Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Expo Hotel Barcelona aanbieding

Expo Hotel Barcelona is een gerenommeerd 4-sterren accommodatie midden in Barcelona (regio Catalonie, Spanje). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €224 p.p. (Logies, Vliegvakantie). Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 16 graden en een geschikte reistijd is mei, juni en september. Ga op in de Spaanse standaard en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Op deze website boek je steevast de beste aanbiedingen van reisorganisaties zoals o.a. Vakanties.nl & VakantieXperts en tickets van KLM vanaf Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Bremen, Düsseldorf, Keulen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelExpo Hotel Barcelona
Classificatie4 sterren
PlaatsBarcelona
OmgevingCatalonie
BestemmingSpanje
Gemiddelde temp overdag16 °C
Vliegtijd2,5 uur
Geadviseerd voor o.a.Jongeren & families met kinderen
VoertaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
ValutaEuro

Praktische info m.b.t. jouw vakantie
Goedkoop naar Expo Hotel Barcelona vliegen? Deze accommodatie is gebouwd in het Spaanse Barcelona (Catalonie). Hier heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is 16 graden celsius. De maand met de hoogste temp is juli met 36 graden °C. De minst warme periode is januari met 13 graden. Een geschikte vakantieperiode is mei, juni en september. Men betaalt hier alles met de Euro en de voertaal is Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. Mensen zijn hier religieus: Rooms-katholiek (94%). Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +34 en de netspanning bedraagt 220 Volt. Het land is te bereiken via Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). De reistijd is gemiddeld zo’n 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil is geen). Het vakantieverblijf biedt omvangrijke faciliteiten als airco, bar, kinderopvang, zwembad buiten, restaurant, roomservice, kluisje, wifi. Vergelijk eveneens ook zeker de aanbiedingen van accomodaties als Aqua Paradise Hotel, Sea Containers London en Centara Koh Chang Tropicana Resort.


Goedkoop naar Expo Hotel Barcelona

Kijk jij ook uit naar een vakantie naar Expo Hotel Barcelona? Het is een fantastisch verblijf in het Spaanse Barcelona. Natuurlijk ook een ideale plek voor meerdere wandelingen, excursies en cultuur. Op deze site check je de nieuwste last minute deals van betrouwbare touroperators uit Nederland als bijv. Eliza was here en Sunweb. In sommige gevallen kan je de optie nemen op een all-inclusive vakantie met inbegrip van reis, de accomodatie en en het vervoer op locatie. Wat maakt een pakketreis aantrekkelijk? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en het bespaart enorm veel tijd. Last but not least: bij moeilijkheden kan je jouw beklag doen bij 1 organisatie. In de meeste gevallen is er iemand van de reisorganisatie ter plekke beschikbaar die je adviezen kunnen geven.

  • Expo Hotel Barcelona is een erg populaire vakantie-accomodatie in Catalonie, Spanje.
  • Kies uit veel arrangementen (volpension of ultra all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €224 p.p. met het verzorgingstype 4-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • Een aangeraden tijd om hiernaar af te reizen is mei, juni en september.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 24 april 2024, 17 februari 2024 & 1 juli 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je binnen enkele dagen al vertrekken? Vaak bieden touroperators speciale Expo Hotel Barcelona last-minute vliegvakanties met prijsdeals. In het scenario dat het hotel in Catalonie niet helemaal vol zit, dan worden deze kamers extra voordelig aangeboden bij vakantiebedrijven als Stip reizen. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met royale voordelen tot wel €230 korting p.p. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Barcelona. Niet vergeten: regel op tijd een reisverzekering en – indien gewenst – een annuleringsverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een doorlopende verzekering of kortlopende vakantieverzekering.

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Vind eenvoudig jouw volgende droomreis.
  2. Corendon: Luxe vliegvakanties voor elke portemonnee.
  3. TUI: Vakanties naar gezellige regio’s met tourisme.
  4. BeachCheck: Gegarandeerd veilig boeken.
  5. Sunweb: Aanbod met kindvriendelijke bestemmingen.
  6. Prijsvrij: Beleef je droomvakantie met uitstekende service.
  7. Suntip: Goedkope pakketreizen en last-minutes.
  8. Alltours: Ook prachtige rondreizen.
  9. ReisKnaller: Geweldige stranden, resorts en verzorging op locatie.
  10. Stip reizen: Vliegvakanties voor elk budget.

All-inclusive vakantie Expo Hotel Barcelona

Wil jij deze reis boeken? Het reisbureau zal vragen om de gewenste verblijfsvorm. Neem ik alleen logies (overanchting), inclusief ontbijt, of ulta all-inclusive? Een Expo Hotel Barcelona all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Al je eten, drinken, en tussendoortjes zijn hierbij inclusief. Oftewel: een heerlijke comfortabele vliegreis met maximale duidelijkheid zonder onverwachte kosten. Enkel de souvenirs voor het thuisfront en de excursies horen tot jouw verantwoordelijkheid. Dit is de perfecte mogelijkheid om te genieten van deSpaanse leefomgeving in het wondermooie Barcelona. Is een Expo Hotel Barcelona all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? In het schema hieronder tref je de relevante nadelen en voordelen. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Aghir, Maleisië en Umm Al Qaiwain.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet exact wat je kwijt bent voor je vakantie.
  2. Volledig ontbijt-, lunch- en dinerbuffet is inbegrepen.
  3. Extra activiteiten in het hotel in Barcelona.

3 minpunten all-inclusive

  1. Na een paar dagen is het verrassingseffect soms weg.
  2. Minder contact met de lokale bevolking.
  3. Soms wordt er veel eten weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Welke voorzieningen biedt Expo Hotel Barcelona?

In dit hotel heb je het gemak van belangrijke faciliteiten als airco, bar, kinderopvang, zwembad buiten, restaurant, roomservice, kluisje, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een kinderbedje of een hond? Vraag dit dan even na bij dit appartement in Barcelona.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

Prijzen met vlucht budgetteert de touroperator op basis van meerdere dingen zoals onder andere periode tussen boeken en vliegen, de dag van de vlucht, vakantiemaatschappij en de omvang van de kamer. Zit je vast aan de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast en vraag naar de unieke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel met vlucht aanbiedingen vind je buiten de schoolvakanties of juist als je kort voor vertrek (last-minute) pas boekt. De prijs die nu geldt wijzigt elk moment weer. Selecteer een van de reisbureaus en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vertrekken?

American Airlines (AA) of Vueling (VY) zijn behoren tot de meest bekende luchtvaartmaatschappijen en vliegen jou direct of indirect ook naar Catalonie. Profiteer van websites als Vlucht24.nl voor een overzicht met alle retourvluchten plus de laagste ticketprijs. Ga jij voor een Expo Hotel Barcelona pakketreis aanbieding? Dan bestaat er meestal geen keuze in airlines.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Dit specifieke verblijf in Barcelona is goed te bereiken vanaf o.a. de luchthavens Amsterdam Schiphol / Eindhoven & Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen), Bremen, Keulen, Groningen (Eelde). Vanaf de aankomst-luchthaven in Spanje is het nog een klein eindje naar Expo Hotel Barcelona. Gebruik een taxi of gebruik het openbaar vervoer.

Meer weten over het hotel? Hierboven vind je de meest gestelde vragren (FAQ) over deze vakantie. Wil jij nu direct gaan boeken? Ga dan aan de slag met het onderstaand stappenplan.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Focus je niet uitsluitend op de totaalprijs. Bekijk daarnaast of de reisorganisator bekend staat bij het de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Controleer ook je hebt te maken met additionele kosten (reserveringskosten en kosten voor schoonmaak) en beoordelingen van ervaringsdeskundigingen.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal gasten (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Geef voor elke deelnemer de leeftijd in, en deel de reizgers eventueel in kamers in.

  3. Kies vertrekdag en vertrekluchthaven

    Bepaal welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. Wil jij vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland? Schiphol is natuurlijk populair, Rotterdam of Frankfurt worden ook steeds vaker gekozen: betaalbaar en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil jij het liefste Expo Hotel Barcelona all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een beste inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe , vooral als je het niet erg vindt om gebruik te maken van de buffetten in het hotel.

  5. Controleer reis en prijs en rond de boeking af

    Check nog eens je reis en check de totale prijs inclusief alle toeslagen. Indien gewenst kan je de vertrekdagof reisduur wijzigen. Klopt het allemaal? Je kunt à la minute Expo Hotel Barcelona boeken via internet en betalen door middel van Creditcard, Paypal of iDeal.

Wat toeristen zeggen over Expo Hotel Barcelona
4

Review

Wil jij een vakantie naar Expo Hotel Barcelona met vlucht boeken maar check je liever eerst recensies van eerdere gasten? Er zijn een aantal websites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover of natuurlijk tui.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je vind daar inhoudelijke reviews over aspecten als: Entertainment, Activiteiten, Kamer, Wellness, Kwaliteit bedden, Service, Ligging, Hygiëne, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Omgeving, Wifi, Bezienswaardigheden, Strand, Personeel. Het verblijf Expo Hotel Barcelona in Barcelona (Catalonie, Spanje) telt een 4-sterren beoordeling. Belangrijk: kijk altijd verder dan alleen het aantal sterren. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie