Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Cosmelenia Aparthotel aanbieding

Cosmelenia Hotel Appartementen betreft een 3-sterren acco liggend in Ayia Napa (regio Famagusta, Cyprus). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €599 p.p. (op basis van Logies, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur is 24 graden en de meest ideale reisperiode is april, mei, september & oktober. Ontdek de Cypriotische keuken en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Op deze website vind je zelf de laagste prijs van touroperators als reisbureau’s zoals o.a. Prijsvrij.nl of Traveltroef en tickets van Finnair via Schiphol, Eindhoven of Bremen, Keulen, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Düsseldorf.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieCosmelenia Aparthotel
Indeling3 sterren
AdresAyia Napa
GebiedFamagusta
VakantiebestemmingCyprus
Gem. Temp24 °C
Vliegtijd1,5 uur
Interessant voorAlleenstaanden en gezinnen met kinderen
SpreektaalGrieks, Turks en Engels
Geldige valutaEuro

Uitgebreide gegevens ten aanzien van jouw reis
Goedkoop naar Cosmelenia Aparthotel vliegen? Dit verblijf ligt in het Cypriotische Ayia Napa (Famagusta). Je hebt hier te maken met het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemp. is ongeveer 24 graden celsius. De warmste maand is augustus met 37 °C. De koudste periode is januari met 16 graden. Een goede vakantieperiode is april, mei, september & oktober. Men betaalt hier alles met de Euro en men communiceert hier vooral in het Grieks, Turks en Engels. Qua religie kennen ze hier grieks orthodox. Het kengetal is +357 en de elektriciteit is 240 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Larnaca (LCA) en Paphos (PFO). De reistijd is gemiddeld zo’n 1,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (dit houdt is een tijdsverschil van 1 uur later). Het hotel biedt vele mogelijkheden als bar, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, kleinschalig. Bezoek mogelijke accomodaties (uit de buurt) zoals Les Chalets De Wengen, Hotel Two Timez & Hotel Side La Grande Resort Spa.


Goedkoop naar Cosmelenia Aparthotel

Wordt jij ook zo enthousiast van een reis naar Cosmelenia Hotel Appartementen? Het is een uitmuntend verblijf in het Cypriotische Ayia Napa. Evenzeer een uitstekend startpunt voor meerdere excursies, toertochten en ontspanning. Hieronder bekijk je de tofste last minute deals van betrouwbare reisorganisaties uit Nederland als o.a. Peter Langhout of Alltours. In sommige gevallen is er de optie voor een all-inclusive vakantie inclusief vlucht, het aparthotel en transfer. Waarom kiezen zoveel consumenten voor de pakketreis? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en je hoeft nergens meer aan te denken. Prettige bijkomstigheid: bij tegenslag wordt je vaak sneller en adequaat geholpen. In de regel is er iemand van de reisorganisatie in de buurt voor klachten en vragen.

  • Cosmelenia Aparthotel is een fantastische vakantie-accomodatie in Famagusta, Cyprus.
  • Bekijk de opties voor geschikte verzorgingsarrangementen (uitsluitend logies of 100% all-inclusive).
  • Je reserveer dit hotel al vanaf €599 p.p. op basis van 3-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • Een prettige periode om hier te vertoeven is april, mei, september & oktober.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 5 juni 2024, 30 maart 2024 & 12 augustus 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij niet langer meer wachten en wil je binnenkort al vertrekken richting je bestemming? Dikwijls bieden de boekingssites interessante Cosmelenia Hotel Appartementen last-minute vliegvakanties met lagere prijzen. Zodra deze lokatie in Famagusta kamers “over” heeft, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij reisorganisaties als Stip reizen. Kan jij morgen al weg? Dan vind je soms serieuze voordelen van wel €200 korting per gast. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Ayia Napa. Onthoud: zorg voor een goede reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Opties zijn een doorlopende (gunstig bij minimaal 2 vakanties per jaar) of een kortlopende vakantieverzekering.

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Volop tips en informatie over bestemmingen.
  2. Corendon: Hele scherpe online aanbieding.
  3. TUI: Uitstekende all-inclusive formules.
  4. BeachCheck: Grote variatie in vertrekdatums.
  5. Sunweb: Eenvoudig en voordelig boeken.
  6. Prijsvrij: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  7. Suntip: Voor iedereen een geschikte bestemming.
  8. Alltours: Eenvoudig en snel online boeken.
  9. ReisKnaller: Aanbod met kindvriendelijke bestemmingen.
  10. Stip reizen: Een klantenservice die voor je klaar staat.

All-inclusive vakantie Cosmelenia Hotel Appartementen

Sta je op het punt om deze reis te boeken? Het reisbureau zal vragen om het type verblijf. Neem ik alleen logies, wil ik halfpension, of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Cosmelenia Aparthotel all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Het ontbijt, lunch en diner is hier inbegrepen. Concreet kies je dus voor een onvergetelijke vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over hoge rekeningen. Alleen de dagtochten, souvenirs en/of excursieszijn voor eigen rekening. Het betreft dus een mooie basis om verschillende ervaringen op te doen in de Cypriotische beschaving in het prachtige Ayia Napa. Is een Cosmelenia Hotel Appartementen all-inclusive vliegvakantie een aanbeveling? In het overzicht hieronder zie je de belangrijkste plus en minpunten. Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Braga, Malediven en Oppland.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet exact wat je kwijt bent voor je vakantie.
  2. Eten (+ tussendoortjes) en drankjes aan de bar zijn onbeperkt.
  3. Veel extra mogelijkheden in Ayia Napa.

Drie nadelen all-inclusive

  1. Niet iedereen kan het buffet waarderen.
  2. Je proeft weinig van de lokale keuken.
  3. Er is vaak veel voedselverspilling.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Cosmelenia Aparthotel?

In dit resort ervaar je het gemak van belangrijke voorzieningen als bar, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, kleinschalig. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een dieetmaaltijd of een kat? Je kunt specifieke wensen vaak bij jouw boeking aangeven bij deze vakantiebestemming in Ayia Napa.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De uiteindelijke kosten met vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van belangrijke onderdelen als bijvoorbeeld het aantal weken tussen boeken en vertrek, de dag waarop je vliegt, luchtmaatschappij en de luxe kamertypes. Weet je al ver van tevoren dat je in de zomervakantie gaat? Wacht niet te lang met boeken en profiteer van extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht deals scoor je buiten schoolvakanties of juist als je kort voor vertrek (last-minute) pas boekt. De totaalprijs varieert elk moment. Ga naar een van de reisaanbieders en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Emirates (EK) en Sunexpress (XQ) zijn betrouwbare airlines en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Famagusta. Navigeer even naar Budgetair.nl en bekijk alle opties en de laagste prijs. Wil jij een Cosmelenia Hotel Appartementen pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest moet je het vaak doen met een vaststaande airline.

Hoe kom ik bij het hotel?

Dit verblijf in Ayia Napa bereik je eenvoudig vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Eindhoven, Schiphol en Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Bremen. Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Cyprus is het nog een klein eindje naar Cosmelenia Aparthotel. Gebruik een taxi of met een bus.

Wil je extra details? Op deze pagina zie je een handige FAQ over het verblijf. Weten hoe het boeken precies werkt? Gebruik dan een nuttig 5-stappenplan.

  1. Boekingssite selecteren

    Let niet uitsluitend op de kosten. Controleer daarnaast of de touroperator deelneemt aan garanties via de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en SGR. Informeer ook naar de extra kosten (verwerkingskosten en/of schoonmaaktarieven) en vakantiebeoordelingen van andere vakantiegangers.

  2. Kies het aantal gasten

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) die met jou op vakantie gaan. Vul de geboortejaren in, en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef aan welke luchthaven jij wilt gebruiken. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Het gros van de toeristen vertrekt vanaf Schiphol, Bremen en Düsseldorf zijn ook intererssant: voordelig en uitstekend bereikbaar.

  4. Verzorgingstype kiezen

    Wil jij Cosmelenia Hotel Appartementen all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Controleer de reis en boek direct online

    Kijk of alles naar wens is en bekijk de reissom. Eventueel kan je de dag van vertrek of reisduur wijzigen. Is dit naar wens? Je kunt nu probleemloos Cosmelenia Aparthotel de boeking bevestigen en de betaling overmaken door middel van Paypal, Creditcard of iDeal.

Wat reizigers zeggen over Cosmelenia Aparthotel
3

Review (aantal sterren)

Op een betrouwbare manier een vakantie naar Cosmelenia Aparthotel met vlucht boeken maar check je liever eerst beoordelingen van vorige klanten? Er zijn meerdere websites waar je terecht kunt voor het lezen van beoordelingen. Tripadvisor, Zoover plus tevens tui.nl worden dagelijks geüpdate met nieuwe informatie en reviews. Je kunt hier meer lezen over criteria zoals: Kamer, Wellness, Entertainment, Zwembad, Kwaliteit bedden, Sanitair, Hygiëne, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Ligging, Omgeving, Personeel, Bezienswaardigheden, Strand, Excursies. De accommodatie Cosmelenia Hotel Appartementen in Ayia Napa (Famagusta, Cyprus) krijgt een 3-sterren keurmerk. Achtergrondinformatie: het aantal sterren zegt niet alles over de kwaliteit. Bekijk dus altijd een actuele reisgids.

Plaats een reactie