Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Okeanos Beach Hotel aanbieding

Okeanos Beach Hotel betreft een 3-sterren hotel gesitueerd in Ayia Napa (in de streek Famagusta, Cyprus). Je kunt hier al overnachten vanaf €1593 p.p. (op basis van All Inclusive, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. over het hele jaar is hier zo’n 24 graden en een prettige reisperiode is april, mei, september & oktober. Ontdek de Cypriotische standaard en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Met behulp van onze tool check je gemakkelijk de beste aanbiedingen van reisbureau’s zoals Alltours & Tjingo en een vliegreis met Ryanair vanaf Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Keulen, Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieOkeanos Beach Hotel
Beoordeling3 sterren
AdresAyia Napa
RegioFamagusta
BestemmingCyprus
Gemiddelde temp overdag24 °C
Doorsnee vliegtijd1,5 uur
Top advies voorOuderen of vrienden
VoertaalGrieks, Turks en Engels
Lokaal geldEuro

Bruikbare info over jouw reis
Goedkoop naar Okeanos Beach Hotel vliegen? Het verblijf valt binnen het Cypriotische Ayia Napa (Famagusta). Het land kent een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur is hier 24 graden celsius. De heetste periode is augustus met 37 graden °C. De koudste periode is januari met 16 graden. De aanbevolen vakantieperiode is april, mei, september & oktober. Je kunt betalen met de de Euro en men spreekt hier Grieks, Turks en Engels. De belangrijkste lokale religie is grieks orthodox. Als je naar dit land wil bellen, dan zet je voor het nummer +357 en het elektriciteitsnetwerk opereert op 240 Volt. Populaire vliegvelden zijn Larnaca (LCA) en Paphos (PFO). De reistijd is gemiddeld zo’n 1,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (reken op een tijdsverschil van 1 uur later). Als gast kun je gebruik maken van uitgebreide mogelijkheden als bar, kinderopvang, fitness, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, tennisbanen, watersporten, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi. Bekijk tevens naarbij gelegen accomodaties als Hotel Villa Hibiscus, Hotel Brunelleschi Firenze of San Teodoro Hotel.


Goedkoop naar Okeanos Beach Hotel

Wordt jij ook zo enthousiast van een reis naar Okeanos Beach Hotel? Niet voor niets een geliefd hotel in het Cypriotische Ayia Napa. Ook een regio met opties voor veel activiteiten zoals excursies. Via onze vergelijker boek je de nieuwste last minute deals van concurrerende vakantiebedrijven uit Nederland zoals bijv. Bebsy.nl of Vakantiediscounter. Doorgaans is er de optie voor een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: je vliegticket, het hotel of resort en transfer. Waarom is de pakketreis zo in opkomst? De samengestelde vakantie is goedkoop en het bespaart enorm veel tijd. Last but not least: bij noodgevallen kan je altijd terugvallen op de reisorganisatie. In veel situaties is er een aanspreekpunt ter plaatse aanwezig die je kunnen helpen.

  • Okeanos Beach Hotel is een geweldige reislokatie in Famagusta, Cyprus.
  • Reserveer voor meerdere verzorgingstypes (half pension of ultra all-inclusive).
  • Je reserveer dit hotel al vanaf €1593 p.p. gebaseerd op 3-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een aangeraden periode om te reizen is april, mei, september & oktober.
  • Andere mogelijkheden zijn o.a. 4 juni 2024, 29 maart 2024 of 11 augustus 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je een deze dagen al richting je vakantiebestemming vertrekken? Dikwijls vind je online speciale Okeanos Beach Hotel last-minute vliegvakanties met korting. Wanneer deze accommodatie in Famagusta niet helemaal volgeboekt is, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij reisverzorgers als BeachCheck. Slimme consumenten boeken met serieuze voordelen van wel €370 korting per gast. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Ayia Napa. Goed om te weten: zoek tijdig naar een goede reisverzekering en evt. een annuleringsverzekering. Hierin zijn eigenlijk 2 smaken: een doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Fijne website met duidelijke informatie.
  2. Corendon: Vind eenvoudig jouw volgende droomreis.
  3. TUI: Exclusieve accomodaties op top-bestemmingen.
  4. BeachCheck: Bestemmingen met entertainment voor kinderen.
  5. Sunweb: Leuke bestemmingen voor kinderen.
  6. Prijsvrij: Online account met boekingsinformatie.
  7. Suntip: Uitstekende klantenservice.
  8. Alltours: Luxe accomodaties met excursiemogelijkheden.
  9. ReisKnaller: Een geschikte reis voor elke schoolvakantie.
  10. Stip reizen: Altijd kiezen uit logies, halfpension of all-inclusive.

All-inclusive vakantie Okeanos Beach Hotel

Wil jij deze reis boeken? Je zult dan een beslissing moeten maken over het type verblijfsvorm. Selecteer ik alleen logies, wil ik opstaan met een ontbijtje, of ulta all-inclusive? Een Okeanos Beach Hotel all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Al het drinken en eten is volledig inclusief in de prijs. Eigenlijk betekent dit een onvergetelijke vliegreis met maximale duidelijkheid zonder enorme extra kosten. Overigens, extra souvenirs plus uitstapjes moeten zelf betaald worden. Het is een geweldige manier om volledig op te gaan in de Cypriotische gastvrijheid in het weergaloze Ayia Napa. Is een Okeanos Beach Hotel all-inclusive vliegvakantie iets voor mij? In de onderstaande tabel ontdek je de belangrijkste plus en minpunten. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Paralia, Noorwegen & Centre.

Drie voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet exact wat je kwijt bent voor je vakantie.
  2. Volledig ontbijt-, lunch- en dinerbuffet is inbegrepen.
  3. Kiezen voor extra opties in Ayia Napa.

3 nadelen all-inclusive

  1. Soms is het eten niet naar wens.
  2. Je maakt minder kennis met lokale leven.
  3. Veel mensen op 1 plek.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Okeanos Beach Hotel?

In dit verblijf ervaar je het gemak van vele voorzieningen als bar, kinderopvang, fitness, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, tennisbanen, watersporten, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi. Heb je extra wensen zoals een specifiek ontbijt of een huisdier? Bij het boeken is er vaak ruimte voor het doorgeven van dergelijke wensen bij dit aparthotel in Ayia Napa.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De kosten incl. vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van diverse zaken als de datum van de boeking, vliegtijd, vliegmaatschappij en de verschillende kamers. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Boek dan gerust een half jaar van tevoren en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De laagste prijzen voor hotel en vlucht vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, of wanneer je juist last-minute boekt. De huidige prijs verandert steeds. Bezoek jouw favoriete reisbureau om de actuele prijs te zien.

Welke vliegmaatschappijen zijn geschikt?

Adria Airways (JP) of Turkish Airlines (TK) zijn erkende maatschappijen en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Famagusta. Maak gebruik van vergelijkers als Ebookers en bekijk alle opties en de kosten p.p. Wil jij een Okeanos Beach Hotel pakketreis aanbieding? Hierbij bepaalt het reisbureau met welke airline je vliegt.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Dit verblijf in Ayia Napa bereik je eenvoudig vanaf vliegvelden als de luchthavens Amsterdam Schiphol / Eindhoven & Bremen, Keulen, Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen). Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Cyprus vervolg jij je trip naar Okeanos Beach Hotel. Kies voor een taxi of het lokale openbare vervoer.

Heb je behoefte aan meer info? In het gedeelte hieronder lees je de vaak gestelde vragen (FAQ) over het verblijf. Weten hoe het boeken precies werkt? Lees dan een nuttig 5-stappenplan.

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Kijk verder dan uitsluitend de prijs. Ondervind bovendien of het reisbureau bekend is bij het SGR en ANVR. Onderzoek ook de verborgen kosten (zoals administratiekosten en kosten voor schoonmaak) en meningen van ervaringsdeskundigingen.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) die meegaan op vakantie. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Geef aan vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Luik of Dortmund zijn ook intererssant: niet te duur en snel te bereiken.

  4. Kies jouw type verzorging

    Wil jij het liefste Okeanos Beach Hotel all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een beste inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Controleer prijs en boek online

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en check de uiteindelijke kosten p.p. inclusief alle toeslagen. Optioneel kan je de dag van vertrek of de periode van de vakantie nog wijzigen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt meteen Okeanos Beach Hotel de boeking definitief maken en de betaling verrichten door gebruik te maken van Paypal, Creditcard of iDeal.

Hoeveel sterren heeft Okeanos Beach Hotel
3

Reviews

Direct een vakantie naar Okeanos Beach Hotel met vlucht boeken maar eerst kijken naar recensies van andere reizigers? Er zijn meerdere websites die je in kunt schakelen voor actuele reviews. Tripadvisor, Zoover en ook anwb.nl bieden een actueel overzicht met ervaringen. Men beoordeelt de resorts op basis van aspecten als: Activiteiten, Kamer, Entertainment, Wellness, Zwembad, Kindvriendelijk, Sanitair, Service, Hygiëne, Ligging, Wifi, Bezienswaardigheden, Personeel, Excursies, Omgeving. Het verblijf Okeanos Beach Hotel in Ayia Napa (Famagusta, Cyprus) telt een 3-sterren beoordeling. Bron: niet alle landen hanteren dezelfde richtlijnen als het gaat om sterren. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie