Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Olympus Palace aanbieding

Hotel Olympus Palace is een gerenommeerd 4-sterren verblijf gesitueerd in Salou (regio Catalonie, Spanje). Dit hotel is er al vanaf €321 (verzorging: Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De dagtemperatuur ligt gemiddeld op 16 graden en een fijne reisperiode is mei, juni en september. Ontdek de Spaanse geschiedenis en boek de perfecte vliegvakantie tegen de laagste prijs. Met behulp van onze tool blader je door het actuele aanbod van operators zoals o.a. Tui & Eliza was here en vliegtickets van Iberia via Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Bremen, Düsseldorf, Keulen, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieHotel Olympus Palace
Indeling4 sterren
StadSalou
StreekCatalonie
BestemmingSpanje
Gem. temp overdag16 °C
Vliegtijd2,5 uur
Te boeken voor o.a.Stellen of vrienden
SpreektaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
Lokale valutaEuro

Praktische informatie m.b.t. jouw bestemming
Goedkoop naar Hotel Olympus Palace vliegen? Deze locatie ligt in het Spaanse Salou (Catalonie). Er heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur is hier 16 graden °C. De heetste maand is juli met 36 graden. De periode met de laagste temp is januari met 13 graden. De meest ideale vakantieperiode is mei, juni en september. De officiële valuta is de Euro en men communiceert hier vooral in het Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. Een belangrijke religie hier is Rooms-katholiek (94%). Een belletje plegen? De landcode is +34 en het voltage bedraagt 220 Volt. Bekende luchthavens zijn Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Gemiddeld gezien moet je rekenen op een reistijd van 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil is geen). Het vakantieverblijf biedt omvangrijke voorzieningen als airco, bar, fitness, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, rolstoelvriendelijk, wifi. Evalueer daarnaast accomodaties (uit de buurt) zoals Trulli Holiday, Bellevue Club Hotel Minerva en Appartementen Bouganvillage.


Goedkoop naar Hotel Olympus Palace

Wil jij je verder verdiepen in Hotel Olympus Palace? Het betreft een veel gekozen hotel in het Spaanse Salou. Verder is het een mooi beginpunt voor veel wandelingen, excursies en cultuur. Via onze vergelijker bekijk je de beste last minute aanbiedingen van concurrerende operators uit Nederland als onder andere Traveltroef en Corendon. In steeds meer gevallen betreft het een all-inclusive vakantie met inbegrepen je vliegticket, overnachtingen en vervoer richting de accommodatie. Waarom wordt een pakketreis zo vaak gekozen? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en de operator regelt alles. Last but not least: bij klachten wordt je vaak sneller en adequaat geholpen. In de regel zijn er medewerkers ter plaatse aanwezig die je kunnen helpen.

  • Hotel Olympus Palace is een heerlijke vakantie-accomodatie in Catalonie, Spanje.
  • Zet vast o.b.v. meerdere verblijfsarrangementen (ontbijt, lunch en diner of volledig all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €321 p.p. gebaseerd op 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • De beste reisperiode is mei, juni en september.
  • Of ontdek wat de beste prijs is op bijvoorbeeld 19 september 2024, 14 juli 2024 of 26 november 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij al dat zoeken en vergelijk zat en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Doorgaans vind je online mooie Hotel Olympus Palace last-minute vliegvakanties met voordeel. In het geval dat deze lokatie in Catalonie ruimte over heeft, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij reisorganisaties als Beachmasters. Wie slim is boekt met aanzienlijke voordelen tot wel €390 korting per persoon. Je moet dan wel snel kunnen vertrekken naar Salou. Goed om te weten: zorg dat je veilig op reis gaat en regel een annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. Hierin zijn eigenlijk 2 smaken: een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Goedkope pakketreizen en last-minutes.
  2. Corendon: Reisbureau dat met je meedenkt.
  3. TUI: Ook voor reizen in de winter.
  4. BeachCheck: Zowel standaard accomodaties als exclusieve appartementen.
  5. Sunweb: De recensies zijn bijzonder goed.
  6. Prijsvrij: Volop tips en informatie over bestemmingen.
  7. Suntip: Een geschikte reis voor elke schoolvakantie.
  8. Alltours: Veilig boeken en betalen.
  9. ReisKnaller: Altijd duidelijkheid over reisadviezen.
  10. Stip reizen: Grote variatie in vertrekdatums.

All-inclusive vakantie Hotel Olympus Palace

Overtuigd, en wil je meteen deze reis boeken? Dan zul je moeten kiezen voor de gewenste verblijfsvorm. Selecteer ik alleen logies (overanchting), wil ik halfpension (ontbijt en avondeten), of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Hotel Olympus Palace all-inclusive aanbieding is perfect als je een zorgeloze vakantie wilt. Maaltijden en dranken kun jij dan geheel kosteloos pakken. Hierdoor heb jij een onvergetelijke vliegreis zonder dat jij je druk hoeft te maken over hoge rekeningen. Enkel de dagtochten en lokale souvenirs moet je zelf betalen. Een uitstekende manier om volledig op te gaan in de Spaanse beschaving in het welbekende Salou. Is een Hotel Olympus Palace all-inclusive vliegvakantie dan ook een goede keuze voor mij? In de onderstaande tabel zie je de relevantste na- en voordelen. Bekijk ook eens bestemmingen zoals Zafferana Etnea, Montenegro & Portalegre.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. Het eten is onbeperkt (net als drankjes).
  3. Genoeg mogelijkheden voor tripjes in Salou.

Nadelen all-inclusive

  1. Soms is het buffet wat eentonig.
  2. Minder contact met de lokale bevolking.
  3. Gebrek aan persoonlijke benadering.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Hotel Olympus Palace?

In dit resort heb je de beschikking over populaire voorzieningen zoals: airco, bar, fitness, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, rolstoelvriendelijk, wifi. Benieuwd naar de mogelijkheden van een glutenvrij ontbijt en een afwijkende inchecktijd? Je kunt dit doorgaans achteraf nog aanvragen bij het verblijf in Salou.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De uiteindelijke kosten met vlucht komen tot stand door allerlei zaken zoals het aantal weken tussen boeken en vertrek, vliegtijd, vliegmaatschappij en het gekozen arrangement. Zit je vast aan de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast en profiteer van de vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht aanbiedingen vind je buiten de schoolvakanties of juist al je gaat voor een last-minute boeking. De huidige prijs fluctueert bijna dagelijks. Klik direct op een van de reisbureaus en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Uit welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

Czech Airlines (CSA) & Georgian Airways (A9) zijn erkende maatschappijen en brengen je ook (indirect) naar Catalonie. Bekijk de tools van bijv. Vlucht24.nl en check alle vluchten en de totale kosten. Kies je voor een Hotel Olympus Palace pakketreis aanbieding? Hier heb je niet de luxe om zelf een airline te kiezen.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Het verblijf in Salou heeft een uitstekende bereikbaarheid vanaf luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven en Bremen, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Keulen, Groningen (Eelde). Vanaf het vliegveld vlakbij Spanje vervolg jij je trip naar Hotel Olympus Palace. Huur een auto of met een bus/trein.

Wil je extra details? In het bijgaande stukje tref je een handige FAQ over het verblijf. Heb je wat hulp nodig met het boeken? Ga dan aan de slag met een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Boekingssite selecteren

    Er is altijd meer dan alleen de kosten. Controleer daarnaast of de boekingssite bekend is bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Bekijk daarbij de addertjes onder het gras (zoals administratiekosten of schoonmaakkosten) en vakantiebeoordelingen van eerdere gasten.

  2. Aantal mensen waarmee je vertrekt

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Kies ook de leeftijd(en), en deel de reizgers eventueel in kamers in.

  3. Vliegveld van vertrek en dag van vertrek kiezen

    Geef door welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Er zijn meestal verschillende opties. Veel reizigers kiezen voor Schiphol, Brussel (Zaventem) en Düsseldorf zijn ook goede keuzes: goedkoop en uitstekend bereikbaar.

  4. Kies jouw verblijfsvorm

    Wil jij het liefste Hotel Olympus Palace all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een inclusieve vliegvakantie is een prettige ervaring , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en boek direct online

    Kijk nog eens goed of je alles juist aangeklikt hebt en controleer de uiteindelijke kosten p.p. inclusief alle toeslagen. Eventueel kan je de vertrekdagen/of de reisduur nog wijzigen. Klopt het allemaal? Je kunt hier zelf Hotel Olympus Palace boeken (online) en de betaling regelen door gebruik te maken van Paypal, iDeal of Creditcard.

Aantal sterren Hotel Olympus Palace
4

Recensie (aantal sterren)

Wil je ook een vakantie naar Hotel Olympus Palace met vlucht boeken maar ben je eerst benieuwd naar meningen van vorige klanten? Surf dan eens rond op sociale media en websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover of vakantoo.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over zaken zoals: Kwaliteit bedden, Kamer, Zwembad, Wellness, Activiteiten, Sanitair, Hygiëne, Bereikbaarheid, Kindvriendelijk, Service, Strand, Wifi, Excursies, Bezienswaardigheden, Personeel. Het hotel Hotel Olympus Palace in Salou (Catalonie, Spanje) krijgt een 4-sterren label. Bron: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie