Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Dorisol Florasol appartementen aanbieding

Dorisol Florasol Appartementen is een bekend 3-sterren resort in Funchal (omgeving Madeira, Portugal). Je kunt er al naartoe vanaf €498 (verzorgingstype Logies, Vliegvakantie). Qua temperatuur is het hier gemiddeld zo’n 21 graden en een goede reistijd is mei, juni, september en oktober. Ontmoet de Portugeese beschaving en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Met onze vakantie-vergelijker vind je steeds weer de beste deals van touroperators als ReisKnaller & GOGO jongerenreizen en vliegreizen met Scandinavian Airlines vanaf Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Düsseldorf, Bremen, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieDorisol Florasol appartementen
Classificatie3 sterren
PlaatsFunchal
GebiedMadeira
VakantielandPortugal
Gem. temp overdag21 °C
Standaard vliegtijd3 uur
Geadviseerd voor o.a.Stellen en gezinnetjes
SpreektaalPortugees
BetaalmiddelEuro

Aanvullende informatie over jouw vakantie
Goedkoop naar Dorisol Florasol appartementen vliegen? Dit verblijf vinden we in het Portugeese Funchal (Madeira). Je hebt hier te maken met het mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is zo’n 21 graden celsius. De warmte periode is augustus met 29 graden. De koudste maand is januari met 16 graden. Een fijne vakantieperiode is mei, juni, september en oktober. De munteenheid is de Euro en de voertaal isPortugees. Qua religie kennen ze hier rooms-katholiek. Het kengetal is +351 en het voltage bedraagt 220 Volt. Het land is te bereiken via Lissabon (LIS), Porto (OPO) en Faro (FAO). Je kunt uitgaan van een reistijd van circa 3 uur. Tijdzone: UTC+01 (het tijdsverschil bedraagt 1 tot 2 uur vroeger). Je profiteert hier van uiteenlopende faciliteiten als animatie, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, sauna, wifi. Overweeg natuurlijk ook accomodaties (uit de buurt) zoals Nergos Side Hotel, H10 Itaca & Lindian Village.


Goedkoop naar Dorisol Florasol appartementen

Heb jij de keuze gemaakt voor Dorisol Florasol Appartementen? Het gaat om een fantastisch verblijf in het Portugeese Funchal. Ook een ideale plek voor diverse dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Op deze website ontdek je de meest aantrekkelijke prijsaanbiedingen van goede operators uit Nederland zoals o.a. De Jong Intra & Vakantiediscounter. In veel gevallen kiezen consumenten voor een all-inclusive vakantie inclusief reis, de locatie voor overnachting en vervoer richting de accommodatie. Waarom is de pakketreis zo in opkomst? Een samengestelde vakantie is voordelig en je hoeft zelf niets uit te zoeken. Niet vergeten: bij moeilijkheden biedt de organisator ondersteuning en support. Vaak is er een medewerker ter plaatse beschikbaar waar je ook bij terecht kunt.

  • Dorisol Florasol appartementen is een zeer geliefde reislokatie in Madeira, Portugal.
  • Kies uit geschikte verzorgingstypes (volpension of ultra all-inclusive).
  • Je reserveer dit hotel al vanaf €498 p.p. gebaseerd op 3-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • De beste reistijd om hier te verblijven is mei, juni, september en oktober.
  • Je kunt ook vertrekken op 11 februari 2024, 6 december 2023 & 19 april 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Gun jij jezelf een mooie trip en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Vaak vind je online aantrekkelijke Dorisol Florasol Appartementen last-minute vliegvakanties met voordeel. Zodra deze accommodatie in Madeira nog wat lege plekjes heeft, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij reisorganisaties als Suntip. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met royale voordelen tot wel €110 korting p.p. per verblijf. Zorg dat je flexibel bent, en ook snel kan vertrekken richting Funchal. Vakantie-tip: ga op tijd aan de slag met een reisverzekering en – indien gewenst – een annuleringsverzekering. Opties zijn een kortlopende of doorlopende vakantieverzekering.

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Groot aanbod voor de kerstvakantie.
  2. Corendon: Veel bestemmingen in de aanbieding.
  3. TUI: Alle deals en acties op 1 site.
  4. BeachCheck: Leuke bestemmingen voor kinderen.
  5. Sunweb: Klantenservice bereikbaar voor advies.
  6. Prijsvrij: Heerlijke auto- en vliegvakanties vergelijken.
  7. Suntip: Honderden tevreden klanten gingen je voor.
  8. Alltours: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  9. ReisKnaller: Volop tips en informatie over bestemmingen.
  10. Stip reizen: Duidelijk, overzichtelijk en transparant.

All-inclusive vakantie Dorisol Florasol Appartementen

Enthousiast over deze reis en wil je boeken? Het reisbureau zal vragen om de verblijfsvorm. Kies ik voor een vakantie op basis van logies, wil ik halfpension (1 warme maaltijd plus ontbijt), of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Dorisol Florasol appartementen all-inclusive aanbieding is een echte aanrader. Het diner en drinken zijn hierbij inclusief. Dit betekent een vliegreis zonder zorgen waarbij jij niet hoeft in te zitten over onverwachte kosten. Puur de dagtochten en lokale souvenirs betaal je uit eigen zak. Dit is de perfecte mogelijkheid om volledig op te gaan in de Portugeese keuken en cultuur in het fantastische Funchal. Is een Dorisol Florasol Appartementen all-inclusive vliegvakantie slim om te boeken? In de onderstaande tabel ontdek je de belangrijkste positieve en negatieve aspecten. Bekijk ook het reisaanbod voor bestemmingen als Wenen, Aruba & North Central.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Het is op voorhand duidelijk wat de kosten zijn.
  2. Onbeperkt genieten van de buffetten en drankjes.
  3. Hulp bij organiseren van uitstapjes in Funchal.

3 minpunten all-inclusive

  1. Het eten laat soms wat te wensen over.
  2. Je gaat er wat minder snel op uit.
  3. Gebrek aan persoonlijke benadering.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Dorisol Florasol appartementen?

In dit resort heb je de beschikking over de volgende voorzieningen: animatie, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, sauna, wifi. Heb je verder nog wensen als een glutenvrij ontbijt & een kamer aan de zonkant? Bij het boeken is er vaak ruimte voor het doorgeven van dergelijke wensen bij deze vakantiebestemming in Funchal.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De totaalprijzen incl. vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van verschillende aspecten zoals hoe lang van tevoren je boekt, de gekozen luchtaven, dag van vliegen, met welke airline je vliegt, en het verzorgingstype. Ga je weg in de zomervakantie? Zorg dat je het hotel dan ruim op tijd boekt en profiteer van extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht aanbiedingen zijn er buiten de schoolvakanties en uiteraard bij last-minute boekingen. De actuele prijs wisselt voortdurend. Vergelijk, en selecteer een van de boekingssites en check zelf de laagste prijs.

Wat zijn betrouwbare vliegmaatschappijen?

American Airlines (AA) of Georgian Airways (A9) zijn betrouwbare airlines en brengen jou ook vaak (indirect) naar Madeira. Gebruik tools als Vliegtarieven.nl en controleer de vliegtijden en de huidige prijzen. Neem je een Dorisol Florasol Appartementen pakketreis aanbieding? Dan moet je het vaak doen met een vaststaande airline.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Dit verblijf in Funchal heeft een goede bereikbaarheid vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport & Keulen, Bremen, Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Groningen (Eelde). Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Portugal moet je nog verder reizen naar Dorisol Florasol appartementen. Neem een huurauto of het lokale openbare vervoer.

Zoek je meer specificaties? Op deze pagina lees je de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande deze reis. Weten hoe het boeken precies werkt? Bekijk dan een bruikbaar stappenplan.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Let niet uitsluitend op de kosten. Ondervind daarnaast of het reisbureau ook werkt met de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Controleer ook je hebt te maken met addertjes onder het gras (kosten boeking en tarieven voor schoonmaken) en reviews van andere gasten.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarmee je op vakantie gaat. Geef voor elke deelnemer de leeftijd in, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Geef door vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Keulen of Düsseldorf zijn ook in opkomst: niet te duur en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Verzorgingstype kiezen

    Wil je Dorisol Florasol Appartementen all-inclusive boeken? Of is logies voor jou voldoende? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie voorziet in alle gemakken , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Controleer prijs en betaal veilig online

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en controleer de totaalprijs. Eventueel kan je de dag van vertrek of de periode van de vakantie nog wijzigen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt meteen Dorisol Florasol appartementen via internet vastzetten en de betaling verrichten d.m.v. Paypal, iDeal of Creditcard.

Het aantal sterren van Dorisol Florasol appartementen
3

Recensie (aantal sterren)

Direct een vakantie naar Dorisol Florasol appartementen met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over reiservaringen van andere toeristen? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover of conrendon.nl worden dagelijks geüpdate met nieuwe informatie en reviews. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over zaken zoals: Activiteiten, Zwembad, Wellness, Entertainment, Kwaliteit bedden, Ligging, Service, Hygiëne, Sanitair, Kindvriendelijk, Bezienswaardigheden, Personeel, Strand, Omgeving, Wifi. Het resort Dorisol Florasol Appartementen in Funchal (Madeira, Portugal) telt een 3-sterren beoordeling. Belangrijk: het aantal sterren geeft een indicatie van het aantal faciliteiten. Bekijk dus altijd een actuele reisgids.

Plaats een reactie