Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Kalypso aanbieding

Hotel Kalypso is een prima 3-sterren accommodatie in het welbekende Naoussa (in Zuid Egeische Eilanden, Griekenland). Je kunt hier al een vakantie boeken vanaf €546 (verzorgingstype Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Gemiddeld is het hier zo’n 21 graden en de aangeraden reistijd is mei, juni en september. Proef en voel de Griekse gebruiken en gewoontes en boek voordelig jouw vliegvakantie online. Online boek je steevast de beste aanbiedingen van reisorganisaties als Tui & Eliza was here en een vliegvakantie met Aegean Airlines via Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Keulen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieHotel Kalypso
Beoordeling3 sterren
PlaatsNaoussa
GebiedZuid Egeische Eilanden
BestemmingGriekenland
Gemiddelde temp overdag21 °C
Geschatte vliegtijd3,5 uur
Geadviseerd voor o.a.Bruidsparen & vriendengroepen
SpreektaalGrieks
BetaalmiddelEuro

Belangrijke tips en adviezen betreffende het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Hotel Kalypso vliegen? Het vakantieverblijf valt binnen het Griekse Naoussa (Zuid Egeische Eilanden). Het land kent een mediterraan klimaat. De jaartemperatuur over het hele jaar is zo’n 21 graden °C. De maand met de hoogste temp is juli met 28 graden celsius. De koudste maand is januari met 16 graden. Een goede vakantieperiode is mei, juni en september. Men betaalt hier alles met de Euro en wat betreft taal spreekt men hier Grieks. Men kent hier het geloof grieks orthodox (98%. Het kiesnummer (ook wel telefooncode genoemd) is +30 en het voltage bedraagt 220 Volt. Bekende luchthavens zijn Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). Houd rekening met een reistijd van zo’n 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil is 1 uur later). Er zijn omvangrijke faciliteiten als airco, fietsverhuur, fitness, koelkast, parkeerplaats, ontspanning, kluisje, sauna, kleinschalig, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi. Check eveneens andere accomodatie-toppers zoals Camping Bella Sardinia, Village Garden Resort en Hotel Pyr Fuengirola.


Goedkoop naar Hotel Kalypso

Wil jij ook meer informatie over Hotel Kalypso? Al jarenlang een geliefd hotel in het Griekse Naoussa. Eveneens een gebied met mogelijkheden voor goede bezienswaardigheden en tripjes. Op deze website achterhaal je de interessantste last-minute acties van professionele touroperators uit Nederland als Lavida Travel en Vakanties.nl. Steeds vaker betreft het een all-inclusive vakantie inclusief een vlucht, de accomodatie en transfer vanaf de luchthaven. Waarom kiezen zoveel consumenten voor de pakketreis? Een samengestelde vakantie is vaak goedkoop en alles wordt voor je geregeld. Sterk pluspunt hiervan: bij trammelant krijg je direct hulp van de touroperator. Doorgaans is er iemand van de reisleiding ter plaatse beschikbaar voor het oplossen van problemen.

  • Hotel Kalypso is een fantastische vakantiebestemming in Zuid Egeische Eilanden, Griekenland.
  • Maak een keuze uit velerlei verblijfsarrangementen (ontbijt+diner of 24/7 all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €546 per persoon uitgegaan van 3-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • De aanbevolen periode om hier te vertoeven is mei, juni en september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 11 januari 2024, 5 november 2024 en 19 maart 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Ben jij al dat zoeken en vergelijk zat en wil je binnenkort al vertrekken richting je bestemming? Standaard hebben reisorganisaties speciale Hotel Kalypso last-minute vliegvakanties met korting. Zodra dit vakantieverblijf in Zuid Egeische Eilanden niet helemaal vol zit, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij reisbureau’s als Prijsvrij.nl. Last-minute boekers profiteren van aanzienlijke voordelen tot wel €190 korting p.p. per verblijf. Je moet dan wel snel kunnen vertrekken naar Naoussa. Tip: ga verantwoord op vakantie en neem een reisverzekering en evt. een annuleringsverzekering. Opties zijn een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

Reisbureau-toppers april 2024

  1. Vakantiediscounter: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.
  2. Corendon: De recensies zijn bijzonder goed.
  3. TUI: Veel hotels met logies en ontbijt.
  4. BeachCheck: Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
  5. Sunweb: De mooiste gezinsvakanties en singlereizen.
  6. Prijsvrij: Vertrekken vanaf verschillende luchthavens.
  7. Suntip: Ook prachtige rondreizen.
  8. Alltours: Uitstekende klantenservice.
  9. ReisKnaller: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.
  10. Stip reizen: Vliegen met betrouwbare touroperators.

All-inclusive vakantie Hotel Kalypso

Wil je deze reis direct online boeken? Als je in het boekingsproces zit wordt er gevraagd naar de verblijfsvorm. Neem ik genoegen met enkel logies, ook ontbijt, of wil ik nergens over nadenken en neem ik gewoon ulta all-inclusive vakantie? Een Hotel Kalypso all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken heb je op voorhand al betaald. Oftewel: een vliegreis zonder zorgen zonder te piekeren over additionele kosten. Enkel de dagtochten en lokale souvenirs horen tot jouw verantwoordelijkheid. Het is een geweldig startpunt om gegrepen te worden door de Griekse beschaving in het wondermooie Naoussa. Is een Hotel Kalypso all-inclusive vliegvakantie iets dat bij mij past? In het schema hieronder check je de huidige voor- en nadelen.Bekijk ook info, tips en resorts in bestemmingen als Olhuveli, Zweden & Masqat.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. De maaltijden, snacks en drinken kun je onbeperkt pakken.
  3. Soms zijn activiteiten ook inbegrepen in Naoussa.

Negatieve punten voor all-inclusive

  1. Na een paar dagen heb je alles wel geprobeerd.
  2. Je blijft veel rondom het hotel, en gaat minder de stad in.
  3. Het kan erg druk zijn op de piekmomenten.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Hotel Kalypso?

In dit resort heb je de beschikking over velerlei mogelijkheden als airco, fietsverhuur, fitness, koelkast, parkeerplaats, ontspanning, kluisje, sauna, kleinschalig, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een glutenvrij ontbijt en een specifieke aankomsttijd. ? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij dit appartement in Naoussa.

Waar vind ik de beste aanbiedingen van dit hotel?

De prijzen inclusief vlucht worden bepaald door belangrijke onderdelen als onder andere de datum van de boeking, vliegtijd, vliegmaatschappij en het verzorgingstype. Vertrek je in de zomervakantie? Boek dan op tijd en ontvang een royale vroegboekkorting, ook voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen tref je in de rustige periode buiten schoolvakanties en natuurlijk wanneer je last-minute boekt. De prijs van dit hotel wisselt bijna dagelijks. Bezoek een van de reisaanbieders om de actuele prijs te zien.

Wat zijn betrouwbare vliegmaatschappijen?

Corendon Dutch Airlines (CND) of KLM Royal Dutch Airlines (KL) zijn goede airlines en vliegen jou direct of indirect ook naar Zuid Egeische Eilanden. Bezoek websites als World Ticket Center voor het volledige aanbod en de laagste prijs. Kies je voor een Hotel Kalypso pakketreis aanbieding? In dat scenario bestaat er meestal geen keuze in airlines.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Het verblijf in Naoussa is goed bereikbaar vanaf vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Bremen, Düsseldorf. Vanaf de luchthaven van aankomst in Griekenland vervolg jij je trip naar Hotel Kalypso. Met een huurauto of met een bus/trein.

Meer weten over het hotel? Hierboven bieden we de veel gestelde vragen (FAQ) m.b.t. deze accommodatie. Wil je boeken? Gebruik dan ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Kies jouw boekingssite

    Probeer rekening te houden met meer dan alleen kosten. Ondervind eveneens of de organisatie is aangesloten bij het ANVR, SGR calamiteitenfonds. Bekijk daarbij de additionele kosten (zoals administratiekosten of beddengoed). en reisrecensies van andere gasten.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) die met jou op vakantie gaan. Kies ook de leeftijd(en), en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Selecteer luchthaven- en dag van vertrek

    Selecteer welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Rotterdam & Weeze zijn ook goede alternatieven: dikwijls goedkoper en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Gewenste verzorging

    Ga jij Hotel Kalypso all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie is een prettige ervaring maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Controleer de reis en maak de boeking definitief

    Check nog eens je reis en bekijk de totale prijs per persoon. Eventueel kan je de vertrekdagof het aantal dagen wijzigen. Is dit naar wens? Je kunt vandaag nog Hotel Kalypso via internet vastzetten en de betaling doen door gebruik te maken van Paypal, iDeal of Creditcard.

Wat reizigers zeggen over Hotel Kalypso
3

Reviews

Wil jij een vakantie naar Hotel Kalypso met vlucht boeken maar bekijk je graag eerst even vakantiebeoordelingen van andere gasten? Gebruik dan internationale sites en social media waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover + vakantiepanel.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over criteria zoals: Kamer, Entertainment, Activiteiten, Wellness, Zwembad, Sanitair, Service, Ligging, Kindvriendelijk, Hygiëne, Strand, Bezienswaardigheden, Excursies, Personeel, Omgeving. Het hotel Hotel Kalypso in Naoussa (Zuid Egeische Eilanden, Griekenland) telt een 3-sterren label. Let op: het aantal sterren zegt vooral wat over het aantal faciliteiten/voorzieningen. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie