Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

La Scogliera Hotel aanbieding

La Scogliera Hotel betreft een 4-sterren accommodatie gesitueerd in Forio (regio Campanie, Italië). Je kunt hier al overnachten vanaf €590 per persoon (op basis van Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. hier is 19 graden en de aangeraden reisperiode is april t/m juni, september en oktober. Maak kennis met de Italiaanse mogelijkheden en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Online klik je snel door naar de beste aanbiedingen van reisorganisaties zoals ReisKnaller en Tjingo en tickets van Ryanair vanaf Schiphol, Eindhoven of Keulen, Maastricht (Aachen), Bremen, Düsseldorf, Groningen (Eelde).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfLa Scogliera Hotel
Becijfering4 sterren
AdresForio
GebiedCampanie
VakantielandItalië
Gem. temp overdag19 °C
Beoogde vliegtijd3 uur
Veel geboekt doorOuderen en families met kinderen
SpreektaalItaliaans
BetaalmiddelEuro

Praktische gegevens omtrent jouw bestemming
Goedkoop naar La Scogliera Hotel vliegen? Het vakantieverblijf ligt in het Italiaanse Forio (Campanie). Qua weer moet je hier rekening houden met het mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is hier 19 graden °C. De heetste maand is augustus met 33 graden °C. De maand met de laagste temp is januari met 14 graden. Een goede vakantieperiode is april t/m juni, september en oktober. De officiële munteenheid is de Euro en men communiceert hier vooral in het Italiaans. De belangrijkste lokale religie is rooms-katholiek. De telefooncode is +39 en de elektra-spanning is 220 Volt. Populaire vliegvelden zijn Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). De reistijd is gemiddeld zo’n 3 uur. Tijdzone: UTC+02 (het tijdsverschil bedraagt Geen). Je profiteert hier van een ruim pakket aan mogelijkheden als bar, zwembad binnen, zwembad buiten, restaurant, wellness. Vergelijk natuurlijk ook andere populaire accomodaties zoals Hacienda De Abajo, Lei Ibz Playasol Hotel of Porto Charming Hotel.


Goedkoop naar La Scogliera Hotel

Krijg jij er ook al zin in? Vakantie in La Scogliera Hotel? Al jarenlang een uitstekend hotel in het Italiaanse Forio. Evenzeer een regio met opties voor meerdere actieve uitjes, attracties en hotspots. Op deze website tref je de interessantste last minute aanbiedingen van professionele vakantiebedrijven uit Nederland als onder andere Traveltroef & Prijsvrij.nl. Steeds vaker gaat het om een all-inclusive vakantie inclusief een vlucht, het hotel of resort en vervoer van het vliegveld naar het hotel. Waarom kiezen zoveel consumenten voor de pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en alles wordt uit handen genomen. Daarnaast: bij moeilijkheden kan je de reisorganisator hierop aanspreken. Doorgaans is er een speciale wernemer ter plekke beschikbaar waar je vragen kunt stellen.

  • La Scogliera Hotel is een fantastische vakantiebestemming in Campanie, Italië.
  • Maak een keuze uit verschillende verzorgingsarrangementen (ontbijt, lunch en diner of 100% all-inclusive).
  • Je kunt al terecht bij deze locatie vanaf €590 per persoon, met 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een goede tijd om hiernaar af te reizen is april t/m juni, september en oktober.
  • Bekijk ook aanbiedingen op vertrekdagen als 12 december 2023, 6 oktober 2024 of 18 februari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je vandaag al je koffers inpakken? Doorgaans bieden de boekingssites geweldige La Scogliera Hotel last-minute vliegvakanties met korting. In het scenario dat dit verblijf in Campanie nog wat lege plekjes heeft, dan kan je deze extra goedkoop boeken bij touroperators als OAD. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met hoge voordelen tot wel €140 korting per gast. Zorg dat je flexibel bent, en ook snel kan vertrekken richting Forio. Tip: zorg dat je veilig op reis gaat en regel een annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. Verzekaars maken onderscheid tussen een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Diverse extra’s te boeken.
  2. Corendon: Groots aanbod met zonvakanties.
  3. TUI: Groots aanbod met zonvakanties.
  4. BeachCheck: Hele goede beoordelingen via internet.
  5. Sunweb: Online inchecken voor je vlucht.
  6. Prijsvrij: Uitstekende klantenservice.
  7. Suntip: Luxe vliegvakanties voor elke portemonnee.
  8. Alltours: Altijd betrouwbare vluchttijden en reisinformatie.
  9. ReisKnaller: Eventueel een extra auto huren.
  10. Stip reizen: Gegarandeerd veilig boeken.

All-inclusive vakantie La Scogliera Hotel

Enthousiast over deze reis en wil je boeken? Je moet dan nadenken over de mate van luxe (verblijfsvorm). Kies ik alleen logies, wil ik halfpension (ontbijt en diner), of wil ik nergens over nadenken en neem ik gewoon ulta all-inclusive vakantie? Een La Scogliera Hotel all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken horen bij het complete arrangement. Eigenlijk betekent dit een onbekommerde vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over onverwachte kosten. Uitsluitend excursies (met gids) o0f cadeautjes betaal je uit eigen zak. Een uitstekende manier om te leren van de Italiaanse geschiedenis in het fantastische Forio. Is een La Scogliera Hotel all-inclusive vliegvakantie het geld waard? In het schema hieronder vind je de meest actuele voor- en nadelen.Bekijk ook eens bestemmingen zoals Feichten, Egypte en Parroquia Dordino.

Waarom kiezen voor een volledig verzorgde reis

  1. Je weet van te voren wat je kwijt bent.
  2. Eten (+ tussendoortjes) en drankjes aan de bar zijn onbeperkt.
  3. Genoeg mogelijkheden voor tripjes in Forio.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Na een weekje kan het eentonig worden.
  2. Je maakt minder kennis met lokale leven.
  3. Het kan soms erg druk zijn.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Van welke voorzieningen kan ik gebruik maken in La Scogliera Hotel?

In dit resort maak je gebruik van velerlei mogelijkheden als bar, zwembad binnen, zwembad buiten, restaurant, wellness. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een balkon en een late check-in? Bel of mail even met het verblijf in Forio.

Waar vind ik de beste deals voor dit hotel?

De prijzen inclusief vlucht stelt de touroperator vast op basis van een paar onderdelen als het moment van boeken, de dag waarop je vliegt, met welke airline je vliegt, en de grootte van de kamer. Ga je weg in de zomervakantie? Boek jouw vakantie dan ruim van tevoren en profiteer van vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen tref je in de rustige periode buiten schoolvakanties en uiteraard bij last-minute boekingen. De totaalprijs verandert elke dag. Klik op een van de reisbureaus om direct de huidige prijs te checken.

Wat zijn betrouwbare vliegmaatschappijen?

Air Canada (AC) & Israir (ISR) zijn uitstekende maatschappijen en brengen jou ook vaak (indirect) naar Campanie. Gebruik zoekmachines zoals Tix.nl om een overzicht te krijgen met vluchten evenals de beste deals. Kies je voor een La Scogliera Hotel pakketreis aanbieding? Op dat moment kan je vaak niet zelf de airline kiezen.

Is het hotel goed bereikbaar?

Dit verblijf in Forio is goed te bereiken vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport of Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Bremen, Keulen, Groningen (Eelde). Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Italië reis je snel door naar La Scogliera Hotel. Kies voor een taxi of met een bus/trein.

Heb je behoefte aan meer info? Op deze pagina bekijk je de meest gestelde vragren (FAQ) over deze accommodatie. Liever direct boeken? Gebruik dan een nuttig 5-stappenplan.

  1. Selecteer een boekingssite

    Kijk verder dan enkel de prijs. Achterhaal ook of de reisorganisatie bekend staat bij het het SGR en ANVR. Let ook goed op bijkomende kosten (reserveringskosten en/of schoonmaaktarieven) en vakantiebeoordelingen van andere gasten.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het aantal volwassenen en kinderen waarmee je wilt vertrekken. Kies per persoon de leeftijd, en je kunt hier ook extra verblijven toevoegen.

  3. Vertrekluchthaven en dag van vertrek

    Geef aan welk vliegveld voor jou handig is. Vaak zijn er meerdere opties. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Antwerpen en Eindhoven zijn ook in opkomst: betaalbaar en goede parkeermogelijkheden.

  4. Kies jouw verzorgingstype

    Wil jij graag La Scogliera Hotel all-inclusive boeken? Of alleen op basis van logies? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie voorziet in alle gemakken maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Check de prijs en betaal veilig online

    Controleer je reis en bekijk de reissom. Indien gewenst kan je de dag van vertrek of de periode van de vakantie nog wijzigen. Klopt het allemaal? Je kunt direct La Scogliera Hotel via internet vastzetten en de betaling verrichten middels Paypal, Creditcard of iDeal.

Recensies van La Scogliera Hotel
4

Recensie (aantal sterren)

Op een betrouwbare manier een vakantie naar La Scogliera Hotel met vlucht boeken maar bekijk je graag eerst even vakantiebeoordelingen van andere vakantiegangers? Er zijn een aantal websites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover + trustpilot.com kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je leest daar meer over bijvoorbeeld aspecten als: Kamer, Zwembad, Activiteiten, Wellness, Entertainment, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Sanitair, Hygiëne, Ligging, Strand, Omgeving, Wifi, Personeel, Excursies. Het hotel La Scogliera Hotel in Forio (Campanie, Italië) verdient een 4-sterren beoordeling. Achtergrondinformatie: de officiële sterrenclassificatie is slechts een momentopname. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie