Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Thalassa Mahdia aanbieding

Thalassa Mahdia is een bekend 4-sterren acco in het populaire Hiboun (in de streek Mahdia, Tunesië). Je kunt hier al overnachten vanaf €458 per persoon (op basis van All Inclusive, Vliegvakantie). Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 23 graden en de aangeraden reistijd is mei t/m juni & september. Ontdek de Tunesische mogelijkheden en boek voordelig jouw vliegvakantie online. Op deze site vind je zelf de laagste prijs van touroperators als reisorganisaties als OAD of Tjingo en een vliegvakantie met Alitalia via Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Keulen, Brussel (Zaventem), Bremen, Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieThalassa Mahdia
Getest4 sterren
PlaatsHiboun
OmgevingMahdia
VakantielandTunesië
Dagtemperatuur23 °C
Vliegtijd3,5 uur
Geschikt voorJonge stellen en families met kinderen
SpreektaalArabisch
Geldige valutaTunesische dinar (TND)

Handige info en tips betreffende jouw vakantie
Goedkoop naar Thalassa Mahdia vliegen? De locatie vind je terug in het Tunesische Hiboun (Mahdia). Je hebt hier te maken met het woestijnklimaat. De gemiddelde temperatuur is zo’n 23 graden °C. De heetste periode is augustus met 34 °C. De minst warme periode is januari met 17 graden. De aanbevolen vakantieperiode is mei t/m juni & september. Je kunt hier betalen met de Tunesische dinar (TND) en de gesproken taal is Arabisch. Een belangrijke religie hier is islam (98%), christelijk, joods. Het kengetal is +216 en de elektra-spanning is 220 Volt. Bekende luchthavens zijn Tunis (TUN), Monastir (MIR). De reistijd ligt rond de 3,5 uur. Tijdzone: UTC+01 (een tijdsverschil van 1 uur later). Het hotel biedt vele mogelijkheden als airco, animatie, bar, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, tennisbanen, wifi. Evalueer daarnaast ook zeker de aanbiedingen van accomodaties als Hipotels Said, Tai Pan Hotel of Appartementen Roc Blanc.


Goedkoop naar Thalassa Mahdia

Heb jij de keuze gemaakt voor Thalassa Mahdia? Al jarenlang een voortreffelijk verblijf in het Tunesische Hiboun. Uiteraard ook een gebied met mogelijkheden voor diverse activiteiten zoals excursies. Hieronder tref je de interessantste prijsaanbiedingen van internationaal opererende maatschappijen uit Nederland zoals bijv. De Jong Intra en Prijsvrij.nl. Doorgaans boek je een all-inclusive vakantie inclusief je vliegticket, overnachtingen en vervoer vanaf de luchthaven. Waarom kiezen zoveel consumenten voor de pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en alles wordt uit handen genomen. Last but not least: bij trammelant kan je één reisbureau aanspreken. Soms is er speciaal iemand ter plekke aanwezig voor het oplossen van problemen.

  • Thalassa Mahdia is een heerlijke accomotatie in Mahdia, Tunesië.
  • Reserveer voor allerlei verblijfsarrangementen (logies of ultra all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €458 p.p. op basis van 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • De beste periode om te reizen is mei t/m juni & september.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 4 januari 2024, 29 oktober 2024 & 12 maart 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Ben jij al dat zoeken en vergelijk zat en wil je morgen of volgende week al vertrekken? Dikwijls kan je kiezen voor mooie Thalassa Mahdia last-minute vliegvakanties met lagere prijzen. In het geval dat het verblijf in Mahdia niet helemaal vol zit, dan kan je deze kamers supervoordelig boeken bij reisbureau’s als Traveltroef. Wie slim is boekt met gigantische voordelen tot wel €190 korting per deelnemer. Het is dan wel belangrijk dat je direct kunt vertrekken naar Hiboun. Belangrijk: ga verantwoord op vakantie en neem een reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Hierin zijn eigenlijk 2 smaken: een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

De beste reisbureau’s van april 2024

  1. Vakantiediscounter: Veel hotels met logies en ontbijt.
  2. Corendon: Zowel standaard accomodaties als exclusieve appartementen.
  3. TUI: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  4. BeachCheck: Altijd bereikbaar in het geval van calamiteiten.
  5. Sunweb: Zowel strandvakanties als culturele reizen.
  6. Prijsvrij: Voordelig reizen naar de zon.
  7. Suntip: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  8. Alltours: Ruim aanbod met een hoge klanttevredenheid.
  9. ReisKnaller: De recensies zijn bijzonder goed.
  10. Stip reizen: Honderden accomodaties in tientallen bestemmingen.

All-inclusive vakantie Thalassa Mahdia

Meteen online jouw reis boeken? Het reisbureau zal vragen om het type verblijf. Heb ik genoeg aan alleen logies (overanchting), wil ik halfpension (ontbijt plus avondmaaltijd), of ga ik voor een zorgeloze ulta all-inclusive vakantie? Een Thalassa Mahdia all-inclusive aanbieding is een echte aanrader. Maaltijden, snacks en drankjes is volledig inclusief in de prijs. Hierdoor heb jij een onbekommerde vliegreis zonder dat jij je druk hoeft te maken over allerlei bijkomende kosten. Alleen de souvenirs voor het thuisfront en de excursies horen tot jouw verantwoordelijkheid. Het betreft dus een mooie basis om kennis te maken met de Tunesische cultuur in het weergaloze Hiboun. Is een Thalassa Mahdia all-inclusive vliegvakantie wat voor mij? In de onderstaande tabel check je de relevantste plus en minpunten. Bekijk ook tips en hotels in bestemmingen als Rignano Sullarno, Cuba of Pulau Pinang.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. Duidelijkheid over de kosten vooraf.
  2. Volledig ontbijt-, lunch- en dinerbuffet is inbegrepen.
  3. Kiezen voor extra opties in Hiboun.

3 minpunten all-inclusive

  1. Soms is het eten niet naar wens.
  2. Je gaat er wat minder snel op uit.
  3. Soms wordt er veel eten weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Van welke voorzieningen kan ik gebruik maken in Thalassa Mahdia?

In dit resort heb je toegang tot velerlei faciliteiten als airco, animatie, bar, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, tennisbanen, wifi. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een lactosevrije maaltijd en een late check-in? Vraag dit dan even na bij deze accomodatie in Hiboun.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De prijzen inclusief vlucht worden bepaald door diverse dingen zoals hoe lang van tevoren je boekt, de dag waarop je vliegt, vakantiemaatschappij en het gekozen arrangement. Vertrek je midden in de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast en vraag naar de unieke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht boek je buiten de grote schoolvakanties en wanneer je heel last-minute boekt. De totaalprijs schommelt elk moment weer. Klik direct op een van de reisbureaus en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Wat zijn erkende vliegmaatschappijen?

Air Europa (UX) en Flybe (BE) zijn erkende maatschappijen en brengen je ook (indirect) naar Mahdia. Maak gebruik van vergelijkers als Expedia en check alle vluchten en de actuele kosten. Liever een Thalassa Mahdia pakketreis aanbieding? In dat scenario wordt de airline vaak voor jou gekozen.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Het verblijf in Hiboun bereik je eenvoudig vanaf vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport of Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Bremen, Keulen, Düsseldorf. Vanaf de aankomst-luchthaven in Tunesië moet je nog verder reizen naar Thalassa Mahdia. Neem een huurauto of met een bus/trein.

Op zoek naar aanvullende info? Op deze pagina ontdek je een uitgebreide FAQ over deze accommodatie. Hoe werkt het boeken? In dat geval bieden we hieronder het onderstaand stappenplan.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Niet alleen de prijs is belangrijk. Bekijk daarbij of de reisaanbieder deelneemt aan garanties via het ANVR en SGR. Informeer ook naar de addertjes onder het gras (administratie- en boekingskoststen of een eindschoonmaak) en reiservaringen van vorige klanten.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Kies vertrekdag en vertrekluchthaven

    Geef aan welk vliegveld voor jou handig is. Er zijn meestal verschillende opties. Veel reizigers kiezen voor Schiphol, Brussel (Zaventem) & Düsseldorf zijn ook aantrekkelijke vertrekpunten: schepe tarieven en uitstekend bereikbaar.

  4. Kies het type verzorging

    Wil jij Thalassa Mahdia all-inclusive boeken? Of puur en alleen ontbijt en logies? Een inclusieve vliegvakantie biedt ultieme comfort maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

  5. Bekijk de totaalprijs en maak de boeking definitief

    Bekijk goed of alles naar wens is en bekijk de totaalprijs. Optioneel kan je de dag van vertrek of het aantal dagen wijzigen. Past dit bij jouw wensen? Je kunt dan direct Thalassa Mahdia boeken via internet en de betaling regelen d.m.v. Paypal, iDeal of Creditcard.

Het aantal sterren van Thalassa Mahdia
4

Beoordeling

Vandaag een vakantie naar Thalassa Mahdia met vlucht boeken maar bekijk je graag eerst even reviews van andere toeristen? Kijk dan eens op websites en sociale media die hiervoor actuele info verstrekken. Tripadvisor, Zoover of conrendon.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Je leest daar meer over bijvoorbeeld zaken zoals: Wellness, Kwaliteit bedden, Kamer, Entertainment, Zwembad, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Sanitair, Service, Ligging, Strand, Bezienswaardigheden, Personeel, Omgeving, Wifi. De accommodatie Thalassa Mahdia in Hiboun (Mahdia, Tunesië) verdient een 4-sterren label. Samenvatting: het aantal sterren geeft niet aan hoe luxe een hotel is. Zoek zelf naar actuele informatie.

Plaats een reactie