Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Lili Hotel aanbieding

Lili Hotel is een prima 3-sterren hotel in het mooie Amoudara (regio Kreta, Griekenland). Je kunt hier al een vakantie boeken vanaf €307 p.p. (gebaseerd op Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De jaartemperatuur is hier 21 graden en en de beste reisperiode is mei, juni en september. Ontmoet de Griekse mogelijkheden en stel jouw ideale vliegvakantie online samen. Met behulp van vliegvakantievergelijken.nl vergelijk je beste deals van operators zoals Vakantiediscounter & Eliza was here en een vliegvakantie met Ryanair vanaf Schiphol, Eindhoven of Bremen, Keulen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Düsseldorf.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelLili Hotel
Getest3 sterren
AdresAmoudara
StreekKreta
VakantiebestemmingGriekenland
Dagtemperatuur21 °C
Vliegtijd3,5 uur
Geschikt voorOuderen & gezinnen met kids
SpreektaalGrieks
Plaatselijk geldEuro

Praktische info en tips aangaande jouw vakantie
Goedkoop naar Lili Hotel vliegen? Deze locatie ligt in het Griekse Amoudara (Kreta). De regio heeft een mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is gemiddeld 21 graden celsius. De periode met de hoogste temp is juli met 28 graden celsius. De koudste maand is januari met 16 graden. Een prettige vakantieperiode is mei, juni en september. De munteenheid is de Euro en de gesproken taal is Grieks. De godsdienst hier is grieks orthodox (98%. Het kiesnummer (ook wel telefooncode genoemd) is +30 en het voltage is 220 Volt. Belangrijke nationale luchthavens zijn Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). Houd rekening met een reistijd van zo’n 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (tijdsverschil is 1 uur later). Je profiteert hier van omvangrijke mogelijkheden als airco, bar, fitness, koelkast, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, kleinschalig, watersporten, wellness, wifi. Bekijk eveneens naarbij gelegen accomodaties als Bungalows Nido Del Aguila, Hotel Bon Repos en Meandros Boutique Spa.


Goedkoop naar Lili Hotel

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Lili Hotel? Dit is een veel gekozen hotel in het Griekse Amoudara. Tevens een mooi beginpunt voor diverse dagtochten en georganiseerde trips. Op deze pagina scoor je de goedkoopste deals van professionele touroperators uit Nederland zoals bijvoorbeeld Stip reizen en Vakanties.nl. Doorgaans reserveer je een all-inclusive vakantie incl. vlucht, hotelovernachting en transfer naar het hotel. Wat is er nu zo handig aan een pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en het kost minder tijd/energie. Belangrijk: in het geval van calamiteiten wordt je vaak sneller en adequaat geholpen. Standaard is er iemand van de reisleiding op de vakantiebestemming aanwezig die je adviezen kunnen geven.

  • Lili Hotel is een vaak-geboekte vakantiebestemming in Kreta, Griekenland.
  • Te boeken op basis van verschillende verblijfsarrangementen (volpension of volledig all-inclusive).
  • Je kunt al terecht bij deze locatie vanaf €307 per persoon, met 3-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een aangeraden tijd om hiernaar af te reizen is mei, juni en september.
  • Bekijk ook aanbiedingen op vertrekdagen als 10 juli 2024, 4 mei 2024 & 16 september 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Wil jij niet langer meer wachten en wil je vandaag al je koffers inpakken? Doorgaans bieden touroperators spotgoedkope Lili Hotel last-minute vliegvakanties in de aanbieding. Wanneer deze accommodatie in Kreta te maken heeft met overcapaciteit, dan kan je deze extra goedkoop boeken bij operators als OAD. Als consument tref je soms aanzienlijke voordelen tot wel €200 korting per ticket. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Amoudara. Onthoud: regel op tijd een annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

Reisbureau-toppers april 2024

  1. Vakantiediscounter: Duidelijk en helder, zonder kleine lettertjes.
  2. Corendon: Luxe vliegvakanties voor elke portemonnee.
  3. TUI: Altijd duidelijkheid over reisadviezen.
  4. BeachCheck: Honderden bestemmingen met budget- en luxe resorts.
  5. Sunweb: Gebruiksvriendelijke boekingssite.
  6. Prijsvrij: Geweldige reizen met volpension.
  7. Suntip: Ook vakantie voor singles.
  8. Alltours: Eenvoudig en snel online boeken.
  9. ReisKnaller: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.
  10. Stip reizen: Altijd mooie kamers in erkende hotels.

All-inclusive vakantie Lili Hotel

Meteen online jouw reis boeken? Je moet dan nadenken over de mate van luxe (verblijfsvorm). Heb ik genoeg aan een verblijf op basis van logies, wil ik volpension, of neem ik de meest luxe variant: ulta all-inclusive? Een Lili Hotel all-inclusive aanbieding is erg populair. Alle maaltijden en drankjes zitten bij de totaalprijs in. Hierdoor heb jij een onbekommerde vliegreis zonder na te denken over dure lokale tarieven. Overigens, dagtochten, souvenirs en/of excursieszijn voor eigen rekening. Dit is de perfecte mogelijkheid om gepakt te worden door de Griekse omgeving in het prachtige Amoudara. Is een Lili Hotel all-inclusive vliegvakantie de moeite waard? In het schema hieronder vind je diverse negatieve en positieve aspecten. Bekijk ook het reisaanbod voor bestemmingen als Ischia, Indonesië & Mestna Ljubljana.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. Geen verborgen kosten.
  2. De maaltijden, snacks en drinken kun je onbeperkt pakken.
  3. Ondersteuning bij verschillende daguitjes in Amoudara.

Negatieve punten voor all-inclusive

  1. Soms is het buffet wat eentonig.
  2. Amper contact met de lokale bevolking.
  3. Soms wordt er veel eten weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Lili Hotel?

In dit hotel ervaar je het gemak van omvangrijke faciliteiten als airco, bar, fitness, koelkast, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, kleinschalig, watersporten, wellness, wifi. Heb je verder nog wensen als een dieetmaaltijd en verlengde bedden? Wanneer je boekt is er hiervoor vaak een opmerkingenveld bij dit vakantieoord in Amoudara.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De kosten incl. vlucht baseert het reisbureau op basis van relevante aspecten zoals onder andere het aantal weken tussen boeken en vertrek, vliegtijd, touroperator en kamer/arrangement. Ga je weg in de zomervakantie? Zet de reis dan op tijd vast en ontvang een royale vroegboekkorting, ook voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht tref je in de rustige periode buiten schoolvakanties en uiteraard bij last-minute boekingen. De totaalprijs varieert een aantal keer per dag. Klik door naar een van de aanbieders en check zelf de laagste prijs.

Wat zijn erkende vliegmaatschappijen?

airBaltic (BT) of Transavia (HV) zijn behoren tot de meest bekende luchtvaartmaatschappijen en brengen je direct of indirect ook naar Kreta. Navigeer even naar Tix.nl en controleer de vliegtijden en de laagste prijs. Ga jij voor een Lili Hotel pakketreis aanbieding? Hier ontbreekt vaak de vrije keuze in airlines.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Dit verblijf in Amoudara heeft een goede bereikbaarheid vanaf populaire vliegvelden als Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport of Bremen, Keulen, Groningen (Eelde), Düsseldorf, Brussel (Zaventem). Vanaf de luchthaven van aankomst in Griekenland kan jij eenvoudig naar Lili Hotel. Met een taxi of met een bus/trein.

Meer weten over het hotel? In het bijgaande stukje bieden we een handige FAQ over deze vakantie. Heb je wat hulp nodig met het boeken? In dat geval bieden we hieronder een praktisch stappenplan.

  1. Kies een boekingssite

    Er is altijd meer dan alleen de kosten. Ondervind ook of het reisbureau deelneemt aan garanties via de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Let ook goed op verborgen kosten (administratie- en boekingskoststen of een eindschoonmaak) en meningen van andere reizigers.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Kies ook de leeftijd(en), en deel de reizgers eventueel in kamers in.

  3. Kies vertrekdag en vertrekluchthaven

    Selecteer welke luchthavens je wilt overwegen. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Schiphol is met afstand de meest gekozen optie, Brussel (Zaventem) & Frankfurt zijn ook goede alternatieven: betaalbaar en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Kies jouw verzorgingstype

    Wil je Lili Hotel all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een unieke inclusieve vliegvakantie biedt alle gemakken maar is ook een stuk duurder.

  5. Check de prijs en boek direct online

    Kijk of je alles goed ingevuld hebt en bekijk de uiteindelijke prijs. Eventueel kan je de vertrekdagof het aantal nachten van de vakantie nog aanpassen. Is dit naar wens? Je kunt meteen Lili Hotel de boeking definitief maken en de betaling overmaken door middel van Paypal, Creditcard of iDeal.

Reviews van Lili Hotel
3

Recensie

Direct een vakantie naar Lili Hotel met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over meningen van andere toeristen? Er zijn een aantal websites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover of reviewspot.nl kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je leest daar meer over bijvoorbeeld zaken zoals: Entertainment, Activiteiten, Zwembad, Wellness, Kwaliteit bedden, Bereikbaarheid, Hygiëne, Service, Sanitair, Kindvriendelijk, Excursies, Bezienswaardigheden, Personeel, Wifi, Omgeving. Het hotel Lili Hotel in Amoudara (Kreta, Griekenland) verdient een 3-sterren classificatie.Voetnoot: het aantal sterren zegt puur iets over het aantal faciliteiten. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie