Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Dona Maria Hotel aanbieding

Dona Maria Hotel is een erkend 4-sterren verblijf gelegen in Sevilla (Andalusie, Spanje). Een vakantie in dit hotel is er al voor €256 (verzorgingstype Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Gemiddeld moet je het hier doen met circa 16 graden en de aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. Ga op in de Spaanse leefomgeving en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Met onze vakantie-vergelijker ontdek je de mooiste reizen van reisbureau’s zoals o.a. Vakantiediscounter & Traveltroef en tickets van S7 Airlines vanaf Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen), Bremen, Düsseldorf, Keulen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieDona Maria Hotel
Indeling4 sterren
StadSevilla
GebiedAndalusie
VakantielandSpanje
Temperatuur16 °C
Vliegtijd2,5 uur
Geschikt voorSingles en families met kids
SpreektaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
ValutaEuro

Waardevolle info en tips aangaande deze bestemming
Goedkoop naar Dona Maria Hotel vliegen? Het vakantieverblijf is gelegen in het Spaanse Sevilla (Andalusie). Er heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is ongeveer 16 °C. De warmste maand van het jaar is juli met 36 graden celsius. De koudste maand van het jaar is januari met 13 graden. Een goede periode om deze regio te bezoeken is mei, juni en september. De officiële munteenheid is de Euro en de voertaal isSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. De godsdienst hier is Rooms-katholiek (94%). Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +34 en het voltage bedraagt 220 Volt. De luchthavens hier zijn o.a. Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). De reistijd ligt rond de 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil is geen). Het hotel biedt omvangrijke voorzieningen als bar, zwembad buiten, parkeerplaats, rolstoelvriendelijk, wifi. Klik door naar mogelijke naarbij gelegen accomodaties als Sheraton Dubai Creek Hotel Towers, Crown Paradise Club Cancun of Hotel Sultan Of Dreams.


Goedkoop naar Dona Maria Hotel

Kijk jij ook uit naar een vakantie naar Dona Maria Hotel? Men noemt dit een vaak geboekt hotel in het Spaanse Sevilla. Evenzeer zeer geschikt voor verscheidene dagtochten en georganiseerde trips. Op deze website bekijk je de nieuwste acties van grote reisbureau’s uit Nederland zoals bijv. Beachmasters & Tui. In steeds meer gevallen boek je een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: vlucht, overnachtingen en transfer naar het hotel. Wat is er nu zo handig aan een pakketreis? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en het kost minder tijd/energie. Sterk pluspunt hiervan: bij noodgevallen kan je terecht bij 1 overkoepelende parij. In veel situaties is er een speciale wernemer op de vakantiebestemming aanwezig die je adviezen kunnen geven.

  • Dona Maria Hotel is een heerlijke accomotatie in Andalusie, Spanje.
  • Maak een keuze uit veel verzorgingsarrangementen (ontbijt, lunch en diner of volledig all-inclusive).
  • Je reserveer dit hotel al vanaf €256 per persoon uitgegaan van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een aangeraden reistijd om hier te verblijven is mei, juni en september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 17 januari 2024, 11 november 2024 & 25 maart 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Gun jij jezelf een mooie trip en wil je morgen of volgende week al vertrekken? Standaard vind je online interessante Dona Maria Hotel last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. In het geval dat het verblijf in Andalusie kampt met niet-geboekte kamers, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij vakantieleveranciers als Alltours. Zodoende profiteer jij van royale voordelen tot wel €290 korting p.p. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Sevilla. Niet vergeten: zoek tijdig naar een goede reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende (gunstig bij minimaal 2 vakanties per jaar) of een kortlopende vakantieverzekering.

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Altijd ondersteuning op de vakantiebestemming.
  2. Corendon: Luxe vliegvakanties voor elke portemonnee.
  3. TUI: Eenvoudig vergelijken en boeken.
  4. BeachCheck: Natuurlijk hotels met de mooiste zwembaden.
  5. Sunweb: Altijd ondersteuning op de vakantiebestemming.
  6. Prijsvrij: Hele mooie last-minute deals.
  7. Suntip: Luxe accomodaties met excursiemogelijkheden.
  8. Alltours: Online instapkaarten printen en inchecken voor de reis.
  9. ReisKnaller: Populaire bestemmingen met voordeel.
  10. Stip reizen: Snel en gemakkelijk reizen zoeken.

All-inclusive vakantie Dona Maria Hotel

Wil je deze reis direct online boeken? Dan zul je moeten kiezen voor de verblijfsvorm. Ga ik voor enkel logies, wil ik halfpension, of neem ik de meest luxe variant: ulta all-inclusive? Een Dona Maria Hotel all-inclusive aanbieding is erg populair. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks zitten bij de totaalprijs in. Oftewel: een onbekommerde vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over allerlei bijkomende kosten. Overigens, souvenirs en excursies moet je zelf betalen. Het is een geweldig startpunt om kennis te maken met de Spaanse keuken en cultuur in het prachtige Sevilla. Is een Dona Maria Hotel all-inclusive vliegvakantie de moeite waard? Op vliegvakantievergelijken.nl vind je diverse negatieve en positieve aspecten. Bekijk ook info, tips en resorts in bestemmingen als Dubrovnik, Suriname en Mestna Ljubljana.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je kunt precies incalculeren wat de kosten worden.
  2. Alle dranken en maaltijden zijn inbegrepen.
  3. Genoeg mogelijkheden voor tripjes in Sevilla.

Minpunten all-inclusive

  1. Het eten laat soms wat te wensen over.
  2. Minder “feeling” met het land en de inwoners.
  3. Gevoel dat je in een toeristenfabriek loopt.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Dona Maria Hotel?

In deze accomodatie profiteer je van diverse voorzieningen als bar, zwembad buiten, parkeerplaats, rolstoelvriendelijk, wifi. Benieuwd naar de mogelijkheden van een kinderbedje of een hond? Vraag dit dan even na bij dit verblijf in Sevilla.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De totaalprijzen incl. vlucht berekent men op basis van diverse factoren als periode tussen boeken en vliegen, tijd van vliegen, touroperator en kamer / verzorging. Staat jouw vakantie al vast in de zomervakantie? Reserveer dan vroegtijdig en profiteer van vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht aanbiedingen vind je buiten de schoolvakanties en uiteraard bij last-minute boekingen. De huidige prijs wisselt bijna dagelijks. Kies een van de reisbureaus en zie wat de totaalsom is van de reis.

Welke vliegmaatschappijen vliegen hiernaar toe?

Corendon Dutch Airlines (CND) en Onur Air (8Q) zijn bekende maatschappijen en brengen je ook (indirect) naar Andalusie. Gebruik zoekmachines zoals Supersaver en bekijk alle opties en de laagste prijs. Gaat jouw voorkeur uit naar een Dona Maria Hotel pakketreis aanbieding? Op dat moment moet je het vaak doen met een vaststaande airline.

Is dit hotel goed bereikbaar?

Dit specifieke verblijf in Sevilla kan je prima bereiken vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Keulen, Maastricht (Aachen), Bremen, Düsseldorf. Nadat je bent geland in Spanje kan je gemakkelijk naar Dona Maria Hotel. Gebruik een taxi of gebruik het openbaar vervoer.

Zoek je aanvullende info? Bovenstaand bieden we de veel gestelde vragen (FAQ) m.b.t. het hotel. Hoe werkt het boeken? Gebruik dan een praktisch stappenplan.

  1. Vergelijk boekingssites

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Controleer eveneens of de reisorganisatie ook werkt met de ANVR en SGR garantiefondsen. Wees ook alert op toegevoegde kosten (zoals administratiekosten en/of schoonmaaktarieven) en reviews van andere gasten.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal personen (volwassenen en kinderen) waarvoor jij een vakantie uitkiest. Kies ook de leeftijd(en), en voeg optioneel extra verblijven toe.

  3. Vliegveld van vertrek en dag van vertrek kiezen

    Geef nu aan welk vliegveld voor jou handig is. Vaak zijn er meerdere opties. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Rotterdam of Frankfurt zijn ook uitstekende opties: goedkoop en uiteraard zeer toegankelijk.

  4. Kies het type verzorging

    Wil jij Dona Maria Hotel all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een inclusieve vliegvakantie is een prettige ervaring maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Check de prijs en rond de boeking af

    Controleer je reis en controleer de totaalprijs. Eventueel kan je de vertrekdagof de periode van de vakantie nog wijzigen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt hier zelf Dona Maria Hotel boeken (online) en de betaling doen d.m.v. Paypal, Creditcard of iDeal.

Wat toeristen zeggen over Dona Maria Hotel
4

Beoordeling

Op een betrouwbare manier een vakantie naar Dona Maria Hotel met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over reiservaringen van (Nederlandse) toeristen? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover of anwb.nl geven inzicht in de staat van het hotel en de service. Je kunt hier meer lezen over onderdelen als: Activiteiten, Wellness, Zwembad, Kamer, Entertainment, Ligging, Kindvriendelijk, Hygiëne, Sanitair, Service, Wifi, Excursies, Bezienswaardigheden, Omgeving, Personeel. Het hotel Dona Maria Hotel in Sevilla (Andalusie, Spanje) verdient een 4-sterren beoordeling. Bron: het aantal sterren geeft een indicatie van het aantal faciliteiten. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie