Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Karras Hotel aanbieding

Karras Hotel betreft een 3-sterren verblijf gelegen in Zakynthos Stad (regio Ionische Eilanden, Griekenland). Je kunt hier al overnachten vanaf €285 (verzorging: Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur (over het hele jaar) is 21 graden en een goede reistijd is mei, juni en september. Proef en voel de Griekse cultuur en vind jouw vliegvakantie online.Met behulp van onze tool blader je door het actuele aanbod van operators zoals o.a. OAD of Stip reizen en vliegvakanties met Brussels Airlines vanaf Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Bremen, Keulen, Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieKarras Hotel
Classificatie3 sterren
PlaatsZakynthos Stad
GebiedIonische Eilanden
VakantielandGriekenland
Gemiddelde temp overdag21 °C
Standaard vliegtijd3,5 uur
Te boeken voor o.a.Singlereizen en kinderen
SpreektaalGrieks
Lokaal geldEuro

Handige info aangaande jouw bestemming
Goedkoop naar Karras Hotel vliegen? Het vakantieverblijf valt binnen het Griekse Zakynthos Stad (Ionische Eilanden). Qua weer moet je hier rekening houden met het mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemp. is 21 graden celsius. De heetste periode is juli met 28 °C. De koudste maand is januari met 16 graden. Een geschikte vakantieperiode is mei, juni en september. Het betaalmiddel is de Euro en men spreekt hier Grieks. De belangrijkste lokale religie is grieks orthodox (98%. Als je naar dit land wil bellen, dan zet je voor het nummer +30 en het elektriciteitsnetwerk opereert op 220 Volt. Bekende luchthavens zijn Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). Wat betreft reistijd moet je rekening houden met 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (tijdsverschil 1 uur later). Je vindt hier belangrijke mogelijkheden als airco, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, kluisje. Bekijk daarnaast naarbij gelegen accomodaties als Borgo Collelungo, Hotel Alixares & Hotel Astoria.


Goedkoop naar Karras Hotel

Wordt jij ook zo enthousiast van een reis naar Karras Hotel? Het gaat om een veel gekozen hotel in het Griekse Zakynthos Stad. Tevens een plek met veel activiteiten zoals leuke culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Op deze site check je de gaafste last minute aanbiedingen van grote reisbureau’s uit Nederland als onder andere De Jong Intra en Kras. In steeds meer gevallen reserveer je een all-inclusive vakantie met inbegrepen een retourvlucht, overnachtingen en vervoer naar je verblijf. Wat maakt een pakketreis aantrekkelijk? Een samengestelde vakantie is voordelig en de operator regelt alles. Sterk pluspunt hiervan: bij klachten kan je één reisbureau aanspreken. Soms zijn er reisleiders in de buurt waar je vragen kunt stellen.

  • Karras Hotel is een vaak-geboekte accomotatie in Ionische Eilanden, Griekenland.
  • Check de mogelijkheden voor geschikte verblijfsarrangementen (volpension of 24/7 all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €285 p.p. waarbij we uitgaan van 3-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een fijne periode om te reizen is mei, juni en september.
  • Bekijk ook aanbiedingen op vertrekdagen als 10 april 2024, 3 februari 2024 of 17 juni 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Doorgaans bieden touroperators interessante Karras Hotel last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. In het scenario dat deze acco in Ionische Eilanden kampt met niet-geboekte kamers, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij reisorganisaties als Vakanties.nl. Slimme consumenten boeken met behoorlijke voordelen oplopend tot €220 korting p.p. per verblijf. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Zakynthos Stad. Belangrijk: zorg dat je veilig op reis gaat en regel een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Opties zijn een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Gespecialiseerd in vliegreizen en zonbestemmingen.
  2. Corendon: Altijd duidelijkheid over reisadviezen.
  3. TUI: Honderden bestemmingen met budget- en luxe resorts.
  4. BeachCheck: Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
  5. Sunweb: Eenvoudig verzekeringen bijboeken.
  6. Prijsvrij: Aanbod met kindvriendelijke bestemmingen.
  7. Suntip: Snel en gemakkelijk reizen zoeken.
  8. Alltours: Veel hotels met logies en ontbijt.
  9. ReisKnaller: Een geschikte reis voor elke schoolvakantie.
  10. Stip reizen: Aantrekkelijke vroegboekkorting mogelijk.

All-inclusive vakantie Karras Hotel

Overtuigd, en wil je meteen deze reis boeken? Je zult dan een beslissing moeten maken over het type verblijfsvorm. Heb ik genoeg aan alleen logies, wil ik logies mét ontbijt, of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Karras Hotel all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Maaltijden, snacks en drankjes is hier inbegrepen. Dit betekent een heerlijk aangename vliegreis zonder na te denken over onverwachte kosten. Alleen de extra souvenirs plus uitstapjes horen tot jouw verantwoordelijkheid. Het is heerlijk om zo gepakt te worden door de Griekse streken in het weergaloze Zakynthos Stad. Is een Karras Hotel all-inclusive vliegvakantie aan te raden voor mij? In de onderstaande tabel lees je over de relevantste negatieve en positieve aspecten. Bekijk ook info, tips en resorts in bestemmingen als Mikros Gialos, Egypte en La Romana.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. Onbeperkt genieten van de buffetten en drankjes.
  3. Soms zijn activiteiten ook inbegrepen in Zakynthos Stad.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Soms is het buffet wat eentonig.
  2. Minder “feeling” met het land en de inwoners.
  3. Verplicht met een bandje omlopen.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Karras Hotel?

In dit resort maak je gebruik van diverse voorzieningen als airco, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, kluisje. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een lactosevrije maaltijd en een afwijkende inchecktijd? Bel of mail even met dit hotel in Zakynthos Stad.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De kosten inclusief vlucht berekent men op basis van belangrijke onderdelen als het moment van boeken, tijd van vliegen, luchtvaartmaatschappij en kamer / verzorging. Staat jouw vakantie al vast in de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast en vraag naar de unieke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel met vlucht aanbiedingen boek je buiten de grote schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De actuele prijs wijzigt meerdere keren per dag. Bezoek een van de touroperators en check zelf de laagste prijs.

Met welke vliegmaatschappijen vlieg ik hiernaar toe?

Croatia Airlines (OU) & Transavia France (TO) zijn uitstekende maatschappijen en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Ionische Eilanden. Bekijk de tools van bijv. Vliegtickets.nl voor een overzicht met alle retourvluchten en de totale kosten. Liever een Karras Hotel pakketreis aanbieding? In dat scenario bepaal je doorgaans niet zelf met welke airline je vliegt.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Het verblijf in Zakynthos Stad kan je prima bereiken vanaf de bekende luchthavens zoals Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport en Bremen, Keulen, Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde). Vanaf de luchthaven van aankomst in Griekenland reis je snel door naar Karras Hotel. Met een taxi of een trein / bus (OV).

Meer weten over het hotel? Hiernaast bieden we onze FAQ (meest gestelde vragen) over deze reis. Hoe werkt het boeken? Bekijk dan ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Let niet alleen op prijs. Ondervind ook of de boekingssite deelneemt aan garanties via de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Let ook goed op addertjes onder het gras (boekings- en administratiekosten of schoonmaakkosten) en reiservaringen van andere gasten.

  2. Kies aantal reizigers en leeftijd

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Kies per persoon de leeftijd, en deel de reizgers eventueel in kamers in.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Geef aan welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Wil jij vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland? Schiphol is met afstand de meest gekozen optie, Keulen en Frankfurt zijn ook goede alternatieven: dikwijls goedkoper en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Kies het type verzorging

    Ga jij Karras Hotel all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een speciale inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort , vooral als je het niet erg vindt om gebruik te maken van de buffetten in het hotel.

  5. Controleer jouw reis en betaal onlnie

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en check de reissom. Eventueel kan je jouw vertrekdag of het aantal nachten aanpassen. Bevalt dit? Je kunt vandaag nog Karras Hotel online boeken en de betaling doen d.m.v. Creditcard, iDeal of Paypal.

Het aantal sterren van Karras Hotel
3

Review

Vandaag een vakantie naar Karras Hotel met vlucht boeken maar bekijk je graag eerst even reis recensies van (Nederlandse) toeristen? Gebruik dan internationale sites en social media die je in kunt schakelen voor actuele reviews. Tripadvisor, Zoover en bijv. booking.com bieden een actueel overzicht met ervaringen. Je kunt hier meer lezen over onderdelen als: Wellness, Activiteiten, Zwembad, Kamer, Kwaliteit bedden, Sanitair, Kindvriendelijk, Hygiëne, Bereikbaarheid, Ligging, Excursies, Wifi, Omgeving, Strand, Personeel. Het hotel Karras Hotel in Zakynthos Stad (Ionische Eilanden, Griekenland) krijgt een 3-sterren label. Belangrijk: het aantal sterren zegt niet alles over de kwaliteit. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie