Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Last minute 15 december

Aan het oriënteren op last minute op 15 december 2023? Geholpen door dit reisplatform check je interessante deals en de mooiste vliegvakanties waarbij je vertrekt op 15-12-2023. Ga jij voor een mooie stedentrip naar Athene, een onvergetelijke vliegreis naar Dubai of misschien heerlijk chillen met een (ultra) all-in vakantie in Brazilië? Vrijwel alles is mogelijk. Bekijk de mooiste reizen van Corendon en Stedentrips.nl, en wie weet ga jij overmorgen al op vakantie.

  • De mooiste vliegvakanties met vertrekdatum vijftien december 2023 bij elkaar.
  • Naar de zon al vanaf €147,00.
  • De komende dagen al vliegen. Boeken bij de meest betrouwbare operators.
  • Inclusief de beste vroegboekdeals voor december 2025.
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
Datum van vertrek15 december 2023
Astronomisch seizoenHerfst
Gem. temp. Nederland3,9 graden
Temperatuur (Zuid-Europa)12,7 graden
Veel geboekte pakketreisWintersport & Winterzon
Vaak geboekte landenTurkije en Egypte
Populaire AirlineDelta Air Lines en British Airways
Last-minute vliegvakanties vanaf€148,50
Populaire luchthaven (vertrek)Schiphol en Münster Osnabrück

De mooiste vliegvakanties met vertrekdatum 15 december 2023

Ben jij ook toe aan een heerlijke reis? Gebruikmakend van dit vakantieplatform verzamel je de mooiste vliegvakantie last minutes voor zonnige oorden. Binnen 6 weken vliegen wordt beschouwd als Last Minute reis. Zoek jij specifiek naar de vertrekdatum 15 december 2024? De reisbureaus zijn op dit moment enorm behulpzaam. Zowat elke vertrekdag behoort tot de opties. Let op: standaard staat vaak de flexibele optie aan. Je vindt dan ook vliegreizen met een vertrekdag 1 of 2 dagen eerder (14 december 2023) of later (16 december 2023). Zo zie je in 1 overzicht de beste deals voor de gekozen reisperiode.

Vliegen naar de zon
Stap jij het liefst morgen nog in de vliegtuig naar de zon? Dan maken we jou vast blij met een ongedwongen vlieg-zonvakantie. Vanaf eind april / begin mei tot en met oktober kan je doorgaans lekker in Europa blijven. Bijvoorbeeld. de Canarische Eilanden, Costa Brava of Ibiza. Ga je liever niet in het hoogseizoen? Kies voor winterzonbestemmingen als o.a. Abu Dhabi + Tanzania. In die omgeving schijnt altijd de zon.

All-inclusive vliegvakantie
Kijk je naar een all-inclusive vliegvakantie met aankomstdatum vijftien december 2023? Dit is de meest luxe manier van vakantie vieren. Voor een vaste prijs onbeperkt genieten van alle luxe. Soms zijn bepaalde activiteiten als biljart ook inbegrepen in het arrangement. Zo houd je grip op de kosten. Voor een budget-all-inclusive zijn Macedonië en Naxos prima bestemmingen. Iets verder weg geniet je van heerlijke all-inclusive vliegreizen in Tel Aviv en natuurlijk Libanon.

Rondreis met vlucht
Liever niet te lang op 1 plek blijven hangen? Voor jou Kun je kiezen voor een geweldige rond- of groepsreis. Je gaat naar verschillende gebieden en omgevingen toe. Zonnebaden , actief de natuur in, en cultuur met elkaar combineren. Zeer in trek is een Rondreis Namibië in 20 dagen & 19 daagse kampeerreis door Canada? Populair zijn de fly en drive reizen: vliegreis en huurauto inbegrepen.

Citytrip
Behoefte aan een korte vakantie? Een stedentrip is dan perfect. Je kunt helemaal opgaan in een nieuwe plek. Natuurlijk verken je ook de lokale gastronomie. Op korte vliegafstand beschikken we over tal van mooie citytrips. Je kunt denken aan Valencia maar ook Stockholm. Vaak gaan mensen voor een weekendje weg, of zelfs een hele week in december 2023.


Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


De meext luxe hotels met vertrek 15-12-2023

Een lekker temperatuurtje, kilometers strand en een verfrissende zee. Dat is waar je aan denkt bij een heerlijke vliegvakantie met zon. Meestal is de zon binnen handbereik. Hoewel de zomers warmer worden is er geen zongarantie in Nederland. Rond deze tijd van het jaar is het in Nederland zo rond de 3,9 graden. Maar, onder in Frankrijk of Tunesië en Griekenland kun je vanaf april tot en met oktober eigenlijk altijd terecht voor de zon. In de overige maanden zijn er genoeg alternatieven, denk aan Palm Beach + Kiwengwa. Een aangename vakantie in fantastische resorts voor een vliegvakantie die je nog lang bij zal blijven.

Tijdens vertrekdatum vijftien december zijn er meer dan genoeg opties waarvoor een zongarantie wordt gegeven. Verderop hebben we een aantal bestemmingen en hotels opgesomd:

  1. Hotel Thailand: Conrad Koh Samui (Ko Samui)
  2. Hotel Dominicaanse Republiek: Hotel Riu Naiboa (Punta Cana)
  3. Hotel Indonesie: Puri Bagus Candidasa (Candidasa)
  4. Hotel Malediven: Kudafushi Resort Spa (Kudafushi)
  5. Hotel Mexico: Hotel Riu Palace Las Americas (Cancun)
  6. Hotel Sri Lanka: Camelot Beach Hotel (Negombo)

last-minute-vliegvakantie-15-12-2023

FAQ – veelgestelde vragen over vliegen in

Hoe warm is het in Nederland op 15 december 2023?

In Nederland is het op deze dag gemiddeld 3,9 ℃. Ga je iets zuidelijker Europa in, dan geniet je al gauw van 12,7 ℃. In het gebied rondom Sao Vicente geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur. Een reis boeken voor over enkele dagen? Duik dan eerst in de weerberichten via bijvoorbeeld een site als weather.com.

Waar schijnt de zon op 15 december?

Waar moet ik naartoe als ik zeker wil zijn van de zon (zongarantie)? In de periode december 2023 kun je dan ’t beste vertrekken naar Oman en natuurlijk Hawaii. Het is hier altijd lekker en heb je een grote kans op zonnig weer. Eigenlijk is dit perfect: een middagtemp. tussen de 25 – 31 graden, een prima windje, geen langdurige periodes met regen en een dominante zon.

Wat zijn prettige vakantielanden in december?

Waar kan ik in de Herfst optimaal mijn vakantie beleven? De keuze is echt enorm. Als je wilt vertrekken op 15-12-2023 zijn de mogelijkheden enorm. Bezoek een prachtige Nederlandse stad zoals Sittard Geleen of Krimpenerwaard. Boek je stedentrip in Leipzig of Wroclaw. Of geniet van een all-inclusive luxe vakantie in Costa Rica of Senegal. Bezoek een van de touroperators en stippel jouw reis vandaag not uit.

Vanaf welke luchthavens kan ik vertrekken?

Momenteel kan je vliegen vanaf vliegveld München. De meeste vliegtuigmaatschappijenzijn werkzaam op alle vliegvelden. De totale kostprijs komt tot stand op basis van de dag van vertrek, tijdstip, het vliegveld waarop je vliegt en touroperator.

Populaire Touroperators

  • Beachcheck: Cyprus (Ayia Napa) Melpoantia Luxury Appartementen Suites
  • Prijsvrij: Dominicaanse Republiek (Playa Bayahibe) Whalabayahibe
  • Suntip: Egypte (Sharm El Sheikh) Reef Oasis Blue Bay Resort Spa
  • Sunweb: Griekenland (Psalidi) Kipriotis Maris Suites
  • Corendon: Italie (Rome) Al Manthia Hotel
  • TUI: Mexico (Cancun) Sandos Cancun Lifestyle Resort
  • Kras: Kroatie (Kolocep) Sensimar Kalamota Island Resort
  • Vakantiediscounter: Spanje (Barcelona) Eurostars Grand Marina Hotel
  • Reisknaller.nl: Marokko (Marrakech) Hotel Riad Art Place
  • Alltours: Turkije (Alanya) Vega Green Aparthotel

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Boek een last-minute reis in slechts 5 stappen

Zoek je de goedkoopste last minute met vertrek op 15 december? Door middel van de onderstaande 5 stappen boek je gelijk jouw droom vlucht + hotel in de juiste periode!

Leestijd:  5 minuten

Een goedkope vlucht en hotel op 15 december 2023 boeken

  1. Selecteer jouw bestemming

    De vakantiepret begint al met te kijken naar welke vakantielanden je zou willen. Kies je voor een verre reis naar Zuid-Korea of Canada? Blijf je binnen Europa (denk aan Helsinki) ? Lekker luieren met een strandvakantie in Cumbuco (Hotel Golfinho), Kunuku Abou (Kunuku Aqua Resort Curacao) of Chaweng Beach (Dara Samui Beach Resort)? Ben je liefhebber van cultuur, en wil je naar tempels? Bepaal ook het verzorgingstype. Liever een all-inclusive vakantie of logies + ontbijt of halfpension?

  2. Geef aan wanneer je wil vertrekken

    Selecteer de bestemmingen die jouw voorkeur hebben. Selecteer direct de gewenste periode (15-12-2023) + 1 week (21-12-2023) of 2 weken (28-12-2023). Nu volgt een overzicht met matchende appartementen. De accommodaties moet je zeker even vergelijken. Het betreft punten zoals o.a. afstand tot centrum/zee maar ook voorzieningen. Zoek ook de luchthaven van waar jij wilt vertrekken (Schiphol of luchthaven Zaventem).

  3. Prijzen vergelijken

    Wat volgt is een lijst met vakanties die matchen met jouw zoekopdracht. Er zitten vaak forse prijsverschillen tussen vakanties. Een 5 sterren resort is gemiddeld gezien duurder dan een 4 sterren resort. Selecteer de gewenste reis en verifieer of de prijs nog steeds kloppend is. Druk daarvoor op de button Controleer Prijs.

  4. Boeken

    Je dient nu enkele gegevens in te vullen. Vul het allemaal zorgvuldig in (alle volledige namen (zoals op paspoort), aanvullende contactgegevens en thuisblijversinformatie). Eventueel kun je kiezen voor optionele producten zoals 20 KG ruimbagage, autoverhuur of de reisverzekering & annuleringsverzekering. Vooraf een aanbetaling doen is heel normaal. Echter, in sommige gevallen moet je het in een keer voldoen. De vakantie of pakketreis kan jij betalen met iDeal, een overschrijving, creditcard of Paypal.

  5. Het regelen van de laatste zaken

    De vakantie voorpret hoeft niet lang op zich te laten wachten. Bekijk een online reisgids en check wat er allemaal te beleven is. Het kan zijn dat je een vaccinatie nodig hebt. Visum nodig? Regel dit dan gelijk online. Deze moet geldig zijn vanaf vijftien december 2023 tot minimaal (22-12-2023) bij 8 dagen en (29-12-2023) bij 15 dagen. Je visum kan vaak enkele maanden gebruikt worden.


Goedkoop vliegen op 15 december

Wil je op reis in december 2023? Maar heb je geen hotel nodig, alleen een vliegticket? Dit is eenvoudig online te doen. Je kunt eenvoudig prijzen van vliegtickets vergelijken. Bepaal de vertrekdag (15-12-2023), de luchthaven waar je vandaan wilt vliegen, en de luchthaven waar je wilt arriveren. Je boekt dan direct de goedkoopste vliegtickets. Natuurlijk is een retourtje ook mogelijk. Vliegticket-vergelijkers zoals Vlucht24.nl kunnen je dit allemaal vertellen. Let op boeking-aspecten zoals tussenstops, de vliegtijden en de reisduur. Budget airlines als Pegasus Airlines of Monarch Airlines rekenen vaak extra kosten voor services zoals bagage of eten.

  • Easyjet: Betrouwbare incheckmogelijkheden
  • Air France / KLM: Geweldige piloten
  • Transavia: Geweldige service
  • Vueling: Behulpzaam grondpersoneel
  • Delta Air Lines: Prima piloten
  • Tui Fly: Goede boekingsformulieren
  • Flybe: Altijd voldoende aanbiedingen
  • Lufthansa: Uitstekende piloten
  • British Airways: Eersteklas piloten

  • Populaire reisperiodes met vertrekdatum 15-12-2023

    ReisduurTerugvlucht
    4 dagen (weekend)18-12-2023
    5 dagen (midweek)19-12-2023
    6 dagen20-12-2023
    7 dagen (1 week)21-12-2023
    8 dagen22-12-2023
    9 dagen23-12-2023
    10 dagen (1,5 week)24-12-2023
    11 dagen25-12-2023
    12 dagen26-12-2023
    13 dagen27-12-2023
    14 dagen (2 weken)28-12-2023
    15 dagen29-12-2023

    Plaats een reactie