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Vertrekdag11 april 2024
Seizoen (astronomisch)Lente
Gemiddelde °C in NL9,1 graden
Temp. Zuid-Europa (gemiddeld)19,5 graden
Populaire pakketreisZonvakantie & Strandvakantie
Populaire landenCyprus en Dubai
Populaire vliegmaatschappijKLM en Vueling
Last-minute vliegvakantie€179,50
Meest gekozen luchthavensSchiphol en Keulen

Boek last vliegvakanties vertrekdatum 11 april 2024

Over enkele weken de zon opzoeken? Dankzij deze website doorzoek je de mooiste vliegvakantie last minutes voor bestemmingen met zongarantie. De wens om op zeer korte termijn te vliegen zien we als een Last Minute reis. Het liefste op vakantie op 11 april 2024? Veel vakantie aanbieders zijn tegenwoordig erg servicegericht. Nagenoeg elke vertrekdag is mogelijk. Opmerkelijk: klik je de optie flexibel reizen aan? De vergelijkers checken dan ook vliegreizen waarbij je een of twee dagen eerder vertrekt (10 april 2024) of later (12 april 2024). Zo zie je in 1 overzicht de beste deals voor de gekozen reisperiode.

Vliegen naar de zon
Vlieg jij het liefst naar de meest zonnige bestemmingen/ Dan maken we jou vast blij met een onvergetelijke vlieg-zonvakantie. Tussen mei en oktober zijn er in Europa voldoende mogelijkheden. Bijvoorbeeld. Italië, Attika of Azoren. Lukt het niet om deze periode vrij te krijgen? Je kunt reizen naar winterzonbestemmingen als Hawaii + Phuket. Daar schijnt de zon het hele jaar door.

All-inclusive vliegvakantie
Prefereer jij een all-inclusive vliegvakantie met aankomstdatum elf april 2024? Dit is natuurlijk pure luxe en volledig verzorgde vakanties. Onbeperkt genieten van lekker eten en drinken. Soms zijn extraatjes zoals windsurfen ook voor rekening van het hotel. Zo houd je grip op de kosten. Voor de kleine portemonnee zijn Sicilië en Levicomeer aantrekkelijk. Wil je wat verder van huis? Overweeg dan volledig verzorgde vliegreizen naar Georgië of Argentinië.

Rondreis met vlucht
Liever niet te lang op 1 plek blijven hangen? Dan Kun je kiezen voor een geweldige rond- of groepsreis. Maximale variatie op verrassende en inspirerende plekken. Lekker luieren aan het strand, de natuur in, en cultuur met elkaar combineren. Voorbeelden van zo’n vakantie zijn een Fotoreis Cuba en natuurlijk 20-daagse Zuid-Afrika, Botswana & Zimbabwe? Een optie is vaak fly en drive: pakket met vlucht en huurauto.

Citytrip
Een (lang) weekend weg? Een stedentrip in Nederland of daarbuiten is erg populair. Je kunt helemaal opgaan in een onbekende omgeving. En kennismaken met een andere cultuur. Binnen de grenzen boek je de scherpste citytrips. Denk aan Dublin & Belgrado. De meeste mensen kiezen voor een weekend van vrijdag tot maandag, of gewoon een hele week in april 2024.


Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


De fijnste hotels voor 11-4-2024

Een lekker temperatuurtje, heerlijke stranden en een verkoelende zee. Dat zijn de ingrediënten van een fantastische vliegvakantie met zon. En dat is helemaal niet zo moeilijk. In Nederland is er geen zongarantie. Rond deze periode ligt de temperatuur gemiddeld rond de 9,1 graden. Maar, in Portugal of verder in Zuid-Europa geniet je vanaf het voorjaar tot oktober volop van de zon. In de overige maanden zijn er genoeg alternatieven, denk aan Punta Sam en Emecik. Een ontspannen vakantie in fantastische appartementen voor een memorabele vliegvakantie.

Bij vertrekdatum elf april is er voldoende reisaanbod waar je geniet van de zon. Hieronder vind je een aantal bruikbare resorts en landen:

  1. Hotel Thailand: Phuket Marriott Resort Spa Nai Yang Beach (Ban Bang Ma Lao)
  2. Hotel Verenigde Arabische Emiraten: Habtoor Grand Beach Resort Spa (Dubai)
  3. Hotel Indonesie: Keraton Jimbaran Beach Resort (Jimbaran)
  4. Hotel Malediven: Mercure Maldives Kooddoo Resort (Kooddoo)
  5. Hotel Mexico: Ocean Riviera Paradise (Playa Del Carmen)
  6. Hotel Sri Lanka: The Steuart (Colombo)

last-minute-vliegvakantie-11-4-2024

FAQ – veelgestelde vragen over vliegen in

Hoe is het weer in Nederland op 11 april 2024?

De gemiddelde temperatuur in Nederland ligt op zo’n 9,1 ℃. Als je naar wat warmere oorden in Europa gaat loopt dit al gauw op tot 19,5 ℃. In Tropsiche bestemmingen zoals Canakkale is het lekker constant lekker weer (25-30 graden). Wil je zo snel mogelijk weg? Duik dan eerst in de weerberichten via handige sites als weersverwachting.nl.

Waar schijnt de zon op 11 april?

Ik wil 100% zongarantie, welke bestemming is geschikt? In de periode van april 2024 zijn er genoeg opties zoals Seychellen maar ook Goa (India). Het is hier altijd lekker en heb je een grote kans op zonnig weer. Het heeft alles in zich: een standaard temp. van 25 graden, niet al te veel wind, beperkte regenval en overwegend zonnig.

Welke populaire vakantielanden zijn er in april?

Waar kan ik in de Lente onbezorgd genieten van mijn vakantie? Er is ontzettend veel keuze. In de situatie van vertrekken op 11-4-2024 ben je bijzonder flexibel. Je kunt heerlijk genieten in ons eigen land, denk aan een paar dagen Tilburg of Noordoostpolder. Boek een stedentrip naar Gdańsk en Nantes. Of kies voor ultieme luxe vakantie in Guatemala en Lesotho. Klik op een van de uitgelichte reisbureaus en doorzoek alle geweldige mogelijkheden.

Vanaf welke luchthaven kan ik vliegen?

Als je op dit moment een reis boekt kan je vliegen vanaf vliegveld Düsseldorf International. Niet alle vliegtuigmaatschappijenvliegen vanaf elk vliegveld. De vakantieprijs komt tot stand op basis van de dag van vertrek, het tijdstip (ochtend is vaak duurder), het vliegveld waarop je vliegt en operator.

Online Touroperators

  • Beachcheck: Cyprus (Ayia Napa) Anmaria Hotel
  • Prijsvrij: Dominicaanse Republiek (Juan Dolio) Luxury Bahia Principe Bouganville
  • Suntip: Egypte (Sharm El Sheikh) Hilton Sharks Bay Resort
  • Sunweb: Griekenland (Stalis Stalida) Vlachakis Appartementen Stalis
  • Corendon: Italie (Campitello Di Fassa) Hotel Medil
  • TUI: Jamaica (Montego Bay) Hyatt Zilara Rose Hall
  • Kras: Kroatie (Porec) Hotel Parentium Plava Laguna
  • Vakantiediscounter: Spanje (El Arenal) Hm Ayron Park
  • Reisknaller.nl: Marokko (Marrakech) Sentido Kenzi Menara Palace
  • Alltours: Turkije (Okurcalar) Perre Delta Resort Spa

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


De goedkoopste last-minute reis in 5 stappen

Aan het oriënteren op een goedkope last minute met vertrek op 11 april? Dankzij het stappenplan ontdek je gemakkelijk je ideale vlucht en hotel met verschillende vertrektijden.

Leestijd:  5 minuten

Een goedkope vlucht en hotel op 11 april 2024 boeken

  1. Bepaal bestemming van jouw reis

    De vakantiepret begint al met het kiezen van het vakantieland. Zin in een verre reis naar Oezbekistan of Jarvis? Blijf je binnen Europa (denk aan Londen) ? Lekker luieren met een strandvakantie in Nusa Dua (Nusa Dua Beach Hotel Spa), Beau Vallon (Hilton Seychelles Northolme Resort Spa) of Kata Beach (Andaman Cannacia Resort Spa)? Geef jij de voorkeur aan locaties met inspirerende plekken zoals historische gebouwen? Denk ook na over de verzorging. Genieten jullie van een all-inclusive vakantie of beperkter halfpension en logies & ontbijt?

  2. Beschikbare hotels in jouw reisperiode bekijken

    Kies uit een van de vele bestemmingen. Geef ook aan welke weken je weg wil (11-4-2024) + 1 week (17-4-2024) of 2 weken (24-4-2024). Nu volgt een resultatenpagina met de relevante accommodaties en hotels. Deze resorts kan je gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het gaat om onderdelen als bijv. afstand centrum plus bezienswaardigheden. Bepaal ook een vliegveld waar je graag vandaan wilt vertrekken (Schiphol of luchthaven Aachen Airport).

  3. Vind de beste deal

    Je hebt nu een overzicht met beschikbare vakanties die voldoen aan jouw filters. Er zitten vaak forse prijsverschillen tussen vakanties. Een 5 sterren resort is beduidend duurder in verhouding met een 4 sterren resort. Kies de gewenste vakantie en bekijk of de prijs nog klopt. Dit kan je doen door te klikken op de knop Afronden.

  4. Het boeken van de vakantie

    Het online boeken van jouw reis is erg gemakkelijk. Vul alle privé-gegevens 100% correct in (alle volledige namen (zoals op paspoort), emailadres, telefoonnummer en contactgegevens bij eventuele calamiteiten). Maak ook een keuze uit aanvullende diensten als 30 KG ruimbagage, transfer naar het hotel of een reisverzekering & annuleringsverzekering. Vooraf een aanbetaling doen is heel normaal. Andere reisbureaus vragen of je het in een keer wilt betalen. De vakantie of pakketreis is te betalen via o.a. iDeal, bankoverschrijving, een kredietkaart of Paypal.

  5. Het regelen van de laatste zaken

    De vakantiepret kan na het boeken direct beginnen. Zoek alvast enkele excursies uit. Onderzoek of een vaccinatie nodig is. Zoek ook even op of er een visum noodzakelijk is. Deze dient in te gaan op elf april 2024 tot minimaal (18-4-2024) bij 8 dagen en (25-4-2024) bij 15 dagen. Een visum is gemiddelde wel enkele maanden geldig.


Goedkoop vliegen op 11 april

Wil je een reis maken in april 2024? Maar heb je geen hotel nodig, alleen een vliegticket? Hiervoor zijn er voldoende mogelijkheden. Je kunt online super simpel vliegtickets met elkaar vergelijken. Vul in jouw vertrekdag (11-4-2024), de luchthaven waar je vandaan wilt vliegen, en de vakantiebestemming. Je bekijkt dan snel de voordeligste vliegtickets. Een retourtje is omgerekend het goedkoopste. Tools zoals Supersaver bieden hierbij uitkomst. Neem zaken in acht als tussenstops, de vliegtijden en de reisduur. Low-cost-vliegmaatschappijen als Norwegian en Thomson kunnen ineens fors duurder worden als je kiest voor optionele diensten als eten, drinken en bagage.

  • Easyjet: Uitstekende vliegtijden
  • Air France / KLM: Uitstekende piloten
  • Transavia: Prima vliegtuigen
  • Vueling: Goede vliegroutes
  • Delta Air Lines: Goede vliegtuigen
  • Tui Fly: Prima vliegtijden
  • Flybe: Excellente vertrektijden
  • Lufthansa: Goede online omgeving
  • British Airways: Prima incheckmogelijkheden

  • Populaire reisperiodes met vertrekdatum 11-4-2024

    ReisduurTerugvlucht
    4 dagen (weekend)14-4-2024
    5 dagen (midweek)15-4-2024
    6 dagen16-4-2024
    7 dagen (1 week)17-4-2024
    8 dagen18-4-2024
    9 dagen19-4-2024
    10 dagen (1,5 week)20-4-2024
    11 dagen21-4-2024
    12 dagen22-4-2024
    13 dagen23-4-2024
    14 dagen (2 weken)24-4-2024
    15 dagen25-4-2024

    Plaats een reactie