Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Rummana Boutique Resort aanbieding

Rummana Boutique Resort is een gerenommeerd 4-sterren hotel gesitueerd in Lamai Beach (Nakhon Si Thammarat, Thailand). Dit verblijf is er al vanaf €1135 (verzorgingstype Logies & ontbijt, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur (over het hele jaar) is 33 graden en een goede reisperiode is november t/m februari. Ervaar de Thaise beschaving en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Via onze vergelijker klik je snel door naar de beste aanbiedingen van reisbureau’s zoals o.a. Corendon & Beachmasters en vluchten van Wizz Air via Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Groningen (Eelde), Bremen, Keulen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieRummana Boutique Resort
Luxe4 sterren
PlaatsLamai Beach
RegioNakhon Si Thammarat
VakantiebestemmingThailand
Temperatuur33 °C
Geschatte vliegtijd11 uur
Veel geboekt doorBruidsparen of families met kinderen
VoertaalThai
Geldige valutaThaise baht (THB)

Praktische info en tips over jouw vakantie
Goedkoop naar Rummana Boutique Resort vliegen? Het hotel vinden we in het Thaise Lamai Beach (Nakhon Si Thammarat). Qua weer moet je hier rekening houden met het tropisch savanneklimaat. De gemiddelde temperatuur per jaar is zo’n 33 graden. De heetste maand is maart met 36 °C. De periode met de laagste temp is juli met 33 graden. De beste vakantieperiode is november t/m februari. Je betaalt met de Thaise baht (THB) en wat betreft taal spreekt men hier Thai. De meeste mensen behoren tot het boeddhist (95%). Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +66 en de voltage is 220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Bangkok (BKK). Je kunt uitgaan van een reistijd van circa 11 uur. Tijdzone: UTC+07 (dit houdt is een tijdsverschil van 6 uur later). Er zijn belangrijke faciliteiten als airco, bar, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, roomservice, kluisje, wellness, wifi. Check evenzeer alternatieve accomodaties zoals Swahili Beach Resort, Best Western Hotel Regina Elena of Hotel Windsor.


Goedkoop naar Rummana Boutique Resort

Wil jij ook meer informatie over Rummana Boutique Resort? Het is een geliefd hotel in het Thaise Lamai Beach. Natuurlijk ook een plek met veel activiteiten zoals velerlei dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Met onze vakantie-vergelijker scoor je de aantrekkelijkste deals van concurrerende maatschappijen uit Nederland als bijv. VakantieXperts of Suntip. In steeds meer gevallen is er de optie voor een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: een vliegticket, de accomodatie en vervoer van het vliegveld naar het hotel. Wat is er zo prettig aan een pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en je hoeft nergens meer aan te denken. Niet vergeten: bij klachten kan je jouw beklag doen bij 1 organisatie. Standaard is er een reisleider ter plekke aanwezig die je kunnen helpen.

  • Rummana Boutique Resort is een geweldige vakantie-accomodatie in Nakhon Si Thammarat, Thailand.
  • Te boeken op basis van veel arrangementen (ontbijt+diner of 24/7 all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €1135 per persoon uitgegaan van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • Een prettige periode om hier te vertoeven is november t/m februari.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 5 februari 2024, 30 november 2024 en 13 april 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Standaard kan je kiezen voor mooie Rummana Boutique Resort last-minute vliegvakanties in de aanbieding. Op het moment dat het verblijf in Nakhon Si Thammarat beschikt over enkele ongeboekte kamers, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij vakantieleveranciers als OAD. Zodoende profiteer jij van interessante voordelen tot wel €220 korting per deelnemer. Je moet dan wel snel kunnen vertrekken naar Lamai Beach. Let op: zoek tijdig naar een goede reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Je hebt de keuze uit 2 opties: een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Upgrade je vlucht voor meer comfort.
  2. Corendon: Probleemloos extra ruimbagage bijboeken.
  3. TUI: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  4. BeachCheck: Live ondersteuning tijdens het boeken.
  5. Sunweb: Voordeel bij boekingen voor meerdere personen.
  6. Prijsvrij: Goede samenwerkingen met top hotelketens.
  7. Suntip: Bestemmingen naar de mooiste stranden.
  8. Alltours: Ook vakantie voor singles.
  9. ReisKnaller: Duidelijke en transparante website.
  10. Stip reizen: Ruim aanbod met een hoge klanttevredenheid.

All-inclusive vakantie Rummana Boutique Resort

Ga je deze heerlijke reis boeken? Vroeg of laat zal worden gevraagd om de gewenste verblijfsvorm. Heb ik genoeg aan een vakantie op basis van logies, wil ik halfpension (ontbijt plus avondmaaltijd), of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Rummana Boutique Resort all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Het ontbijt, lunch en diner is hier inbegrepen. Eigenlijk betekent dit een zorgeloze vliegreis waarbij je niet na hoeft te denken over enorme extra kosten. Enkel en alleen de dagtochten, souvenirs en/of excursieszijn voor eigen rekening. Het is een geweldige manier om gepakt te worden door de Thaise geschiedenis in het wondermooie Lamai Beach. Is een Rummana Boutique Resort all-inclusive vliegvakantie aan te raden voor mij? In het schema hieronder zie je de huidige nadelen en voordelen. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Pano Platres, Mexico & Coast.

De pluspunten van een een volledig verzorgde reis

  1. Geen verborgen kosten.
  2. Eten (+ tussendoortjes) en drankjes aan de bar zijn onbeperkt.
  3. Extra activiteiten in het hotel in Lamai Beach.

Negatieve punten voor all-inclusive

  1. Je bent snel uitgekeken op het eten.
  2. Je zult minder snel authentieke restaurants bezoeken.
  3. Lijkt soms wat op massaproductie.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat mag ik aan faciliteiten verwachten bij Rummana Boutique Resort?

In dit resort profiteer je van de volgende voorzieningen: airco, bar, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, roomservice, kluisje, wellness, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een dieetmaaltijd en verlengde bedden? Wanneer je boekt is er hiervoor vaak een opmerkingenveld bij deze accomodatie in Lamai Beach.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De prijzen inclusief vlucht hangen af van verscheidene zaken als o.a. de datum van de boeking, vliegtijd, vliegmaatschappij en het verzorgingstype. Vertrek je midden in de zomervakantie? Reserveer dan vroegtijdig en profiteer van vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste deals en aanbiedingen voor hotel en vlucht scoor je buiten schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De huidige prijs verandert een aantal keer per dag. Klik direct op een van de reisbureaus en ontdek hoe duur het hotel nu is.

Welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

Corendon Dutch Airlines (CND) of Vueling (VY) zijn goede airlines en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Nakhon Si Thammarat. Profiteer van websites als Budgetair.nl voor alle mogelijke vluchten en de actuele kosten. Boek je een Rummana Boutique Resort pakketreis aanbieding? Dan zit je vast aan de airline die al gekozen is.

Is het hotel goed bereikbaar?

Dit specifieke verblijf in Lamai Beach is goed bereikbaar vanaf de bekende luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven en Düsseldorf, Bremen, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Keulen. Nadat je bent geland in Thailand reis je snel door naar Rummana Boutique Resort. Kies voor een taxi of neem een bus (OV).

Zoek je aanvullende info? Op deze pagina zie je onze FAQ (meest gestelde vragen) over deze vakantie. Wil je boeken? Volg dan een praktisch stappenplan.

  1. Vergelijk boekingssites

    Let niet alleen op prijs. Ondervind daarnaast of de touroperator lid is van bijvoorbeeld de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Bekijk daarbij de bijkomende kosten (administratie- en boekingskoststen of beddengoed). en reiservaringen van vorige klanten.

  2. Het reisgezelschap (volwassenen en kinderen)

    Kies het aantal personen (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Geef voor elke deelnemer de leeftijd in, en je kunt hier ook extra verblijven toevoegen.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Geef door welke luchthavens je wilt overwegen. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Keulen of Hamburg zijn ook het overwegen waard: niet te duur en uitstekend bereikbaar.

  4. Kies verblijfsvorm

    Wil jij het liefste Rummana Boutique Resort all-inclusive boeken? Of heb je voldoende aan enkel ontbijt? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort , vooral als je het niet erg vindt om gebruik te maken van de buffetten in het hotel.

  5. Bekijk de totaalprijs en betaal onlnie

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en controleer de uiteindelijke prijs. Optioneel kan je de vertrekdag of de periode van de vakantie nog wijzigen. Is dit naar wens? Je kunt direct Rummana Boutique Resort de boeking definitief maken en de betaling verrichten door gebruik te maken van Creditcard, Paypal of iDeal.

Aantal sterren Rummana Boutique Resort
4

Reviews

Ook een vakantie naar Rummana Boutique Resort met vlucht boeken maar eerst kijken naar recensies van andere reizigers? Er zijn meerdere websites die je in kunt schakelen voor actuele reviews. Tripadvisor, Zoover en bijv. elizawashere.nl worden dagelijks geüpdate met nieuwe informatie en reviews. Je kunt hier vergelijken op basis van aspecten als: Kwaliteit bedden, Zwembad, Kamer, Wellness, Entertainment, Sanitair, Service, Bereikbaarheid, Ligging, Hygiëne, Excursies, Omgeving, Bezienswaardigheden, Strand, Personeel. De accommodatie Rummana Boutique Resort in Lamai Beach (Nakhon Si Thammarat, Thailand) krijgt een 4-sterren beoordeling. Bron: het aantal sterren geeft geen garantie voor luxe of comfort. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie