Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

App & Studios Vedere aanbieding

Vedere Studios Appartementen is een bekend 3-sterren vakantieoord midden in Skala Potamias (in de streek Oost Macedonie En Thracie, Griekenland). Een vakantie in dit hotel is er al voor €277 (verzorgingstype Logies, Vliegvakantie). De jaartemperatuur is hier 21 graden en een prettige reisperiode is mei, juni en september. Maak kennis met de Griekse cultuur en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Op www.vliegvakantievergelijken.nl boek je steevast de beste aanbiedingen van reisbureau’s als bijv. Suntip & GOGO jongerenreizen en vliegtickets van Lufthansa via Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Keulen, Düsseldorf, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieApp & Studios Vedere
Getest3 sterren
PlaatsSkala Potamias
RegioOost Macedonie En Thracie
BestemmingGriekenland
Gem. temp overdag21 °C
Doorsnee vliegtijd3,5 uur
Geadviseerd voor o.a.Singlereizen of vriendengroepen
SpreektaalGrieks
ValutaEuro

Praktische info ten aanzien van jouw vakantie
Goedkoop naar App & Studios Vedere vliegen? Deze accommodatie is gebouwd in het Griekse Skala Potamias (Oost Macedonie En Thracie). Er is hier een mediterraan klimaat. De jaartemperatuur over het hele jaar is 21 graden °C. De periode met de hoogste temp is juli met 28 graden celsius. De koudste periode is januari met 16 graden. De aangeraden vakantieperiode is mei, juni en september. De officiële valuta is de Euro en de taal die men hier spreekt is Grieks. Een belangrijke religie hier is grieks orthodox (98%. Het kiesnummer (ook wel telefooncode genoemd) is +30 en het voltage bedraagt 220 Volt. Populaire vliegvelden zijn Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). Houd rekening met een reistijd van zo’n 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (dit houdt is een tijdsverschil van 1 uur later). Het verblijf voorziet in allerlei voorzieningen als airco, koelkast, parkeerplaats, kluisje, kleinschalig. Vergelijk tevens naarbij gelegen accomodaties als May Hotel Istanbul, Romoli Hotel en Allsun Hotel Orquidea Playa.


Goedkoop naar App & Studios Vedere

Wordt jij ook zo enthousiast van een reis naar Vedere Studios Appartementen? Al jarenlang een gewild verblijf in het Griekse Skala Potamias. En het is een mooi beginpunt voor allerlei activiteiten zoals excursies. Op deze site vergelijk je de meest actuele last minute aanbiedingen van populaire touroperators uit Nederland als bijvoorbeeld Beachmasters & D-Reizen. In veel gevallen kan je de optie nemen op een all-inclusive vakantie incl. vlucht, overnachtingen en transfer naar het hotel. Wat is er nu zo handig aan een pakketreis? Je boekt een samengestelde vakantie erg voordelig en je hoeft nergens meer aan te denken. Ideaal: bij rampspoed biedt de organisator ondersteuning en support. Soms is er een aanspreekpunt ter plaatse aanwezig die je kunnen helpen.

  • App & Studios Vedere is een veel gekozen accomotatie in Oost Macedonie En Thracie, Griekenland.
  • Zet vast o.b.v. geschikte verzorgingsarrangementen (ontbijt, lunch en diner of ultra all-inclusive).
  • Je kunt al terecht bij deze locatie vanaf €277 per persoon, met 3-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • Een goede reisperiode is mei, juni en september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 17 februari 2024, 12 december 2023 en 25 april 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie donderdag 2 mei 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Standaard bieden de boekingssites voordelige Vedere Studios Appartementen last-minute vliegvakanties met lagere prijzen. Zodra deze accommodatie in Oost Macedonie En Thracie niet helemaal volgeboekt is, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij vakantiebedrijven als Traveltroef. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met behoorlijke voordelen oplopend tot €350 korting per gast. Je moet dan wel snel kunnen vertrekken naar Skala Potamias. Vakantie-tip: ga op tijd aan de slag met een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een kortlopende of doorlopende vakantieverzekering.

De beste reisbureau’s van mei 2024

  1. Vakantiediscounter: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  2. Corendon: Interessante vroegboekkortingen en deals.
  3. TUI: Betrouwbare touroperator met veel ervaring.
  4. BeachCheck: Uitstekende reviews van honderden klanten.
  5. Sunweb: Pakketreizen met vlucht en hotel.
  6. Prijsvrij: Eventueel laagdrempelig vakanties omboeken.
  7. Suntip: Zowel standaard accomodaties als exclusieve appartementen.
  8. Alltours: Aantrekkelijke vroegboekkorting mogelijk.
  9. ReisKnaller: Uitstekende all-inclusive formules.
  10. Stip reizen: Klantenservice bereikbaar voor advies.

All-inclusive vakantie Vedere Studios Appartementen

Meteen online jouw reis boeken? Je moet dan nadenken over de gewenste verblijfsvorm. Heb ik genoeg aan uitsluitend logies, wil ik halfpension (ontbijt plus avondmaaltijd), of wil ik nergens over nadenken en neem ik gewoon ulta all-inclusive vakantie? Een App & Studios Vedere all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Het diner en drinken zitten bij de totaalprijs in. Eigenlijk betekent dit een zorgeloze vliegreis zonder dat jij je druk hoeft te maken over onverwachte kosten. Alleen de extra souvenirs plus uitstapjes kunnen optioneel gekocht worden. Het is heerlijk om zo te genieten van deGriekse gastronomie in het schitterende Skala Potamias. Is een Vedere Studios Appartementen all-inclusive vliegvakantie aan te raden voor mij? In de onderstaande tabel vergelijk je allerlei voor- en nadelen.Bekijk ook eens bestemmingen zoals Berg Im Drautal, Griekenland & Etela Suomen Laani.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. Het eten is onbeperkt (net als drankjes).
  3. Soms zijn activiteiten ook inbegrepen in Skala Potamias.

3 nadelen all-inclusive

  1. Na een paar dagen is het verrassingseffect soms weg.
  2. Je blijft veel rondom het hotel, en gaat minder de stad in.
  3. Gebrek aan persoonlijke benadering.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij App & Studios Vedere?

In dit hotel heb je de beschikking over uitgebreide mogelijkheden als airco, koelkast, parkeerplaats, kluisje, kleinschalig. Heb je extra wensen zoals een specifiek ontbijt & een groter bed? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij dit aparthotel in Skala Potamias.

Waar vind ik de beste aanbiedingen van dit hotel?

Prijzen met vlucht baseert het reisbureau op basis van allerlei aspecten als onder andere het moment van boeken, vliegtijd, met welke airline je vliegt, en de grootte van de kamer. Weet je al ver van tevoren dat je in de zomervakantie gaat? Boek dan op tijd en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht vind je buiten de schoolvakanties of wanneer je juist last-minute boekt. De prijs van dit hotel varieert een aantal keer per dag. Klik op een van de reisbureaus en zie wat de totaalsom is van de reis.

Wat zijn erkende vliegmaatschappijen?

Etihad Airways (EY) of Lufthansa German Airlines (LH) zijn erkende maatschappijen en vliegen vaak (indirect) op Oost Macedonie En Thracie. Maak gebruik van vergelijkers als Vlucht24.nl om een overzicht te krijgen met vluchten en de huidige prijzen. Boek je een Vedere Studios Appartementen pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest bestaat er meestal geen keuze in airlines.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Dit verblijf in Skala Potamias heeft een goede bereikbaarheid vanaf grote en kleine luchthavens als Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport & Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Bremen, Düsseldorf. Nadat je bent geland in Griekenland is het nog een klein eindje naar App & Studios Vedere. Met een huurauto of het lokale openbare vervoer.

Heb je behoefte aan meer info? Hierboven bieden we de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande deze reis. Weten hoe het boeken precies werkt? Hiervoor bieden we een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Selecteer een boekingssite

    Let niet alleen op prijs. Detecteer evenzeer of de reisorganisator deelneemt aan garanties via de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Bekijk daarbij de onverwachte kosten (transactiekosten of een eindschoonmaak) en vakantiebeoordelingen van andere gasten.

  2. Kies aantal reizigers en leeftijd

    Kies het reisgezelschap (volwassenen en kinderen) waarvoor jij een vakantie uitkiest. Selecteer per reiziger de leeftijd, en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Selecteer welke luchthaven jij wilt gebruiken. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Het gros van de toeristen vertrekt vanaf Schiphol, Düsseldorf en Dortmund zijn ook het overwegen waard: schepe tarieven en uiteraard zeer toegankelijk.

  4. Gewenste verzorging

    Wil jij Vedere Studios Appartementen all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een speciale inclusieve vliegvakantie voorziet in alle gemakken maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Controleer prijs en boek direct online

    Kijk of alles naar wens is en check de totale prijs per persoon. Eventueel kan je de vertrekdagof reisduur wijzigen. Is dit naar wens? Je kunt à la minute App & Studios Vedere via internet vastzetten en de betaling doen a.d.h.v. Creditcard, Paypal of iDeal.

Het aantal sterren van App & Studios Vedere
3

Recensie

Wil je ook een vakantie naar App & Studios Vedere met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar vakantiebeoordelingen van andere reizigers? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites die je in kunt schakelen voor actuele reviews. Tripadvisor, Zoover + travelxl.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Je vind daar inhoudelijke reviews over onderdelen als: Wellness, Kwaliteit bedden, Kamer, Activiteiten, Zwembad, Service, Kindvriendelijk, Sanitair, Hygiëne, Bereikbaarheid, Strand, Excursies, Wifi, Personeel, Bezienswaardigheden. Het hotel Vedere Studios Appartementen in Skala Potamias (Oost Macedonie En Thracie, Griekenland) krijgt een 3-sterren beoordeling. Opmerking: het aantal sterren zegt puur iets over het aantal faciliteiten. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie