Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegvakantie La Orotava

Heb jij wel oren naar een vliegvakantie naar La Orotava in Spanje? Het is een enorm populaire bestemming waar je beslist eens geweest moet zijn. Populair is natuurlijk een ontspannen pakketreis met een verblijf als Playitas Hotel & Hotel Playa Sur Tenerife. Houd jij van vreemde culturen? Iedereen kan zich hier wel vermaken. Veel gekozen vertrekdata zijn 25 januari 2024 of 27 september 2024. Op deze pagina achterhaal je de aantrekkelijkste last minute deals van de meest bekende reisbureaus als Kras en vliegmaatschappijen als easyJet. Een La Orotava last minute vliegreis boeken is zo geregeld.

  • Met onze vakantie-vergelijker ontdek je de fijnste zonvakanties naar La Orotava.
  • Aanrader wanneer je op zoek bent naar vriendelijke mensen, historische gebouwen en en een heerlijk buitenleven.
  • Voor iedereen wat wils: rust en natuur of juist een sportieve vakantie.
  • Gematigd steppeklimaat en mediterraan klimaat met een gemiddelde temperatuur van 15 graden (je kunt hier het beste naartoe in de periode mei, juni en september).
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Belangrijke details betreffende dit gebied

VakantielandSpanje
PlaatsLa Orotava
StreekCanarische Eilanden
Jaartemperatuur15 graden
Leuk hotelPlayitas Hotel
Lokaal geldEuro
VoertaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
Doorsnee reistijd2,5 uur
Geschikt voorGroepsreizen of alleenreizenden

La Orotava vinden we in het werelddeel Europa. De hoofdstad is Madrid. Het inwoneraantal ligt op circa 43 miljoen mensen (Spanje) en Rooms-katholiek (94%) is het geloof waar de meeste menzen toe behoren, de taal die iedereen spreekt is Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch en de huidige valuta is Euro. Een tip van praktische aard: als je naar dit land wil bellen, dan zet je voor het nummer +34 en de voltage is 220 Volt. La Orotava bezit het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur ligt op 15°C en mei, juni en september is de meest geschikte tijd om het land te bezoeken. Fijne vliegvelden: Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP), en de reistijd bedraagt zo’n ongeveer 2,5 uur. De tijdzone is UTC+02 (tijdsverschil: geen).


La Orotava last-minute aanbiedingen

Een La Orotava last-minute wil zeggen dat je 4 – 6 weken voor vertrek boekt. In enkele gevallen is het ook met vervoer vanaf vliegveld naar je verblijf en eten & drinken. Af en toe ook met excursies en een huurauto. Een concrete pakketreis bevat ten minste 1 overnachting en is altijd opgebouwd uit op z’n minst 2 reisproducten (vliegticket en verblijf). Grootste voordelen zijn de lage kosten en het boekingsgemak. Dikwijls is er een Nederlands aanspreekpunt op locatie aanwezig. Waarom hotel + vlucht samen als last-minute boeken? Lees hierna onze adviezen.

  • Een compleet verzorgde reis tegen een zeer aantrekkelijke prijs van 1 reisbureau.
  • 100% boekingsgemak, zelf bijna niets regelen.
  • Reisorganisaties kopen groot in. Zo is het goedkoper dan zelf je vliegreis, verblijf en vervoer organiseren.
  • De desbetreffende touroperator draagt de verantwoordelijkheid voor jouw last-minute pakketreis (ANVR, SGRZ, Thuiswinkel Waarborg, Calamiteitenfonds, SGR).

Populaire last-minutes La Orotava april 2024

Last-minute€145,00 p.p
Huwelijksreis€283,00 voor 2 pers.
Voor families€566,00 voor 4 pers
Luxueus genieten€253,00 p.p
Beste aanbieding€213,00 p.p

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Goedkope vakantie La Orotava met vlucht en hotel april 2024

Het zoeken van een vliegticket, hotel en transfer duur lang en levert veel stress op. Eveneens ben je relatief duur uit. Reisbureaus zoals OAD en bijv. De Jong Intra zoeken voor jou debeste verblijven en de goedkoopste vluchten. Zij kunnen dit enorm voordelig boeken. Hierdoor betaal jij slechts een gunstig tarief voor de tickets en het resort. Bovendien wordt de busreis van en naar het vliegveld / hotel ook gefaciliteerd. Elk resort wordt grondig gecheckt voordat het aangeboden wordt. Je zit dan ook altijd in de meest actuele hotels als Hotel La Palma Romantica of juist Finca La Pitera.

  • Goede vliegtijden (Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP)).
  • Een speciaal team checkt alle resorts.
  • Transfer inclusief. Dat is prettige arriveren!
  • Optionele diensten als excursies, verzekeringen, ruimbagage, gids, autohuur kun je eenvoudig en voordelig toevoegen.

Vanaf je PC of Smartphone een populair hotel met vlucht naar La Orotava boeken op dinsdag 30 april 2024? Dit is beslist niet ingewikkeld als je deze 5 stappen volgt.


Leestijd: 5 minuten

Vlucht met hotel in La Orotava boeken in 5 stappen

  1. Datum van vertrek, aantal dagen en reisgenoten

    De basis van jouw vakantie is de vertrekdag. Je hebt de keuze uit een vaste datum of een meer flexibele termijn (1 week of 2 weken). Bepaal ook de reistijd die je wilt (bijv. 13-14 dagen). Kies uiteindelijk ook het totale reisgezelschap (in aantal personen). Belangrijk is om de geboortejaren ook in te vullen. Tip: standaard kan je direct een indeling maken van de kamers.

  2. Kies luchthaven van vertrek

    Je kunt kiezen uit verschillende luchthavens. Veruit de meeste vluchten gaan vanaf Amsterdam Schiphol of Eindhoven. Af en toe zijn de regionale / buitenlandse vliegvelden als Keulen, Brussel (Zaventem), Bremen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde) ook interessant om te vertrekken. Het is ook goed om te kijken naar hoe je het makkelijkste op de luchthaven kunt komen.

  3. Kies verblijfsvorm

    Uitsluitend logies of vind je het prettig om ’s ochtends te ontbijten? Je kunt ook kiezen voor halfpension (dit is inclusief ontbijt en diner ’s avonds), en niet te vergeten volledig all-inclusive. Bij dit type is al het eten en drinken inbegrepen in de totaalprijs. Hierna selecteer je het max. tarief per persoon (niet meer dan bijv. €500).

  4. Specificeer zoekopdracht

    Je kunt nu kiezen voor zaken waar jij waarde aan hecht. Hierbij moet je denken aan hotelsterren, hoogste cijfer, de locatie en appartement faciliteiten als à la carte restaurants of zonneterras. Ook zijn er hotel-labels zoals exclusief. Met behulp van zoektermen als gezinskamers vind je gemakkelijk een gezinsvakantie in La Orotava.

  5. Probleemloos online vakantie boeken

    Je ziet nu een tabel met de mooiste reizen die matchen met jouw droomvakantie. Ga door naar een aantrekkelijk resort, bekijk of alle details kloppen (vertrekdag, tijdstip) en bereken de totaalprijs. Is alles correct? Je kunt dan vandaag nog online de vakantie vastzetten. Kijk kritisch of alle informatie die je invoert 100% klopt. De betaling geschiedt via een aantal betaalopties waaronder iDeal, Paypal, Creditcard en bankoverschrijving.


vakantie-pakketreis-la-orotava-spanje

Meest gestelde vragen en antwoorden (FAQ)

Wat is het reisadvies in La Orotava?

Het actuele reisadvies is: positief. Wil je weten wat er speelt? Ga naar nederlandwereldwijd.nl. Hier zoek je eenvoudig het reisadvies. Zijn er plaatselijke problemen? Er zijn verschillende niveau’s: geel (jouw veiligheid loopt risico), oranje (alleen als je echt niet anders kunt) of rood (ga hier niet heen). Groen houdt in: je hoeft je nergens zorgen om te maken, je kunt hier gewoon naartoe.

Wat is de beste reistijd voor La Orotava?

Als je bezig bent het plannen van de vakantie, is het noodzakelijk te weten wat een goede reisperiode is. De gemiddelde temperatuur is 15 graden. Het warmst is het hier in juli (+/- 35 graden). De gemiddelde laagste temperatuur is +/- 12℃ in januari. De beste reistijd voor La Orotava is in de maanden mei, juni en september. Als je iets verder doorleest vind je de actuele weersverwachting.

Wat is een goed vakantieverblijf?

In deze Spaanse bestemming voldoende hotel aanbod. Het loopt van low-budget 1-sterren appartementen tot en met heerlijke luxe 5-sterren resorts. Hotels met een goede naam zijn Casa El Lagar en Hotel Nogal. Check zeker de zoover beoordelingen en zoek bevestiging voor aspecten die minimaal aanwezig moeten zijn. Je kunt denken aan bereikbaarheid of geschikt voor huisdieren.

Wat kan ik ondernemen in La Orotava?

Dit is een veelzijdig gebied, een uitvalsbasis voor jong en oud. Een goede omgeving voor meerdere gezinnen, jonge stellen en alleenstaanden. Geniet van cultuur in de indrukwekkende binnenstad. In de buurt treft men enkele oude gebouwen. Of geniet van plekken midden in de schitterende natuur. Er zijn verschillende lokale gerechten die je beslist eens moet proberen. De Spaanse mensen zijn hartelijk en gastvrij.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


De voordelen van een all-inclusive met vlucht

Een verzorgde La Orotava all-inclusive houdt in dit geval in dat maaltijden, snacks en drankjes en verdere hotel-services inbegrepen zijn in de prijs.Het is enorm in opkomst en raar is het niet. De pinpas hoeft verder niet meer mee op vakantie, het eten is onbeperkt (net als drankjes) wat maakt dat je vooraf precies weet wat je kwijt zult zijn. Het enige dat wel geld kost zijn gidsen, excursies en cadeautjes. Op basis daarvan beleven jullie een onbezorgde vliegvakantie naar La Orotava met daarbij bezoekjes aan diverse top bezienswaardigheden.

  • ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken voor de beste en laagste prijs.
  • Verschillende eetmogelijkheden en barretjes.
  • Veel van de resorts bieden een standaard buffet. Bij de allerbeste resorts profiteer je van luxe restaurants met menukaart.
  • Dikwijls zijn leuke activiteiten zoals voetballen en snorkelen ook inclusief.
  • Uitgangspunt: hoe meer sterren des te meer meer luxe.
  • De beste all-inclusive hotels in La Orotava zijn o.a. Playitas Hotel of Casa El Lagar.

Dagelijks weerbericht La Orotava

Lees nu de details over het actuele weerbericht in Canarische Eilanden. Onderstaand tref je de weersvoorspelling voor de volgende dagen. Over 12 maanden gezien is de temperatuur hier gemiddeld 15 ℃ graden.


Besparen met een last-minute vliegvakantie

Heb je geen geduld, en wil je morgen (dinsdag 30 april 2024), volgende week (maandag 6 mei 2024) of wellicht volgende maand (woensdag 29 mei 2024) al je koffers pakken? Kies dan voor een last-minute reis naar La Orotava. Standaard komt het voor dat de vooraanstaande hotels met veel kamers nog niet volgeboekt zijn. Niemand zit te wachten op ongeboekte kamers. Als gevolg daarvan worden ze zeer voordelig weggezet bij reisbureaus. Verschillende touroperators hanteren kortingen tot ruim €525 p.p. Een ander handigheidje van zo’n boeking op het allerlaatste moment is de zekerheid van het weer. Je weet wat het weer in NL wordt, en ook waar jij naartoe wil.

  • Last-minute betekent dat je een paar weken voor vertrek boekt.
  • Overwegend de grootschalige hotels willen zo af van hun laatste kamers.
  • Als consument tref je soms behoorlijke kortingen oplopend tot €675 p.p.
  • Je kunt een vakantie plannen gebaseerd op het 14-daagse weerbericht
  • Houd er rekening mee dat je last-minute niet in elk hotel terecht kunt.

De beste touroperators voor jouw vakantie naar La Orotava

  1. Corendon: Ruim aanbod vakanties over de hele wereld.
  2. Vakantiediscounter: Luxe hotels en resorts bezoeken.
  3. Tui: Boek een tijdelijke reisverzekering bij je vakantie.
  4. Sunweb: Mogelijkheid tot het afsluiten van een reisverzekering.
  5. Reisknaller: Ook losse vakantiehuizen te boeken.
  6. BeachCheck: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  7. Suntip: Prettige website met scherpe deals.
  8. Alltours: Specialist gevestigd in Duitsland.
  9. Stip reizen: Tienduizenden boekingen gingen je voor.
  10. Prijsvrij: Klantenservice die met je meedenkt.

Goedkoop vliegen naar La Orotava

Behalve de pakketreis zijn er nog andere mogelijkheden. De andere optie is namelijk een los vliegticket (bijvoorbeeld via tools als CheapTickets.nl) en een goedkoop hotel vinden (bijvoorbeeld via zoekmachines als Tripadvisor). Het voordeel is dat je meer flexibel bent. Er zijn bijzonder veel vluchten van uiteenlopende vliegmaatschappijen zoals Air Transat (TS) & KLM Royal Dutch Airlines (KL). Daarnaast vind je tegenwoordig ontzettend veel hotelformules of bijv. appartementen. Let op: je draagt alle aansprakelijkheid voor de boeking en bij een faillissement krijg je geen geld terug. Ook de transfer vanaf het vliegveld in La Orotava naar jouw appartement of hotel is niet bij de prijs inbegrepen.

Top-10 vliegmaatschappijen

  1. Tui Fly: Prettige boekingsmodule.
  2. Vueling: Zitplaatsreservering en stoel veranderen.
  3. Ryanair: Gemakkelijk online boekingen beheren.
  4. Transavia: Betrouwbare luchtvaartmaatschappij met tientallen bestemmingen.
  5. British Airways: Goedkope vluchten van- en naar Nederland.
  6. Air France / KLM: Tientallen bestemmingen over de hele wereld.
  7. Delta Air Lines: Betrouwbare luchtvaartmaatschappij met tientallen bestemmingen.
  8. Easyjet: Vertrekken van verschillende vliegvelden.
  9. Lufthansa: Online klantenservice 7 dagen per week beschikbaar.

Plaats een reactie