Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegvakantie Guarda

Ben je aan het zoeken naar een vliegvakantie naar Guarda in het schitterende Portugal? Het gaat om een heerlijke omgeving waar steeds meer vakantiegangers hun vakantie vieren. Een veel geboekte vakantie is een (volledig) verzorgde pakketreis met een resort zoals Hotel Lusitania en ook Villa Atares Antares Ii. Zoek jij een mix van ontspanning, natuur, cultuur en historie? Er is hier genoeg te doen voor jong en oud. Populaire vertrekdagen zijn 18 maart 2024 en 20 januari 2024. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de interessantste last minute deals van landelijke reisbureaus als De Jong Intra en airlines als Transavia. Zo’n Guarda last minute vliegreis boeken gaat veilig en snel online.

  • Bij onze partners wordt je geïnspireerd met de gaafste zonvakanties naar Guarda.
  • Deze bestemming is ideaal als je op zoek bent naar een heerlijke ontspannende vakantie, historische plekken & en een heerlijk buitenleven.
  • Universele bestemming: tot rust komen of juist lekker actief.
  • Rustig mediterraan klimaat met gemiddelde temperaturen van 19 graden (aanrader is de periode mei, juni, september en oktober).
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Belangrijke feiten aangaande de omgeving

VakantielandPortugal
GebiedGuarda
Jaartemperatuur19 graden
Geschikt hotelHotel Lusitania
Lokaal geldEuro
VoertaalPortugees
Reistijd ±3 uur
DoelgroepenGezinnen & jonge stellen

Guarda ligt in het werelddeel Europa. Een belangrijke stad, en tevens de hoofdstad is Lissabon. Het inwoneraantal ligt op ongeveer 10 miljoen mensen (Portugal) en rooms-katholiek kan worden aangemerkt als grootste godsdienst, de taal die iedereen spreekt is Portugees en men betaalt hier alles met Euro. Makkelijk om te weten: de telefooncode is +351 en de elektra-spanning is 220 Volt. Guarda valt binnen het mediterraan klimaat. De temperatuur over het hele jaar (gemiddelde, overdag) is 19°C en mei, juni, september en oktober wordt beschouwd als de meest geschikte periode om het land te bezoeken. De meest populaire vliegvelden: Lissabon (LIS), Porto (OPO) en Faro (FAO), en de reistijd bedraagt gemiddeld pakweg 3 uur. De tijdzone is UTC+01 (tijdsverschil: 1 tot 2 uur vroeger).


Guarda last-minute aanbiedingen

Een Guarda last-minute vakantie is handig wanneer je snel weg kunt. In de regel ontvang je (tegen bijbetaling) ook transfer vanaf de luchthaven en eten en drinken op locatie. In sommige gevallen ook lokale uitstapjes of een huurauto. Een pakketreis duurt ten minste 24 uur en is altijd een combinatie van ten minste twee elementen (denk aan huurauto + vakantiehuis). De pluspunten zijn de lage kosten en het boekingsgemak. Vaak is er ter plekke een aanspreekpunt. Waarom hotel plus vlucht samen als last-minute boeken? 4 handige voordelen.

  • Een luxe en verzorgde reis voor de laagste prijs waarbij je al je vragen kunt voorleggen bij 1 persoon.
  • Al het regelwerk wordt uit handen genomen.
  • Reisorganisaties hebben enorme schaalvoordelen. Op die manier ben je veel minder kwijt dan zelf alle losse aspecten boeken.
  • De gekozen touroperator is verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw last-minute pakketreis (ANVR, SGRZ, Thuiswinkel Waarborg, SGR, Calamiteitenfonds).

Voorbeelden last-minutes Guarda april 2024

Last-minute (snel vertrekken)€132,00 p.p
Koppelreizen€257,00 voor 2 pers.
Met kinderen€514,00 voor 4 pers
Luxueus genieten€229,00 p.p
Beste keuze€193,00 p.p

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Goedkope vakantie Guarda met vlucht en hotel april 2024

Tarieven opzoeken van vliegtickets, hotels en transfers is een intensieve bezigheid. Mede is het zeer prijzig. Reisbureaus zoals Vakantiediscounter en tevens Beachmasters Jongerenreizen zoeken voor jou detofste hotels / resorts en de goedkoopste vluchten. Zij hebben een goede onderhandelingspositie en dus een lage inkoopprijs. Dat resulteert in een verrassend lage prijs voor een totale reis. Evenzeer wordt het vervoer van vliegveld naar het verblijf ook verzorgd. Elk hotel wordt van a tot z uitgeplozen. Zodoende verblijf je altijd in de nieuwste hotels / resorts zoals Hotel Admiral of natuurlijk Leonardo Royal Warsaw.

  • Top vliegtijden (Lissabon (LIS), Porto (OPO) en Faro (FAO)).
  • Alle verblijven zijn grondig gecheckt.
  • Transfer voor maximaal genieten. Met recht een onbezorgde vakantie!
  • Extra’s zoals gids, excursies, autohuur, ruimbagage, verzekeringen direct reserveren.

Onmiddellijk het beste hotel met vlucht richting Guarda boeken op dinsdag 30 april 2024? Dit is kinderspel met behulp van ons 5-stappenplan.


Leestijd: 5 minuten

Vlucht met hotel in Guarda boeken in 5 stappen

  1. Aankomsttijd, reisduur een aantal reizigers

    Je start direct met het kiezen van een vertrekdag. Je hebt de keuze uit 1 vertrekdag die 100% vaststaat of een wat ruimer tijdsbestek van bijv. 10 dagen. Klik ook op de hoeveel dagen die jij wil (bijv. 11-16 dagen). Kies uiteindelijk ook het gewenste aantal reisgenoten (aantal reizigers). Kies het aantal volwassenen, kinderen en baby’s. Optioneelheb je de optie meerdere kamers te kiezen.

  2. Vertrek-vliegveld

    Het is belangrijk om aan te geven vanaf waar je wilt vliegen. Veruit de meeste vluchten gaan vanaf Amsterdam Schiphol, en steeds vaker ook Eindhoven. Steeds vaker zijn de wat minder bekende luchthavens als Bremen, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Keulen wel voordeliger. Kijk kritisch naar de tijd die je nodig bent om op de luchthaven te komen.

  3. Verblijfsvorm kiezen

    Uitsluitend logies of met ontbijt / brunch inbegrepen? Extra opties: halfpension (dit is inclusief ontbijt en diner ’s avonds), en volpension of all-inclusive. In dat geval is al het eten en drinken 100% inbegrepen. Tenslotte bepaal je de maximale prijs p.p. (limiet van bijvoorbeeld €1350).

  4. Bepaal jouw wensen

    Je kunt nu verdere filters gebruiken. Om wat te noemen: 3 of 5 sterren, beoordelingscijfer, een rustige omgeving en aparthotel faciliteiten zoals tuin en ligbedden. Er bestaan ook hotel-formules gericht op o.a. karaktervol. Middels opties als familiekamers ontdek je snel een gezinsvakantie in Guarda.

  5. Direct online vakantie boeken

    Je wordt doorgestuurd naar een totaaloverzicht met matchende reizen die in lijn zijn met jouw wensenlijstje. Ga verder naar de vakantie van jouw voorkeur, bekijk of alle details kloppen (vertrekdag, tijdstip) en controleer de actuele prijs. Staat het resultaat je wel aan? Dan kun je moeiteloos alles rond maken. Controleer of je alle velden volledig en juist invult. Vaak kun je betalen met iDeal of creditcard.


vakantie-pakketreis-guarda-portugal

Meest gestelde vragen en antwoorden (FAQ)

Wat is het reisadvies in Guarda?

Actueel reisadvies: positief. Op een speciale website van BuZa (nederlandwereldwijd.nl) check je wat nu het reisadvies is. Zijn er lokale dreigingen? Er wordt onderscheid gemaakt tussen geel (let op: er zijn veiligheidsrisico’s), oranje (puur noodzakelijk, verder niet) of rood (reis niet af naar dit gebied). Is het gebied gewoon groen gekleurd: je veiligheid loopt geen gevaar, de regio is veilig.

Wat is de beste reistijd voor Guarda?

Als je bezig bent om jouw vakantie te boeken, is het noodzakelijk te weten welke reisperiode van het jaar het hier lekker is. De gemiddeld temp. hier is 19 graden. De heetste tijd van het jaar is augustus (gemiddeld 27 graden). De gemiddelde laagste temperatuur is plus minus 14 graden in januari. Een goede reistijd voor Guarda is in de maanden mei, juni, september en oktober. Op deze pagina vind je het actuele weerbericht.

Welk vakantieverblijf raden jullie aan?

In deze Portugeese regio veel variatie in hotels. Dit loopt van low-budget resorts met maximaal 2 sterren tot en met uitzonderlijke luxe 5-sterren resorts. Hotels die je zonder nadenken kunt boeken zijn Scandic Wroclaw & Falesia Beach Resort. Bekijk de cijfers van andere gasten en bekijk onderdelen waarvan jij vindt dat het op orde moet zijn. Je kunt denken aan goed internet en een goed ontbijt.

Wat kan je doen in Guarda?

Er is veel variatie, er is hier voor ieder wat wils. De inspirerende streek voor groepsreizen, singlevakanties of een seniorenvakantie. Ga op avontuur in de imposante binnensteden. Op niet al te verre afstand bezoeken jullie velerlei museums. Of zoek de stilte en rust op tussen de flora en fauna buiten. Ontdek ook de lokale gastronomie. De Portugeese inwoners zijn erg vriendelijk.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Een onbezorgde vakantie met een all-inclusive met vlucht

Een Guarda all-inclusive betekent feitelijk dat maaltijden, snacks en drankjes samen met andere services zonder kosten te gebruiken zijn. Veel mensen kiezen hier tegenwoordig voor en daar is een goede verklaring voor. Je hoeft niet steeds aan de kosten de denken, je kunt onbeperkt eten en drinken en het is vooraf precies duidelijk wat de kosten zijn. De enige extra kosten zijn dagtochten, excursies & souvenirs. Op deze manier combineer je een ontspannen vliegvakantie naar Guarda met leuke uitstapjes en imposante bezienswaardigheden.

  • Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks voor de laagste prijs.
  • Maximale afwisseling op het gebied van eten.
  • De meeste hotels stallen heerlijke buffetten uit. Bij de meest luxe resorts vind je lekkere restaurants waar je aan tafel bedient wordt.
  • Steeds vaker zijn overige activiteiten zoals surfen of waterfietsen ook inbegrepen in het arrangement.
  • De stelregel is: de echt goede restaurants vind je in de 5-sterren hotels.
  • De beste all-inclusive hotels in Guarda zijn o.a. Hotel Lusitania & Scandic Wroclaw.

Huidige weerbericht Guarda

Bekijk direct het actuele weerbericht in Portugal. Onderstaand ontdek je de verwachtingen voor deze week. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 19 graden.


Last-minute vliegvakanties voor elk budget

Wil jij zo snel mogelijk weg, en (woensdag 1 mei 2024), volgende week (dinsdag 7 mei 2024) of mogelijk volgende maand (donderdag 30 mei 2024) al op vakantie? Kies in dat geval voor een last-minute reis naar Guarda. Vaak is het zo dat de grote ketens nog enkele lege kamers hebben. Aan een lege kamer wordt niets verdiend. Dus worden deze spotgoedkoop aangeboden. Ze worden aangeboden met enorme kortingen van bedragen tot €400 p.p. Een ander voordeel van een valreepboeking is dat jij precies inschatten wat voor weer het wordt. Je kunt eenvoudig opzoeken waar het nu warm weer is.

  • Last-minute betekent dat je heel snel na het boeken al vertrekt.
  • Met name de grootschalige resorts willen zo af van hun laatste kamers.
  • Wie slim is boekt met aantrekkelijke kortingen tot wel €350 p.p.
  • Je kunt boeken met vrij grote zekerheid van mooi weer
  • Houd er rekening mee dat je niet super veel hotels kunt kiezen.

Top 10 touroperators Guarda

  1. Corendon: Geven altijd ondersteuning indien nodig.
  2. Vakantiediscounter: Gave last-minutes over de hele wereld.
  3. Tui: De beste deals binnen en buiten Europa.
  4. Sunweb: Met een zeker gevoel boeken dankzij SGR en ANVR.
  5. Reisknaller: Zowel voor Europese als verre reizen.
  6. BeachCheck: Duizenden tevreden klanten.
  7. Suntip: Geven altijd ondersteuning indien nodig.
  8. Alltours: Regel je reis binnen enkele minuten online.
  9. Stip reizen: Ook voor sportieve reizen.
  10. Prijsvrij: Klantenservice die met je meedenkt.

Goedkoop vliegen naar Guarda

Een pakketreis biedt veel voordelen, maar er is meer mogelijk. De andere optie is namelijk een los vliegticket (tip: gebruik handige Momondo.nl) en zelf een hotel zoeken (daarvoor zijn er vergelijkers als Tripadvisor). Een leuke bijkomstigheid hiervan is dat je het helemaal kunt samenstellen zoals jij dat wil. Er zijn honderden vluchten van toonaangevende luchtvaartmaatschappijen als Air Arabia Maroc (3O) of Korean Air (KE). Verder kun je kiezen uit tal van aparthotels of losse woningen. Belangrijk: je moet alles los boeken en je reis wordt niet gedekt. Ook de transfer van de luchthaven in Guarda naar jouw accommodatie is voor eigen rekening.

Populaire vliegmaatschappijen

  1. Tui Fly: Vertrekken doorgaans zonder vertraging.
  2. Vueling: Online klantenservice 7 dagen per week beschikbaar.
  3. Ryanair: Vliegen vanaf schiphol of andere vertreklocatie.
  4. Transavia: Vluchten naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld.
  5. British Airways: Beschikt over diverse type vliegtuigen.
  6. Air France / KLM: Behulpzaam cabinepersoneel.
  7. Delta Air Lines: Eenvoudig online inchecken.
  8. Easyjet: Snel je boeking inzien en wijzigen.
  9. Lufthansa: Online klantenservice 7 dagen per week beschikbaar.

Plaats een reactie