Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Magda Hotel aanbieding

Magda Hotel is een gerenommeerd 4-sterren resort in het welbekende Gouves (regio Kreta, Griekenland). Je kunt hier al overnachten vanaf €519 per persoon (All Inclusive, Vliegvakantie). Gemiddeld moet je het hier doen met circa 21 graden en de aangeraden reisperiode is mei, juni en september. Ervaar de Griekse leefomgeving en vind jouw vliegvakantie online.Met behulp van onze tool blader je door het actuele aanbod van operators zoals BeachCheck en Lavida Travel en vliegtickets van Aer Lingus via Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Keulen, Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Düsseldorf.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieMagda Hotel
Comfort4 sterren
PlaatsGouves
RegioKreta
BestemmingGriekenland
Gem. temp overdag21 °C
Vliegtijd (standaard)3,5 uur
Top advies voorJonge stellen of groepen
SpreektaalGrieks
Plaatselijke valutaEuro

Waardevolle info en tips omtrent het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Magda Hotel vliegen? De locatie vindt haar roots in het Griekse Gouves (Kreta). Er heerst een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is zo’n 21 graden. De warmste maand is juli met 28 graden. De minst warme periode is januari met 16 graden. Een geschikte periode om hiernaar af te reizen is mei, juni en september. Je betaalt met de Euro en de primaire taal is Grieks. De meeste mensen behoren tot het grieks orthodox (98%. Een belletje plegen? De landcode is +30 en de elektra is 220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). Wat betreft reistijd moet je rekening houden met 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil bedraagt 1 uur later). Het verblijf voorziet in allerlei voorzieningen als airco, animatie, bar, kinderopvang, fitness, koelkast, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, tennisbanen. Bezoek mogelijke alternatieve accomodaties zoals Hyatt Capital Gate, Sivila Hotel en Playa Garden Selection Hotel Spa.


Goedkoop naar Magda Hotel

Heb jij de keuze gemaakt voor Magda Hotel? Niet voor niets een fantastisch verblijf in het Griekse Gouves. Daarnaast een regio met opties voor velerlei actieve uitjes, attracties en hotspots. Hieronder reserveer je de aantrekkelijkste last minute deals van grote reisorganisaties uit Nederland als bijvoorbeeld Traveltroef & Suntip. Dikwijls gaat het om een all-inclusive vakantie inclusief reis, overnachtingen en en het vervoer op locatie. Waarom is zo’n pakketreis populair is? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en de operator regelt alles. Niet vergeten: bij rampspoed kan je jouw beklag doen bij 1 organisatie. In veel situaties is er speciaal iemand op locatie waar je ook bij terecht kunt.

  • Magda Hotel is een geweldige reislokatie in Kreta, Griekenland.
  • Reserveer voor verscheidene verzorgingsarrangementen (ontbijt+diner of 100% all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €519 p.p. met het verzorgingstype 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • De beste periode om hier op vakantie te gaan is mei, juni en september.
  • Andere mogelijkheden zijn o.a. 11 september 2024, 6 juli 2024 en 18 november 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je binnen enkele dagen al vertrekken? Doorgaans hebben reisorganisaties aantrekkelijke Magda Hotel last-minute vliegvakanties met voordeel. Als de accomodatie in Kreta niet helemaal vol zit, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij reisorganisaties als Vakantiediscounter. Flexibele toeristen profiteren zodoende van aantrekkelijke voordelen tot wel €180 korting p.p. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Gouves. Niet vergeten: zorg dat je veilig op reis gaat en regel een reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Je kan kiezen voor een doorlopende verzekering of kortlopende vakantieverzekering.

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Upgrade je vlucht voor meer comfort.
  2. Corendon: De mooiste vakanties tegen de scherpste prijs.
  3. TUI: Ook vakantie voor singles.
  4. BeachCheck: Gespecialiseerd in vliegreizen en zonbestemmingen.
  5. Sunweb: Betrouwbare touroperator met veel ervaring.
  6. Prijsvrij: Aangesloten bij diverse garantiefondsen.
  7. Suntip: Uitgebreid aanbod met een uitstekende service.
  8. Alltours: Eenvoudig en snel online boeken.
  9. ReisKnaller: Voordelig reizen naar de zon.
  10. Stip reizen: Mooiste zonvakanties en wintersportvakanties.

All-inclusive vakantie Magda Hotel

Overweeg jij sterk om deze reis te boeken? Dan zul je moeten kiezen voor het verzorgingstype. Neem ik genoegen met uitsluitend logies, wil ik halfpension (ontbijt plus avondmaaltijd), of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Magda Hotel all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Maaltijden van de dag, versnaperingen en dranken zijn hierbij inclusief. Hierdoor heb jij een onbekommerde vliegreis zonder na te denken over hoge rekeningen. Enkel de souvenirs voor het thuisfront en de excursies kunnen optioneel gekocht worden. Het betreft dus een mooie basis om te leren van de Griekse natuur in het fantastische Gouves. Is een Magda Hotel all-inclusive vliegvakantie wat voor mij? Hieronder zie je allerlei minpunten en pluspunten. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Marne La Vallee, Spanje en Etela Suomen Laani.

Waarom kiezen voor een volledig verzorgde reis

  1. De kosten van de vakantie zijn direct duidelijk.
  2. Alle dranken en maaltijden zijn inbegrepen.
  3. Soms zijn activiteiten ook inbegrepen in Gouves.

Nadelen all-inclusive

  1. Na een paar dagen is het verrassingseffect soms weg.
  2. Je gaat er wat minder snel op uit.
  3. Gevoel dat je in een toeristenfabriek loopt.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Magda Hotel?

In dit hotel kan je gebruik maken van allerlei mogelijkheden als airco, animatie, bar, kinderopvang, fitness, koelkast, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, tennisbanen. Heb je verder nog wensen als een kinderbedje of een specifieke aankomsttijd. ? Bij het boeken is er vaak ruimte voor het doorgeven van dergelijke wensen bij dit hotel in Gouves.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De totaalprijzen incl. vlucht baseert het reisbureau op basis van velerlei zaken zoals de periode van boeken, vliegtijd, vakantiemaatschappij en kamer / verzorging. Staat jouw vakantie al vast in de zomervakantie? Zet je vakantie dan maanden van te voren vast en ontvang een royale vroegboekkorting, ook voor het hoogseizoen. De beste hotel met vlucht aanbiedingen vind je buiten de schoolvakanties en uiteraard bij last-minute boekingen. De prijs die nu geldt schommelt elk moment. Vergelijk, en selecteer jouw favoriete reisbureau en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Wat zijn erkende vliegmaatschappijen?

China Southern Airlines (CZ) en LOT Polish Airlines (LO) zijn bekende maatschappijen en brengen je direct of indirect ook naar Kreta. Maak gebruik van vergelijkers als Skyscanner en bekijk alle opties en de laagste prijs. Kies je voor een Magda Hotel pakketreis aanbieding? In dat geval zit je vast aan de airline die al gekozen is.

Hoe kom ik bij het hotel?

Dit verblijf in Gouves heeft een goede bereikbaarheid vanaf populaire vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Brussel (Zaventem), Bremen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Düsseldorf. Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Griekenland moet je nog verder reizen naar Magda Hotel. Gebruik een taxi of maak gebruik van het lokale OV.

Zoek je meer specificaties? Hiernaast ontdek je een uitgebreide FAQ over het verblijf. Hoe werkt het boeken? Bekijk dan een praktisch stappenplan.

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Detecteer tevens of de reisorganisatie lid is van bijvoorbeeld de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Controleer ook je hebt te maken met onverwachte kosten (zoals administratiekosten en/of schoonmaaktarieven) en reviews van andere vakantiegangers.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en je kunt hier ook extra verblijven toevoegen.

  3. Selecteer luchthaven- en dag van vertrek

    Geef nu aan welke luchthavens je wilt overwegen. Wil jij vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland? Veel reizigers kiezen voor Schiphol, Düsseldorf of Stuttgart zijn ook intererssant: schepe tarieven en snel te bereiken.

  4. Kies verblijfsvorm

    Ga jij Magda Hotel all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Controleer jouw reis en betaal veilig online

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en bekijk de reissom. Indien gewenst kan je de dag van vertrek of de periode van de vakantie nog wijzigen. Tevreden? Je kunt zonder problemen Magda Hotel via internet vastzetten en de betaling doen door gebruik te maken van Paypal, iDeal of Creditcard.

Reviews van Magda Hotel
4

Review (aantal sterren)

Direct een vakantie naar Magda Hotel met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over meningen van andere klanten? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je terecht kunt voor het lezen van beoordelingen. Tripadvisor, Zoover en ook vakantiepanel.nl bieden een actueel overzicht met ervaringen. Reizigers geven hier hun mening over onderdelen als: Zwembad, Entertainment, Activiteiten, Kwaliteit bedden, Kamer, Service, Ligging, Sanitair, Hygiëne, Bereikbaarheid, Omgeving, Personeel, Wifi, Strand, Bezienswaardigheden. Het verblijf Magda Hotel in Gouves (Kreta, Griekenland) verdient een 4-sterren beoordeling. Let op: niet alle landen hanteren dezelfde richtlijnen als het gaat om sterren. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie