Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Harris Hotel Seminyak aanbieding

Harris Hotel Seminyak is een popualir 4-sterren verblijf gesitueerd in Seminyak (regio Bali, Indonesië). Dit verblijf is er al vanaf €904 p.p. (gebaseerd op Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Over 12 maanden gezien is de temperatuur hier gemiddeld 30 graden en de aanbevolen reisperiode is mei t/m september. Ervaar de Indonesische cultuur en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Via onze vergelijker check je gemakkelijk de beste aanbiedingen van reisorganisaties als bijv. Alltours & Peter Langhout en tickets van Pobeda via Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Keulen, Düsseldorf, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieHarris Hotel Seminyak
Becijfering4 sterren
AdresSeminyak
RegioBali
VakantiebestemmingIndonesië
Gem. temp overdag30 °C
Geschatte vliegtijd14 uur
Interessant voorStellen & vriendengroepen
VoertaalIndonesisch
Plaatselijke valutaIndonesische roepia (IDR)

Nuttige info m.b.t. jouw reis
Goedkoop naar Harris Hotel Seminyak vliegen? Het verblijf valt binnen het Indonesische Seminyak (Bali). Er heerst een tropisch regenwoudklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld 30 graden celsius. De meest warme periode is oktober met 36 graden celsius. De koudste maand is april met 31 graden. De meest ideale vakantieperiode is mei t/m september. Men betaalt hier alles met de Indonesische roepia (IDR) en de mensen spreken hier Indonesisch. De godsdienst hier is islam (88%), protestants, katholiek, hindoe, boeddhisme. Het kengetal is +62 en de netspanning is 127/230 Volt. Het land is te bereiken via Den Pasar (DPS), Jakarta (JKT). De reistijd is gemiddeld zo’n 14 uur. Tijdzone: UTC+07 (dat is een tijdsverschil van 6 tot 8 uur later). Je maakt hier gebruik van belangrijke faciliteiten als airco, bar, fitness, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wellness, wifi. Evalueer tevens accomodaties (uit de buurt) zoals Hotel Lively Magaluf, Sheraton Rhodes Resort & Tropis Wellness Beauty.


Goedkoop naar Harris Hotel Seminyak

Krijg jij er ook al zin in? Vakantie in Harris Hotel Seminyak? Het gaat om een voortreffelijk verblijf in het Indonesische Seminyak. Daarbij is het ook nog eens een regio met opties voor diverse excursies, toertochten en ontspanning. Met onze vakantie-vergelijker boek je de scherpste last minute deals van professionele reisbureau’s uit Nederland zoals Beachmasters of Vakantiediscounter. In steeds meer gevallen worden er speciale all-inclusive vakanties aangeboden waarbij alles zit inbegrepen: de vliegreis, het hotel of resort en vervoer naar je verblijf. Waarom is de pakketreis zo in opkomst? Een samengestelde vakantie is voordelig en je hoeft nergens meer aan te denken. Niet vergeten: bij klachten biedt de organisator ondersteuning en support. Doorgaans is er iemand van de reisleiding ter plekke beschikbaar die je adviezen kunnen geven.

  • Harris Hotel Seminyak is een geweldige bestemming in Bali, Indonesië.
  • Bekijk de opties voor verschillende verzorgingsarrangementen (ontbijt+diner of volledig all-inclusive).
  • Je reserveer dit hotel al vanaf €904 p.p. op basis van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • De beste tijd om hiernaar af te reizen is mei t/m september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 15 september 2024, 10 juli 2024 of 22 november 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Dikwijls vind je online voordelige Harris Hotel Seminyak last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. Op het moment dat deze lokatie in Bali kamers “over” heeft, dan kan je deze extra goedkoop boeken bij operators als Vakanties.nl. Jij kan profiteren van behoorlijke voordelen oplopend tot €190 korting per persoon. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Seminyak. Let op: zorg dat je veilig op reis gaat en regel een reisverzekering en – indien gewenst – een annuleringsverzekering. Opties zijn een kortlopende of doorlopende vakantieverzekering.

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Groot aanbod voor de kerstvakantie.
  2. Corendon: De recensies zijn bijzonder goed.
  3. TUI: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  4. BeachCheck: Werkt met erkende luchtvaarmaatschappijen.
  5. Sunweb: Voordeel bij boekingen voor meerdere personen.
  6. Prijsvrij: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  7. Suntip: Gebruiksvriendelijke boekingssite.
  8. Alltours: Duidelijke omschrijvingen met volop inspiratie.
  9. ReisKnaller: Vind eenvoudig jouw volgende droomreis.
  10. Stip reizen: Groot aanbod voor de kerstvakantie.

All-inclusive vakantie Harris Hotel Seminyak

Sta je op het punt om deze reis te boeken? Dan zul je moeten kiezen voor de verblijfsvorm. Kies ik enkel logies, wil ik halfpension (ontbijt en diner), of ga ik voor volledig ulta all-inclusive? Een Harris Hotel Seminyak all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Het diner en drinken horen bij het complete arrangement. Eigenlijk betekent dit een zorgeloze vliegreis waar je gedachten niet uit hoeven te gaan naar allerlei hoge vakantiekosten. Enkel en alleen de souvenirs en excursies moeten zelf betaald worden. Dit is de perfecte mogelijkheid om te genieten van deIndonesische geschiedenis in het prachtige Seminyak. Is een Harris Hotel Seminyak all-inclusive vliegvakantie aan te raden voor mij? Op vliegvakantievergelijken.nl vind je de belangrijkste na- en voordelen. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Estoril, Servië of New York.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. De maaltijden en het drinken is onbeperkt.
  3. Veel extra mogelijkheden in Seminyak.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Je bent snel uitgekeken op het eten.
  2. Je proeft weinig van de lokale keuken.
  3. Er is vaak veel voedselverspilling.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij Harris Hotel Seminyak?

In dit verblijf maak je gebruik van allerlei mogelijkheden als airco, bar, fitness, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wellness, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een lactosevrije maaltijd & ligging van de hotelkamer? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij dit appartement in Seminyak.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De totaalprijzen incl. vlucht komen tot stand door een aantal zaken zoals o.a. de datum van de boeking, de dag van de vlucht, vakantiemaatschappij en type kamer. Vertrek je in de zomervakantie? Zet je vakantie dan maanden van te voren vast en krijg extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, en uiteraard bij last-minute boekingen. De totaalsom fluctueert regelmatig. Kies een van de touroperators om de actuele prijs te zien.

Met welke vliegmaatschappijen vlieg ik hiernaar toe?

China Southern Airlines (CZ) en Tarom (RO) zijn uitstekende maatschappijen en brengen jou ook vaak (indirect) naar Bali. Gebruik tools als Budgetair.nl en bekijk alle opties en de huidige prijzen. Wil jij een Harris Hotel Seminyak pakketreis aanbieding? Hierbij moet je het vaak doen met een vaststaande airline.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Het verblijf in Seminyak bereik je eenvoudig vanaf populaire vliegvelden als de luchthavens Amsterdam Schiphol / Eindhoven of Bremen, Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Keulen, Brussel (Zaventem). Vanaf de aanvlieghaven vlakbij Indonesië reis je snel door naar Harris Hotel Seminyak. Huur een auto of het openbaar vervoer.

Op zoek naar aanvullende info? Op deze pagina tref je de meest gestelde vragren (FAQ) over deze accommodatie. Hoe werkt het boeken? Ga dan aan de slag met een nuttig 5-stappenplan.

  1. Kies jouw boekingssite

    Kijk verder dan enkel de prijs. Check evenzeer of de reisorganisator lid is van bijvoorbeeld de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Wees ook alert op additionele kosten (administratie- en boekingskoststen of een eindschoonmaak) en reisrecensies van ervaringsdeskundigingen.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Vul de geboortejaren in, en bepaal hoeveel kamers/verblijven je wil.

  3. Kies vertrekdag en vertrekluchthaven

    Geef aan welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Schiphol is natuurlijk populair, Keulen of Frankfurt zijn ook in opkomst: dikwijls goedkoper en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Kies jouw verzorgingstype

    Het liefste Harris Hotel Seminyak all-inclusive boeken? Of alleen op basis van logies? Een inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Controleer reis en prijs en boek direct online

    Check nog eens je reis en bekijk de totale prijs per persoon. Eventueel kan je jouw vertrekdag of de reisduur aanpassen. Tevreden? Je kunt meteen Harris Hotel Seminyak via internet boeken en betalen door middel van Creditcard, Paypal of iDeal.

Wat mensen zeggen over Harris Hotel Seminyak
4

Review (aantal sterren)

Direct een vakantie naar Harris Hotel Seminyak met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat meningen van eerdere gasten? Surf dan eens rond op sociale media en websites waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover en bijv. skyscanner.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Reizigers geven hier hun mening over zaken zoals: Kwaliteit bedden, Activiteiten, Wellness, Kamer, Zwembad, Kindvriendelijk, Service, Sanitair, Hygiëne, Bereikbaarheid, Personeel, Excursies, Bezienswaardigheden, Wifi, Omgeving. Het hotel Harris Hotel Seminyak in Seminyak (Bali, Indonesië) krijgt een 4-sterren classificatie.Opmerking: het aantal sterren geeft geen garantie voor luxe of comfort. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie