Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Bohinj Park Eco Hotel aanbieding

Bohinj Park Eco Hotel is een 5-sterren hotel midden in Voglova (Bohinj, Slovenië). Dit verblijf is er al vanaf €591 p.p. (op basis van Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De gemiddelde temp. hier is 15 graden en een goede reisperiode is juni t/m augustus. Proef en voel de Slovenische keuken en stel jouw ideale vliegvakantie online samen. Op vliegvakantievergelijken.nl boek je steevast de beste aanbiedingen van touroperators als bijv. Vakantiediscounter of De Jong Intra en vluchten van Vueling via Schiphol, Eindhoven of Bremen, Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieBohinj Park Eco Hotel
Indeling5 sterren
AdresVoglova
RegioBohinj
VakantiebestemmingSlovenië
Jaartemperatuur15 °C
Beoogde vliegtijd2 uur
Veel geboekt doorAvonturiers en vriendengroepen
SpreektaalSloveens
Regionale ValutaEuro

Nuttige informatie met betrekking tot jouw bestemming
Goedkoop naar Bohinj Park Eco Hotel vliegen? Deze accommodatie vinden we in het Slovenische Voglova (Bohinj). Qua weer moet je hier rekening houden met het zeeklimaat en landklimaat. De gemiddelde jaartemp. is gemiddeld 15 graden celsius. De periode met de hoogste temp is juli met 29 graden. De koudste periode is december met 7 graden. Een geschikte vakantieperiode is juni t/m augustus. De munteenheid is de Euro en men spreekt hier Sloveens. Een belangrijke religie hier is rooms-katholiek. De landcode is +386 en de stroomspanning is 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Ljubljana (LBJ). De reistijd is gemiddeld zo’n 2 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil geen). Je maakt hier gebruik van vele mogelijkheden als airco, aquapark, bar, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, watersporten, wellness, wifi. Overweeg mogelijke andere relevante accomodaties zoals Hotel Mediteran, Radisson Blu Park Hotel Athene en Don Miguel Appartementen.


Goedkoop naar Bohinj Park Eco Hotel

Wil jij je verder verdiepen in Bohinj Park Eco Hotel? Niet voor niets een zorgeloze bestemming in het Slovenische Voglova. En het is een mooi beginpunt voor goede bezienswaardigheden en tripjes. Via onze vergelijker reserveer je de scherpste acties van betrouwbare operators uit Nederland zoals onder andere Lavida Travel of D-Reizen. In veel gevallen kiezen consumenten voor een all-inclusive vakantie met vlucht, het verblijf en transfer naar het hotel. Wat is er zo prettig aan een pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en de operator regelt alles. Bovendien: in het geval van nood wordt je vaak sneller en adequaat geholpen. In de meeste gevallen is er een speciale wernemer op locatie die ondersteuning bieden.

  • Bohinj Park Eco Hotel is een vaak-geboekte vakantiebestemming in Bohinj, Slovenië.
  • Bekijk de opties voor geschikte verblijfsarrangementen (uitsluitend logies of ultra all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €591 p.p. met het verzorgingstype 5-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een prettige periode om te reizen is juni t/m augustus.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 21 november 2024, 15 september 2024 en 28 januari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Wil jij niet langer meer wachten en wil je binnenkort al vertrekken richting je bestemming? Standaard zijn er spotgoedkope Bohinj Park Eco Hotel last-minute vliegvakanties met voordeel. In de situatie dat deze accommodatie in Bohinj te maken heeft met overcapaciteit, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij reisbureau’s als Prijsvrij.nl. Slimme consumenten boeken met aanzienlijke voordelen tot wel €140 korting per reisgenoot. Zorg dat je flexibel bent, en ook snel kan vertrekken richting Voglova. Niet vergeten: zorg voor een goede reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Verzekaars maken onderscheid tussen een kortlopende of doorlopende vakantieverzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.
  2. Corendon: Altijd betrouwbare vluchttijden en reisinformatie.
  3. TUI: Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
  4. BeachCheck: Grote variatie in vertrekdatums.
  5. Sunweb: Uitstekende klantenservice.
  6. Prijsvrij: Ruim aanbod met een hoge klanttevredenheid.
  7. Suntip: Dagelijks updates van aanbod en prijs.
  8. Alltours: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.
  9. ReisKnaller: Ook prachtige rondreizen.
  10. Stip reizen: Honderden tevreden klanten gingen je voor.

All-inclusive vakantie Bohinj Park Eco Hotel

Ga je deze heerlijke reis boeken? Dan zul je moeten kiezen voor de mate van luxe (verblijfsvorm). Heb ik genoeg aan alleen logies (overanchting), wil ik halfpension, of ga ik voor volledig ulta all-inclusive? Een Bohinj Park Eco Hotel all-inclusive aanbieding biedt maximaal comfort. Zowel de snacks als drankjes heb je op voorhand al betaald. Als gevolg daarvan profiteer jij van een volledig onbezorgde vliegreis zonder na te denken over dure lokale tarieven. Uitsluitend souvenirs en excursies moeten zelf betaald worden. Het is een geweldig startpunt om verschillende ervaringen op te doen in de Slovenische leefomgeving in het fantastische Voglova. Is een Bohinj Park Eco Hotel all-inclusive vliegvakantie dan ook een goede keuze voor mij? In het overzicht hieronder zie je diverse voor- en nadelen.Bekijk ook eens bestemmingen zoals Almancil, Turkije of Samana.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. Geen verborgen kosten.
  2. De maaltijden en het drinken is onbeperkt.
  3. Groot aanbod aan excursies in Voglova.

Minpunten all-inclusive

  1. Het eten laat soms wat te wensen over.
  2. Je maakt minder kennis met lokale leven.
  3. Het kan erg druk zijn op de piekmomenten.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Welke voorzieningen biedt Bohinj Park Eco Hotel?

In dit resort profiteer je van belangrijke faciliteiten als airco, aquapark, bar, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, watersporten, wellness, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een glutenvrije maaltijd & een late check-in? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij het verblijf in Voglova.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De kosten incl. vlucht worden berekend a.d.h.v. een paar aspecten zoals onder andere hoe lang van tevoren je boekt, dag en tijd van vliegen, vakantiemaatschappij en de verschillende kamers. Weet je al ver van tevoren dat je in de zomervakantie gaat? Boek jouw vakantie dan ruim van tevoren en profiteer van extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht deals tref je in de rustige periode buiten schoolvakanties of juist als je kort voor vertrek (last-minute) pas boekt. De prijs van dit hotel fluctueert elk moment weer. Bezoek een van de aanbieders en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Welke vliegmaatschappijen vliegen hiernaar toe?

Air Serbia (JU) & Level (VK) zijn uitstekende maatschappijen en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Bohinj. Profiteer van websites als Tix.nl en controleer de vliegtijden plus de laagste ticketprijs. Gaat jouw voorkeur uit naar een Bohinj Park Eco Hotel pakketreis aanbieding? Op dat moment heb je meestal geen keuze in de airline.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Het verblijf in Voglova is goed bereikbaar vanaf luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Keulen, Groningen (Eelde), Bremen, Maastricht (Aachen), Düsseldorf. Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Slovenië vervolg jij je trip naar Bohinj Park Eco Hotel. Met een taxi of maak gebruik van het lokale OV.

Meer weten over het hotel? Op deze pagina ontdek je onze FAQ (meest gestelde vragen) over het verblijf. Heb je wat hulp nodig met het boeken? In dat geval bieden we hieronder ons 5-delige stappenplan.

  1. Boekingssite selecteren

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Check daarnaast of het reisbureau deelneemt aan garanties via het ANVR en SGR. Controleer ook je hebt te maken met bijkomende kosten (boekings- en administratiekosten of een eindschoonmaak) en reiservaringen van vorige klanten.

  2. Kies aantal reizigers en leeftijd

    Kies het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarvoor jij een vakantie uitkiest. Selecteer per reiziger de leeftijd, en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Geef aan vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Düsseldorf en Keulen zijn ook uitstekende opties: niet te duur en uitstekend bereikbaar.

  4. Kies verblijfsvorm

    Wil jij Bohinj Park Eco Hotel all-inclusive boeken? Of alleen op basis van logies? Een unieke inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort maar is ook een stuk duurder.

  5. Bekijk de totaalprijs en boek direct online

    Kijk of je alles goed ingevuld hebt en bekijk de reissom. Indien gewenst kan je de dag van vertrek of de periode van de vakantie nog wijzigen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt à la minute Bohinj Park Eco Hotel via internet boeken en de betaling versturen door gebruik te maken van iDeal, Paypal of Creditcard.

Aantal sterren Bohinj Park Eco Hotel
5

Recensie

Direct een vakantie naar Bohinj Park Eco Hotel met vlucht boeken maar ben je eerst benieuwd naar reviews van anderen? Er zijn een aantal websites die je in kunt schakelen voor actuele reviews. Tripadvisor, Zoover of reischecker.nl geven inzicht in de staat van het hotel en de service. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over aspecten als: Kamer, Kwaliteit bedden, Activiteiten, Zwembad, Wellness, Service, Kindvriendelijk, Ligging, Bereikbaarheid, Hygiëne, Bezienswaardigheden, Wifi, Strand, Omgeving, Excursies. Het hotel Bohinj Park Eco Hotel in Voglova (Bohinj, Slovenië) krijgt een 5-sterren label. Conclusie: niet alle landen hanteren dezelfde richtlijnen als het gaat om sterren. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie