Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegvakantie Opstina Kotor

Aan het oriënteren op een vliegvakantie naar Opstina Kotor, in het geweldige Montenegro? Dit is niet voor niets een heerlijke regio waar veel Nederlanders gek op zijn. Een perfecte trip voor een ontspannen pakketreis met een verblijf als Iberostar Heritage Grand Perast + Iberostar Herceg Novi. Ben jij een liefhebber van cultuur? Je kunt eigenlijk alle kanten wel op. Kies voor een vertrekdatum als 20 september 2024 en 19 mei 2024. Met onze vergelijker ontdek je de goedkoopste last minute deals van de grootste reisbureaus als Alltours en vliegmaatschappijen als Rossiya Airlines. Je Opstina Kotor last minute vliegreis boeken gaat supersnel via internet.

  • Bij de aangesloten boekingssites bekijk je de voordeligste zonvakanties naar Opstina Kotor.
  • Een ideale vakantie als je houdt van vriendelijke mensen, activiteiten & en een prachtige vrije natuur.
  • Veel variatie: lekker bijkomen of juist veel zien en doen.
  • Het landklimaat met temperaturen van gemiddeld 18 graden (een aanrader is reisperiode mei t/m oktober).
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Toepasselijke gegevens m.b.t. de omgeving

VakantielandMontenegro
GebiedOpstina Kotor
Jaartemperatuur18 graden
Leuk hotelIberostar Heritage Grand Perast
Plaatselijk geldEuro
VoertaalServisch
Reistijd (gemiddeld)4 uur
Interessant voorGezinnen met kids & alleenstaanden

Opstina Kotor is gelegen in Europa. Een belangrijke stad, en tevens de hoofdstad is Podgorica. Er zijn om en nabij 700.000 mensen (Montenegro) en orthodox (65%), moslim (19%), rooms-katholiek kan worden aangemerkt als grootste godsdienst, de voertaal is Servisch en het betaalmiddel is Euro. Ook goed om te weten: de landcode is +381 en stroomspanning is 220 Volt. Opstina Kotor werkt met het landklimaat. De gem. temp over het hele jaar ligt op 18°C en mei t/m oktober is een aanbevolen reisperiode. De veel boekte vliegvelden: Belgrado (BEG), en qua reistijd moet je rekening houden met zo’n 4 uur. De tijdzone is UTC+02 (tijdsverschil: geen).


Opstina Kotor last-minute aanbiedingen

Zo’n Opstina Kotor last-minute is een reis waarbij je vlak voor vertrek past boekt. Bij sommige reizen wordt het aangeboden met transfer vanaf de luchthaven en eten, drinken, ontbijt, lunch. Denk echter niet aan autohuur en verschillende excursies. Een pakketreis heeft minimaal 1 overnachting en is een samengesteld product met altijd 2 reisproducten (zoals busreis i.c.m. aparthotel). Waarom veel mensen hiervoor kiezen is het gemak van boeken en de hoge kwaliteit. Doorgaans is er in een contactpersoon in de buurt aanwezig. Waarom hotel + vlucht samen als last-minute boeken? Check onze aanbevelingen.

  • Een reis met verblijf, vervoer en meer tegen een scherp tarief waarbij je al je vragen kunt voorleggen bij 1 persoon.
  • Je hoeft vlucht, hotel en transfer niet allemaal zelf uit te zoeken.
  • Reisorganisaties kopen vluchten en hotelkamers op grote schaal in. Vandaar is het voordeliger dan op eigen houtje de reisonderdelen boeken.
  • Je touroperator is verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw last-minute pakketreis (ANVR, SKTB, SGRZ, Calamiteitenfonds, Thuiswinkel Waarborg).

De beste last-minutes Opstina Kotor april 2024

Last-minute vakantie€446,00 p.p
Koppelreizen€869,00 voor 2 pers.
Met kinderen€1737,00 voor 4 pers
Luxueus genieten€794,00 p.p
Beste aanbod€663,00 p.p

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Goedkope vakantie Opstina Kotor met vlucht en hotel april 2024

Tarieven opzoeken van vliegtickets, hotels en transfers kost veel tijd en energie. Evengoed zijn er weinig scherpe prijzen. Reisbureaus als Suntip en De Jong Intra zoeken constant naar geweldigste aparthotels en de goedkoopste vluchten. Groot inkopen betekent een zeer scherpe prijs. Jij profiteert dus van een vaste gegarandeerde lage prijs. Eveneens wordt het vervoer van en naar het hotel meestal ook verzorgd. Elk (apart)hotel wordt grondig onderzocht. Je verblijft normaal gesproken in de gaafste hotels / resorts zoals Hotel Magnolia of natuurlijk Hotel Sato.

  • Goede vliegtijden (Belgrado (BEG)).
  • Een speciaal team checkt alle resorts.
  • De transfer staat voor je klaar. Met recht een onbezorgde vakantie!
  • Extraatjes als excursies, autohuur, verzekeringen, rondreis, gids direct reserveren.

Gemakkelijk een populair hotel met vlucht in Opstina Kotor boeken op dinsdag 30 april 2024? Gebruik dan het onderstaande 5-stappenplan.


Leestijd: 5 minuten

Vlucht met hotel in Opstina Kotor boeken in 5 stappen

  1. Vertrekdatum, aantal personen en vakantieduur

    Je start direct met het kiezen van een vertrekdag. Jij kan kiezen uit een vaste datum of juist flexibel (de gekozen dag plus of minus 1 dag). Klik ook op de vakantieperiode in dagen (bijv. 1-2 weken). Bepaal uiteindelijk ook met hoeveel mensen je weg wilt. Vul in hoeveel volwassenen (16-plus), kinderen (2-15 jaar) en baby’s (0-1jaar) meegaan. Optie: soms kan je kiezen of je iedereen op 1 kamer wil, of meerdere verblijven wenst.

  2. Vertrekluchthaven

    Kies een luchthaven waar je vandaan wilt vertrekken. De meeste vluchten vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol en Eindhoven. Af en toe zijn luchthavens als Keulen, Düsseldorf, Groningen (Eelde), Bremen, Brussel (Zaventem) wel voordeliger. Check goed de tijd die je nodig bent om op de luchthaven te komen.

  3. Kies verzorgingstype

    Alleen logies of wil je ook ontbijt in het hotel? Andere verblijfsvormen zijn halfpension (ontbijt en diner), of juist volpension / all-inclusive. Bij dit type zijn ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes volledig inclusief. Kies tenslotte de maximale tarieven p.p. (limiet van bijvoorbeeld €1000).

  4. Verder filteren

    Hierna kan je jouw vakantie nog verder afmaken. Als o.a. aantal sterren, reviews, gunstige ligging of specifieke faciliteiten als kleding wasservice & gamesroom. Daarnaast zijn er thema hotels met een focus op bijv. Adults only. Via filters als aquaparken vind je gemakkelijk een gezinsvakantie in Opstina Kotor.

  5. Vakantie boeken via internet

    Er volgt nu een lijst met aansluitende reizen die aansluiten bij jouw wensenlijstje. Selecteer een appartement dat je leuk lijkt, verifieer de luchthaven van vertrek, de vertrektijd en controleer de tarieven. Is alles naar wens? Je kunt dan gelijk de vakantie via internet boeken. Controleer of alle informatie die je invoert 100% klopt. Je kunt jouw reis direct online betalen via iDeal, Paypal, creditcard of bankoverschrijving.


vakantie-pakketreis-opstina-kotor-montenegro

Aantrekkelijke regio’s en vakantielanden


Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe zit het met het reisadvies voor Opstina Kotor?

Het actuele reisadvies: positief. Op de website nederlandwereldwijd.nl check je wat nu het reisadvies is. Hoe serieus moet je dreiging nemen? We onderscheiden 3 kleuren: geel (let op, er bestaan risico’s), oranje (alleen bij uitzonderlijke gevallen afreizen) of rood (bezoek deze regio niet). De kleur groen wil zeggen: je hoeft je nergens zorgen om te maken, echte veiligheid.

Wat is de beste reistijd voor Opstina Kotor?

Als je een vakantie gaat regelen, dan is het belangrijk te weten welke reisperiode van het jaar het hier lekker is. De temperatuur komt gemiddeld uit op zo’n 18 graden °C. Het warmst is het hier in juli (gemiddeld 32 graden). De laagste temperatuur is gemiddeld 10 graden in januari. Een goede reistijd voor Opstina Kotor is tijdens mei t/m oktober. Als je iets verder doorleest vind je het actuele weerbericht.

Welk vakantieverblijf kan ik het beste boeken?

In deze Montenegrijnse regio veel variatie in hotels. Van budget verblijven met 2 sterren t/m superieure luxe 5-sterren resorts. Hotel-toppers zijn Centreville Hotel Experiences en Hotel Bianca Resort Spa. Speur de reviews even door en check aspecten die voor jou relevant zijn. Je kunt denken aan personeel en geschikt voor jeugd.

Wat kan ik doen in Opstina Kotor?

Er is veel variatie, met mogelijkheden voor iedereen. Een leuke locatie voor meerdere gezinnen, singles en senioren trips. Ervaar de cultuur in de imposante binnensteden. In de regio treft men diverse historische plekken. Of ervaar de rust in de bossen (natuurgebieden) en buitenlucht. Zoek naar de lokale traditionele restaurants. De traditionele Montenegrijnse mensen zijn hartelijk en gastvrij.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Maak het jezelf gemakkelijk met een all-inclusive met vlucht

Een verzorgde Opstina Kotor all-inclusive houdt in dat maaltijden, drankjes, tussendoortjes met een aantal andere services bij de prijs zijn inbegrepen. Het is een veel gekozen optie de laatste jaren en dat is niet vreemd. Je hoeft niet steeds aan de kosten de denken, de maaltijden, snacks en drinken kun je onbeperkt pakken zodat je gelijk weet wat de totale vakantie zal kosten. De enige extra kosten zijn lokale souvenirs en dagtochten. Dan beleven jullie een onbezorgde vliegvakantie naar Opstina Kotor met geweldige tripjes naar lokale bezienswaardigheden.

  • Al het eten en (alcoholische) drankjes tegen 1 scherpe prijs.
  • Altijd genieten van heerlijke lokale lekkernijen.
  • Bijna alle resorts werken met een buffet. Je wordt pas echt in de watten gelegd bij de luxe restaurants met menukaart.
  • In bepaalde omstandigheden zijn andere activiteiten als boogschieten & kanotochten ook inbegrepen.
  • Uitgangspunt: de beste à la carte restaurants kom je tegen in 5-sterren resorts.
  • De beste all-inclusive hotels in Opstina Kotor zijn o.a. Iberostar Heritage Grand Perast & Centreville Hotel Experiences.

Dagelijks weerbericht Opstina Kotor

Achterhaal altijd het actuele weerbericht in Montenegro. Onderstaand achterhaal je de weersvoorspelling voor de komende week. Gemiddeld moet je het hier doen met circa 18 graden celcius.


Last-minute vliegvakanties voor elk budget

Heb je geen geduld, en wil je morgen (woensdag 1 mei 2024), volgende week (dinsdag 7 mei 2024) of wellicht volgende maand (donderdag 30 mei 2024) al het vliegtuig in? Zoek dan specifiek naar een last-minute reis naar Opstina Kotor. Vaak is het zo dat de grote ketens diverse kamers over hebben. Een ongeboekte kamer is voor niemand wenselijk. Zodoende kan jij relatief goedkoop terecht in de normaal dure resorts. Bij de prijsstunters kun je soms boeken met hoge kortingen oplopend tot €525 p.p. Het grote pluspunt van last-minute boeking is dat je al precies weet wat het weer is. Je weet wat het weer in NL wordt, en ook waar jij naartoe wil.

  • Last-minute houdt in vlak voor vertrek jouw reis boekt.
  • In het bijzonder de grote hotelketens slijten op deze manier de laatste boekingen.
  • Als consument tref je soms serieuze kortingen van wel €450 p.p.
  • Je hoeft niet bang te zijn voor slecht weer als je het weerbericht goed bekijkt
  • Aan de andere kant is het wel zo dat er minder keuze in hotels is.

De beste touroperators Opstina Kotor

  1. Corendon: Veel tevreden klanten en reizigers.
  2. Vakantiediscounter: Tienduizenden boekingen gingen je voor.
  3. Tui: Klantenservice die met je meedenkt.
  4. Sunweb: Last-minutes tegen de scherpste prijzen.
  5. Reisknaller: Prettige website bomvol inspiratie.
  6. BeachCheck: Eerlijke en duidelijke prijzen.
  7. Suntip: Scherp aanbod met gunstige vliegtijden.
  8. Alltours: Prachtige vakanties met zorg samengesteld.
  9. Stip reizen: Snel en eenvoudig zoeken en filteren.
  10. Prijsvrij: Snel en gemakkelijk boeken.

Goedkoop vliegen naar Opstina Kotor

Er is natuurlijk meer dan een pakketreis. Je kunt namelijk ook een los vliegticket (gebruik hiervoor zoekmachines als Vliegtickets.nl) en een goedkoop hotel vinden (daarvoor zijn er hotelvergelijkers zoals Tripadvisor). Het grote pluspunt is dat je alles in eigen hand hebt. Je kunt kiezen uit nogal wat vluchten van bekende airlines als Alitalia Italian Airlines (AZ) of Saudia Arabian Airlines. Tevens onderscheiden we tientallen hotels / resorts & verblijven. Onderschat het niet: je moet zorgen dat vlucht, hotel en vervoer op elkaar aansluit en er is geen garantiefonds. Ook de taxi vanaf het vliegveld in Opstina Kotor naar het resort is niet bij de prijs inbegrepen.

Erkende vliegmaatschappijen

  1. Tui Fly: Veilig en vertrouwd online boeken.
  2. Vueling: Met zekerheid op reis.
  3. Ryanair: Eenvoudig online inchecken.
  4. Transavia: Scherpe retourvluchten en enkele reizen.
  5. British Airways: Keuze uit tientallen bestemmingen en honderden vluchten.
  6. Air France / KLM: Goede beoordelingen van reizigers.
  7. Delta Air Lines: Thuis de instapkaart afdrukken.
  8. Easyjet: Transparant over kosten van upgrades.
  9. Lufthansa: Combinatie met autoverhuur mogelijk.

Plaats een reactie