Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Blue Sea Callao Garden aanbieding

Blue Sea Callao Garden is een gerenommeerd 3-sterren hotel in het bekende Playa Paraiso (in de streek Canarische Eilanden, Spanje). Dit verblijf is er al vanaf €538 (verzorgingstype Half pension, Vliegvakantie). Over 12 maanden gezien is de temperatuur hier gemiddeld 16 graden en een prettige reistijd is mei, juni en september. Ervaar de Spaanse omgeving en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties. Met onze vakantie-vergelijker klik je snel door naar de beste aanbiedingen van reisorganisaties zoals Corendon & Beachmasters en vliegvakanties met Wizz Air vanaf Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Keulen, Bremen, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfBlue Sea Callao Garden
Classificatie3 sterren
AdresPlaya Paraiso
OmgevingCanarische Eilanden
VakantielandSpanje
Temperatuur (gemiddeld)16 °C
Vliegtijd (gemiddeld)2,5 uur
Veel geboekt doorSportievelingen of families
VoertaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
GeldEuro

Meer gegevens ten aanzien van jouw reis
Goedkoop naar Blue Sea Callao Garden vliegen? Dit hotel vind je terug in het Spaanse Playa Paraiso (Canarische Eilanden). Je hebt hier te maken met het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De jaartemperatuur over het hele jaar is zo’n 16 graden °C. De maand met de hoogste temp is juli met 36 graden. De koudste maand is januari met 13 graden. De aanbevolen vakantieperiode is mei, juni en september. De officiële valuta is de Euro en de taal die men hier spreekt is Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. De belangrijkste lokale religie is Rooms-katholiek (94%). De telefooncode is +34 en de elektriciteit is 220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Houd rekening met een reistijd van zo’n 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (dat is een tijdsverschil van geen). Je profiteert hier van diverse faciliteiten als animatie, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, tennisbanen, wellness, wifi. Check eveneens accomodaties (uit de buurt) zoals Iatridis Studios, Hotel Plessas Palace en Hotel Bahia Tropical.


Goedkoop naar Blue Sea Callao Garden

Krijg jij er ook al zin in? Vakantie in Blue Sea Callao Garden? Niet voor niets een geliefd hotel in het Spaanse Playa Paraiso. Daarnaast een regio met opties voor diverse dagtochten en georganiseerde trips. Onderstaand reserveer je de meest actuele aanbiedingen van concurrerende maatschappijen uit Nederland zoals bijv. Stip reizen & D-Reizen. Doorgaans betreft het een all-inclusive vakantie incl. vliegticket, de locatie voor overnachting en vervoer richting de accommodatie. Waarom wordt een pakketreis zo vaak gekozen? Een samengestelde vakantie is voordelig en het kost minder tijd/energie. Ideaal: bij moeilijkheden kan je jouw beklag doen bij 1 organisatie. Vaak is er een reisleider in of rondom het hotel aanwezig waar je vragen kunt stellen.

  • Blue Sea Callao Garden is een zeer geliefde vakantielocatie in Canarische Eilanden, Spanje.
  • Te boeken op basis van meerdere verzorgingsarrangementen (logies of de gehele dag all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €538 p.p. waarbij we uitgaan van 3-sterren Half pension (Vliegvakantie).
  • Een geschikte periode om hier op vakantie te gaan is mei, juni en september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 20 december 2023, 14 oktober 2024 en 26 februari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij al dat zoeken en vergelijk zat en wil je morgen of volgende week al vertrekken? Doorgaans vind je online aantrekkelijke Blue Sea Callao Garden last-minute vliegvakanties met voordeel. Zodra de accomodatie in Canarische Eilanden nog wat lege plekjes heeft, dan kan je deze kamers supervoordelig boeken bij reisorganisaties als GOGO. Als consument tref je soms aantrekkelijke voordelen tot wel €220 korting per deelnemer. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Playa Paraiso. Belangrijk: ga op tijd aan de slag met een annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een doorlopende verzekering of kortlopende vakantieverzekering.

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Behulpzame klantenservice.
  2. Corendon: Diverse extra’s te boeken.
  3. TUI: Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  4. BeachCheck: Volop tips en informatie over bestemmingen.
  5. Sunweb: Leuke bestemmingen voor kinderen.
  6. Prijsvrij: Eenvoudig en voordelig boeken.
  7. Suntip: Eenvoudig en snel online boeken.
  8. Alltours: Uitstekende all-inclusive formules.
  9. ReisKnaller: Altijd voldoende hulp bij vragen.
  10. Stip reizen: Verschillende vormen van all-inclusive mogelijk.

All-inclusive vakantie Blue Sea Callao Garden

Overweeg jij sterk om deze reis te boeken? Vroeg of laat zal worden gevraagd om de verblijfsvorm. Neem ik alleen logies, wil ik halfpension (ontbijt plus avondmaaltijd), of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Blue Sea Callao Garden all-inclusive aanbieding is perfect als je een zorgeloze vakantie wilt. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks is volledig inclusief in de prijs. Zodoende geniet jij van een zorgeloze vliegreis zonder dat jij je druk hoeft te maken over onverwachte kosten. Enkel en alleen de trips, cadeau’s en souvenirs zijn niet inclusief. Dit is de perfecte mogelijkheid om te genieten van deSpaanse gastronomie in het weergaloze Playa Paraiso. Is een Blue Sea Callao Garden all-inclusive vliegvakantie aan te raden voor mij? Hieronder vergelijk je diverse na- en voordelen. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Terruggia, IJsland en Monastir.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. Je weet van te voren wat je kwijt bent.
  2. Onbeperkt genieten van de buffetten en drankjes.
  3. Veel extra mogelijkheden in Playa Paraiso.

Nadelen all-inclusive

  1. Niet iedereen kan het buffet waarderen.
  2. Je zult minder snel authentieke restaurants bezoeken.
  3. Verplicht met een bandje omlopen.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Op welke voorzieningen kan ik rekenen bij Blue Sea Callao Garden?

In dit vakantieverblijf heb je de beschikking over een ruim pakket aan faciliteiten als animatie, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, tennisbanen, wellness, wifi. Heb je verder nog wensen als een bad of een kamer aan de zonkant? Je kunt specifieke wensen vaak bij jouw boeking aangeven bij dit appartement in Playa Paraiso.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

Prijzen met vlucht baseert het reisbureau op basis van diverse aspecten zoals de periode van boeken, de gekozen luchtaven, dag van vliegen, vakantieoperator en het gekozen arrangement. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Reserveer dan vroegtijdig en krijg extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, en uiteraard bij last-minute boekingen. De totaalsom varieert een aantal keer per dag. Klik op een van de reisbureaus om de actuele prijs te zien.

Welke vliegmaatschappijen brengen mij hiernaar toe?

Etihad Airways (EY) & Tarom (RO) zijn bekend airlines en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Canarische Eilanden. Maak gebruik van vergelijkers als Momondo.nl en bekijk alle opties evenals de beste deals. Prefereer jij een Blue Sea Callao Garden pakketreis aanbieding? In dat geval kan je vaak niet zelf de airline kiezen.

Is het hotel goed bereikbaar?

Het resort/verblijf in Playa Paraiso heeft een goede bereikbaarheid vanaf populaire vliegvelden als de luchthavens Amsterdam Schiphol / Eindhoven of Düsseldorf, Groningen (Eelde), Bremen, Keulen, Brussel (Zaventem). Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Spanje kan je gemakkelijk naar Blue Sea Callao Garden. Gebruik een taxi of het openbaar vervoer.

Meer weten over het hotel? Op deze pagina ontdek je de veel gestelde vragen (FAQ) m.b.t. het hotel. Wil jij nu direct gaan boeken? Lees dan ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Probeer rekening te houden met meer dan alleen kosten. Controleer daarnaast of het reisbureau lid is van bijvoorbeeld het SGR en ANVR. Onderzoek ook de verborgen kosten (kosten boeking of een eindschoonmaak) en vakantiebeoordelingen van andere gasten.

  2. Het reisgezelschap (volwassenen en kinderen)

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en bepaal hoeveel kamers/verblijven je wil.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Selecteer welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. Vaak zijn er meerdere opties. Het gros van de toeristen vertrekt vanaf Schiphol, Groningen (Eelde) & Düsseldorf zijn ook het overwegen waard: dikwijls goedkoper en goede parkeermogelijkheden.

  4. Verzorgingstype kiezen

    Wil je Blue Sea Callao Garden all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een beste inclusieve vliegvakantie biedt alle gemakken , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Controleer prijs en betaal veilig online

    Kijk of je alles goed ingevuld hebt en controleer de totale prijs per persoon. Optioneel kan je de dag van vertrek of het aantal nachten aanpassen. Bevalt dit? Je kunt binnen mum van tijd Blue Sea Callao Garden boeken (online) en de betaling verrichten met iDeal, Paypal of Creditcard.

Aantal sterren Blue Sea Callao Garden
3

Review

Ook een vakantie naar Blue Sea Callao Garden met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat beoordelingen van andere reizigers? Kijk dan eens op websites en sociale media waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover en reischecker.nl geven inzicht in de staat van het hotel en de service. Reizigers geven hier hun mening over aspecten als: Kamer, Activiteiten, Zwembad, Wellness, Entertainment, Hygiëne, Service, Ligging, Kindvriendelijk, Sanitair, Personeel, Strand, Excursies, Wifi, Omgeving. Het resort Blue Sea Callao Garden in Playa Paraiso (Canarische Eilanden, Spanje) verdient een 3-sterren keurmerk. Achtergrondinformatie: de officiële sterrenclassificatie is slechts een momentopname. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie