Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Vliegvakantie Urunlu

Heb jij wel oren naar een vliegvakantie naar Urunlu in Turkije? Het gaat om een enorm populaire bestemming waar je niet snel bent uitgekeken. Een veel geboekte vakantie is een mooie pakketreis met een appartement als Hotel Billurcu en Hotel Odile. Houd jij van natuur en historie? Er is voor elk wat wils. Kies voor een vertrekdatum als 9 maart 2024 en 3 december 2023. Met behulp van deze vergelijker vind je de mooiste last minute deals van erkende reisbureaus als Peter Langhout en vliegmaatschappijen als Ryanair. Deze Urunlu last minute vliegreis boeken fix je heel eenvoudig zelf online.

  • Op vliegvakantievergelijken.nl tref je boek je de mooiste zonvakanties naar Urunlu.
  • Dit land is in trek vanwege een aangenaam klimaat, bezienswaardigheden & schitterende natuur.
  • Voldoet aan ieders wensen: gewoon even bijkomen of juist een sportieve vakantie.
  • Het steppeklimaat en mediterraan klimaat met gemiddelde temperaturen van 21 graden (aanbevolen reisperiode is mei tot half juni, september en oktober).
vakantiediscounterBeste last minutesBekijk aanbiedingen
corendonEuropese toppersBekijk aanbiedingen
d-reizenLuxe resortsBekijk aanbiedingen
sunwebAll inclusive specialistBekijk aanbiedingen
prijsvrijKindvriendelijkBekijk aanbiedingen
beachcheckGemakkelijk vergelijkenBekijk aanbiedingen
Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.

Onmisbare aspecten aangaande de omgeving

LandTurkije
PlaatsUrunlu
StreekBursa
Gem. temp overdag21 graden
Hotel aanraderHotel Billurcu
ValutaTurkse lira (TRY)
VoertaalTurks
Geschatte reistijd5 uur
Populair bijFamilies met kinderen & jonge stellen

Urunlu ligt in Europa. De hoofdstad is natuurlijk Ankara. Het heeft grofweg 74,7 miljoen inwoners (Turkije) en moslim (99,8%) is het geloof waar de meeste menzen toe behoren, de meeste mensen spreken hier Turks en men betaalt hier alles met Turkse lira (TRY). Makkelijk om te weten: het kengetal is +90 en de elektra-spanning is 220 Volt. Urunlu staat bekend door het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gem. temp over het hele jaar ligt op 21 graden en mei tot half juni, september en oktober wordt gekenmerkt als de beste vakantietijd. De veel boekte vliegvelden: Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST), en de gemiddelde reistijd ligt op pakweg 5 uur. De tijdzone is UTC+03 (tijdsverschil: 1 uur later).


Urunlu last-minute aanbiedingen

De Urunlu last-minute is een reis waarbij je vlak voor vertrek past boekt. In de regel ontvang je (tegen bijbetaling) ook transfer vanaf de luchthaven en eten, drinken, ontbijt, lunch. Vaak wel uitgezonderd auto (huur) en uitstapjes. Een speciale pakketreis heeft minimaal 1 overnachting en is een samengesteld product met altijd twee verschillende diensten (huurauto en vakantiehuis). De pluspunten zijn het gemak en de besparing. Niet zelden is er lokaal een hostess/reisleiding aanwezig. Waarom hotel + vlucht samen als last-minute boeken? Check onze aanbevelingen.

  • Een compleet verzorgde reis voor de laagste prijs van 1 reisbureau.
  • Het bespaart je enorm veel tijd en energie.
  • Reisorganisaties kiezen voor bulk-inkoop. Dan is dit financieel voordeliger dan zelf je vliegreis, verblijf en vervoer organiseren.
  • Een touroperator is verantwoordelijk voor de complete uitvoering van jouw last-minute pakketreis (ANVR, SGRZ, SGR, Calamiteitenfonds, Thuiswinkel Waarborg).

Populaire last-minutes Urunlu april 2024

Last-minute (binnen 14 dagen vertrek)€152,00 p.p
Huwelijksreis€296,00 voor 2 pers.
Voor gezinnen€592,00 voor 4 pers
Luxueus genieten€265,00 p.p
Beste recensies€223,00 p.p

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Goedkope vakantie Urunlu met vlucht en hotel april 2024

Zelf een vliegticket, hotel en transfer uitzoeken kan gerust enkele uren duren. Eveneens is het hartstikke duur. Reisbureaus als Vakantiediscounter of Beachmasters Jongerenreizen zoeken constant naar best beoordeelde vakantiehuizen en de goedkoopste vluchten. De inkoopteams kunnen groots en voordelig inkopen. Je geniet van een vaste gegarandeerde lage prijs. Verder is de taxi van en naar het vliegveld / hotel ook georganiseerd. Elk vakantieverblijf wordt grondig gecheckt voordat het aangeboden wordt. Zodoende verblijf je altijd in de interessantste verblijven zoals Hotel Sentinus of uiteraard Aquasis De Luxe Resort Spa.

  • Geschikte vliegtijden (Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST)).
  • Alle verblijven zijn grondig gecheckt.
  • Transfer is vaak inbegrepen. De vakantie begint al op de luchthaven!
  • Extraatjes als ruimbagage, verzekeringen, gids, excursies, autohuur voordelig bijboeken.

Snel een aantrekkelijk hotel met vlucht in Urunlu boeken op dinsdag 30 april 2024? Dit doe je verrassend eenvoudig met de 5 bijgaande stappen.


Leestijd: 5 minuten

Vlucht met hotel in Urunlu boeken in 5 stappen

  1. Vertrektijd, aantal gasten en reisdagen

    De basis van jouw vakantie is de vertrekdag. Er zijn twee opties: een vaste datum waar je niet omheen kunt of een wat ruimer tijdsbestek van bijv. 10 dagen. Bepaal ook het aantal vakantiedagen (bijv. langer dan 25 dagen). Selecteer uiteindelijk ook met hoeveel personen je weg wilt. Vergeet niet de leeftijden in te vullen. Als alternatief kun je meerdere verblijven toevoegen.

  2. Kies luchthaven van vertrek

    Selecteer een vliegveld dat voor jou in de buurt is. Populaire opties zijn Amsterdam Schiphol, en steeds vaker ook Eindhoven. Geregeld zijn de iets minder bekende vliegvelden zoals Keulen, Brussel (Zaventem), Bremen, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen) een stuk goedkoper. Het is ook goed om te kijken naar de benodigde tijd om op het vliegveld te komen.

  3. Kies jouw type verzorging

    Wil je enkel logies, of een combinatie met dagelijks ontbijt? Andere verblijfsvormen zijn halfpension (dit is 1 warme maaltijd plus ontbijt), en niet te vergeten volledig all-inclusive. Bij dit type zijn uitgebreid ontbijt, lunch en diner evenals drankjes volledig inclusief. Nu bepaal je hoeveel je maximaal wilt uitgeven (niet meer dan bijv. €1550).

  4. Bepaal jouw wensen

    Gebruik de filters om jouw droomreis te vinden. Onder andere officiële aantal sterren, beoordelingen, een rustige omgeving en appartement faciliteiten als discotheek of pooltafel. Je kunt ook kiezen voor een thema als Small&Friendly. Met opties als entertainment zoek je eenvoudig naar gezinsvakanties in Urunlu.

  5. Online vakantie boeken

    De tool geeft nu een lijst met de relevante reizen die passen bij jouw droomvakantie. Klik op een interessant hotel, verifieer de luchthaven van vertrek, de vertrektijd en controleer de tarieven. Is alles correct? Je kunt dan eenvoudig de reis echt gaan boeken. Check goed of je alle namen goed invult (zoals op het paspoort staat). De betaling kan je doen met iDeal of creditcard.


vakantie-pakketreis-urunlu-turkije

Beste regio’s en vakantielanden

Leuke plaatsen en steden


FAQ met veelgestelde vragen

Welk reisadvies geldt er voor Urunlu?

Actueel reisadvies: neutraal. Wil je weten wat er speelt? Ga naar nederlandwereldwijd.nl. Hier check je wat nu het reisadvies is. Kent het gebied acute dreiging? Deze gebieden worden dan gemarkeerd geel (je veiligheid loopt een risico), oranje (uitsluitend noodzakelijke reizen maken) of rood (bezoek deze regio niet). De kleur groen wil zeggen: je hoeft je nergens zorgen om te maken, echte veiligheid.

Wat is de beste reistijd voor Urunlu?

Als je gaat boeken, dan wil je natuurlijk weten welke reisperiode wordt aangeraden. De jaartemperatuur is hier 21 graden °C. De hoogste temperatuur vinden we in augustus (+/- 33 graden). De laagste temperatuur is +/- 13 graden in januari. De aanbevolen reistijd voor Urunlu is volgens insiders mei tot half juni, september en oktober. Iets verder naar beneden volgt de actuele weersverwachting.

Wat is een vakantieverblijf met goede reviews?

In deze Turkse plaats je kiezen uit diverse hotels. Je kunt denken aan eenvoudige en goedkope 1-sterren appartementen tot echte wondermooie luxe 5-sterren resorts. Hotels met een goede naam zijn Holiday Inn Bursa + Nazar Hotel. Neem de actuele reviews kort door en zoek bevestiging voor factoren waarvan jij vindt dat het op orde moet zijn. Om wat te noemen: kids-entertainment of een levendige omgeving.

Wat kan je doen in Urunlu?

Dit is een veelzijdig gebied, voor vrijwel elke doelgroep. Het is geschikt voor gezinnen met kids, stellen en oudere reizigers. Ontdek cultuur in de indrukwekkende binnenstad. Op niet al te verre afstand vinden jullie diverse historische gebouwen. Of kies voor de rust op afgelegen plekken in de natuur. Tip: plan een avondje uit-eten in een traditioneel restaurant. De traditionele Turkse mensen zijn zeer gastvrij.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Het gemak van een all-inclusive met vlucht

Een Urunlu all-inclusive betekent feitelijk dat maaltijden, dranken samen met andere services volledig inclusief zijn. Veel mensen kiezen hier tegenwoordig voor en dat is niet vreemd. Het geeft je een grote mate van rust, de maaltijden en het drinken is onbeperkt zodat je gelijk weet wat de totale vakantie zal kosten. Je hoeft alleen nog te betalen voor dagtochten, excursies & souvenirs. Op basis daarvan heb jij een heerlijke ontspannen vliegvakantie naar Urunlu met enkele bezienswaardigheden (cultuur, historie en natuur).

  • Al je eten, drinken, en tussendoortjes voor een vast laag tarief.
  • Veelzijdig eettentjes met diverse gerechten.
  • Bijna alle resorts schotelen de gasten een buffet voor. Bij de allerbeste resorts profiteer je van 1 of meerdere à la carte restaurants.
  • Soms zijn hotel-diensten als tafelvoetbal of windsurfen ook voor rekening van het hotel.
  • In principe is het zo: de beste à la carte restaurants kom je tegen in 5-sterren resorts.
  • De beste all-inclusive hotels in Urunlu zijn onder andere Hotel Billurcu of Holiday Inn Bursa.

Actueel weerbericht Urunlu

Nieuwsgierig naar het actuele weerbericht in Bursa. In onze weerwidget bekijk je de prognose voor de volgende dagen. De jaartemperatuur is hier zo’n 21 ℃.


Overzicht met last-minute vliegvakanties

Bij voorkeur morgen (woensdag 1 mei 2024), volgende week (dinsdag 7 mei 2024) of wellicht volgende maand (donderdag 30 mei 2024) al je koffers pakken? Dan maak jij de keuze uit een last-minute reis naar Urunlu. Er ontstaan vaak situaties waarbij de bekende hotels gericht op het massatoerisme nog enkele lege kamers hebben. Deze hotels willen natuurlijk dat deze alsnog geboekt worden. Je kunt deze dan ook erg voordelig boeken. Diverse reisbureaus werken met kortingen van maar liefst €550 p.p. Het handige van kort voor vertrek je vakantie regelen is dat je exact weet hoe warm het is. Je weet wat het weer in NL wordt, en ook waar jij naartoe wil.

  • Last-minute betekent dat je een paar weken voor vertrek boekt.
  • Met name de bekende resorts in populaire vakantiebestemmingen stunten op die manier met de niet-geboekte kamers.
  • Wie slim is boekt met enorme kortingen tot wel €200 per persoon.
  • Je kunt eenvoudig zoeken op bestemmingen waar de zon schijnt
  • De keerzijde is dat er vaak nog maar een select aantal hotels overblijven.

Top 10 touroperators Urunlu

  1. Corendon: Boek je onvergetelijke reis snel online.
  2. Vakantiediscounter: Gebruiksvriendelijke website.
  3. Tui: Veilig aangesloten bij ANVR en SGR.
  4. Sunweb: Afwisselend aanbod aan resorts.
  5. Reisknaller: Eenvoudige boekingsmodule.
  6. BeachCheck: Boek all-inclusive voor zekerheid en maximale luxe.
  7. Suntip: Duizenden tevreden klanten.
  8. Alltours: Verrassend en gemakkelijk.
  9. Stip reizen: Prachtige vakanties met zorg samengesteld.
  10. Prijsvrij: Van luxe resorts tot authentieke bestemmingen.

Goedkoop vliegen naar Urunlu

Het boeken van een pakketreis is populair, maar niet de enige mogelijkheid. Je kunt ook een los vliegticket (bijvoorbeeld via scripts als Tix.nl) en zelfstandig een hotel boeken (gebruik hiervoor hotel-vergelijkingswebsites als Airbnb). De handigheid hiervan is dat je het helemaal kunt samenstellen zoals jij dat wil. Je hebt een ruime keuze uit bijzonder veel vluchten van populaire airlines als Corendon Dutch Airlines (CND) & Level (VK). Ook kun je kiezen uit flink wat resortformules en vakantiewoningen. Opmerking: het is zo dat jij alle onderdelen los boekt en bij een faillissement krijg je geen geld terug. Ook vervoer van de luchthaven in Urunlu naar het hotel komt er nog bij.

Populaire vliegmaatschappijen

  1. Tui Fly: Eenvoudig online inchecken.
  2. Vueling: Vertrekken doorgaans zonder vertraging.
  3. Ryanair: Betrouwbare luchtvaartmaatschappij met tientallen bestemmingen.
  4. Transavia: Vind eenvoudig jouw ideale bestemming.
  5. British Airways: Altijd voldoende beenruimte en comfort.
  6. Air France / KLM: Gemakkelijk online boekingen beheren.
  7. Delta Air Lines: Tientallen bestemmingen over de hele wereld.
  8. Easyjet: Kies vooraf al je stoel.
  9. Lufthansa: Gemakkelijk zoeken en boeken.



Accomodaties & hotels in deze regio:

Plaats een reactie