Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vakantielanden

Weet jij nog niet waar je naartoe op vakantie wilt? Dan kun je op deze pagina meer informatie lezen over de verschillende vakantielanden. Er zijn natuurlijk heel veel bestemmingen waaruit je kunt kiezen. Wil je een verre reis maken of juist dichtbij? Zoek je een goedkope bestemming of wil je wat meer luxe? Ga je op reis met iemand anders? Neem je kinderen mee? Wil je een actieve vakantie of juist meer de rust opzoeken? Hou je van warm weer, of moet het niet te heet zijn? Antwoord op deze vragen kun je vinden door meer informatie over de vakantiebestemmingen te bekijken. Elke reisaanbieder heeft aanvullende informatie beschikbaar over deze bestemmingen.

Populaire vakantiebestemmingen

Wat jij een mooi land vind kan voor iemand anders weer niet zo zijn. Je moet een vakantiebestemming altijd kiezen op basis van je eigen wensen en niet afgaan op wat anderen boeken. Al is dat vaak wel een indicatie voor gegarandeerd vakantieplezier natuurlijk. Hotels die bijna niet geboekt worden kun je soms beter mijden. Wij adviseren altijd om goed naar de online reviews te kijken die de verschillende touroperators vertrekken. Bekijk ook onafhankelijke reviewsites om een betrouwbare indruk te krijgen.

  • Spanje en Portugal kun je het beste kiezen als je snel op de bestemming wilt zijn.
  • Turkije en Egypte zijn qua vliegreizen al jaren een hele populaire keuze voor de middenlange afstand. Mooie landen, lage prijzen en luxe resorts.
  • Cuba, Jamaica en de Dominicaanse Republiek, maar ook Thailand en Zuid-Afrika zijn hele geschikte keuzes wanneer je wel wat langer in het vliegtuig wilt zitten.