Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Grand Kaptan Hotel aanbieding

Grand Kaptan Hotel is een erkend 5-sterren accommodatie liggend in Alanya (Antalya, Turkije). Een vakantie in dit hotel is er al voor €539 p.p. (gebaseerd op All Inclusive, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur (over het hele jaar) is 22 graden en een goede reisperiode is mei tot half juni, september en oktober. Ondervind zelf de Turkse beschaving en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Met behulp van onze tool wordt je geïnspireerd met prachtige deals van operators als Tui of VakantieXperts en een vliegvakantie met Norwegian via Schiphol, Eindhoven of Keulen, Bremen, Maastricht (Aachen), Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfGrand Kaptan Hotel
Becijfering5 sterren
StadAlanya
RegioAntalya
BestemmingTurkije
Dagtemperatuur22 °C
Standaard vliegtijd5 uur
Geschikt voorOuderen en gezinnen met kinderen
SpreektaalTurks
Plaatselijk geldTurkse lira (TRY)

Waardevolle gegevens aangaande het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Grand Kaptan Hotel vliegen? Deze accommodatie vindt haar roots in het Turkse Alanya (Antalya). Er is hier een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is ongeveer 22 graden celsius. De meest warme periode is augustus met 34 graden °C. De koudste maand van het jaar is januari met 14 graden. De aangeraden vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. De valuta is de Turkse lira (TRY) en de voertaal is Turks. De belangrijkste lokale religie is moslim (99,8%). De landcode is +90 en het voltage bedraagt 220 Volt. Belangrijke nationale luchthavens zijn Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). Je kunt uitgaan van een reistijd van circa 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (reken op een tijdsverschil van 1 uur later). Er zijn belangrijke mogelijkheden als airco, animatie, bar, fietsverhuur, kinderopvang, lift, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, watersporten, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi. Bezoek uiteraard ook andere populaire accomodaties zoals The Lexington New York City, Las Terrazas De Abama of Stone Village.


Goedkoop naar Grand Kaptan Hotel

Kijk jij ook uit naar een vakantie naar Grand Kaptan Hotel? Men noemt dit een vaak geboekt hotel in het Turkse Alanya. Tevens een gebied met mogelijkheden voor velerlei culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Hieronder scoor je de meest actuele aanbiedingen van concurrerende touroperators uit Nederland zoals bijv. Peter Langhout & OAD. Vaak neigt de consument naar een all-inclusive vakantie incl. reis, het hotel of resort en en het vervoer op locatie. Wat maakt een pakketreis aantrekkelijk? De samengestelde vakantie is goedkoop en je hoeft nergens meer aan te denken. Groot voordeel: bij tegenslag kan je altijd terugvallen op de reisorganisatie. Vaak is er een reisleider ter plaatse beschikbaar voor klachten en vragen.

  • Grand Kaptan Hotel is een geweldige vakantie-accomodatie in Antalya, Turkije.
  • Zet vast o.b.v. velerlei arrangementen (volpension of all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €539 p.p. met het verzorgingstype 5-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • De beste periode om te reizen is mei tot half juni, september en oktober.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 27 mei 2024, 21 maart 2024 of 3 augustus 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je vandaag al je koffers inpakken? Dikwijls is er een groot aanbod interessante Grand Kaptan Hotel last-minute vliegvakanties met voordeel. In de situatie dat deze accommodatie in Antalya nog wat lege plekjes heeft, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij touroperators als Vakanties.nl. Als consument tref je soms behoorlijke voordelen oplopend tot €350 korting per ticket. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Alanya. Niet vergeten: regel op tijd een reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een doorlopende (gunstig bij minimaal 2 vakanties per jaar) of een kortlopende vakantieverzekering.

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Heerlijke tripjes naar de mooiste landen.
  2. Corendon: Volop tips en informatie over bestemmingen.
  3. TUI: Opties met reizen voor ouderen.
  4. BeachCheck: Interessante vroegboekkortingen en deals.
  5. Sunweb: Prettige vliegtijden en vertreklocaties.
  6. Prijsvrij: Bestemmingen met entertainment voor kinderen.
  7. Suntip: Interessante vroegboekkortingen en deals.
  8. Alltours: Eenvoudig en snel online boeken.
  9. ReisKnaller: Eenvoudig en voordelig boeken.
  10. Stip reizen: Veel bestemmingen in de aanbieding.

All-inclusive vakantie Grand Kaptan Hotel

Meteen online jouw reis boeken? Vroeg of laat zal worden gevraagd om de verblijfsvorm. Selecteer ik enkel logies, wil ik logies mét ontbijt, of maak ik het mezelf comfortabel met ulta all-inclusive? Een Grand Kaptan Hotel all-inclusive aanbieding is pas echt vakantie. Maaltijden, snacks en drankjes kan je dan gratis gebruiken. Hierdoor heb jij een heerlijke comfortabele vliegreis met maximale duidelijkheid zonder onverwachte kosten. Enkel de extra souvenirs plus uitstapjes kunnen optioneel gekocht worden. Het betreft dus een mooie basis om volledig op te gaan in de Turkse tradities en cultuur in het weergaloze Alanya. Is een Grand Kaptan Hotel all-inclusive vliegvakantie dan ook een goede keuze voor mij? In het overzicht hieronder lees je over de belangrijkste na- en voordelen. Bekijk ook info, tips en resorts in bestemmingen als Pill, Servië of Dhaalu Atol.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. Je hoeft je niet druk te maken over eten en drinken.
  3. Kiezen voor extra opties in Alanya.

Negatieve punten voor all-inclusive

  1. Soms is het buffet wat eentonig.
  2. Veel toeristen blijven om het hotel hangen.
  3. Soms overvolle ruimtes.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Grand Kaptan Hotel?

In dit verblijf profiteer je van verschillende voorzieningen: airco, animatie, bar, fietsverhuur, kinderopvang, lift, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, watersporten, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi. Heb je extra wensen zoals een bad of een vroege check-in? Bij het boeken is er vaak ruimte voor het doorgeven van dergelijke wensen bij dit verblijf in Alanya.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De uiteindelijke kosten met vlucht komen tot stand door allerlei dingen zoals o.a. hoe lang van tevoren je boekt, de dag waarop je vliegt, vakantiemaatschappij en de verschillende kamers. Vertrek je in de zomervakantie? Wacht niet te lang met boeken en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De beste hotel en vlucht aanbiedingen scoor je buiten schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De actuele prijs schommelt reisbureaus. Ga naar een van de touroperators en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Welke vliegmaatschappijen brengen mij hiernaar toe?

Air Europa (UX) of Iran Air (IR) zijn behoren tot de meest bekende luchtvaartmaatschappijen en vliegen jou direct of indirect ook naar Antalya. Gebruik zoekmachines zoals Chaser.nl voor een overzicht met alle retourvluchten en de actuele kosten. Wil jij een Grand Kaptan Hotel pakketreis aanbieding? Als je hiervoor kiest heb je meestal geen keuze in de airline.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Dit verblijf in Alanya heeft een prima bereikbaarheid vanaf o.a. Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport en Keulen, Groningen (Eelde), Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem). Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Turkije reis je snel door naar Grand Kaptan Hotel. Huur een auto of gebruik het openbaar vervoer.

Heb je behoefte aan meer info? In het gedeelte hieronder ontdek je de meest gestelde vragren (FAQ) over het verblijf. Liever direct boeken? Ga dan aan de slag met ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Beperk je niet alleen tot de totaalkosten. Achterhaal tevens of de organisatie ook werkt met het SGR en ANVR. Controleer ook je hebt te maken met extra kosten (zoals administratiekosten of toeristenbelasting). en beoordelingen van ervaringsdeskundigingen.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) die meegaan op vakantie. Geef voor elke deelnemer de leeftijd in, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Kies dag van vertrek en vliegveld van vertrek

    Selecteer welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Er zijn meestal verschillende opties. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Charleroi en Düsseldorf zijn ook goede alternatieven: soms spotgoedkoop en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Verblijfsvorm selecteren

    Wil jij het liefste Grand Kaptan Hotel all-inclusive boeken? Of heb je behalve logies geen wensen? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill , met name als je houd van een buffet in een hotel.

  5. Controleer prijs en betaal onlnie

    Kijk of je alles goed ingevuld hebt en bekijk de totale prijs inclusief alle toeslagen. Indien gewenst kan je de dag van vertrek of het aantal nachten van de vakantie nog aanpassen. Is dit naar wens? Je kunt zonder problemen Grand Kaptan Hotel boeken (online) en de betaling overmaken a.d.h.v. Paypal, iDeal of Creditcard.

Het aantal sterren van Grand Kaptan Hotel
5

Review (aantal sterren)

Direct een vakantie naar Grand Kaptan Hotel met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat reiservaringen van andere gasten? Neem dan een kijkje op sociale media en sites waar je terecht kunt voor het lezen van beoordelingen. Tripadvisor, Zoover en ook elizawashere.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Reizigers geven hier hun mening over zaken zoals: Activiteiten, Kwaliteit bedden, Zwembad, Kamer, Entertainment, Service, Bereikbaarheid, Hygiëne, Ligging, Kindvriendelijk, Omgeving, Wifi, Bezienswaardigheden, Strand, Excursies. Het hotel Grand Kaptan Hotel in Alanya (Antalya, Turkije) krijgt een 5-sterren label. Let op: het aantal sterren zegt niet alles over de kwaliteit. Bekijk dus altijd een actuele reisgids.

Plaats een reactie