Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Villas Mar Blau aanbieding

Villas Mar Blau is een prima 3-sterren acco in het welbekende Son Bou (in de streek Balearen, Spanje). Dit verblijf is er al vanaf €518 per persoon (Logies, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur overdag is 16 graden en de aangeraden reistijd is mei, juni en september. Ontmoet de Spaanse keuken en boek voordelig jouw vliegvakantie online. Op www.vliegvakantievergelijken.nl vergelijk je zelf de beste aanbiedingen van touroperators zoals o.a. Alltours of Stip reizen en een vliegreis met Aer Lingus vanaf Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Keulen, Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieVillas Mar Blau
Comfort3 sterren
AdresSon Bou
OmgevingBalearen
BestemmingSpanje
Dagtemperatuur16 °C
Beoogde vliegtijd2,5 uur
Geschikt voorBruidsparen of vriendengroepen
SpreektaalSpaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch
GeldEuro

Actuele informatie met betrekking tot jouw reis
Goedkoop naar Villas Mar Blau vliegen? Deze accommodatie is gebouwd in het Spaanse Son Bou (Balearen). Er heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur is ongeveer 16 °C. De warmste maand van het jaar is juli met 36 °C. De minst warme maand is januari met 13 graden. Een goede vakantieperiode is mei, juni en september. Je betaalt met de Euro en de voertaal is Spaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch, Asturisch. Qua religie kennen ze hier Rooms-katholiek (94%). De landcode is +34 en de votage-spanning is 220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Wat betreft reistijd moet je rekening houden met 2,5 uur. Tijdzone: UTC+02 (tijdsverschil geen). Je maakt hier gebruik van uiteenlopende faciliteiten als airco, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, kluisje. Bezoek eveneens alternatieve accomodaties zoals Imani Country House, Gasthof Zur Post of Athens City Hotel.


Goedkoop naar Villas Mar Blau

Wil jij je verder verdiepen in Villas Mar Blau? Het gaat om een veel gekozen hotel in het Spaanse Son Bou. En het is een uitstekend startpunt voor verscheidene wandelingen, excursies en cultuur. Op deze site reserveer je de voordeligste last minute aanbiedingen van concurrerende vakantiebedrijven uit Nederland als bijvoorbeeld Beachmasters en Prijsvrij.nl. Vaak boek je een all-inclusive vakantie met inbegrip van reis, de locatie voor overnachting en en het vervoer op locatie. Waarom is de pakketreis zo in opkomst? De samengestelde vakantie is goedkoop en de operator regelt alles. Sterk pluspunt hiervan: bij moeilijkheden biedt de organisator ondersteuning en support. In veel situaties zijn er medewerkers ter plaatse aanwezig voor klachten en vragen.

  • Villas Mar Blau is een veel gekozen vakantiebestemming in Balearen, Spanje.
  • Zet vast o.b.v. meerdere verblijfsarrangementen (half pension of maximaal all-inclusive).
  • Deze accomodatie is al te boeken vanaf €518 p.p. met het verzorgingstype 3-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • De aanbevolen tijd om hiernaar af te reizen is mei, juni en september.
  • Bekijk ook aanbiedingen op vertrekdagen als 30 december 2023, 24 oktober 2024 en 7 maart 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je binnenkort al vertrekken richting je bestemming? Dikwijls zijn er mooie Villas Mar Blau last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. In de situatie dat het verblijf in Balearen niet helemaal vol zit, dan worden deze extra voordelig aangeboden bij operators als Corendon. Wie slim is boekt met enorm voordeel tot wel €330 korting per persoon. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Son Bou. Vakantie-tip: ga verantwoord op vakantie en neem een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Opties zijn een doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

Reisbureau-toppers april 2024

  1. Vakantiediscounter: Zowel actieve reizen als ontspannen wellness trips.
  2. Corendon: Probleemloos extra ruimbagage bijboeken.
  3. TUI: Probleemloos extra ruimbagage bijboeken.
  4. BeachCheck: Fijne ondersteuning en service.
  5. Sunweb: Altijd ondersteuning op de vakantiebestemming.
  6. Prijsvrij: Populaire bestemmingen met voordeel.
  7. Suntip: Zowel actieve reizen als ontspannen wellness trips.
  8. Alltours: De recensies zijn bijzonder goed.
  9. ReisKnaller: Uitstekende reviews van honderden klanten.
  10. Stip reizen: Leuke bestemmingen voor kinderen.

All-inclusive vakantie Villas Mar Blau

Overweeg jij sterk om deze reis te boeken? Als je in het boekingsproces zit wordt er gevraagd naar het type verblijfsvorm. Selecteer ik enkel logies, wil ik volpension, of ga ik voor volledig ulta all-inclusive? Een Villas Mar Blau all-inclusive aanbieding is perfect als je een zorgeloze vakantie wilt. Al je eten, drinken, en tussendoortjes is volledig inclusief in de prijs. Concreet kies je dus voor een zorgeloze vliegreis waarbij je niet na hoeft te denken over enorme extra kosten. Puur de dagtochten, souvenirs en/of excursieskunnen optioneel gekocht worden. Een uitstekende manier om helemaal op te gaan in de Spaanse cultuur in het glansrijke Son Bou. Is een Villas Mar Blau all-inclusive vliegvakantie iets dat bij mij past? In het overzicht hieronder tref je de huidige nadelen en voordelen. Bekijk ook het reisaanbod voor bestemmingen als Courseulles Sur Mer, Egypte of Medenine.

De pluspunten van een een volledig verzorgde reis

  1. Volledige transparatie in de kosten.
  2. Je kunt onbeperkt eten en drinken.
  3. Veel extra mogelijkheden in Son Bou.

Negatieve punten voor all-inclusive

  1. Na een paar dagen is het verrassingseffect soms weg.
  2. Amper contact met de lokale bevolking.
  3. Veel mensen op 1 plek.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij Villas Mar Blau?

In dit verblijf heb je toegang tot populaire voorzieningen zoals: airco, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, kluisje. Heb je extra wensen zoals een glutenvrij ontbijt en ligging van de hotelkamer? Bij het boeken is er vaak ruimte voor het doorgeven van dergelijke wensen bij dit appartement in Son Bou.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De kosten inclusief vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van velerlei aspecten zoals het aantal weken tussen boeken en vertrek, de dag waarop je vliegt, met welke airline je vliegt, en kamer/arrangement. Staat jouw vakantie al vast in de zomervakantie? Begin dan ruim van te voren met boeken en profiteer van vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De scherpste hotel en vlucht aanbieidngen scoor je buiten schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De actuele prijs wijzigt een aantal keer per dag. Klik direct op een van de reisorganisaties en zie wat de totaalsom is van de reis.

Wat zijn betrouwbare vliegmaatschappijen?

Austrian Airlines (OS) en Ukraine Int. Airlines (PS) zijn bekend airlines en brengen je direct of indirect ook naar Balearen. Gebruik zoekmachines zoals World Ticket Center en bekijk alle opties en de laagste prijs. Prefereer jij een Villas Mar Blau pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest kan je vaak niet zelf de airline kiezen.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Het verblijf in Son Bou is goed bereikbaar vanaf de bekende luchthavens zoals Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport en Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Bremen, Brussel (Zaventem), Keulen. Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Spanje kan je gemakkelijk naar Villas Mar Blau. Met een taxi of met een bus.

Meer weten over het hotel? Op deze pagina bieden we de meest gestelde vragren (FAQ) over deze vakantie. Liever direct boeken? In dat geval bieden we hieronder een praktisch stappenplan.

  1. Selecteer een boekingssite

    Focus je niet uitsluitend op de totaalprijs. Ondervind tevens of de reisorganisator beschikt over keurmerken als de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Bekijk daarbij de addertjes onder het gras (zoals administratiekosten of toeristenbelasting). en recensies van eerdere gasten.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het reisgezelschap (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Kies per persoon de leeftijd, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef nu aan vanaf waar je wil vliegen. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Veruit de meeste mensen kiezen voor Schiphol, Groningen (Eelde) en Keulen zijn ook uitstekende opties: goedkoop en erg toegankelijk met OV of eigen auto.

  4. Gewenste verzorging

    Wil jij Villas Mar Blau all-inclusive boeken? Of alleen op basis van logies? Een beste inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort maar is ook een stuk duurder.

  5. Controleer reis en prijs en rond de boeking af

    Bekijk goed of alles naar wens is en check de totale prijs per persoon. Indien gewenst kan je de vertrekdagof het aantal dagen wijzigen. Klopt het allemaal? Je kunt nu probleemloos Villas Mar Blau boeken (online) en de betaling versturen met iDeal, Creditcard of Paypal.

Aantal sterren Villas Mar Blau
3

Beoordeling

Direct een vakantie naar Villas Mar Blau met vlucht boeken maar ben je eerst benieuwd naar ervaringen van andere reizigers? Gebruik dan internationale sites en social media die je in kunt schakelen voor actuele reviews. Tripadvisor, Zoover of conrendon.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je kunt hier vergelijken op basis van onderdelen als: Wellness, Kwaliteit bedden, Entertainment, Activiteiten, Kamer, Bereikbaarheid, Service, Hygiëne, Ligging, Sanitair, Personeel, Strand, Omgeving, Wifi, Bezienswaardigheden. Het resort Villas Mar Blau in Son Bou (Balearen, Spanje) telt een 3-sterren beoordeling. Conclusie: het aantal sterren geeft geen garantie voor luxe of comfort. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie