Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Suitopia Sol y Mar Suites aanbieding

Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel is een bekend 4-sterren accommodatie in het mooie Calpe (in de streek Regio Valencia, Spanje). Je kunt er al naartoe vanaf €392 p.p. (Logies, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur is 16 graden en de meest ideale reisperiode is mei, juni en september. Maak kennis met de Spaanse geschiedenis en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Op deze website vind je steeds weer de beste deals van operators als bijv. Vakanties.nl en Tjingo en vliegtickets van Aeroflot via Schiphol, Eindhoven of Keulen, Maastricht (Aachen), Bremen, Düsseldorf, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieSuitopia Sol y Mar Suites
Becijfering4 sterren
PlaatsCalpe
GebiedRegio Valencia
BestemmingSpanje
Jaartemperatuur16 °C
Beoogde vliegtijd2,5 uur
Top advies voorJongeren en gezinnen met kids
VoertaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
Plaatselijke valutaEuro

Nuttige informatie betreffende het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Suitopia Sol y Mar Suites vliegen? De locatie is gesitueerd in het Spaanse Calpe (Regio Valencia). Je hebt hier te maken met het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 16 graden °C. De meest warme maand is juli met 36 graden °C. De koudste maand van het jaar is januari met 13 graden. De aanbevolen vakantieperiode is mei, juni en september. Het betaalmiddel is de Euro en men spreekt hier Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. De meeste mensen behoren tot het Rooms-katholiek (94%). Het kiesnummer (ook wel telefooncode genoemd) is +34 en stroomspanning is 220 Volt. Populaire vliegvelden zijn Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Wat betreft reistijd moet je rekening houden met 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (dat is een tijdsverschil van geen). Je vindt hier omvangrijke faciliteiten als airco, animatie, bar, lift, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi. Overweeg mogelijke alternatieve accomodaties zoals Pestana Porto A Brasileira, Scandic Sydhavnen of Grand Hotel Principe Di Piemonte.


Goedkoop naar Suitopia Sol y Mar Suites

Heb jij de keuze gemaakt voor Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel? Al jarenlang een geliefd hotel in het Spaanse Calpe. Ook een uitstekend startpunt voor allerlei activiteiten zoals excursies. Onderstaand bekijk je de allerbeste last minute aanbiedingen van professionele reisbureau’s uit Nederland zoals De Jong Intra & D-Reizen. Steeds vaker kan je de optie nemen op een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: de vlucht, de locatie voor overnachting en vervoer richting de accommodatie. Waarom is zo’n pakketreis populair is? Een samengestelde vakantie is voordelig en je hoeft zelf niets uit te zoeken. Last but not least: bij rampspoed kan je altijd terugvallen op de reisorganisatie. In de meeste gevallen is er een speciale wernemer ter plekke beschikbaar waar je vragen kunt stellen.

  • Suitopia Sol y Mar Suites is een heerlijke verblijfslokatie in Regio Valencia, Spanje.
  • Te boeken op basis van geschikte verzorgingsarrangementen (half pension of ultra all-inclusive).
  • Er zijn al aanbiedingen te boeken vanaf €392 p.p. op basis van 4-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • Een prettige periode om hier op vakantie te gaan is mei, juni en september.
  • Voorbeelden van andere vertrekdagen zijn 5 juni 2024, 30 maart 2024 en 12 augustus 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je binnen enkele dagen al vertrekken? Standaard vind je online speciale Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel last-minute vliegvakanties met prijsdeals. Zodra dit vakantieverblijf in Regio Valencia niet helemaal volgeboekt is, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij operators als Lavida Travel. Wie slim is boekt met mooi voordeel tot wel €320 korting per reisgenoot. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Calpe. Vakantie-tip: regel op tijd een annuleringsverzekering en/of reisverzekering. Opties zijn een doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

Populaire reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Een klantenservice die voor je klaar staat.
  2. Corendon: Ook prachtige rondreizen.
  3. TUI: Aanbod met bestemmingen voor jongeren.
  4. BeachCheck: Honderden tevreden klanten gingen je voor.
  5. Sunweb: Ruim aanbod vliegreizen naar de mooiste bestemmingen.
  6. Prijsvrij: Populaire bestemmingen met voordeel.
  7. Suntip: Werkt met erkende luchtvaarmaatschappijen.
  8. Alltours: De mooiste vakanties tegen de scherpste prijs.
  9. ReisKnaller: Eenvoudig online boeken.
  10. Stip reizen: Leuke bestemmingen voor kinderen.

All-inclusive vakantie Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel

Wil je deze reis direct online boeken? Als je in het boekingsproces zit wordt er gevraagd naar het verzorgingstype. Neem ik een verblijf op basis van logies, wil ik halfpension (ontbijt en avondeten), of neem ik de meest luxe variant: ulta all-inclusive? Een Suitopia Sol y Mar Suites all-inclusive aanbieding is erg populair. Al het eten en (alcoholische) drankjes is dan zonder kosten te nuttigen. Als gevolg daarvan profiteer jij van een volledig onbezorgde vliegreis zonder te piekeren over hoge kosten voor eten en drinken. Uitsluitend dagtochten, souvenirs en/of excursieskunnen optioneel gekocht worden. Een heerlijke uitgangssituatie om te genieten van deSpaanse gewoontes in het wondermooie Calpe. Is een Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? In het overzicht hieronder tref je de huidige plus en minpunten. Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Kassiopi, Malediven en Noord Zanzibar.

De pluspunten van een een volledig verzorgde reis

  1. Het is op voorhand duidelijk wat de kosten zijn.
  2. Je hoeft je niet druk te maken over eten en drinken.
  3. Hulp bij organiseren van uitstapjes in Calpe.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Na een paar dagen is het verrassingseffect soms weg.
  2. Amper contact met de lokale bevolking.
  3. Gevoel dat je in een toeristenfabriek loopt.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Suitopia Sol y Mar Suites?

In dit hotel ervaar je het gemak van vele faciliteiten als airco, animatie, bar, lift, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi. Heb je verder nog wensen als een specifiek ontbijt & ligging van de kamer? Bel of mail even met dit aparthotel in Calpe.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De kosten inclusief vlucht baseert het reisbureau op basis van een paar onderdelen zoals bijvoorbeeld het aantal weken tussen boeken en vertrek, de vlucht, vliegmaatschappij en het verzorgingstype. Ga je weg in de zomervakantie? Boek dan op tijd en maak gebruik van de vroegboekkorting speciaal voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht aanbiedingen vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, en natuurlijk wanneer je last-minute boekt. De prijs van dit hotel wijzigt elk moment weer. Bezoek een van de reisbureaus en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Welke vliegmaatschappijen brengen mij hiernaar toe?

Finnair (AY) of Garuda Indonesia (GA) zijn goede airlines en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Regio Valencia. Gebruik tools als CheapTickets.nl en controleer de vliegtijden en de kosten p.p. Prefereer jij een Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel pakketreis aanbieding? In dat geval bepaalt het reisbureau met welke airline je vliegt.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Het verblijf in Calpe heeft een goede bereikbaarheid vanaf luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven en Keulen, Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Groningen (Eelde), Bremen. Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Spanje moet je nog verder reizen naar Suitopia Sol y Mar Suites. Huur een auto of het openbaar vervoer.

Op zoek naar aanvullende info? Op deze pagina zie je een handige FAQ over deze accommodatie. Wil je boeken? Check dan ons 5-delige stappenplan.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Staar je niet blind op de kosten. Bekijk tevens of de reisaanbieder deelneemt aan garanties via de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en SGR. Check ook of er sprake is van extra kosten (verwerkingskosten of schoonmaakkosten) en vakantiebeoordelingen van vorige klanten.

  2. Kies het aantal gasten

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Vertrekluchthaven en dag van vertrek

    Kies welk vliegveld jouw voorkeur heeft. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Schiphol is natuurlijk populair, Antwerpen of Dortmund zijn ook in opkomst: dikwijls goedkoper en erg toegankelijk met OV of eigen auto.

  4. Ontbijt, lunch en diner

    Wil je Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een beste inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe maar is ook een stuk duurder.

  5. Controleer de reis en betaal onlnie

    Check of je alles goed hebt geselecteerd en controleer de totale reissom. Indien gewenst kan je de vertrekdagof het aantal dagen wijzigen. Klopt het allemaal? Je kunt meteen Suitopia Sol y Mar Suites via internet vastzetten en de betaling regelen a.d.h.v. iDeal, Creditcard of Paypal.

Het aantal sterren van Suitopia Sol y Mar Suites
4

Recensie (aantal sterren)

Wil jij een vakantie naar Suitopia Sol y Mar Suites met vlucht boeken maar eerst kijken naar vakantiebeoordelingen van anderen? Gebruik dan internationale sites en social media die handige reviews bieden. Tripadvisor, Zoover en travelhunter.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Men beoordeelt de resorts op basis van onderdelen als: Kwaliteit bedden, Entertainment, Activiteiten, Zwembad, Kamer, Service, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Hygiëne, Ligging, Wifi, Personeel, Bezienswaardigheden, Omgeving, Excursies. Het resort Suitopia Sol Y Mar Suites Hotel in Calpe (Regio Valencia, Spanje) telt een 4-sterren label. Let op: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Lees dus altijd goed de reviews.

Plaats een reactie