Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Alia Hotel aanbieding

Alia Hotel is een bekend 3-sterren resort in het bekende Kamari (regio Zuid Egeische Eilanden, Griekenland). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €489 per persoon (Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 21 graden en een goede reistijd is mei, juni en september. Proef en voel de Griekse cultuur en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Op vliegvakantievergelijken.nl boek je steevast de beste aanbiedingen van operators als Suntip en VakantieXperts en tickets van Rossiya Airlines vanaf Schiphol, Eindhoven of Keulen, Bremen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Düsseldorf.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieAlia Hotel
Comfort3 sterren
PlaatsKamari
StreekZuid Egeische Eilanden
VakantielandGriekenland
Gemiddelde temp overdag21 °C
Beoogde vliegtijd3,5 uur
Te boeken voor o.a.Bruidsparen en families
VoertaalGrieks
ValutaEuro

Extra info m.b.t. het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Alia Hotel vliegen? Het vakantieverblijf is gelegen in het Griekse Kamari (Zuid Egeische Eilanden). De regio heeft een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is gemiddeld 21 graden. De warmste maand van het jaar is juli met 28 graden. De koudste maand is januari met 16 graden. Een prettige vakantieperiode is mei, juni en september. De valuta is de Euro en men spreekt hier Grieks. De belangrijkste lokale religie is grieks orthodox (98%. Als je naar dit land wil bellen, dan zet je voor het nummer +30 en het voltage bedraagt 220 Volt. Het land is te bereiken via Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). Wat betreft reistijd moet je rekening houden met 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil bedraagt 1 uur later). Je vindt hier een ruim pakket aan mogelijkheden als airco, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi. Overweeg daarnaast naarbij gelegen accomodaties als Rixos Pera Istanbul, Royal Albatros Moderna en Flow Surf Beach Hotel.


Goedkoop naar Alia Hotel

Wil jij je verder verdiepen in Alia Hotel? Het gaat om een gewild verblijf in het Griekse Kamari. Natuurlijk ook een mooi beginpunt voor goede excursies, toertochten en ontspanning. Met onze vakantie-vergelijker vergelijk je de allerbeste acties van internationaal opererende maatschappijen uit Nederland als Stip reizen of OAD. Dikwijls betreft het een all-inclusive vakantie inclusief reis, het hotel of resort en vervoer vanaf de luchthaven. Wat is nu het grootste voordeel van de pakketreis? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en je hoeft nergens meer aan te denken. Sterk pluspunt hiervan: bij klachten kan je jouw beklag doen bij 1 organisatie. In de regel zijn er reisleiders ter plekke aanwezig waar je vragen kunt stellen.

  • Alia Hotel is een zeer geliefde vakantiebestemming in Zuid Egeische Eilanden, Griekenland.
  • Kies uit veel verzorgingsarrangementen (logies & ontbijt of volledig all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €489 per persoon, met 3-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • De aanbevolen periode om hier op vakantie te gaan is mei, juni en september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 13 februari 2024, 8 december 2023 of 21 april 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je binnenkort al vertrekken richting je bestemming? Dikwijls bieden de boekingssites aantrekkelijke Alia Hotel last-minute vliegvakanties met voordeel. Zodra dit verblijf in Zuid Egeische Eilanden te maken heeft met overcapaciteit, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij vakantiebedrijven als Lavida Travel. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met hoge voordelen tot wel €160 korting p.p. per verblijf. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Kamari. Let op: zorg voor een goede reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Uitstekende all-inclusive formules.
  2. Corendon: Eenvoudig vergelijken en boeken.
  3. TUI: Ook prachtige rondreizen.
  4. BeachCheck: Ruim aanbod aan pakketreizen.
  5. Sunweb: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  6. Prijsvrij: Natuurlijk hotels met de mooiste zwembaden.
  7. Suntip: Hele scherpe online aanbieding.
  8. Alltours: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  9. ReisKnaller: Eenvoudig en voordelig boeken.
  10. Stip reizen: Mooiste zonvakanties en wintersportvakanties.

All-inclusive vakantie Alia Hotel

Wil je overgaan tot boeken van deze reis? Een belangrijke keuze is de mate van luxe (verblijfsvorm). Ga ik voor logies (enkel de overnachting), wil ik halfpension (overnachting, ontbijt, diner), of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Alia Hotel all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Het ontbijt, lunch en diner heb je op voorhand al betaald. Hierdoor heb jij een onvergetelijke vliegreis waarbij je niet na hoeft te denken over hoge rekeningen. Louter de dagtochten, souvenirs en/of excursieszijn voor eigen rekening. Het is heerlijk om zo te genieten van deGriekse cultuur in het wondermooie Kamari. Is een Alia Hotel all-inclusive vliegvakantie wat voor mij? Op vliegvakantievergelijken.nl vind je de relevantste plus en minpunten. Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Boulouris Sur Mer, Turkije of Umm Al Qaiwain.

Drie voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Duidelijkheid over de kosten vooraf.
  2. Zoveel eten en drinken als je wilt.
  3. Kiezen voor extra opties in Kamari.

Drie nadelen all-inclusive

  1. Niet iedereen kan het buffet waarderen.
  2. Je maakt minder kennis met lokale leven.
  3. Het kan soms erg druk zijn.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Hoe zit het qua voorzieningen bij Alia Hotel?

In deze accomodatie heb je het gemak van voorzieningen zoals o.a. airco, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een bepaald dieet en een late check-in? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij deze acco in Kamari.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De kosten incl. vlucht hangen af van verschillende dingen als bijvoorbeeld hoe lang van tevoren je boekt, dag en tijd van vliegen, luchtvaartmaatschappij en de grootte van de kamer. Vertrek je midden in de zomervakantie? Boek jouw vakantie dan ruim van tevoren en profiteer van extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel met vlucht aanbiedingen vind je buiten de schoolvakanties en uiteraard bij last-minute boekingen. De prijs die nu geldt verandert steeds. Klik door naar een van de reisaanbieders en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Welke vliegmaatschappijen zijn geschikt?

Air France (AF) en Garuda Indonesia (GA) zijn behoren tot de meest bekende luchtvaartmaatschappijen en vliegen vaak (indirect) op Zuid Egeische Eilanden. Profiteer van websites als CheapTickets.nl voor alle mogelijke vluchten en de huidige prijzen. Liever een Alia Hotel pakketreis aanbieding? In dat geval zit je vast aan de airline die al gekozen is.

Hoe kom ik bij het hotel?

Het verblijf in Kamari kan je prima bereiken vanaf luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, steeds vaker Eindhoven en Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Bremen, Maastricht (Aachen), Düsseldorf. Vanaf de luchthaven van aankomst in Griekenland kan je gemakkelijk naar Alia Hotel. Neem een huurauto of het lokale openbare vervoer.

Wil je extra details? Bovenstaand bieden we de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande deze accommodatie. Weten hoe het boeken precies werkt? Gebruik dan ons 5-delige stappenplan.

  1. Selecteer een boekingssite

    Let niet alleen op prijs. Achterhaal ook of de reisaanbieder is aangesloten bij het ANVR en SGR. Informeer ook naar de extra kosten (zoals administratiekosten en/of schoonmaaktarieven) en meningen van andere vakantiegangers.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) waarvoor jij een vakantie uitkiest. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Geef aan welk vliegveld voor jou handig is. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Bremen & Stuttgart zijn ook het overwegen waard: betaalbaar en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Kies jouw type verzorging

    Wil jij graag Alia Hotel all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie is een prettige ervaring maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Bekijk de totaalprijs en maak de boeking definitief

    Controleer je reis en check de totale prijs inclusief alle toeslagen. Indien gewenst kan je de dag van vertrek of het aantal nachten aanpassen. Tevreden? Je kunt nu probleemloos Alia Hotel via internet vastzetten en de betaling regelen d.m.v. Creditcard, iDeal of Paypal.

Reviews van Alia Hotel
3

Recensie

Wil je ook een vakantie naar Alia Hotel met vlucht boeken maar ben je eerst benieuwd naar vakantiebeoordelingen van eerdere gasten? Gebruik dan internationale sites en social media waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover & vakantiepanel.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Men beoordeelt de resorts op basis van zaken zoals: Zwembad, Wellness, Kwaliteit bedden, Entertainment, Kamer, Ligging, Hygiëne, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Sanitair, Excursies, Bezienswaardigheden, Omgeving, Wifi, Personeel. Het resort Alia Hotel in Kamari (Zuid Egeische Eilanden, Griekenland) telt een 3-sterren keurmerk. Let op: de officiële sterrenclassificatie is slechts een momentopname. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie