Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

I Resort Hotel & Spa aanbieding

I Resort Beach Hotel Spa is een erkend 5-sterren acco in de plaats Stalis Stalida (regio Kreta, Griekenland). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €935 per persoon (All Inclusive, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur (over het hele jaar) is 21 graden en een geschikte reisperiode is mei, juni en september. Beleef de Griekse leefomgeving en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Online wordt je geïnspireerd met prachtige deals van reisorganisaties zoals o.a. BeachCheck of Beachmasters en vliegreizen met Swiss vanaf Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Keulen, Bremen, Düsseldorf, Groningen (Eelde).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieI Resort Hotel & Spa
Beoordeling5 sterren
AdresStalis Stalida
RegioKreta
VakantielandGriekenland
Gemiddelde temp overdag21 °C
Geschatte vliegtijd3,5 uur
Geschikt voorAvonturiers of families met kinderen
VoertaalGrieks
GeldEuro

Bruikbare gegevens m.b.t. jouw reis
Goedkoop naar I Resort Hotel & Spa vliegen? Het vakantieverblijf is gelegen in het Griekse Stalis Stalida (Kreta). De regio heeft een mediterraan klimaat. De jaartemperatuur over het hele jaar ligt op gemiddeld 21 graden. De warmte periode is juli met 28 graden °C. De koudste periode is januari met 16 graden. De aanbevolen vakantieperiode is mei, juni en september. De officiële munteenheid is de Euro en de voertaal isGrieks. Qua religie kennen ze hier grieks orthodox (98%. Een belletje plegen? De landcode is +30 en het voltage bedraagt 220 Volt. Populaire vliegvelden zijn Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). De reistijd is gemiddeld zo’n 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (dat is een tijdsverschil van 1 uur later). Het verblijf voorziet in allerlei faciliteiten als adult only, airco, animatie, bar, lift, fitness, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, roomservice, sauna, rolstoelvriendelijk, wifi. Bezoek natuurlijk ook andere populaire accomodaties zoals Kombo Beach Hotel, Creta Sun Appartementen of Invisa Hotel Es Pla.


Goedkoop naar I Resort Hotel & Spa

Wil jij je verder verdiepen in I Resort Beach Hotel Spa? Het gaat om een uitmuntend verblijf in het Griekse Stalis Stalida. Daarbij is het ook nog eens een plek met veel activiteiten zoals velerlei culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Onderstaand tref je de interessantste acties van goede touroperators uit Nederland als onder andere Peter Langhout & Kras. Steeds vaker reserveer je een all-inclusive vakantie incl. vliegticket, de accomodatie en vervoer richting de accommodatie. Het voordeel van een pakketreis? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en alles wordt voor je geregeld. Ideaal: in het geval van nood krijg je direct hulp van de touroperator. Doorgaans zijn er reisleiders ter plekke beschikbaar waar je vragen kunt stellen.

  • I Resort Hotel & Spa is een fantastische verblijfslokatie in Kreta, Griekenland.
  • Te boeken op basis van diverse verblijfsarrangementen (logies & ontbijt of de gehele dag all-inclusive).
  • Deze accomodatie is al te boeken vanaf €935 per persoon uitgegaan van 5-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een prettige reistijd om hier te verblijven is mei, juni en september.
  • Je kunt ook vertrekken op 23 juli 2024, 17 mei 2024 of 29 september 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je vandaag al je koffers inpakken? Dikwijls is er een groot aanbod mooie I Resort Beach Hotel Spa last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. In de situatie dat dit vakantieverblijf in Kreta te maken heeft met overcapaciteit, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij reisorganisaties als Tjingo. Wie slim is boekt met gigantische voordelen tot wel €360 korting p.p. per verblijf. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Stalis Stalida. Vakantie-tip: ga verantwoord op vakantie en neem een annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. Hierin zijn eigenlijk 2 smaken: een doorlopende vakantieverzekering (als je vaker dan 2 keer gaat) of een kortlopende verzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Hele mooie last-minute deals.
  2. Corendon: Zowel standaard accomodaties als exclusieve appartementen.
  3. TUI: Interessante vroegboekkortingen en deals.
  4. BeachCheck: Vele jaren ervaring in de travel branche.
  5. Sunweb: Vliegvakanties voor elk budget.
  6. Prijsvrij: Exclusieve accomodaties op top-bestemmingen.
  7. Suntip: De mooiste reizen voor de beste prijzen.
  8. Alltours: Een geschikte reis voor elke schoolvakantie.
  9. ReisKnaller: Gespecialiseerd in vliegreizen en zonbestemmingen.
  10. Stip reizen: Alle deals en acties op 1 site.

All-inclusive vakantie I Resort Beach Hotel Spa

Overtuigd, en wil je meteen deze reis boeken? Het reisbureau zal vragen om het type verblijf. Neem ik logies (enkel de overnachting), wil ik volpension, of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een I Resort Hotel & Spa all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken is hier inbegrepen. Hierdoor heb jij een onbekommerde vliegreis zonder te piekeren over dure lokale tarieven. Enkel de souvenirs en excursies horen tot jouw verantwoordelijkheid. Een heerlijke uitgangssituatie om volledig op te gaan in de Griekse keuken en cultuur in het welbekende Stalis Stalida. Is een I Resort Beach Hotel Spa all-inclusive vliegvakantie dan ook een goede keuze voor mij? In de onderstaande tabel vind je de relevantste positieve en negatieve aspecten. Bekijk ook tips en hotels in bestemmingen als Alberobello, Andorra en Mahdia.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. De maaltijden, snacks en drinken kun je onbeperkt pakken.
  3. Af en toe ook gratis excursies in Stalis Stalida.

Waaorm je niet moet kiezen voor all-inclusive

  1. Soms is het eten niet naar wens.
  2. Je blijft veel rondom het hotel, en gaat minder de stad in.
  3. Het kan soms erg druk zijn.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt I Resort Hotel & Spa?

In dit resort kan je gebruik maken van omvangrijke mogelijkheden als adult only, airco, animatie, bar, lift, fitness, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, roomservice, sauna, rolstoelvriendelijk, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een bepaald dieet & een hond? Bel of mail even met dit hotel in Stalis Stalida.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De totaalprijzen incl. vlucht budgetteert de touroperator op basis van verschillende aspecten als bijvoorbeeld boekingsdatum, de dag van de vlucht, vakantieoperator en de omvang van de kamer. Vertrek je in de zomervakantie? Boek dan op tijd en profiteer van de vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel met vlucht aanbiedingen vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, of juist als je kort voor vertrek (last-minute) pas boekt. De prijs die nu geldt muteert regelmatig. Selecteer een van de boekingssites en zie wat de totaalsom is van de reis.

Uit welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

Atlasglobal (KK) & Royal Jordanian Airlines (RJ) zijn goede airlines en brengen jou ook vaak (indirect) naar Kreta. Gebruik zoekmachines zoals Gate1.nl en check alle vluchten plus de laagste ticketprijs. Wil jij een I Resort Beach Hotel Spa pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest bepaalt het reisbureau met welke airline je vliegt.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Het resort/verblijf in Stalis Stalida bereik je eenvoudig vanaf vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport of Groningen (Eelde), Keulen, Bremen, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem). Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Griekenland is het nog een klein eindje naar I Resort Hotel & Spa. Neem een taxi of maak gebruik van het lokale OV.

Zoek je aanvullende info? Hierboven zie je onze FAQ (meest gestelde vragen) over deze vakantie. Hulp nodig bij boeken? Hiervoor bieden we een nuttig 5-stappenplan.

  1. Kies een boekingssite

    Probeer rekening te houden met meer dan alleen kosten. Achterhaal tevens of de reisorganisator is aangesloten bij het SGR en ANVR. Let ook goed op additionele kosten (zoals administratiekosten of beddengoed). en reisrecensies van andere reizigers.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarmee je op vakantie gaat. Vul de geboortejaren in, en voeg optioneel extra verblijven toe.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef nu aan welke luchthaven jij wilt gebruiken. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Veruit de meeste mensen kiezen voor Schiphol, Brussel (Zaventem) of Hamburg zijn ook goede alternatieven: goedkoop en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Verblijfsvorm kiezen

    Het liefste I Resort Beach Hotel Spa all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een beste inclusieve vliegvakantie biedt ultieme comfort , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Controleer reis en prijs en betaal onlnie

    Kijk of alles naar wens is en controleer de totaalprijs. Indien gewenst kan je de vertrekdagof de periode van de vakantie nog wijzigen. Is dit naar wens? Je kunt nu probleemloos I Resort Hotel & Spa de boeking definitief maken en de betaling verrichten met Paypal, iDeal of Creditcard.

Hoeveel sterren heeft I Resort Hotel & Spa
5

Recensie

Wil jij een vakantie naar I Resort Hotel & Spa met vlucht boeken maar check je liever eerst ervaringen van andere toeristen? Er zijn meerdere websites die hiervoor actuele info verstrekken. Tripadvisor, Zoover en anwb.nl geven inzicht in de staat van het hotel en de service. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over aspecten als: Zwembad, Activiteiten, Wellness, Entertainment, Kamer, Ligging, Bereikbaarheid, Service, Hygiëne, Kindvriendelijk, Wifi, Personeel, Bezienswaardigheden, Omgeving, Excursies. Het hotel I Resort Beach Hotel Spa in Stalis Stalida (Kreta, Griekenland) krijgt een 5-sterren label. Conclusie: het aantal sterren zegt niet alles over de kwaliteit. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie