Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Girasol aanbieding

Hotel Girasol is een gerenommeerd 4-sterren hotel gesitueerd in Cala Millor (regio Balearen, Spanje). Je kunt hier al overnachten vanaf €529 p.p. (Half pension, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur is 16 graden en de meest ideale reistijd is mei, juni en september. Ontdek de Spaanse leefomgeving en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Op deze website vergelijk je beste deals van reisorganisaties als Vakantiediscounter & Tjingo en tickets van Scandinavian Airlines via Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Düsseldorf, Keulen, Bremen, Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieHotel Girasol
Review4 sterren
StadCala Millor
OmgevingBalearen
VakantiebestemmingSpanje
Gemiddelde temp overdag16 °C
Geschatte vliegtijd2,5 uur
Top advies voorJongeren en families
VoertaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
ValutaEuro

Waardevolle informatie ten aanzien van deze bestemming
Goedkoop naar Hotel Girasol vliegen? Dit verblijf is gelegen in het Spaanse Cala Millor (Balearen). Er heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur is hier 16 graden °C. De maand met de hoogste temp is juli met 36 graden celsius. De minst warme maand is januari met 13 graden. De aanbevolen vakantieperiode is mei, juni en september. De valuta is de Euro en men spreekt hier Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. Qua religie kennen ze hier Rooms-katholiek (94%). Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +34 en de netspanning is 220 Volt. Belangrijke nationale luchthavens zijn Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Gemiddeld gezien moet je rekenen op een reistijd van 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (dit houdt is een tijdsverschil van geen). Het verblijf voorziet in uiteenlopende voorzieningen als airco, bar, fietsverhuur, lift, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, kluisje, wifi. Bezoek mogelijke andere populaire accomodaties zoals Quinta Das Vinhas Appartementen, Harris Hotel & Appartementen Turbo Club.


Goedkoop naar Hotel Girasol

Wordt jij ook zo enthousiast van een reis naar Hotel Girasol? Al jarenlang een geliefd hotel in het Spaanse Cala Millor. Eveneens een plek met veel activiteiten zoals verscheidene excursies, toertochten en ontspanning. Op deze website achterhaal je de nieuwste last minute aanbiedingen van betrouwbare touroperators uit Nederland als onder andere Beachmasters of Vakantiediscounter. In veel gevallen kan je kiezen voor een all-inclusive vakantie incl. vliegticket, het verblijf en transfer. Wat is er nu zo handig aan een pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en je hoeft zelf niets uit te zoeken. Sterk pluspunt hiervan: bij trammelant biedt de organisator ondersteuning en support. Standaard is er een aanspreekpunt ter plaatse beschikbaar die je kunnen helpen.

  • Hotel Girasol is een geweldige bestemming in Balearen, Spanje.
  • Bekijk de opties voor geschikte verzorgingsarrangementen (volpension of ultra all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €529 p.p. gebaseerd op 4-sterren Half pension (Vliegvakantie).
  • De aanbevolen periode om te reizen is mei, juni en september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 26 december 2023, 20 oktober 2024 of 3 maart 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij niet langer meer wachten en wil je binnenkort al vertrekken richting je bestemming? Dikwijls zijn er lucratieve Hotel Girasol last-minute vliegvakanties met korting. Op het moment dat dit vakantieverblijf in Balearen kamers “over” heeft, dan worden deze extra voordelig aangeboden bij reisorganisaties als Vakanties.nl. Als consument tref je soms mooi voordeel tot wel €310 korting p.p. per verblijf. Zorg dat je flexibel bent, en ook snel kan vertrekken richting Cala Millor. Onthoud: zoek tijdig naar een goede reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Verzekaars maken onderscheid tussen een doorlopende verzekering of kortlopende vakantieverzekering.

Populaire reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Veel hotels met logies en ontbijt.
  2. Corendon: Upgrade je vlucht voor meer comfort.
  3. TUI: Uitstekende all-inclusive formules.
  4. BeachCheck: Uitstekende klantenservice.
  5. Sunweb: Honderden bestemmingen met budget- en luxe resorts.
  6. Prijsvrij: Ruim aanbod vliegreizen naar de mooiste bestemmingen.
  7. Suntip: Online instapkaarten printen en inchecken voor de reis.
  8. Alltours: Hele mooie last-minute deals.
  9. ReisKnaller: Alle deals en acties op 1 site.
  10. Stip reizen: Bestemmingen met entertainment voor kinderen.

All-inclusive vakantie Hotel Girasol

Overweeg jij sterk om deze reis te boeken? Je moet dan nadenken over de mate van luxe (verblijfsvorm). Neem ik uitsluitend logies, wil ik ook ontbijt, of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Hotel Girasol all-inclusive aanbieding is pas echt vakantie. Al het eten en (alcoholische) drankjes heb je op voorhand al betaald. Eigenlijk betekent dit een volledig onbezorgde vliegreis waarbij jij niet hoeft in te zitten over allerlei bijkomende kosten. Enkel en alleen de souvenirs en excursies zijn niet inclusief. Dit is de perfecte mogelijkheid om verschillende ervaringen op te doen in de Spaanse cultuur in het welbekende Cala Millor. Is een Hotel Girasol all-inclusive vliegvakantie iets dat bij mij past? Hieronder tref je de meest actuele voor- en nadelen.Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Palm Beach, Cyprus of Graubunden.

Waarom kiezen voor een volledig verzorgde reis

  1. Je portemonnee kan in de kluis blijven.
  2. Volledig ontbijt-, lunch- en dinerbuffet is inbegrepen.
  3. Ondersteuning bij verschillende daguitjes in Cala Millor.

Nadelen all-inclusive

  1. Niet veel variatie in het standaard buffetrestaurant.
  2. Je gaat er wat minder snel op uit.
  3. Het kan erg druk zijn op de piekmomenten.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Van welke voorzieningen kan ik gebruik maken in Hotel Girasol?

In dit verblijf ervaar je het gemak van uiteenlopende voorzieningen als airco, bar, fietsverhuur, lift, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, kluisje, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een lactosevrije maaltijd of een afwijkende inchecktijd? Je kunt dit doorgaans achteraf nog aanvragen bij dit aparthotel in Cala Millor.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De totaalprijzen incl. vlucht berekent men op basis van verscheidene aspecten zoals bijvoorbeeld boekingsdatum, de dag van de vlucht, vakantieoperator en het gekozen arrangement. Zit je vast aan de zomervakantie? Boek dan op tijd en krijg extra vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen vind je buiten de schoolvakanties of juist al je gaat voor een last-minute boeking. De huidige prijs fluctueert bijna dagelijks. Kies een van de boekingssites en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Wat zijn goede vliegmaatschappijen om hiernaar toe te vliegen?

Aeromexico (AM) & Singapore Airlines (SQ) zijn wereldwijd erkende maatschappijen en brengen jou ook vaak (indirect) naar Balearen. Maak gebruik van vergelijkers als Google Flights voor een overzicht met alle retourvluchten evenals de beste deals. Neem je een Hotel Girasol pakketreis aanbieding? In dat scenario ontbreekt vaak de vrije keuze in airlines.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Dit verblijf in Cala Millor is goed bereikbaar vanaf o.a. Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Keulen, Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Bremen, Groningen (Eelde). Vanaf de luchthaven van aankomst in Spanje moet je nog verder reizen naar Hotel Girasol. Gebruik een taxi of een trein / bus (OV).

Op zoek naar aanvullende info? Hiernaast bekijk je onze FAQ (meest gestelde vragen) over deze accommodatie. Heb je wat hulp nodig met het boeken? Volg dan een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Beperk je niet alleen tot de totaalkosten. Bekijk verder of de touroperator deelneemt aan garanties via de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Informeer ook naar de onverwachte kosten (transactiekosten en tarieven voor schoonmaken) en meningen van eerdere gasten.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal volwassenen en kinderen die meegaan op vakantie. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Vertrekdag en vliegveld selecteren

    Geef nu aan welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Wil jij vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland? Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Maastricht of Eindhoven worden ook steeds vaker gekozen: niet te duur en snel te bereiken.

  4. Kies het type verzorging

    Ga jij Hotel Girasol all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een speciale inclusieve vliegvakantie is een prettige ervaring maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

  5. Controleer jouw reis en betaal onlnie

    Check nog eens je reis en bekijk de totaalprijs. Eventueel kan je de dag van vertrek of het aantal nachten aanpassen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt zonder problemen Hotel Girasol boeken via internet en de betaling overmaken met Creditcard, iDeal of Paypal.

Recensies van Hotel Girasol
4

Recensie (aantal sterren)

Ook een vakantie naar Hotel Girasol met vlucht boeken maar ben je eerst benieuwd naar meningen van andere vakantiegangers? Kijk dan eens op websites en sociale media waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover en ook vakantiepanel.nl bieden een actueel overzicht met ervaringen. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over aspecten als: Entertainment, Kwaliteit bedden, Zwembad, Wellness, Activiteiten, Hygiëne, Bereikbaarheid, Sanitair, Ligging, Kindvriendelijk, Strand, Omgeving, Personeel, Bezienswaardigheden, Excursies. Het hotel Hotel Girasol in Cala Millor (Balearen, Spanje) krijgt een 4-sterren keurmerk. Voetnoot: het aantal sterren zegt met name wat over het aantal voorzieningen. Lees dus altijd goed de reviews.

Plaats een reactie