Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Colonna Resort aanbieding

Colonna Resort is een uitstekend 5-sterren resort gelegen in Porto Cervo (in de streek Sardinie, Italië). Je kunt er al naartoe vanaf €743 per persoon (op basis van Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. hier is 19 graden en een prettige reistijd is april t/m juni, september en oktober. Ervaar de Italiaanse leefomgeving en vind jouw vliegvakantie online.Op www.vliegvakantievergelijken.nl vind je zelf de laagste prijs van touroperators als touroperators zoals o.a. Suntip of De Jong Intra en vliegvakanties met Pegasus Airlines via Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen), Keulen, Groningen (Eelde).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieColonna Resort
Classificatie5 sterren
PlaatsPorto Cervo
StreekSardinie
BestemmingItalië
Dagtemperatuur19 °C
Doorsnee vliegtijd3 uur
Populair bijSinglereizen of gezinnetjes
VoertaalItaliaans
GeldEuro

Uitgebreide tips en adviezen omtrent deze regio
Goedkoop naar Colonna Resort vliegen? Dit hotel is gelegen in het Italiaanse Porto Cervo (Sardinie). Er heerst een mediterraan klimaat. De jaartemperatuur is hier 19 graden °C. De maand met de hoogste temp is augustus met 33 °C. De koudste periode is januari met 14 graden. De beste vakantieperiode is april t/m juni, september en oktober. De officiële valuta is de Euro en men communiceert hier vooral in het Italiaans. Een belangrijke religie hier is rooms-katholiek. Een belletje plegen? De landcode is +39 en de netspanning bedraagt 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Houd rekening met een reistijd van zo’n 3 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil Geen). Je vindt hier diverse voorzieningen als airco, bar, lift, zwembad binnen, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, wellness, wifi. Klik door naar eveneens ook zeker de aanbiedingen van accomodaties als Hotel Bernat Ii, Hotel Valle Mar en Villas Mar Blau.


Goedkoop naar Colonna Resort

Krijg jij er ook al zin in? Vakantie in Colonna Resort? Al jarenlang een heerlijk hotel in het Italiaanse Porto Cervo. Tevens een ideale plek voor velerlei culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Via onze vergelijker scoor je de beste last minute aanbiedingen van internationaal opererende maatschappijen uit Nederland zoals o.a. De Jong Intra of Corendon. Dikwijls bespreekt men een all-inclusive vakantie met vlucht, de locatie voor overnachting en vervoer van het vliegveld naar het hotel. Wat is er nu zo handig aan een pakketreis? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en het bespaart enorm veel tijd. Sterk pluspunt hiervan: bij calamiteiten kan je jouw beklag doen bij 1 organisatie. Soms is er iemand van de reisorganisatie in of rondom het hotel aanwezig waar je ook bij terecht kunt.

  • Colonna Resort is een heerlijke bestemming in Sardinie, Italië.
  • Te boeken op basis van diverse verzorgingsarrangementen (logies of 100% all-inclusive).
  • Deze accomodatie is al te boeken vanaf €743 per persoon gebaseerd op 5-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • De beste periode om hiernaar toe te gaan is april t/m juni, september en oktober.
  • Andere mogelijkheden zijn o.a. 20 oktober 2024, 14 augustus 2024 en 27 december 2023.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? In toenemende mate bieden touroperators spotgoedkope Colonna Resort last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. Als deze accommodatie in Sardinie niet helemaal volgeboekt is, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij operators als BeachCheck. Wie slim is boekt met aantrekkelijke voordelen tot wel €330 korting p.p. per verblijf. Je moet dan wel snel kunnen vertrekken naar Porto Cervo. Tip: zoek tijdig naar een goede reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende verzekering of kortlopende vakantieverzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Fijne ondersteuning en service.
  2. Corendon: Keuze uit veel bestemmingen en vluchten.
  3. TUI: Zowel standaard accomodaties als exclusieve appartementen.
  4. BeachCheck: De recensies zijn bijzonder goed.
  5. Sunweb: Een geschikte reis voor elke schoolvakantie.
  6. Prijsvrij: Vliegen met betrouwbare touroperators.
  7. Suntip: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.
  8. Alltours: Geweldige reizen met volpension.
  9. ReisKnaller: Upgrade je vlucht voor meer comfort.
  10. Stip reizen: Geweldige stranden, resorts en verzorging op locatie.

All-inclusive vakantie Colonna Resort

Ga je deze heerlijke reis boeken? Het reisbureau zal vragen om het type verblijf. Ga ik voor logies (enkel de overnachting), wil ik halfpension (incl. ontbijt en diner), of ulta all-inclusive? Een Colonna Resort all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Al het drinken en eten zitten in het totaalpakket. Concreet kies je dus voor een zorgeloze vliegreis zonder na te denken over dure lokale tarieven. Uitsluitend souvenirs en excursies zijn voor eigen rekening. Dit is de perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de Italiaanse regio in het welbekende Porto Cervo. Is een Colonna Resort all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? In de onderstaande tabel check je de relevantste na- en voordelen. Bekijk ook het reisaanbod voor bestemmingen als Pistoia, Griekenland & Beja.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet precies wat je uit gaat geven.
  2. De maaltijden, snacks en drinken kun je onbeperkt pakken.
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Porto Cervo.

Minpunten all-inclusive

  1. Na een paar dagen heb je alles wel geprobeerd.
  2. Je gaat minder snel eten in lokale restaurants.
  3. Soms overvolle ruimtes.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Van welke voorzieningen kan ik gebruik maken in Colonna Resort?

In deze accomodatie heb je toegang tot allerlei voorzieningen als airco, bar, lift, zwembad binnen, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, wellness, wifi. Heb je extra wensen zoals een balkon of ligging van de hotelkamer? Wanneer je boekt is er hiervoor vaak een opmerkingenveld bij dit aparthotel in Porto Cervo.

Waar vind ik de beste aanbiedingen van dit hotel?

De prijzen met vlucht inbegrepen komen tot stand door een paar aspecten als o.a. hoe lang van tevoren je boekt, de dag waarop je vliegt, vliegmaatschappij en de omvang van de kamer. Vertrek je in de zomervakantie? Begin dan ruim van te voren met boeken en profiteer van vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De laagste prijzen voor hotel en vlucht boek je buiten de grote schoolvakanties of wanneer je juist last-minute boekt. De prijs die nu geldt wisselt een aantal keer per dag. Klik op jouw favoriete reisbureau en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vertrekken?

Aeromexico (AM) en Transavia France (TO) zijn uitstekende maatschappijen en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Sardinie. Navigeer even naar Ebookers en check alle vluchten plus de laagste ticketprijs. Boek je een Colonna Resort pakketreis aanbieding? Dan moet je het vaak doen met een vaststaande airline.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Het verblijf in Porto Cervo heeft een prima bereikbaarheid vanaf populaire vliegvelden als Amsterdam Schiphol, steeds vaker Eindhoven en Bremen, Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Düsseldorf. Vanaf de aankomst-luchthaven in Italië is het nog een klein eindje naar Colonna Resort. Gebruik een taxi of neem een bus (OV).

Meer weten over het hotel? In het bijgaande stukje vind je een uitgebreide FAQ over dit vakantieverblijf. Hulp nodig bij boeken? Lees dan een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Boekingssite selecteren

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Bekijk daarbij of de touroperator is aangesloten bij de ANVR en SGR garantiefondsen. Informeer ook naar de bijkomende kosten (zoals administratiekosten en tarieven voor schoonmaken) en reisrecensies van andere klanten.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal volwassenen en kinderen waarmee je op vakantie gaat. Selecteer per reiziger de leeftijd, en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Kies vertrekdag en vertrekluchthaven

    Geef aan welke luchthavens je wilt overwegen. Vaak zijn er meerdere opties. Veel reizigers kiezen voor Schiphol, Antwerpen en Stuttgart zijn ook uitstekende opties: soms spotgoedkoop en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Ontbijt, lunch en diner

    Wil jij Colonna Resort all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Controleer reis en prijs en boek direct online

    Kijk of je alles goed ingevuld hebt en bekijk de totale prijs per persoon. Eventueel kan je de dag van vertrek of reisduur wijzigen. Is dit naar wens? Je kunt hier zelf Colonna Resort de boeking bevestigen en de betaling verrichten a.d.h.v. Paypal, iDeal of Creditcard.

Recensies van Colonna Resort
5

Recensie

Direct een vakantie naar Colonna Resort met vlucht boeken maar bekijk je graag eerst even reis recensies van vorige klanten? Gebruik dan internationale sites en social media waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover + vakantoo.nl kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je vind daar inhoudelijke reviews over onderdelen als: Activiteiten, Kamer, Zwembad, Entertainment, Kwaliteit bedden, Service, Sanitair, Ligging, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Wifi, Omgeving, Excursies, Strand, Personeel. Het hotel Colonna Resort in Porto Cervo (Sardinie, Italië) verdient een 5-sterren classificatie.Voetnoot: niet alle landen hanteren dezelfde richtlijnen als het gaat om sterren. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie