Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Haydarpasha Palace aanbieding

Haydarpasha Palace is een bekend 5-sterren vakantieoord in Alanya (in de streek Antalya, Turkije). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €465 (verzorging: All Inclusive, Vliegvakantie). De jaartemperatuur is hier 22 graden en de meest ideale reistijd is mei tot half juni, september en oktober. Ontdek de Turkse geschiedenis en vind jouw vliegvakantie online.Met onze vakantie-vergelijker wordt je geïnspireerd met prachtige deals van reisbureau’s zoals Vakanties.nl of VakantieXperts en vliegvakanties met Alitalia vanaf Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Groningen (Eelde), Keulen, Maastricht (Aachen), Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelHaydarpasha Palace
Becijfering5 sterren
PlaatsAlanya
StreekAntalya
VakantielandTurkije
Gemiddelde temp overdag22 °C
Vliegtijd (gemiddeld)5 uur
Veel geboekt doorEchtparen en gezinnen met kids
VoertaalTurks
Geldige valutaTurkse lira (TRY)

Handige informatie omtrent jouw vakantie
Goedkoop naar Haydarpasha Palace vliegen? Het hotel vind je terug in het Turkse Alanya (Antalya). Er is hier een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De jaartemperatuur is 22 graden. De meest warme maand is augustus met 34 °C. De koudste maand is januari met 14 graden. De beste vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. De valuta is de Turkse lira (TRY) en men spreekt hier Turks. De godsdienst hier is moslim (99,8%). De landcode (belangrijk als je wilt bellen) is +90 en het voltage bedraagt 220 Volt. Het land is te bereiken via Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). De reis duurt zo’n 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil is 1 uur later). Als gast kun je gebruik maken van uiteenlopende faciliteiten als airco, aquapark, bar, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi. Vergelijk tevens alternatieve accomodaties zoals Valle Del Este Hotel Golf Spa, Pierre Vacances Residence La Foret of Voula Hotel.


Goedkoop naar Haydarpasha Palace

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Haydarpasha Palace? Het betreft een vaak geboekt hotel in het Turkse Alanya. Natuurlijk ook een plek met veel activiteiten zoals verscheidene dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Op vliegvakantievergelijken.nl ontdek je de mooiste last minute deals van internationaal opererende touroperators uit Nederland zoals bijv. De Jong Intra of OAD. In sommige gevallen bespreekt men een all-inclusive vakantie met inbegrip van de vlucht, de locatie voor overnachting en vervoer vanaf de luchthaven. Wat is er nu zo handig aan een pakketreis? Een samengestelde vakantie is vaak goedkoop en de operator regelt alles. Bovendien: bij ellende en gedoe krijg je direct hulp van de touroperator. Op populaire bestemmingen is er een speciale wernemer op de vakantiebestemming aanwezig waar je ook bij terecht kunt.

  • Haydarpasha Palace is een erg populaire reislokatie in Antalya, Turkije.
  • Maak een keuze uit velerlei verzorgingsarrangementen (uitsluitend logies of ultra all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €465 per persoon uitgegaan van 5-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een aangename periode om hier te vertoeven is mei tot half juni, september en oktober.
  • Je kunt ook vertrekken op 18 september 2024, 13 juli 2024 of 25 november 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je vandaag al je koffers inpakken? Doorgaans kan je kiezen voor voordelige Haydarpasha Palace last-minute vliegvakanties met prijsdeals. Wanneer deze lokatie in Antalya kampt met niet-geboekte kamers, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij reisorganisaties als Lavida Travel. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met hoge voordelen tot wel €170 korting per ticket. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Alanya. Let op: zoek tijdig naar een goede reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Verzekaars maken onderscheid tussen een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Geweldige stranden, resorts en verzorging op locatie.
  2. Corendon: De mooiste strandvakanties.
  3. TUI: Pakketreizen met vlucht en hotel.
  4. BeachCheck: Altijd kiezen uit logies, halfpension of all-inclusive.
  5. Sunweb: Deskundige reisadviseurs en informatie.
  6. Prijsvrij: Altijd duidelijkheid over reisadviezen.
  7. Suntip: Een klantenservice die voor je klaar staat.
  8. Alltours: Vliegen met betrouwbare touroperators.
  9. ReisKnaller: Eenvoudig filteren op verschillende reizen.
  10. Stip reizen: Snel en gemakkelijk reizen zoeken.

All-inclusive vakantie Haydarpasha Palace

Sta je op het punt om deze reis te boeken? Het reisbureau zal vragen om de mate van luxe (verblijfsvorm). Neem ik genoegen met uitsluitend logies, wil ik halfpension (overnachting, ontbijt, diner), of neem ik de meest luxe variant: ulta all-inclusive? Een Haydarpasha Palace all-inclusive aanbieding is pas echt vakantie. Maaltijden, snacks en drankjes horen bij het complete arrangement. Oftewel: een zorgeloze vliegreis waar je gedachten niet uit hoeven te gaan naar onverwachte kosten. Uitsluitend extra souvenirs plus uitstapjes moet je zelf betalen. Het is een geweldig startpunt om verschillende ervaringen op te doen in de Turkse cultuur in het schitterende Alanya. Is een Haydarpasha Palace all-inclusive vliegvakantie een aanbeveling? Op vliegvakantievergelijken.nl tref je diverse nadelen en voordelen. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Ischia Ponte, Colombia & San Juan.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Geen verborgen kosten.
  2. Volledig ontbijt-, lunch- en dinerbuffet is inbegrepen.
  3. Groot aanbod aan excursies in Alanya.

Nadelen all-inclusive

  1. Na een weekje kan het eentonig worden.
  2. Je zult minder snel authentieke restaurants bezoeken.
  3. Verplicht met een bandje omlopen.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij Haydarpasha Palace?

In deze accomodatie profiteer je van verschillende voorzieningen: airco, aquapark, bar, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi. Benieuwd naar de mogelijkheden van een glutenvrij ontbijt of een specifieke aankomsttijd. ? Je kunt dit doorgaans achteraf nog aanvragen bij dit aparthotel in Alanya.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De prijzen met vlucht inbegrepen worden bepaald door velerlei aspecten als o.a. het aantal weken tussen boeken en vertrek, tijd van vliegen, vakantiemaatschappij en de luxe kamertypes. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Zet je vakantie dan maanden van te voren vast en profiteer van de vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht aanbiedingen vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, en wanneer je heel last-minute boekt. De actuele prijs fluctueert elk moment weer. Klik op een van de reisaanbieders en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Wat zijn erkende vliegmaatschappijen?

Egyptair (MS) & Icelandair (FI) zijn betrouwbare airlines en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Antalya. Gebruik tools als Google Flights en bekijk alle opties plus de laagste ticketprijs. Kies je voor een Haydarpasha Palace pakketreis aanbieding? Hier bestaat er meestal geen keuze in airlines.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Het verblijf in Alanya bereik je eenvoudig vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport en Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Bremen, Maastricht (Aachen). Vanaf de aankomst-luchthaven in Turkije kan je gemakkelijk naar Haydarpasha Palace. Huur een auto of het openbaar vervoer.

Heb je behoefte aan meer info? In het gedeelte hieronder bekijk je de vaak gestelde vragen (FAQ) over het hotel. Heb je wat hulp nodig met het boeken? In dat geval bieden we hieronder een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Let niet uitsluitend op de kosten. Detecteer daarbij of de reisorganisatie deelneemt aan garanties via de ANVR en SGR garantiefondsen. Controleer ook je hebt te maken met onverwachte kosten (boekingskosten of schoonmaakkosten) en reisrecensies van vorige klanten.

  2. Het reisgezelschap (volwassenen en kinderen)

    Kies het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarmee je op vakantie gaat. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Selecteer luchthaven- en dag van vertrek

    Geef aan vanaf waar je wil vliegen. Er zijn meestal verschillende opties. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Bremen & Hamburg zijn ook uitstekende opties: voordelig en snel te bereiken.

  4. Kies jouw type verzorging

    Wil jij het liefste Haydarpasha Palace all-inclusive boeken? Of heb je behalve logies geen wensen? Een volledig-inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort , met name als je houd van een buffet in een hotel.

  5. Controleer de reis en reserveer online

    Controleer je reis en controleer de totale prijs inclusief alle toeslagen. Optioneel kan je de dag van vertrek of de periode van de vakantie nog wijzigen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt binnen mum van tijd Haydarpasha Palace de boeking definitief maken en de betaling regelen met Paypal, Creditcard of iDeal.

Wat mensen zeggen over Haydarpasha Palace
5

Beoordeling

Op een betrouwbare manier een vakantie naar Haydarpasha Palace met vlucht boeken maar eerst kijken naar reviews van eerdere gasten? Kijk dan eens op websites en sociale media waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover en bijv. tui.nl kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je kunt hier meer lezen over zaken zoals: Entertainment, Activiteiten, Zwembad, Kwaliteit bedden, Kamer, Sanitair, Kindvriendelijk, Hygiëne, Ligging, Bereikbaarheid, Omgeving, Strand, Personeel, Bezienswaardigheden, Excursies. De accommodatie Haydarpasha Palace in Alanya (Antalya, Turkije) krijgt een 5-sterren beoordeling. Achtergrondinformatie: kijk altijd verder dan alleen het aantal sterren. Bekijk dus altijd foto’s en reviews van eerdere reizigers.

Plaats een reactie