Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Fantasia Hotel Luxe Kemer aanbieding

Fantasia Hotel De Luxe Kemer is een gerenommeerd 5-sterren verblijf liggend in Kemer (Antalya, Turkije). Je kunt er al naartoe vanaf €527 per persoon (All Inclusive, Vliegvakantie). Qua temperatuur is het hier gemiddeld zo’n 22 graden en een prettige reisperiode is mei tot half juni, september en oktober. Proef en voel de Turkse cultuur en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Via onze vergelijker check je gemakkelijk de beste aanbiedingen van touroperators zoals Sunweb of Bebsy.nl en tickets van Rossiya Airlines vanaf Schiphol, Eindhoven of Keulen, Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfFantasia Hotel Luxe Kemer
Luxe5 sterren
PlaatsKemer
OmgevingAntalya
VakantiebestemmingTurkije
Temperatuur (gemiddeld)22 °C
Geschatte vliegtijd5 uur
Populair bijSenioren & vrienden
SpreektaalTurks
Plaatselijk geldTurkse lira (TRY)

Extra tips en adviezen aangaande het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Fantasia Hotel Luxe Kemer vliegen? Het hotel vind je terug in het Turkse Kemer (Antalya). Hier heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is hier 22 graden. De meest warme maand is augustus met 34 °C. De koudste maand is januari met 14 graden. De meest ideale vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. Je kunt hier betalen met de Turkse lira (TRY) en de voertaal is Turks. Mensen zijn hier religieus: moslim (99,8%). Als je naar dit land wil bellen, dan zet je voor het nummer +90 en het voltage is 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). De reistijd is gemiddeld zo’n 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (dit houdt is een tijdsverschil van 1 uur later). Het verblijf voorziet in uitgebreide voorzieningen als airco, animatie, bar, kindvriendelijk, discotheek, fitness, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, watersporten, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi, windsurfen. Evalueer daarnaast andere relevante accomodaties zoals Hotel Sabina Playa, Appartementen Cye Salou & Hotel Victoria Roma.


Goedkoop naar Fantasia Hotel Luxe Kemer

Wil jij je verder verdiepen in Fantasia Hotel De Luxe Kemer? Niet voor niets een uitmuntend verblijf in het Turkse Kemer. Daarnaast zeer geschikt voor velerlei bezienswaardigheden en tripjes. Op deze website vind je de voordeligste aanbiedingen van professionele touroperators uit Nederland als bijv. Beachmasters & Suntip. Steeds vaker boek je een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: reis, de locatie voor overnachting en vervoer naar je verblijf. Wat is nu het grootste voordeel van de pakketreis? De samengestelde vakantie is goedkoop en alles wordt uit handen genomen. Last but not least: bij noodgevallen kan je terecht bij 1 overkoepelende parij. In de regel zijn er medewerkers ter plekke aanwezig voor klachten en vragen.

  • Fantasia Hotel Luxe Kemer is een heerlijke accomotatie in Antalya, Turkije.
  • Maak een keuze uit allerlei verblijfsarrangementen (logies & ontbijt of all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €527 p.p. met het verzorgingstype 5-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een fijne reisperiode is mei tot half juni, september en oktober.
  • Controleer ook de actuele prijs op vertrekdagen als 27 oktober 2024, 21 augustus 2024 of 3 januari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Gun jij jezelf een mooie trip en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Normaal gesproken bieden touroperators mooie Fantasia Hotel De Luxe Kemer last-minute vliegvakanties tegen extra laga prijzen. Zodra de accomodatie in Antalya nog wat lege plekjes heeft, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij operators als VakantieXperts. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van interessante voordelen tot wel €320 korting per gast. Het is dan wel belangrijk dat je direct kunt vertrekken naar Kemer. Let op: zoek tijdig naar een goede reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. Je kan kiezen voor een doorlopende vakantieverzekering (aan te raden bij een reis van 3 of 4 weken) of een kortlopende variant.

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Mooiste zonvakanties en wintersportvakanties.
  2. Corendon: Gegarandeerd veilig boeken.
  3. TUI: Opties met reizen voor ouderen.
  4. BeachCheck: Vakanties naar gezellige regio’s met tourisme.
  5. Sunweb: Hele mooie last-minute deals.
  6. Prijsvrij: Honderden accomodaties in tientallen bestemmingen.
  7. Suntip: Eventueel een extra auto huren.
  8. Alltours: Gegarandeerd veilig boeken.
  9. ReisKnaller: Altijd voldoende hulp bij vragen.
  10. Stip reizen: Snel en gemakkelijk reizen zoeken.

All-inclusive vakantie Fantasia Hotel De Luxe Kemer

Wil jij deze reis boeken? Je zult dan een beslissing moeten maken over het verzorgingstype. Neem ik een verblijf op basis van logies, ook ontbijt, of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Fantasia Hotel Luxe Kemer all-inclusive aanbieding biedt maximaal comfort. Al je eten, drinken, en tussendoortjes kun jij dan geheel kosteloos pakken. Eigenlijk betekent dit een onvergetelijke vliegreis met maximale duidelijkheid zonder hoge kosten voor eten en drinken. Overigens, souvenirs en excursies kunnen optioneel gekocht worden. Een uitstekende manier om gepakt te worden door de Turkse natuur in het schitterende Kemer. Is een Fantasia Hotel De Luxe Kemer all-inclusive vliegvakantie dan ook een goede keuze voor mij? In het schema hieronder vergelijk je de huidige plus en minpunten. Bekijk ook het reisaanbod voor bestemmingen als Verona, Jamaica & Azoren.

3 voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. Alle dranken en maaltijden zijn inbegrepen.
  3. Soms zijn activiteiten ook inbegrepen in Kemer.

Nadelen all-inclusive

  1. Na een paar dagen heb je alles wel geprobeerd.
  2. Veel toeristen blijven om het hotel hangen.
  3. Weinig oog voor het individu.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Hoe zit het qua voorzieningen bij Fantasia Hotel Luxe Kemer?

In dit hotel kan je gebruik maken van velerlei voorzieningen als airco, animatie, bar, kindvriendelijk, discotheek, fitness, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, watersporten, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi, windsurfen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een bad of een specifieke aankomsttijd. ? Je kunt eenvoudig een verzoek indienen bij dit verblijf in Kemer.

Waar kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De uiteindelijke kosten met vlucht baseert het reisbureau op basis van meerdere factoren als bijvoorbeeld de periode van boeken, tijd van vliegen, vliegmaatschappij en de omvang van de kamer. Zit je vast aan de zomervakantie? Leg jouw vakantie dan tijdig vast en profiteer van de vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht deals vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, en uiteraard bij last-minute boekingen. De huidige prijs fluctueert regelmatig. Vergelijk, en selecteer een van de reisaanbieders en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Met welke vliegmaatschappijen vlieg ik hiernaar toe?

Aegean Airlines (A3) of Flybe (BE) zijn bekend airlines en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Antalya. Bekijk de tools van bijv. Skyscanner om een overzicht te krijgen met vluchten en de actuele kosten. Kies je voor een Fantasia Hotel De Luxe Kemer pakketreis aanbieding? Hierbij is er minder flexibiliteit in airlines.

Is dit hotel goed bereikbaar?

Dit verblijf in Kemer is goed te bereiken vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport of Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Bremen, Brussel (Zaventem). Vanaf het vliegveld vlakbij Turkije kan jij eenvoudig naar Fantasia Hotel Luxe Kemer. Met een taxi of met een bus/trein.

Wil je extra details? In het bijgaande stukje lees je een handige FAQ over dit vakantieverblijf. Hulp nodig bij boeken? Check dan ons stappenplan (in 5 delen).

  1. Kies jouw boekingssite

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Check eveneens of de reisorganisator bekend staat bij het de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Onderzoek ook de verborgen kosten (kosten boeking of een eindschoonmaak) en beoordelingen van eerdere gasten.

  2. Kies het aantal personen

    Kies het aantal volwassenen en kinderen waarmee je op vakantie gaat. Selecteer per reiziger de leeftijd, en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Vliegveld van vertrek en dag van vertrek kiezen

    Selecteer welke luchthavens je wilt overwegen. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Schiphol is een van de meeste geselecteerde opties, Keulen en Hamburg zijn ook het overwegen waard: schepe tarieven en uitstekend bereikbaar.

  4. Gewenste verzorging

    Ga jij Fantasia Hotel De Luxe Kemer all-inclusive boeken? Of alleen op basis van logies? Een beste inclusieve vliegvakantie biedt veel luxe maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

  5. Bekijk de totaalprijs en boek direct online

    Check nog eens je reis en bekijk de totaalprijs. Eventueel kan je jouw vertrekdag of de reisduur aanpassen. Klopt het allemaal? Je kunt à la minute Fantasia Hotel Luxe Kemer de boeking definitief maken en de betaling overmaken door gebruik te maken van iDeal, Creditcard of Paypal.

Wat reizigers zeggen over Fantasia Hotel Luxe Kemer
5

Review

Wil je nu een vakantie naar Fantasia Hotel Luxe Kemer met vlucht boeken maar bekijk je graag eerst even meningen van vorige klanten? Neem dan een kijkje op sociale media en sites waar je ervaringen van anderen kunt lezen. Tripadvisor, Zoover + holidayguru.nl bieden een actueel overzicht met ervaringen. Je kunt hier meer lezen over zaken zoals: Zwembad, Entertainment, Activiteiten, Kwaliteit bedden, Wellness, Hygiëne, Ligging, Kindvriendelijk, Service, Sanitair, Strand, Personeel, Excursies, Bezienswaardigheden, Wifi. Het verblijf Fantasia Hotel De Luxe Kemer in Kemer (Antalya, Turkije) verdient een 5-sterren keurmerk. Let op: het aantal sterren zegt met name wat over het aantal voorzieningen. Zoek zelf naar actuele informatie.

Plaats een reactie