Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Top Hotel aanbieding

Top Hotel is een gerenommeerd 4-sterren vakantieverblijf midden in Alanya (regio Antalya, Turkije). Je kunt er al naartoe vanaf €419 p.p. (op basis van All Inclusive, Vliegvakantie). De jaartemperatuur is hier zo’n 22 graden en een goede reistijd is mei tot half juni, september en oktober. Ga op in de Turkse tradities en stel jouw ideale vliegvakantie online samen. Met onze vakantie-vergelijker blader je door het actuele aanbod van touroperators zoals Vakanties.nl of Lavida Travel en tickets van Aeroflot vanaf Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Bremen, Brussel (Zaventem), Keulen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelTop Hotel
Getest4 sterren
StadAlanya
RegioAntalya
VakantiebestemmingTurkije
Dagtemperatuur22 °C
Doorsnee vliegtijd5 uur
Te boeken voor o.a.Jongeren en groepen
VoertaalTurks
Plaatselijke valutaTurkse lira (TRY)

Meer details over dit land
Goedkoop naar Top Hotel vliegen? Het vakantieverblijf ligt in het Turkse Alanya (Antalya). Het land kent een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 22 graden °C. De warmste maand van het jaar is augustus met 34 graden. De minst warme periode is januari met 14 graden. Een geschikte vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. De valuta is de Turkse lira (TRY) en de primaire taal is Turks. De belangrijkste lokale religie is moslim (99,8%). Het kiesnummer (ook wel telefooncode genoemd) is +90 en het voltage bedraagt 220 Volt. Het land is te bereiken via Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). Wat betreft reistijd moet je rekening houden met 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (dat is een tijdsverschil van 1 uur later). Je maakt hier gebruik van omvangrijke mogelijkheden als airco, bar, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi. Overweeg evenzeer andere accomodatie-toppers zoals Guesthouse Beach Villa, Panoramahotel Talhof Pension Talblick en Hotel Gardena.


Goedkoop naar Top Hotel

Wil jij ook meer informatie over Top Hotel? Dit is een gewild verblijf in het Turkse Alanya. Eveneens zeer geschikt voor veel excursies, toertochten en ontspanning. Hieronder bekijk je de voordeligste last-minute acties van concurrerende vakantiebedrijven uit Nederland zoals o.a. Tjingo of Prijsvrij.nl. Steeds vaker kiezen consumenten voor een all-inclusive vakantie met inbegrip van een vliegticket, de accomodatie en vervoer vanaf de luchthaven. Wat maakt een pakketreis aantrekkelijk? Een samengestelde vakantie is voordelig en het bespaart enorm veel tijd. Groot voordeel: bij moeilijkheden kan je jouw beklag doen bij 1 organisatie. Op populaire bestemmingen is er reisleiding op de vakantiebestemming aanwezig waar je ook bij terecht kunt.

  • Top Hotel is een geweldige accomotatie in Antalya, Turkije.
  • Reserveer voor veel verblijfsarrangementen (logies of maximaal all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €419 p.p. met het verzorgingstype 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • De beste periode om te reizen is mei tot half juni, september en oktober.
  • Of ontdek wat de beste prijs is op bijvoorbeeld 12 september 2024, 7 juli 2024 en 19 november 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij alles snel regelen en wil je morgen of volgende week al vertrekken? Dikwijls kan je kiezen voor spotgoedkope Top Hotel last-minute vliegvakanties in de aanbieding. Wanneer de accomodatie in Antalya kampt met niet-geboekte kamers, dan worden deze extra voordelig aangeboden bij touroperators als Bebsy.nl. Last-minute boekers profiteren van hoge voordelen tot wel €370 korting per gast. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Alanya. Belangrijk: zorg dat je voorzien bent van een reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Hierbij dien je een keuze te maken tussen een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

Reisbureau-toppers april 2024

  1. Vakantiediscounter: Aangesloten bij diverse garantiefondsen.
  2. Corendon: Zowel actieve reizen als ontspannen wellness trips.
  3. TUI: Altijd betrouwbare vluchttijden en reisinformatie.
  4. BeachCheck: Een geschikte reis voor elke schoolvakantie.
  5. Sunweb: Altijd ondersteuning op de vakantiebestemming.
  6. Prijsvrij: Altijd kiezen uit logies, halfpension of all-inclusive.
  7. Suntip: Groot aanbod voor de kerstvakantie.
  8. Alltours: Zowel voor gezinnen als alleenstaanden.
  9. ReisKnaller: Altijd duidelijkheid over reisadviezen.
  10. Stip reizen: Diverse mogelijkheden voor de meivakantie.

All-inclusive vakantie Top Hotel

Overweeg jij sterk om deze reis te boeken? Vroeg of laat zal worden gevraagd om de mate van luxe (verblijfsvorm). Kies ik enkel logies, wil ik opstaan met een ontbijtje, of ulta all-inclusive? Een Top Hotel all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Maaltijden en dranken zitten in het totaalpakket. Als gevolg daarvan profiteer jij van een heerlijk aangename vliegreis zonder te piekeren over additionele kosten. Louter de trips, cadeau’s en souvenirs kunnen optioneel gekocht worden. Een heerlijke uitgangssituatie om helemaal op te gaan in de Turkse cultuur in het fantastische Alanya. Is een Top Hotel all-inclusive vliegvakantie een aanbeveling? Op deze pagina zie je de huidige na- en voordelen. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Troulos, Bonaire en Phuket.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. Je portemonnee kan in de kluis blijven.
  2. Het eten is onbeperkt (net als drankjes).
  3. Hulp bij organiseren van uitstapjes in Alanya.

Negatieve punten voor all-inclusive

  1. Soms is het eten niet naar wens.
  2. Je proeft weinig van de lokale keuken.
  3. Lijkt soms wat op massaproductie.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Hoe zit het qua voorzieningen bij Top Hotel?

In dit verblijf ervaar je het gemak van velerlei mogelijkheden als airco, bar, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi. Heb je extra wensen zoals een bepaald dieet & losse bedden? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij dit verblijf in Alanya.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De kosten inclusief vlucht worden bepaald door een paar aspecten als onder andere het aantal weken tussen boeken en vertrek, vliegtijd, luchtmaatschappij en de omvang van de kamer. Ga je weg in de zomervakantie? Boek dan gerust een half jaar van tevoren om gebruik te maken van extra vroegboekkorting tijdens het hoogseizoen. De beste hotel met vlucht aanbiedingen vind je buiten de schoolvakanties of juist als je kort voor vertrek (last-minute) pas boekt. De actuele prijs schommelt een aantal keer per dag. Selecteer een van de boekingssites om de actuele prijs te zien.

Welke vliegmaatschappijen vliegen hiernaar toe?

Air Canada (AC) of LOT Polish Airlines (LO) zijn wereldwijd erkende maatschappijen en vliegen jou direct of indirect ook naar Antalya. Gebruik tools als Supersaver voor het volledige aanbod en de laagste prijs. Ga jij voor een Top Hotel pakketreis aanbieding? In dat scenario bepaal je doorgaans niet zelf met welke airline je vliegt.

Hoe kom ik bij het hotel?

Het verblijf in Alanya heeft een uitstekende bereikbaarheid vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Keulen, Brussel (Zaventem), Düsseldorf. Vanaf de aanvlieghaven vlakbij Turkije is het nog een klein eindje naar Top Hotel. Kies voor een taxi of het openbaar vervoer.

Heb je behoefte aan meer info? Op deze pagina lees je de meest gestelde vragren (FAQ) over deze reis. Liever direct boeken? In dat geval bieden we hieronder ons 5-delige stappenplan.

  1. Vergelijk boekingssites

    Kijk verder dan uitsluitend de prijs. Detecteer verder of de boekingssite ook werkt met de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en SGR. Controleer ook je hebt te maken met extra kosten (boekings- en administratiekosten en kosten voor schoonmaak) en recensies van andere gasten.

  2. Kies aantal reizigers en leeftijd

    Kies het aantal gasten (volwassenen en kinderen) die met jou op vakantie gaan. Vul de geboortejaren in, en bepaal hoeveel kamers/verblijven je wil.

  3. Vertrekluchthaven en dag van vertrek

    Geef aan vanaf welk vliegveld je wilt vertrekken. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Brussel (Zaventem) & Eindhoven Airport zijn ook in opkomst: dikwijls goedkoper en snel te bereiken.

  4. Verzorgingstype kiezen

    Wil jij Top Hotel all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort maar je betaalt er ook meer voor.

  5. Controleer de reis en reserveer online

    Kijk of alles naar wens is en check de totale prijs inclusief alle toeslagen. Optioneel kan je de vertrekdag of het aantal nachten van de vakantie nog aanpassen. Bevalt dit? Je kunt nu probleemloos Top Hotel online boeken en de betaling verrichten door gebruik te maken van Creditcard, Paypal of iDeal.

Het aantal sterren van Top Hotel
4

Reviews

Op een betrouwbare manier een vakantie naar Top Hotel met vlucht boeken maar ben je eerst benieuwd naar reviews van anderen? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je terecht kunt voor het lezen van beoordelingen. Tripadvisor, Zoover of natuurlijk prijsvrij.nl kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je vind daar inhoudelijke reviews over zaken zoals: Activiteiten, Kamer, Zwembad, Wellness, Kwaliteit bedden, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Ligging, Hygiëne, Sanitair, Bezienswaardigheden, Wifi, Strand, Omgeving, Excursies. Het hotel Top Hotel in Alanya (Antalya, Turkije) verdient een 4-sterren beoordeling. Opmerking: het aantal sterren geeft een indicatie van het aantal faciliteiten. Probeer altijd zelf onderzoek te doen.

Plaats een reactie