Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Votsalakia Hotel aanbieding

Votsalakia Hotel is een 3-sterren hotel liggend in Kampos (Noord Egeische Eilanden, Griekenland). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €681 per persoon (Half pension, Vliegvakantie). Gemiddeld is het hier zo’n 21 graden en een geschikte reistijd is mei, juni en september. Ontmoet de Griekse standaard en stel jouw ideale vliegvakantie online samen. Met behulp van onze tool wordt je geïnspireerd met prachtige deals van operators als Vakanties.nl en Peter Langhout en vliegvakanties met Finnair via Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Keulen, Bremen, Düsseldorf, Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieVotsalakia Hotel
Comfort3 sterren
StadKampos
StreekNoord Egeische Eilanden
VakantielandGriekenland
Temperatuur (gemiddeld)21 °C
Doorsnee vliegtijd3,5 uur
Geadviseerd voor o.a.Avonturiers en gezelschappen
VoertaalGrieks
Plaatselijk geldEuro

Bruikbare informatie omtrent jouw bestemming
Goedkoop naar Votsalakia Hotel vliegen? Het hotel is gelegen in het Griekse Kampos (Noord Egeische Eilanden). Je hebt hier te maken met het mediterraan klimaat. De jaartemperatuur is 21 graden. De heetste maand is juli met 28 graden °C. De koudste periode is januari met 16 graden. Een prettige vakantieperiode is mei, juni en september. Je betaalt met de Euro en de voertaal is Grieks. De godsdienst hier is grieks orthodox (98%. Een belletje plegen? De landcode is +30 en de elektra is 220 Volt. Het land is te bereiken via Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). Je kunt uitgaan van een reistijd van circa 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil is 1 uur later). Het vakantieverblijf biedt allerlei mogelijkheden als airco, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, kleinschalig, wifi. Overweeg tevens accomodaties (uit de buurt) zoals Hotel Garni Almhof, Ideon Hotel en Hotel President.


Goedkoop naar Votsalakia Hotel

Krijg jij er ook al zin in? Vakantie in Votsalakia Hotel? Dit is een fantastisch verblijf in het Griekse Kampos. Eveneens zeer geschikt voor verschillende wandelingen, excursies en cultuur. Onderstaand ontdek je de beste aanbiedingen van internationaal opererende reisorganisaties uit Nederland als onder andere Stip reizen & Suntip. Steeds vaker is er de optie voor een all-inclusive vakantie met de vlucht, hotelovernachting en transfer naar het hotel. Waarom wordt een pakketreis zo vaak gekozen? Een samengestelde vakantie heeft een lage prijs en de operator regelt alles. Prettige bijkomstigheid: bij problemen kan je terecht bij 1 overkoepelende parij. Soms is er speciaal iemand op locatie die je kunnen helpen.

  • Votsalakia Hotel is een vaak-geboekte bestemming in Noord Egeische Eilanden, Griekenland.
  • Maak een keuze uit meerdere verzorgingsarrangementen (uitsluitend logies of volledig all-inclusive).
  • Je reserveer dit hotel al vanaf €681 p.p. met het verzorgingstype 3-sterren Half pension (Vliegvakantie).
  • Een goede periode om hier op vakantie te gaan is mei, juni en september.
  • Bekijk ook aanbiedingen op vertrekdagen als 26 november 2024, 20 september 2024 & 2 februari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je morgen of volgende week al vertrekken? Vaak vind je online interessante Votsalakia Hotel last-minute vliegvakanties met lagere prijzen. Als het hotel in Noord Egeische Eilanden nog wat lege plekjes heeft, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij vakantiebedrijven als GOGO. Kan jij morgen al weg? Dan vind je soms mooi voordeel tot wel €370 korting p.p. per verblijf. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Kampos. Tip: zorg voor een goede reisverzekering en evt. een annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende vakantieverzekering (als je vaker dan 2 keer gaat) of een kortlopende verzekering.

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Leuke reizen voor de voorjaarsvakantie.
  2. Corendon: Geschikte vakantie met halfpension.
  3. TUI: Daar waar je vakantiepret begint.
  4. BeachCheck: Zonder gedoe online boeken.
  5. Sunweb: Voordelig reizen naar de zon.
  6. Prijsvrij: Vliegvakanties voor elk budget.
  7. Suntip: Fijne ondersteuning en service.
  8. Alltours: Live ondersteuning tijdens het boeken.
  9. ReisKnaller: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  10. Stip reizen: Reisbureau dat met je meedenkt.

All-inclusive vakantie Votsalakia Hotel

Wil je deze reis direct online boeken? Het reisbureau zal vragen om het type verblijfsvorm. Heb ik genoeg aan alleen logies (overanchting), wil ik het met ontbijt en lunch, of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Votsalakia Hotel all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Maaltijden van de dag, versnaperingen en dranken heb je op voorhand al betaald. Oftewel: een volledig onbezorgde vliegreis zonder dat jij je druk hoeft te maken over additionele kosten. Louter de extra souvenirs plus uitstapjes betaal je uit eigen zak. Een heerlijke uitgangssituatie om gepakt te worden door de Griekse regio in het welbekende Kampos. Is een Votsalakia Hotel all-inclusive vliegvakantie wat voor mij? In het overzicht hieronder vergelijk je verschillende minpunten en pluspunten. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Dienne, Servië & Grand Port District.

De pluspunten van een een volledig verzorgde reis

  1. Volledige transparatie in de kosten.
  2. Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.
  3. Kiezen voor extra opties in Kampos.

3 nadelen all-inclusive

  1. Een gebrek aan variatie in de menu’s.
  2. Amper contact met de lokale bevolking.
  3. Lijkt soms wat op massaproductie.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Hoe zit het qua voorzieningen bij Votsalakia Hotel?

In dit resort heb je het gemak van uiteenlopende mogelijkheden als airco, bar, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, kleinschalig, wifi. Heb je verder nog wensen als een specifiek ontbijt & een afwijkende inchecktijd? Bij het boeken is er vaak ruimte voor het doorgeven van dergelijke wensen bij dit verblijf in Kampos.

Hoe vind ik de laagste prijs van dit hotel?

De uiteindelijke kosten met vlucht worden berekend a.d.h.v. belangrijke dingen zoals o.a. het moment van boeken, de vlucht, luchtmaatschappij en het verzorgingstype. Staat jouw vakantie al vast in de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast en profiteer van de vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht deals zijn er buiten de schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De huidige prijs wijzigt elk moment. Bezoek een van de reisbureaus en ontdek hoe duur het hotel nu is.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Bulgaria Air (FB) & Swiss Int. Air Lines (LX) zijn behoren tot de meest bekende luchtvaartmaatschappijen en brengen jou ook vaak (indirect) naar Noord Egeische Eilanden. Profiteer van websites als Vliegtickets.nl voor alle mogelijke vluchten en de laagste prijs. Liever een Votsalakia Hotel pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest moet je het vaak doen met een vaststaande airline.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Dit verblijf in Kampos is goed te bereiken vanaf vliegvelden als de vliegvelden Eindhoven en Amsterdam Schiphol & Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Keulen, Düsseldorf, Maastricht (Aachen). Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Griekenland reis je snel door naar Votsalakia Hotel. Neem een taxi of neem een bus (OV).

Wil je meer weten? Op deze pagina lees je onze FAQ (meest gestelde vragen) over deze reis. Hoe werkt het boeken? Gebruik dan ons 5-delige stappenplan.

  1. Vergelijk boekingssites

    Beperk je niet alleen tot de totaalkosten. Controleer daarnaast of de reisorganisatie is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Onderzoek ook de addertjes onder het gras (zoals administratiekosten of schoonmaakkosten) en reisrecensies van andere reizigers.

  2. Het reisgezelschap (volwassenen en kinderen)

    Selecteer het aantal volwassenen en kinderen waarvoor jij een vakantie uitkiest. Kies ook de leeftijd(en), en deel de reizgers eventueel in kamers in.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Kies vanaf waar je wil vliegen. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Het gros van de toeristen vertrekt vanaf Schiphol, Charleroi en Keulen worden ook steeds vaker gekozen: soms spotgoedkoop en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Kies het type verzorging

    Wil jij het liefste Votsalakia Hotel all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een unieke inclusieve vliegvakantie voorziet in alle gemakken maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en maak de boeking definitief

    Kijk of je alles goed ingevuld hebt en controleer de totale reissom. Eventueel kan je jouw vertrekdag of de reisduur aanpassen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt binnen mum van tijd Votsalakia Hotel boeken via internet en de betaling overmaken d.m.v. iDeal, Creditcard of Paypal.

Recensies van Votsalakia Hotel
3

Recensie (aantal sterren)

Ook een vakantie naar Votsalakia Hotel met vlucht boeken maar bekijk je graag eerst even beoordelingen van andere klanten? Er zijn een aantal websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover plus tevens skyscanner.nl geven inzicht in de staat van het hotel en de service. Je kunt hier vergelijken op basis van zaken zoals: Wellness, Activiteiten, Entertainment, Kamer, Zwembad, Ligging, Hygiëne, Kindvriendelijk, Service, Sanitair, Personeel, Strand, Bezienswaardigheden, Excursies, Omgeving. De accommodatie Votsalakia Hotel in Kampos (Noord Egeische Eilanden, Griekenland) telt een 3-sterren label. Notitie: het aantal sterren zegt puur iets over het aantal faciliteiten. Zoek zelf naar actuele informatie.

Plaats een reactie