Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Hotel Menara aanbieding

Hotel Menara is een gerenommeerd 4-sterren acco in het mooie Yasmine Hammamet (Nabeul, Tunesië). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €425 p.p. (Logies & ontbijt, Vliegvakantie). Over 12 maanden gezien is de temperatuur hier gemiddeld 23 graden en een geschikte reistijd is mei t/m juni & september. Proef en voel de Tunesische tradities en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Op www.vliegvakantievergelijken.nl blader je door het actuele aanbod van operators zoals o.a. BeachCheck en Peter Langhout en vliegvakanties met Austrian Airlines vanaf Schiphol, Eindhoven of Keulen, Düsseldorf, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieHotel Menara
Review4 sterren
PlaatsYasmine Hammamet
StreekNabeul
VakantiebestemmingTunesië
Temperatuur (gemiddeld)23 °C
Geschatte vliegtijd3,5 uur
Veel geboekt doorSportievelingen & kinderen
SpreektaalArabisch
Lokaal geldTunesische dinar (TND)

Aanvullende informatie omtrent deze regio
Goedkoop naar Hotel Menara vliegen? Het verblijf valt binnen het Tunesische Yasmine Hammamet (Nabeul). Je hebt hier te maken met het woestijnklimaat. De gemiddelde jaartemp. is 23 °C. De warmste maand is augustus met 34 graden celsius. De periode met de laagste temp is januari met 17 graden. De aanbevolen vakantieperiode is mei t/m juni & september. Je kunt hier betalen met de Tunesische dinar (TND) en men spreekt hier Arabisch. Mensen zijn hier religieus: islam (98%), christelijk, joods. De telefooncode is +216 en stroomspanning is 220 Volt. Bekende luchthavens zijn Tunis (TUN), Monastir (MIR). De reistijd ligt rond de 3,5 uur. Tijdzone: UTC+01 (tijdsverschil 1 uur later). Je profiteert hier van allerlei mogelijkheden als airco, animatie, bar, lift, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi. Bekijk natuurlijk ook accomodaties (uit de buurt) zoals Hotel Internazionale, Casa La Portada & Appartementen Soho Boutique La Merced.


Goedkoop naar Hotel Menara

Wil jij je verder verdiepen in Hotel Menara? Het gaat om een veel gekozen hotel in het Tunesische Yasmine Hammamet. Tevens een mooi beginpunt voor diverse culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Onderstaand tref je de mooiste last minute deals van populaire reisbureau’s uit Nederland zoals onder andere Beachmasters en Tui. In veel gevallen kan je kiezen voor een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: de vliegreis, de locatie voor overnachting en vervoer van het vliegveld naar het hotel. Waarom is zo’n pakketreis populair is? Een samengestelde vakantie heeft een lage prijs en alles wordt voor je geregeld. Ideaal: bij calamiteiten kan je terecht bij 1 overkoepelende parij. Soms is er iemand van de reisleiding ter plaatse aanwezig voor klachten en vragen.

  • Hotel Menara is een veel gekozen reislokatie in Nabeul, Tunesië.
  • Reserveer voor velerlei verzorgingstypes (ontbijt+diner of de gehele dag all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €425 p.p. waarbij we uitgaan van 4-sterren Logies & ontbijt (Vliegvakantie).
  • De beste periode om hier te vertoeven is mei t/m juni & september.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 4 maart 2024, 28 december 2023 en 11 mei 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Doorgaans zijn er mooie Hotel Menara last-minute vliegvakanties tegen extra laga prijzen. Zodra dit hotel in Nabeul te maken heeft met overcapaciteit, dan kan je deze extra goedkoop boeken bij touroperators als Traveltroef. Zodoende profiteer jij van fikse voordelen tot wel €350 korting p.p. per verblijf. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Yasmine Hammamet. Belangrijk: ga op tijd aan de slag met een annuleringsverzekering en/of reisverzekering. Hierin zijn eigenlijk 2 smaken: een doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Daar waar je vakantiepret begint.
  2. Corendon: Hele goede beoordelingen via internet.
  3. TUI: De recensies zijn bijzonder goed.
  4. BeachCheck: Ruim aanbod met een hoge klanttevredenheid.
  5. Sunweb: Uitgebreide info over resorts en bestemmingen.
  6. Prijsvrij: Veel hotels met logies en ontbijt.
  7. Suntip: Leuke bestemmingen voor kinderen.
  8. Alltours: Behulpzame klantenservice.
  9. ReisKnaller: Upgrade je vlucht voor meer comfort.
  10. Stip reizen: Altijd ondersteuning op de vakantiebestemming.

All-inclusive vakantie Hotel Menara

Enthousiast over deze reis en wil je boeken? Het reisbureau zal vragen om de verblijfsvorm. Kies ik een verblijf op basis van logies, wil ik halfpension (ontbijt en diner), of ulta all-inclusive? Een Hotel Menara all-inclusive aanbieding is erg populair. Maaltijden en dranken kan je dan gratis gebruiken. Oftewel: een heerlijke comfortabele vliegreis zonder te piekeren over dure lokale tarieven. Louter de dagtochten, souvenirs en/of excursieshoren tot jouw verantwoordelijkheid. Het betreft dus een mooie basis om kennis te maken met de Tunesische gastronomie in het glansrijke Yasmine Hammamet. Is een Hotel Menara all-inclusive vliegvakantie slim om te boeken? Onderstaande vind je de huidige positieve en negatieve aspecten. Bekijk ook eens bestemmingen zoals Angeliana, Colombia en Oppland.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. 100% zeker controle over de tarieven.
  2. Alle versnaperingen (eten, drinken en snacks) zijn inclusief.
  3. Af en toe ook gratis excursies in Yasmine Hammamet.

Negatieve punten voor all-inclusive

  1. Niet veel variatie in het standaard buffetrestaurant.
  2. Je zult minder snel authentieke restaurants bezoeken.
  3. Het kan erg druk zijn op de piekmomenten.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij Hotel Menara?

In dit vakantieverblijf profiteer je van omvangrijke mogelijkheden als airco, animatie, bar, lift, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi. Maak je graag gebruik van een glutenvrije maaltijd & huisdieren? Bij het boeken is er vaak ruimte voor het doorgeven van dergelijke wensen bij dit verblijf in Yasmine Hammamet.

Hoe kan ik dit hotel zo goedkoop mogelijk boeken?

De uiteindelijke kosten met vlucht hangen af van relevante factoren als onder andere periode tussen boeken en vliegen, de dag waarop je vliegt, touroperator en de verschillende kamers. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast en vraag naar de unieke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht zijn er buiten de schoolvakanties of juist als je kort voor vertrek (last-minute) pas boekt. De prijs van dit hotel wisselt meerdere keren per dag. Bezoek een van de boekingssites om direct de huidige prijs te checken.

Met welke vliegmaatschappijen vlieg ik hiernaar toe?

easyJet (EZY) of Ryanair (FR) zijn bekend airlines en vliegen vaak (indirect) op Nabeul. Gebruik tools als Budgetair.nl voor een overzicht met alle retourvluchten en de actuele kosten. Prefereer jij een Hotel Menara pakketreis aanbieding? Hier heb je niet de luxe om zelf een airline te kiezen.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven bij het hotel?

Het verblijf in Yasmine Hammamet heeft een goede bereikbaarheid vanaf populaire vliegvelden als Amsterdam Schiphol, steeds vaker Eindhoven en Düsseldorf, Bremen, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde). Vanaf de luchthaven van aankomst in Tunesië reis je direct door naar Hotel Menara. Gebruik een taxi of neem een bus (OV).

Zoek je meer specificaties? Op deze pagina zie je een uitgebreide FAQ over dit vakantieverblijf. Weten hoe het boeken precies werkt? Hiervoor bieden we ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    Kijk verder dan uitsluitend de prijs. Controleer daarbij of de touroperator ook werkt met de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en SGR. Controleer ook je hebt te maken met addertjes onder het gras (verwerkingskosten en tarieven voor schoonmaken) en reiservaringen van vorige klanten.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Kies het aantal personen (volwassenen en kinderen) die met jou op vakantie gaan. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en je kunt hier ook extra verblijven toevoegen.

  3. Vertrekluchthaven en dag van vertrek

    Selecteer vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. Wil jij vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland? Veruit de meeste mensen kiezen voor Schiphol, Rotterdam & Oostende zijn ook aantrekkelijke vertrekpunten: niet te duur en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Ontbijt, lunch en diner

    Het liefste Hotel Menara all-inclusive boeken? Of is logies voor jou voldoende? Een speciale inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe , met name als je houd van een buffet in een hotel.

  5. Controleer prijs en reserveer online

    Check nog eens je reis en check de totale reissom. Indien gewenst kan je de vertrekdagof de reisduur aanpassen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt dan direct Hotel Menara boeken (online) en de betaling doen via iDeal, Creditcard of Paypal.

Wat mensen zeggen over Hotel Menara
4

Review

Wil je nu een vakantie naar Hotel Menara met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over reis recensies van vorige klanten? Surf dan eens rond op sociale media en websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover en landen.net worden dagelijks geüpdate met nieuwe informatie en reviews. Je kunt hier vergelijken op basis van criteria zoals: Activiteiten, Entertainment, Kwaliteit bedden, Zwembad, Wellness, Hygiëne, Sanitair, Ligging, Bereikbaarheid, Service, Omgeving, Excursies, Wifi, Strand, Bezienswaardigheden. De accommodatie Hotel Menara in Yasmine Hammamet (Nabeul, Tunesië) krijgt een 4-sterren keurmerk. Belangrijk: het aantal sterren zegt puur iets over het aantal faciliteiten. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie