Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Atlantica Mare Village aanbieding

Atlantica Mare Village is een uitstekend 4-sterren resort in Ayia Napa (in de streek Famagusta, Cyprus). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €521 p.p. (op basis van Half pension, Vliegvakantie). Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 24 graden en een fijne reisperiode is april, mei, september & oktober. Bekijk de Cypriotische standaard en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Op deze website vind je zelf de laagste prijs van touroperators als touroperators als bijv. OAD en Bebsy.nl en vliegreizen met Ryanair vanaf Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieAtlantica Mare Village
Classificatie4 sterren
AdresAyia Napa
RegioFamagusta
BestemmingCyprus
Dagtemperatuur24 °C
Doorsnee vliegtijd1,5 uur
Geschikt voorOuderen of vrienden
SpreektaalGrieks, Turks en Engels
Regionale ValutaEuro

Praktische info omtrent jouw vakantie
Goedkoop naar Atlantica Mare Village vliegen? Deze locatie valt binnen het Cypriotische Ayia Napa (Famagusta). Het land kent een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur per jaar ligt op gemiddeld 24 graden. De heetste maand is augustus met 37 graden celsius. De minst warme maand is januari met 16 graden. Een prettige vakantieperiode is april, mei, september & oktober. Je kunt betalen met de de Euro en de gesproken taal is Grieks, Turks en Engels. Een belangrijke religie hier is grieks orthodox. Een belletje plegen? De landcode is +357 en de elektriciteit is 240 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Larnaca (LCA) en Paphos (PFO). De reistijd ligt rond de 1,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (dit houdt is een tijdsverschil van 1 uur later). Het verblijf voorziet in diverse mogelijkheden als airco, bar, fitness, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, kluisje, tennisbanen, wifi. Check natuurlijk ook naarbij gelegen accomodaties als Hotel Alphof, Hotel Carina & Tesoro Hotel.


Goedkoop naar Atlantica Mare Village

Wil jij je verder verdiepen in Atlantica Mare Village? Het gaat om een heerlijk hotel in het Cypriotische Ayia Napa. Ook een gebied met mogelijkheden voor velerlei wandelingen, excursies en cultuur. Met onze vakantie-vergelijker check je de interessantste deals van goede maatschappijen uit Nederland zoals o.a. Beachmasters en Prijsvrij.nl. Dikwijls boek je een all-inclusive vakantie met inbegrip van je vliegticket, overnachtingen en en het vervoer op locatie. Wat is er zo prettig aan een pakketreis? Je boekt een samengestelde vakantie erg voordelig en je hoeft nergens meer aan te denken. Sterk pluspunt hiervan: bij rampspoed krijg je direct hulp van de touroperator. Vaak is er iemand van de reisorganisatie ter plekke beschikbaar die je kunnen helpen.

  • Atlantica Mare Village is een fantastische vakantiebestemming in Famagusta, Cyprus.
  • Reserveer voor geschikte arrangementen (logies & ontbijt of ultra all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €521 per persoon uitgegaan van 4-sterren Half pension (Vliegvakantie).
  • Een aangeraden reisperiode is april, mei, september & oktober.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 12 mei 2024, 6 maart 2024 & 19 juli 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je binnen enkele dagen al vertrekken? In toenemende mate zijn er goedkope Atlantica Mare Village last-minute vliegvakanties in de aanbieding. Als het verblijf in Famagusta ongeboekte kamers heeft, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij vakantieleveranciers als Tui. Als consument tref je soms enorm voordeel tot wel €150 korting per deelnemer. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Ayia Napa. Tip: zorg voor een goede reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

Populaire reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  2. Corendon: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  3. TUI: Voor iedereen een geschikte bestemming.
  4. BeachCheck: Populaire bestemmingen met voordeel.
  5. Sunweb: De mooiste gezinsvakanties en singlereizen.
  6. Prijsvrij: Altijd mooie kamers in erkende hotels.
  7. Suntip: Een klantenservice die voor je klaar staat.
  8. Alltours: Hele mooie last-minute deals.
  9. ReisKnaller: Gebruiksvriendelijke boekingssite.
  10. Stip reizen: Volop tips en informatie over bestemmingen.

All-inclusive vakantie Atlantica Mare Village

Wil jij deze reis boeken? Dan zul je moeten kiezen voor de verblijfsvorm. Selecteer ik logies (enkel de overnachting), wil ik opstaan met een ontbijtje, of neem ik de meest luxe variant: ulta all-inclusive? Een Atlantica Mare Village all-inclusive aanbieding is een echte aanrader. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks heb je op voorhand al betaald. Concreet kies je dus voor een volledig onbezorgde vliegreis zonder na te denken over allerlei hoge vakantiekosten. Puur de trips, cadeau’s en souvenirs kunnen optioneel gekocht worden. Een uitstekende manier om helemaal op te gaan in de Cypriotische omgeving in het fantastische Ayia Napa. Is een Atlantica Mare Village all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? In het overzicht hieronder zie je diverse na- en voordelen. Bekijk ook tips en hotels in bestemmingen als Nivillac, Jamaica en Klein Polen.

De pluspunten van een een volledig verzorgde reis

  1. Je weet exact wat je kwijt bent voor je vakantie.
  2. De maaltijden en het drinken is onbeperkt.
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Ayia Napa.

Negatieve punten voor all-inclusive

  1. Soms is het buffet wat eentonig.
  2. Veel toeristen blijven om het hotel hangen.
  3. Gebrek aan persoonlijke benadering.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij Atlantica Mare Village?

In dit hotel kan je gebruik maken van velerlei voorzieningen als airco, bar, fitness, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, kluisje, tennisbanen, wifi. Heb je verder nog wensen als een bepaald dieet en een afwijkende inchecktijd? Wanneer je boekt is er hiervoor vaak een opmerkingenveld bij dit hotel in Ayia Napa.

Hoe vind ik de laagste prijs van dit hotel?

De uiteindelijke kosten met vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van relevante dingen zoals o.a. het moment van boeken, tijd van vliegen, luchtmaatschappij en kamer/arrangement. Ga je weg in de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast om gebruik te maken van extra vroegboekkorting tijdens het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht deals boek je buiten de grote schoolvakanties en natuurlijk wanneer je last-minute boekt. De prijs van dit hotel wijzigt meerdere keren per dag. Klik direct op een van de boekingssites en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

El Al Israel Airlines (LY) & SAS Scandinavian Airlines (SK) zijn erkende maatschappijen en vliegen jou direct of indirect ook naar Famagusta. Profiteer van websites als Supersaver en bekijk alle opties en de kosten p.p. Boek je een Atlantica Mare Village pakketreis aanbieding? Dan heb je meestal geen keuze in de airline.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Dit specifieke verblijf in Ayia Napa kan je prima bereiken vanaf luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, steeds vaker Eindhoven en Bremen, Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Keulen. Vanaf het vliegveld vlakbij Cyprus reis je direct door naar Atlantica Mare Village. Kies voor een taxi of neem een bus (OV).

Meer weten over het hotel? Hierboven lees je de veel gestelde vragen (FAQ) m.b.t. het verblijf. Heb je wat hulp nodig met het boeken? Check dan ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Kijk verder dan enkel de prijs. Detecteer bovendien of de boekingssite is aangesloten bij de ANVR en SGR garantiefondsen. Informeer ook naar de bijkomende kosten (transactiekosten of beddengoed). en reviews van eerdere gasten.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het aantal gasten (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Selecteer per reiziger de leeftijd, en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Kies vertrekdag en vertrekluchthaven

    Bepaal welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Bremen of Hamburg zijn ook het overwegen waard: dikwijls goedkoper en snel te bereiken.

  4. Kies het type verzorging

    Wil jij graag Atlantica Mare Village all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een inclusieve vliegvakantie voorziet in alle gemakken maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Check de prijs en reserveer online

    Bekijk goed of alles naar wens is en check de totale prijs per persoon. Optioneel kan je de vertrekdag of de periode van de vakantie nog wijzigen. Past dit bij jouw wensen? Je kunt meteen Atlantica Mare Village boeken (online) en de betaling overmaken met Paypal, Creditcard of iDeal.

Wat reizigers zeggen over Atlantica Mare Village
4

Reviews

Wil je ook een vakantie naar Atlantica Mare Village met vlucht boeken maar bekijk je graag eerst even reis recensies van ervaringsdeskundigen in? Neem dan een kijkje op sociale media en sites waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover en travelxl.nl bieden een actueel overzicht met ervaringen. Men beoordeelt de resorts op basis van zaken zoals: Kamer, Kwaliteit bedden, Wellness, Zwembad, Activiteiten, Ligging, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Hygiëne, Sanitair, Bezienswaardigheden, Omgeving, Personeel, Strand, Excursies. Het resort Atlantica Mare Village in Ayia Napa (Famagusta, Cyprus) telt een 4-sterren beoordeling. Bron: kijk altijd verder dan alleen het aantal sterren. Lees dus altijd goed de reviews.

Plaats een reactie