Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

All-Inclusive vliegvakantie

Een all inclusive hotel is een hotel waarbij het eten en drinken gratis is. Meestal is er sprake van een buffet waar u zoveel als u wilt eten vandaan kan eten. Alcoholische dranken zijn meestal ook gratis met uitzondering van enkele. Vraagt u voor de zekerheid of het aan u aangebodene onder het all inclusive concept valt. Het grote voordeel van deze vakanties is dat je vooraf goed kunt inschatten wat de totale kosten van de reis zullen zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Vaak is er voor kinderen voldoende te beleveren in deze luxe hotels en resorts. Voor eventuele excursies moet natuurlijk wel betaald worden. De stelregel is eigenlijk: alles wat je op het complex eet en drinkt zit bij de totale prijs inbegrepen. 

vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Ultra all inclusive resorts

Ultra all inclusive is hetzelfde al all inclusive echter is dit nog uitgebreider. Alle dranken inclusief alle Alcoholische dranken vallen dan binnen het concept. Daarnaast kunt u tussen de maaltijden altijd nog terecht voor tussendoortjes. Ook zijn er diverse hotels waar ook sport activiteiten zoals, banana boot, kano en jetski inbegrepen zijn in het ultra all inclusive concept. Het grote voordeel van deze formules is dat je 24/7 gebruik kunt maken van de service. Bij sommig resorts moet je namelijk na 12 uur ’s avonds betalen voor de drankjes en snacks. Bekijk ook direct alle vliegtickets en wintersportvakanties


Wat zijn populaire all-inclusive bestemmingen?

Veel Nederlanders kiezen voor landen zoals Turkije, Egypte en Tunesië. Deze landen bieden aantrekkelijke resorts aan met een all-inclusive concept. Ook landen zoals Spanje, Portugal en Griekenland bieden naar logies + ontbijt steeds vaker ook vol pension en volledige verzorging aan. Wanneer je landen zoals Cuba, Jamaica of de Dominicaanse Republiek bezoekt (of andere tropische eilanden) wordt ook vaak standaard gewerkt met een alles inclusief formule.

Wat kan ik eten in deze hotels?

Doorgaans kun je kiezen uit een buffet en een restaurant. Hoe groter het hotel (hoe meer kamers), hoe meer losse restaurantjes ze op het complex exploiteren. Soms moet je een kleine reserveringsvergoeding betalen wanneer je van de kaart wilt eten. Dit wordt altijd duidelijk vermeld in de beschrijving van het hotel.

Wat is het verschil met halfpension en volpension?

Het grote verschil zit hem in het middageten en de drankjes. Wanneer je een all inclusive vakantie boekt zitten de drankjes altijd bij de prijs inbegrepen. Dat is bij volpension of halfpension niet het geval. Daarnaast ontvang je bij volpension alle 3 de dagelijkse hoofdmaaltijden en bij halfpension altijd ontbijt + diner. Voor eventuele extra snacks moet altijd los worden betaald.