Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Kalimba Beach Resort aanbieding

Kalimba Beach Resort is een 4-sterren vakantieverblijf midden in Kotu (regio Western Division, Gambia). Je kunt hier al een vakantie boeken vanaf €739 (verzorging: All Inclusive, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. hier is 30 graden en een geschikte reisperiode is november t/m april. Geniet van de Gambiaanse gebruiken en gewoontes en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Via onze vergelijker vind je steeds weer de beste deals van touroperators zoals Corendon en Peter Langhout en vluchten van TUI Fly via Schiphol, Eindhoven of Keulen, Groningen (Eelde), Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfKalimba Beach Resort
Comfort4 sterren
PlaatsKotu
RegioWestern Division
VakantiebestemmingGambia
Temperatuur30 °C
Vliegtijd (standaard)6 uur
Geschikt voorAlleenstaanden of gezelschappen
SpreektaalEngels
Lokale valutaGambiaanse dalasi (GMD)

Actuele gegevens aangaande deze regio
Goedkoop naar Kalimba Beach Resort vliegen? Het vakantieverblijf vind je terug in het Gambiaanse Kotu (Western Division). Hier heerst een tropisch savanneklimaat en steppeklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is zo’n 30 graden. De heetste maand is november met 34 graden °C. De maand met de laagste temp is mei met 30 graden. De aangeraden vakantieperiode is november t/m april. Je kunt betalen met de de Gambiaanse dalasi (GMD) en de gesproken taal is Engels. De meeste mensen behoren tot het moslim (90%), christelijk, inheemse geloven. Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +220 en de elektriciteit is 230 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Banjul (BJL). Houd rekening met een reistijd van zo’n 6 uur. Tijdzone: UTC+00 (het tijdsverschil bedraagt 2 uur vroeger). Je vindt hier omvangrijke faciliteiten als adult only, airco, bar, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, wellness, wifi. Bekijk mogelijke andere accomodatie-toppers zoals Reethi Beach Resort, Pierre Vacances Residence Premium Les Terrasses Deos of Side Crown Sunshine.


Goedkoop naar Kalimba Beach Resort

Wil jij ook meer informatie over Kalimba Beach Resort? Het betreft een zorgeloze bestemming in het Gambiaanse Kotu. Daarnaast een gebied met mogelijkheden voor meerdere actieve uitjes, attracties en hotspots. Op deze website vergelijk je de interessantste aanbiedingen van concurrerende reisbureau’s uit Nederland als o.a. Beachmasters en Vakantiediscounter. Dikwijls kiezen consumenten voor een all-inclusive vakantie inclusief een vliegticket, de accomodatie en vervoer naar je verblijf. Wat is nu het grootste voordeel van de pakketreis? Een samengestelde vakantie heeft een lage prijs en het bespaart enorm veel tijd. Prettige bijkomstigheid: bij ellende en gedoe biedt de organisator ondersteuning en support. In de meeste gevallen is er een reisleider ter plekke aanwezig die je kunnen helpen.

  • Kalimba Beach Resort is een heerlijke reislokatie in Western Division, Gambia.
  • Check de mogelijkheden voor geschikte verzorgingstypes (ontbijt+diner of 100% all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €739 p.p. op basis van 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een prettige periode om hier op vakantie te gaan is november t/m april.
  • Je kunt ook vertrekken op 27 mei 2024, 21 maart 2024 & 3 augustus 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je binnen enkele dagen al vertrekken? In toenemende mate kan je kiezen voor interessante Kalimba Beach Resort last-minute vliegvakanties met voordeel. Op het moment dat het verblijf in Western Division kamers “over” heeft, dan kan je deze extra goedkoop boeken bij reisverzorgers als VakantieXperts. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van grote voordelen die oplopen tot €380 korting p.p. Je moet dan wel snel kunnen vertrekken naar Kotu. Niet vergeten: ga verantwoord op vakantie en neem een reisverzekering en/of annuleringsverzekering. De mogelijkheden zijn kortlopende of doorlopende vakantieverzekering.

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Pakketreizen met vlucht en hotel.
  2. Corendon: Fijne website met duidelijke informatie.
  3. TUI: Uitstekende all-inclusive formules.
  4. BeachCheck: Eenvoudig en snel online boeken.
  5. Sunweb: Onbezorgde pakketreizen.
  6. Prijsvrij: Aanbod met kindvriendelijke bestemmingen.
  7. Suntip: Voordeel bij boekingen voor meerdere personen.
  8. Alltours: Bestemmingen met entertainment voor kinderen.
  9. ReisKnaller: Snel en gemakkelijk reizen zoeken.
  10. Stip reizen: Zowel strandvakanties als culturele reizen.

All-inclusive vakantie Kalimba Beach Resort

Sta je op het punt om deze reis te boeken? Je zult dan een beslissing moeten maken over de verblijfsvorm. Selecteer ik een verblijf op basis van logies, wil ik halfpension (ontbijt en diner), of wil ik nergens over nadenken en neem ik gewoon ulta all-inclusive vakantie? Een Kalimba Beach Resort all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Het diner en drinken zijn hierbij inclusief. Zodoende geniet jij van een zorgeloze vliegreis waarbij je niet na hoeft te denken over allerlei hoge vakantiekosten. Overigens, extra souvenirs plus uitstapjes betaal je uit eigen zak. Een heerlijke uitgangssituatie om gegrepen te worden door de Gambiaanse regio in het schitterende Kotu. Is een Kalimba Beach Resort all-inclusive vliegvakantie het geld waard? Op deze pagina vergelijk je de relevante voor- en nadelen.Bekijk ook tips en hotels in bestemmingen als Dorio, Andorra & Opstina Ulcinj.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. Onbeperkt genieten van de buffetten en drankjes.
  3. Veel extra mogelijkheden in Kotu.

Waaorm je niet moet kiezen voor all-inclusive

  1. Je bent snel uitgekeken op het eten.
  2. Amper contact met de lokale bevolking.
  3. Het kan erg druk zijn op de piekmomenten.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Hoe zit het qua voorzieningen bij Kalimba Beach Resort?

In dit resort heb je het gemak van belangrijke mogelijkheden als adult only, airco, bar, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, kluisje, wellness, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een lactosevrije maaltijd en een kamer aan de zonkant? Vraag dit dan even na bij deze bestemming in Kotu.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De totaalprijzen incl. vlucht budgetteert de touroperator op basis van verscheidene onderdelen als hoe lang van tevoren je boekt, vliegtijd, met welke airline je vliegt, en de grootte van de kamer. Vertrek je midden in de zomervakantie? Zorg dat je het hotel dan ruim op tijd boekt om gebruik te maken van extra vroegboekkorting tijdens het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen tref je in de rustige periode buiten schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De prijs van dit hotel verandert bijna dagelijks. Selecteer een van de boekingssites om direct de huidige prijs te checken.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vertrekken?

EVA Air (BR) & Iran Air (IR) zijn goede airlines en brengen jou ook vaak (indirect) naar Western Division. Bezoek websites als Chaser.nl voor een overzicht met alle retourvluchten evenals de beste deals. Neem je een Kalimba Beach Resort pakketreis aanbieding? Daarbij heb je niet de luxe om zelf een airline te kiezen.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Dit specifieke verblijf in Kotu is goed te bereiken vanaf de bekende luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Düsseldorf, Keulen, Brussel (Zaventem), Bremen, Maastricht (Aachen). Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Gambia moet je nog verder reizen naar Kalimba Beach Resort. Met een huurauto of met een bus.

Zoek je aanvullende info? Op deze pagina vind je de vaak gestelde vragen (FAQ) over dit vakantieverblijf. Hoe werkt het boeken? Bekijk dan een bruikbaar stappenplan.

  1. Kies een boekingssite

    Niet alleen de prijs is belangrijk. Achterhaal verder of de organisatie is aangesloten bij het SGR en ANVR. Controleer ook je hebt te maken met addertjes onder het gras (verwerkingskosten of beddengoed). en reisrecensies van andere reizigers.

  2. Kies aantal reizigers en leeftijd

    Selecteer het reisgezelschap (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en deel de reizgers eventueel in kamers in.

  3. Vliegveld van vertrek en dag van vertrek kiezen

    Geef aan welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. Er zijn tegenwoordig tal van luchthavens beschikbaar. Veruit de meeste mensen kiezen voor Schiphol, Luik en Eindhoven Airport zijn ook in opkomst: betaalbaar en snel te bereiken.

  4. Kies verblijfsvorm

    Wil jij het liefste Kalimba Beach Resort all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een beste inclusieve vliegvakantie is een prettige ervaring maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Bekijk de totaalprijs en maak de boeking definitief

    Kijk of alles naar wens is en bekijk de uiteindelijke prijs. Optioneel kan je de dag van vertrek of de reisduur aanpassen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt zonder problemen Kalimba Beach Resort boeken via internet en betalen middels Creditcard, Paypal of iDeal.

Wat toeristen zeggen over Kalimba Beach Resort
4

Recensie

Vandaag een vakantie naar Kalimba Beach Resort met vlucht boeken maar eerst kijken naar reiservaringen van andere vakantiegangers? Gebruik dan internationale sites en social media waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover & vakantiedealz.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je leest daar meer over bijvoorbeeld onderdelen als: Kwaliteit bedden, Entertainment, Zwembad, Activiteiten, Kamer, Hygiëne, Service, Sanitair, Ligging, Bereikbaarheid, Strand, Excursies, Omgeving, Wifi, Personeel. Het resort Kalimba Beach Resort in Kotu (Western Division, Gambia) verdient een 4-sterren keurmerk. Bron: het aantal sterren zegt niet alles over de kwaliteit. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie