Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Splendid aanbieding

Hotel Splendid is een bekend 4-sterren vakantieoord in de plaats Baveno (in de streek Piemonte, Italië). Een vakantie in dit hotel is er al voor €534 per persoon (op basis van Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Gemiddeld is het hier zo’n 19 graden en de aangeraden reisperiode is april t/m juni, september en oktober. Ervaar de Italiaanse gebruiken en gewoontes en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Met behulp van onze tool vergelijk je zelf de beste aanbiedingen van operators als bijv. Suntip of GOGO jongerenreizen en een vliegreis met Eurowings vanaf Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Bremen, Brussel (Zaventem), Keulen, Düsseldorf.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieHotel Splendid
Luxe4 sterren
AdresBaveno
GebiedPiemonte
VakantielandItalië
Gem. temp overdag19 °C
Doorsnee vliegtijd3 uur
Te boeken voor o.a.Alleenstaanden en groepen
VoertaalItaliaans
GeldEuro

Aanvullende info m.b.t. deze regio
Goedkoop naar Hotel Splendid vliegen? Deze accommodatie vindt haar roots in het Italiaanse Baveno (Piemonte). Je hebt hier te maken met het mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is gemiddeld 19 °C. De heetste maand is augustus met 33 graden. De periode met de laagste temp is januari met 14 graden. Een goede vakantieperiode is april t/m juni, september en oktober. De officiële valuta is de Euro en de taal die men hier spreekt is Italiaans. Qua religie kennen ze hier rooms-katholiek. De landcode is +39 en het elektriciteitsnetwerk opereert op 220 Volt. De luchthavens hier zijn o.a. Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). De reis duurt zo’n 3 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil is Geen). Er zijn velerlei mogelijkheden als bar, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, sauna, tennisbanen, wellness. Bekijk evenzeer andere populaire accomodaties zoals Eleni Studios, La Plantation of Montebello Servatur Appartementen.


Goedkoop naar Hotel Splendid

Wordt jij ook zo enthousiast van een reis naar Hotel Splendid? Het betreft een fantastisch verblijf in het Italiaanse Baveno. Daarbij is het ook nog eens zeer geschikt voor allerlei dagtochten en georganiseerde trips. Op vliegvakantievergelijken.nl reserveer je de allerbeste prijsaanbiedingen van concurrerende reisorganisaties uit Nederland zoals onder andere VakantieXperts & Tui. In steeds meer gevallen kiezen consumenten voor een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: een vlucht, het aparthotel en vervoer vanaf de luchthaven. Wat is nu het grootste voordeel van de pakketreis? Een samengestelde vakantie is vaak goedkoop en het bespaart enorm veel tijd. Het geeft duidelijkheid: bij rampspoed kan je de reisorganisator hierop aanspreken. Vaak is er iemand van de reisorganisatie ter plaatse waar je vragen kunt stellen.

  • Hotel Splendid is een veel gekozen reislokatie in Piemonte, Italië.
  • Kies uit verschillende verzorgingstypes (ontbijt, lunch en diner of 24/7 all-inclusive).
  • Je reserveer dit hotel al vanaf €534 per persoon uitgegaan van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een populaire periode om hiernaar toe te gaan is april t/m juni, september en oktober.
  • Of ontdek wat de beste prijs is op bijvoorbeeld 24 december 2023, 18 oktober 2024 en 1 maart 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je een deze dagen al richting je vakantiebestemming vertrekken? Dikwijls kan je kiezen voor goedkope Hotel Splendid last-minute vliegvakanties met voordeel. Op het moment dat dit hotel in Piemonte kamers “over” heeft, dan worden deze extra voordelig aangeboden bij touroperators als Stip reizen. Jij kan profiteren van serieuze voordelen van wel €300 korting per persoon. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Baveno. Niet vergeten: zorg dat je voorzien bent van een annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. Opties zijn een doorlopende (gunstig bij minimaal 2 vakanties per jaar) of een kortlopende vakantieverzekering.

10 uitstekende reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Pakketreizen met vlucht en hotel.
  2. Corendon: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  3. TUI: Eenvoudig en voordelig boeken.
  4. BeachCheck: Veel bestemmingen in de aanbieding.
  5. Sunweb: Interessante vroegboekkortingen en deals.
  6. Prijsvrij: Eventueel een extra auto huren.
  7. Suntip: Verschillende reisduren mogelijk.
  8. Alltours: Leuke en inspirerende reistips via de blog.
  9. ReisKnaller: Luxe vliegvakanties voor elke portemonnee.
  10. Stip reizen: Last-minutes en all-inclusive deals.

All-inclusive vakantie Hotel Splendid

Overweeg jij sterk om deze reis te boeken? Vroeg of laat zal worden gevraagd om het type verblijfsvorm. Kies ik een vakantie op basis van logies, wil ik halfpension (ontbijt en avondeten), of ga ik voor volledig ulta all-inclusive? Een Hotel Splendid all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Al het eten en (alcoholische) drankjes zitten in het totaalpakket. Als gevolg daarvan profiteer jij van een onvergetelijke vliegreis waar je gedachten niet uit hoeven te gaan naar enorme extra kosten. Alleen de excursies (met gids) o0f cadeautjes horen tot jouw verantwoordelijkheid. Dit is de perfecte mogelijkheid om helemaal op te gaan in de Italiaanse cultuur in het glansrijke Baveno. Is een Hotel Splendid all-inclusive vliegvakantie dan ook een goede keuze voor mij? Hieronder vind je de meest actuele plus en minpunten. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Coral Estate Rif St Marie, Zweden & Moravsketoplice.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet van te voren wat je kwijt bent.
  2. Zoveel eten en drinken als je wilt.
  3. Af en toe ook gratis excursies in Baveno.

Nadelen all-inclusive

  1. Na een paar dagen heb je alles wel geprobeerd.
  2. Minder contact met de lokale bevolking.
  3. Veel eten moet worden weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Hotel Splendid?

In deze accomodatie heb je toegang tot vele faciliteiten als bar, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, sauna, tennisbanen, wellness. Heb je verder nog wensen als een glutenvrij ontbijt of verlengde bedden? Bel of mail even met dit verblijf in Baveno.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

Prijzen met vlucht berekent men op basis van velerlei dingen als bijvoorbeeld de periode van boeken, dag en tijd van vliegen, met welke airline je vliegt, en de omvang van de kamer. Staat jouw vakantie al vast in de zomervakantie? Boek dan gerust een half jaar van tevoren en profiteer van extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste deals en aanbiedingen voor hotel en vlucht vind je buiten de schoolvakanties of wanneer je juist last-minute boekt. De prijs van dit hotel muteert elk moment. Ga naar jouw favoriete reisbureau om direct de huidige prijs te checken.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Air Europa (UX) of Transavia (HV) zijn erkende maatschappijen en brengen je ook (indirect) naar Piemonte. Gebruik tools als Gate1.nl voor alle mogelijke vluchten plus de laagste ticketprijs. Wil jij een Hotel Splendid pakketreis aanbieding? Dan heb je niet de luxe om zelf een airline te kiezen.

Hoe kom ik bij het hotel?

Het verblijf in Baveno kan je prima bereiken vanaf grote en kleine luchthavens als Eindhoven, Schiphol en Groningen (Eelde), Düsseldorf, Bremen, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen). Vanaf het vliegveld vlakbij Italië is het nog een klein eindje naar Hotel Splendid. Met een taxi of met een bus.

Zoek je meer specificaties? Op deze pagina lees je de meest gestelde vragren (FAQ) over het hotel. Wil jij nu direct gaan boeken? Hiervoor bieden we een bruikbaar stappenplan.

  1. Kies een boekingssite

    Niet alleen de prijs is belangrijk. Ondervind bovendien of de reisaanbieder ook werkt met het ANVR, SGR calamiteitenfonds. Let ook goed op onverwachte kosten (boekingskosten of een eindschoonmaak) en reiservaringen van andere vakantiegangers.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Kies het aantal gasten (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Kies ook de leeftijd(en), en voeg optioneel extra verblijven toe.

  3. Selecteer luchthaven- en dag van vertrek

    Selecteer welke luchthaven jij wilt gebruiken. Vaak zijn er meerdere opties. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Maastricht of Frankfurt zijn ook goede keuzes: schepe tarieven en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil jij Hotel Splendid all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een inclusieve vliegvakantie biedt alle gemakken maar is ook een stuk duurder.

  5. Controleer prijs en betaal onlnie

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en controleer de totale reissom. Optioneel kan je de vertrekdag of reisduur wijzigen. Is dit naar wens? Je kunt direct Hotel Splendid boeken via internet en de betaling overmaken d.m.v. Creditcard, iDeal of Paypal.

Het aantal sterren van Hotel Splendid
4

Beoordeling

Op een betrouwbare manier een vakantie naar Hotel Splendid met vlucht boeken maar check je liever eerst reviews van eerdere gasten? Neem dan een kijkje op sociale media en sites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover of vakantiewegwijzer.com geven inzicht in de staat van het hotel en de service. Men beoordeelt de resorts op basis van zaken zoals: Wellness, Zwembad, Kamer, Entertainment, Kwaliteit bedden, Hygiëne, Kindvriendelijk, Service, Sanitair, Ligging, Omgeving, Bezienswaardigheden, Strand, Wifi, Personeel. De accommodatie Hotel Splendid in Baveno (Piemonte, Italië) telt een 4-sterren beoordeling. Let op: niet alle landen hanteren dezelfde richtlijnen als het gaat om sterren. Zoek zelf naar actuele informatie.

Plaats een reactie