Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Maya Sanur aanbieding

Maya Sanur is een uitstekend 5-sterren vakantieoord midden in Sanur (regio Bali, Indonesië). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €1714 (verzorgingstype Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. over het hele jaar is hier zo’n 30 graden en en de beste reisperiode is mei t/m september. Ontmoet de Indonesische leefomgeving en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Op www.vliegvakantievergelijken.nl blader je door het actuele aanbod van reisorganisaties als BeachCheck en Tjingo en een vliegreis met Iberia via Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Düsseldorf, Bremen, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfMaya Sanur
Classificatie5 sterren
AdresSanur
RegioBali
BestemmingIndonesië
Dagtemperatuur30 °C
Standaard vliegtijd14 uur
Te boeken voor o.a.Senioren of families
SpreektaalIndonesisch
Geldige valutaIndonesische roepia (IDR)

Waardevolle details met betrekking tot jouw bestemming
Goedkoop naar Maya Sanur vliegen? Het hotel valt binnen het Indonesische Sanur (Bali). Hier heerst een tropisch regenwoudklimaat. De gemiddelde jaartemp. is zo’n 30 graden °C. De maand met de hoogste temp is oktober met 36 graden. De koudste periode is april met 31 graden. De aanbevolen vakantieperiode is mei t/m september. De officiële valuta is de Indonesische roepia (IDR) en wat betreft taal spreekt men hier Indonesisch. De meeste mensen behoren tot het islam (88%), protestants, katholiek, hindoe, boeddhisme. Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +62 en stroomspanning is 127/230 Volt. Belangrijke nationale luchthavens zijn Den Pasar (DPS), Jakarta (JKT). De reistijd ligt rond de 14 uur. Tijdzone: UTC+07 (dit houdt is een tijdsverschil van 6 tot 8 uur later). Als gast kun je gebruik maken van uitgebreide mogelijkheden als bar, fitness, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, wellness, wifi. Vergelijk mogelijke andere populaire accomodaties zoals Les Balcons Des Pecheurs, Hotel Gallipoli Resort en Sofitel Thalassa Sea Spa.


Goedkoop naar Maya Sanur

Wil jij je verder verdiepen in Maya Sanur? Het betreft een veel gekozen hotel in het Indonesische Sanur. Daarnaast zeer geschikt voor velerlei culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Via onze vergelijker bekijk je de allerbeste last minute deals van betrouwbare vakantiebedrijven uit Nederland als bijv. Traveltroef & Tui. Doorgaans worden er speciale all-inclusive vakanties aangeboden met inbegrip van de vliegreis, het aparthotel en transfer. Waarom wordt een pakketreis zo vaak gekozen? De samengestelde vakantie is goedkoop en de operator regelt alles. Sterk pluspunt hiervan: bij problemen biedt de organisator ondersteuning en support. In de regel is er iemand van de reisleiding ter plaatse aanwezig waar je vragen kunt stellen.

  • Maya Sanur is een veel gekozen bestemming in Bali, Indonesië.
  • Zet vast o.b.v. allerlei verzorgingsarrangementen (ontbijt+diner of maximaal all-inclusive).
  • Je kunt al terecht bij deze locatie vanaf €1714 p.p. op basis van 5-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een goede periode om te reizen is mei t/m september.
  • Voorbeelden van andere vertrekdagen zijn 20 november 2024, 14 september 2024 of 27 januari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je een deze dagen al richting je vakantiebestemming vertrekken? Standaard bieden de boekingssites geweldige Maya Sanur last-minute vliegvakanties met prijsdeals. Als het verblijf in Bali kampt met niet-geboekte kamers, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij reisbureau’s als BeachCheck. Kan jij morgen al weg? Dan vind je soms interessante voordelen tot wel €180 korting p.p. per verblijf. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Sanur. Tip: zorg voor een goede reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Opties zijn een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

De meest geboekte reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Verschillende reisduren mogelijk.
  2. Corendon: Volop inspiratie voor nieuwe bestemmingen.
  3. TUI: Prettige vliegtijden en vertreklocaties.
  4. BeachCheck: Aantrekkelijke vroegboekkorting mogelijk.
  5. Sunweb: Duidelijk, overzichtelijk en transparant.
  6. Prijsvrij: Opties met reizen voor ouderen.
  7. Suntip: Verschillende reisduren mogelijk.
  8. Alltours: Probleemloos extra ruimbagage bijboeken.
  9. ReisKnaller: Geweldige reizen met volpension.
  10. Stip reizen: Werkt met erkende luchtvaarmaatschappijen.

All-inclusive vakantie Maya Sanur

Overtuigd, en wil je meteen deze reis boeken? Het reisbureau zal vragen om het type verblijf. Kies ik voor alleen logies, wil ik halfpension (ontbijt plus avondmaaltijd), of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Maya Sanur all-inclusive aanbieding is erg populair. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks zijn hierbij inclusief. Als gevolg daarvan profiteer jij van een vliegreis zonder zorgen zonder na te denken over dure lokale tarieven. Louter de excursies (met gids) o0f cadeautjes horen tot jouw verantwoordelijkheid. Het betreft dus een mooie basis om te leren van de Indonesische omgeving in het weergaloze Sanur. Is een Maya Sanur all-inclusive vliegvakantie het geld waard? In het schema hieronder zie je verschillende na- en voordelen. Bekijk ook eens bestemmingen zoals Arzachena, Servië & Champagne Ardennen.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. Je weet van te voren wat je kwijt bent.
  2. Je hoeft je niet druk te maken over eten en drinken.
  3. Kiezen voor extra opties in Sanur.

Drie nadelen all-inclusive

  1. Een gebrek aan variatie in de menu’s.
  2. Je zult minder snel authentieke restaurants bezoeken.
  3. Weinig oog voor het individu.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij Maya Sanur?

In dit verblijf ervaar je het gemak van diverse voorzieningen als bar, fitness, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, wellness, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een glutenvrij ontbijt & een kat? Bel of mail even met deze acco in Sanur.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De prijzen met vlucht inbegrepen hangen af van meerdere aspecten als bijvoorbeeld periode tussen boeken en vliegen, dag en tijd van vliegen, met welke airline je vliegt, en het verzorgingstype. Vertrek je in de zomervakantie? Boek dan gerust een half jaar van tevoren om gebruik te maken van extra vroegboekkorting tijdens het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht deals zijn er buiten de schoolvakanties of juist al je gaat voor een last-minute boeking. De prijs die je betaalt verandert voortdurend. Klik op een van de reisorganisaties en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vertrekken?

China Southern Airlines (CZ) of Norwegian Air Shuttle (DY) zijn bekende maatschappijen en brengen je ook (indirect) naar Bali. Maak gebruik van vergelijkers als Ebookers en check alle vluchten plus de laagste ticketprijs. Boek je een Maya Sanur pakketreis aanbieding? Daarbij kan je vaak niet zelf de airline kiezen.

Hoe kom ik bij het hotel?

Het verblijf in Sanur heeft een prima bereikbaarheid vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven & Groningen (Eelde), Bremen, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Keulen. Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Indonesië is het nog een klein eindje naar Maya Sanur. Huur een auto of met een bus/trein.

Zoek je meer specificaties? Bovenstaand lees je de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande het hotel. Weten hoe het boeken precies werkt? Bekijk dan ons 5-delige stappenplan.

  1. Kies jouw boekingssite

    Beperk je niet alleen tot de totaalkosten. Ondervind eveneens of de touroperator bekend is bij het ANVR en SGR. Check ook of er sprake is van onverwachte kosten (administratie- en boekingskoststen of toeristenbelasting). en reviews van andere reizigers.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Kies het aantal personen (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Selecteer per reiziger de leeftijd, en je kunt hier ook extra verblijven toevoegen.

  3. Selecteer luchthaven- en dag van vertrek

    Kies welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. Er zijn meestal verschillende opties. Schiphol is met afstand de meest gekozen optie, Antwerpen of Eindhoven worden ook steeds vaker gekozen: goedkoop en snel te bereiken.

  4. Kies verblijfsvorm

    Wil je Maya Sanur all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een inclusieve vliegvakantie biedt alle gemakken , met name als je houd van een buffet in een hotel.

  5. Check de prijs en boek direct online

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en check de totale prijs inclusief alle toeslagen. Eventueel kan je de dag van vertrek of de reisduur aanpassen. Bevalt dit? Je kunt zonder problemen Maya Sanur de boeking bevestigen en de betaling versturen middels iDeal, Paypal of Creditcard.

Het aantal sterren van Maya Sanur
5

Aantal sterren

Direct een vakantie naar Maya Sanur met vlucht boeken maar ben je nieuwsgierig naar beoordelingen van (Nederlandse) toeristen? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover plus tevens holidayguru.nl kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je vind daar inhoudelijke reviews over onderdelen als: Wellness, Kamer, Activiteiten, Kwaliteit bedden, Entertainment, Service, Hygiëne, Kindvriendelijk, Sanitair, Ligging, Omgeving, Strand, Wifi, Personeel, Bezienswaardigheden. Het resort Maya Sanur in Sanur (Bali, Indonesië) krijgt een 5-sterren classificatie.Opmerking: het aantal sterren zegt vooral wat over het aantal faciliteiten/voorzieningen. Bekijk dus altijd een actuele reisgids.

Plaats een reactie