Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Irene Rooms & Studios aanbieding

Irene Rooms Studios is een 2-sterren accommodatie in het welbekende Petra Lesbos (omgeving Noord Egeische Eilanden, Griekenland). Je kunt hier al een vakantie boeken vanaf €477 (verzorging: Logies, Vliegvakantie). Gemiddeld is het hier zo’n 21 graden en een prettige reistijd is mei, juni en september. Maak kennis met de Griekse omgeving en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Met behulp van onze tool vergelijk je zelf de beste aanbiedingen van reisbureau’s zoals Vakantiediscounter en Beachmasters en vliegtickets van Air France via Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieIrene Rooms & Studios
Luxe2 sterren
AdresPetra Lesbos
GebiedNoord Egeische Eilanden
VakantielandGriekenland
Gem. temp overdag21 °C
Vliegtijd (standaard)3,5 uur
Geadviseerd voor o.a.Avonturiers en gezinnen met kids
VoertaalGrieks
Regionale ValutaEuro

Aanvullende info ten aanzien van deze regio
Goedkoop naar Irene Rooms & Studios vliegen? Dit verblijf is gebouwd in het Griekse Petra Lesbos (Noord Egeische Eilanden). Het land kent een mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is ongeveer 21 °C. De warmste maand is juli met 28 °C. De koudste periode is januari met 16 graden. Een fijne vakantieperiode is mei, juni en september. Je kunt hier betalen met de Euro en de gesproken taal is Grieks. De belangrijkste lokale religie is grieks orthodox (98%. Het kiesnummer (ook wel telefooncode genoemd) is +30 en de elektra is 220 Volt. Het land is te bereiken via Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). De gemiddelde reistijd bedraagt 3,5 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil bedraagt 1 uur later). Het vakantieverblijf biedt velerlei voorzieningen als airco, koelkast, kleinschalig. Bezoek eveneens naarbij gelegen accomodaties als Hotel Der Waldhof, Hotel Alpino Atlantico of Hotel Delle Palme.


Goedkoop naar Irene Rooms & Studios

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Irene Rooms Studios? Niet voor niets een zorgeloze bestemming in het Griekse Petra Lesbos. Natuurlijk ook een uitstekend startpunt voor veel dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Op deze pagina bekijk je de gaafste last minute aanbiedingen van internationaal opererende vakantiebedrijven uit Nederland zoals onder andere Lavida Travel en Sunweb. In veel gevallen reserveer je een all-inclusive vakantie inclusief reis, het aparthotel en transfer naar het hotel. Wat is er nu zo handig aan een pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en je hoeft zelf niets uit te zoeken. Prettige bijkomstigheid: bij trammelant wordt je vaak sneller en adequaat geholpen. Soms is er reisleiding op de vakantiebestemming aanwezig voor het oplossen van problemen.

  • Irene Rooms & Studios is een vaak-geboekte vakantie-accomodatie in Noord Egeische Eilanden, Griekenland.
  • Check de mogelijkheden voor verschillende verblijfsarrangementen (half pension of maximaal all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €477 p.p. waarbij we uitgaan van 2-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • Een fijne reisperiode is mei, juni en september.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 23 mei 2024, 17 maart 2024 & 30 juli 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij niet langer meer wachten en wil je een deze dagen al richting je vakantiebestemming vertrekken? Doorgaans vind je online voordelige Irene Rooms Studios last-minute vliegvakanties met voordeel. Als deze lokatie in Noord Egeische Eilanden te maken heeft met overcapaciteit, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij operators als VakantieXperts. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van royale voordelen tot wel €250 korting per persoon. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Petra Lesbos. Vakantie-tip: zorg dat je voorzien bent van een reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Hierin zijn eigenlijk 2 smaken: een doorlopende verzekering of kortlopende vakantieverzekering.

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Volop inspiratie voor nieuwe bestemmingen.
  2. Corendon: Zowel voor korte reizen als langere vakanties.
  3. TUI: Aanbod met bestemmingen voor jongeren.
  4. BeachCheck: Reizen naar de zon en/of de sneeuw.
  5. Sunweb: Vele jaren ervaring in de travel branche.
  6. Prijsvrij: Ook aanbod voor de najaarsvakantie.
  7. Suntip: Uitgebreide informatie en reviews beschikbaar.
  8. Alltours: Altijd voldoende hulp bij vragen.
  9. ReisKnaller: Eventueel laagdrempelig vakanties omboeken.
  10. Stip reizen: Fijne ondersteuning en service.

All-inclusive vakantie Irene Rooms Studios

Wil je deze reis online boeken? Je zult dan een beslissing moeten maken over het type verblijfsvorm. Kies ik logies (enkel de overnachting), ook ontbijt, of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Irene Rooms & Studios all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Al het drinken en eten zitten bij de totaalprijs in. Dit betekent een zorgeloze vliegreis waar je gedachten niet uit hoeven te gaan naar hoge kosten voor eten en drinken. Puur de souvenirs en excursies horen tot jouw verantwoordelijkheid. Het is een geweldig startpunt om helemaal op te gaan in de Griekse regio in het wondermooie Petra Lesbos. Is een Irene Rooms Studios all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? Op vliegvakantievergelijken.nl vind je de relevantste nadelen en voordelen. Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Port Glaud, Griekenland of Coimbra.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Duidelijkheid over de kosten vooraf.
  2. De maaltijden en het drinken is onbeperkt.
  3. Genoeg mogelijkheden voor tripjes in Petra Lesbos.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Het eten laat soms wat te wensen over.
  2. Je maakt minder kennis met lokale leven.
  3. Soms overvolle ruimtes.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij Irene Rooms & Studios?

In dit hotel heb je de beschikking over diverse voorzieningen als airco, koelkast, kleinschalig. Heb je verder nog wensen als een dieetmaaltijd & een late check-in? Bij het boeken is er vaak ruimte voor het doorgeven van dergelijke wensen bij het verblijf in Petra Lesbos.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De kosten inclusief vlucht hangen af van diverse aspecten als periode tussen boeken en vliegen, tijd van vliegen, luchtvaartmaatschappij en kamer / verzorging. Staat jouw vakantie al vast in de zomervakantie? Zet de reis dan op tijd vast om gebruik te maken van extra vroegboekkorting tijdens het hoogseizoen. De beste hotel met vlucht aanbiedingen scoor je buiten schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De actuele prijs varieert een aantal keer per dag. Klik direct op een van de aanbieders en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Uit welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

Air Mauritius ( MK) of SAS Scandinavian Airlines (SK) zijn betrouwbare airlines en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Noord Egeische Eilanden. Gebruik tools als Jetcost.nl en check alle vluchten en de kosten p.p. Ga jij voor een Irene Rooms Studios pakketreis aanbieding? Hierbij kan je vaak niet zelf de airline kiezen.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Dit specifieke verblijf in Petra Lesbos is goed te bereiken vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Schiphol, steeds vaker Eindhoven of Bremen, Maastricht (Aachen), Keulen, Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde). Vanaf de luchthaven van aankomst in Griekenland vervolg jij je trip naar Irene Rooms & Studios. Met een huurauto of met een bus.

Op zoek naar aanvullende info? Bovenstaand vind je de vaak gestelde vragen (FAQ) over deze accommodatie. Liever direct boeken? Ga dan aan de slag met ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Staar je niet blind op de kosten. Onderzoek bovendien of de touroperator bekend is bij het ANVR, SGR calamiteitenfonds. Informeer ook naar de onverwachte kosten (kosten boeking of toeristenbelasting). en meningen van andere gasten.

  2. Kies het aantal gasten

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) die meegaan op vakantie. Vul de geboortejaren in, en je kunt hier ook extra verblijven toevoegen.

  3. Selecteer luchthaven- en dag van vertrek

    Kies vanaf waar je wil vliegen. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Schiphol is natuurlijk populair, Charleroi en Eindhoven zijn ook in opkomst: dikwijls goedkoper en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil jij Irene Rooms Studios all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie voorziet in alle gemakken maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Controleer de reis en boek direct online

    Kijk nog eens goed of je alles juist aangeklikt hebt en controleer de totale reissom. Eventueel kan je de vertrekdagof het aantal nachten aanpassen. Past dit bij jouw wensen? Je kunt dan direct Irene Rooms & Studios de boeking definitief maken en de betaling doen met Paypal, Creditcard of iDeal.

Wat reizigers zeggen over Irene Rooms & Studios
2

Review

Ook een vakantie naar Irene Rooms & Studios met vlucht boeken maar check je liever eerst reviews van andere vakantiegangers? Gebruik dan internationale sites en social media waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover + sunweb.nl geven inzicht in de staat van het hotel en de service. Je vind daar inhoudelijke reviews over zaken zoals: Kwaliteit bedden, Entertainment, Wellness, Activiteiten, Zwembad, Service, Hygiëne, Bereikbaarheid, Ligging, Kindvriendelijk, Personeel, Bezienswaardigheden, Wifi, Excursies, Strand. Het verblijf Irene Rooms Studios in Petra Lesbos (Noord Egeische Eilanden, Griekenland) telt een 2-sterren keurmerk. Bron: de officiële sterrenclassificatie is slechts een momentopname. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie