Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Royal Wings Hotel aanbieding

Royal Wings Hotel is een erkend 5-sterren vakantieoord in de plaats Lara Beach (regio Antalya, Turkije). Je kunt hier al overnachten vanaf €1033 p.p. (gebaseerd op All Inclusive, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur is 22 graden en een prettige reistijd is mei tot half juni, september en oktober. Ga op in de Turkse leefomgeving en vind jouw vliegvakantie online.Op www.vliegvakantievergelijken.nl wordt je geïnspireerd met prachtige deals van reisbureau’s als bijv. Tui en Tjingo en een vliegvakantie met Air France via Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Brussel (Zaventem), Keulen, Düsseldorf, Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelRoyal Wings Hotel
Review5 sterren
PlaatsLara Beach
RegioAntalya
VakantiebestemmingTurkije
Dagtemperatuur22 °C
Geschatte vliegtijd5 uur
Te boeken voor o.a.Jongeren en families met kids
VoertaalTurks
ValutaTurkse lira (TRY)

Actuele info en tips m.b.t. het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Royal Wings Hotel vliegen? Het vakantieverblijf ligt in het Turkse Lara Beach (Antalya). Het land kent een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is gemiddeld 22 °C. De heetste maand is augustus met 34 graden celsius. De koudste maand van het jaar is januari met 14 graden. Een geschikte vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. Je betaalt met de Turkse lira (TRY) en de gesproken taal is Turks. Mensen zijn hier religieus: moslim (99,8%). Het getal dat je voor een telefoonnummer moet zetten is +90 en het elektriciteitsnetwerk opereert op 220 Volt. Bekende luchthavens zijn Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). Houd rekening met een reistijd van zo’n 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (reken op een tijdsverschil van 1 uur later). Je maakt hier gebruik van een ruim pakket aan mogelijkheden als airco, animatie, bar, kindvriendelijk, discotheek, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, rolstoelvriendelijk. Bezoek evenzeer andere accomodatie-toppers zoals Sensimar Playa La Barrosa, Od Ocean Drive of Fougere Appartementen.


Goedkoop naar Royal Wings Hotel

Sta jij op het punt de keuze te maken voor een reis naar Royal Wings Hotel? Niet voor niets een heerlijk hotel in het Turkse Lara Beach. Daarbij is het ook nog eens een gebied met mogelijkheden voor allerlei dagtochten en georganiseerde trips. Op deze site ontdek je de populairste aanbiedingen van betrouwbare vakantiebedrijven uit Nederland zoals bijvoorbeeld VakantieXperts & Vakantiediscounter. In veel gevallen gaat het om een all-inclusive vakantie inclusief een ticket voor het vliegtuig, de locatie voor overnachting en transfer vanaf de luchthaven. Het voordeel van een pakketreis? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en de operator regelt alles. Ook niet onbelangrijk: in het geval van nood kan je één reisbureau aanspreken. Soms is er reisleiding op locatie voor klachten en vragen.

  • Royal Wings Hotel is een fantastische reislokatie in Antalya, Turkije.
  • Reserveer voor allerlei arrangementen (logies of maximaal all-inclusive).
  • Je reserveer dit hotel al vanaf €1033 per persoon gebaseerd op 5-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een aangeraden reisperiode is mei tot half juni, september en oktober.
  • Of check eenvoudig de laagste prijs voor 29 oktober 2024, 23 augustus 2024 en 5 januari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Wil jij niet langer meer wachten en wil je vandaag al je koffers inpakken? Doorgaans bieden touroperators mooie Royal Wings Hotel last-minute vliegvakanties met prijsdeals. In het geval dat dit vakantieverblijf in Antalya nog wat lege plekjes heeft, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij reisorganisaties als Vakantiediscounter. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van hoge voordelen tot wel €310 korting p.p. per verblijf. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Lara Beach. Vakantie-tip: regel op tijd een reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Verzekaars maken onderscheid tussen een kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

Populaire reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Interessante vroegboekkortingen en deals.
  2. Corendon: Natuurlijk hotels met de mooiste zwembaden.
  3. TUI: Vele jaren ervaring in de travel branche.
  4. BeachCheck: Bestemmingen naar de mooiste stranden.
  5. Sunweb: Uitstekende all-inclusive formules.
  6. Prijsvrij: Veel bestemmingen in de aanbieding.
  7. Suntip: Zonder gedoe online boeken.
  8. Alltours: Direct via internet de reis boeken.
  9. ReisKnaller: Populaire bestemmingen met voordeel.
  10. Stip reizen: Live ondersteuning tijdens het boeken.

All-inclusive vakantie Royal Wings Hotel

Wil je deze reis online boeken? Als je in het boekingsproces zit wordt er gevraagd naar het type verblijf. Neem ik alleen logies, wil ik halfpension (incl. ontbijt en diner), of ulta all-inclusive? Een Royal Wings Hotel all-inclusive aanbieding staat voor een echt comfortabele vakantie. Zowel de snacks als drankjes is hier inbegrepen. Concreet kies je dus voor een onvergetelijke vliegreis met maximale duidelijkheid zonder hoge rekeningen. Puur de souvenirs en excursies horen tot jouw verantwoordelijkheid. Het is een geweldig startpunt om gepakt te worden door de Turkse leefomgeving in het fantastische Lara Beach. Is een Royal Wings Hotel all-inclusive vliegvakantie wat voor mij? Op vliegvakantievergelijken.nl vergelijk je verschillende plus en minpunten. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Silhouette Island, Tunesië & Mont Fleuri.

De voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. De kosten van de vakantie zijn direct duidelijk.
  2. Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.
  3. Diverse lokale trips te boeken in Lara Beach.

Drie minpunten all-inclusive

  1. Je bent snel uitgekeken op het eten.
  2. Minder “feeling” met het land en de inwoners.
  3. Soms wordt er veel eten weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Royal Wings Hotel?

In dit hotel heb je toegang tot allerlei faciliteiten als airco, animatie, bar, kindvriendelijk, discotheek, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, rolstoelvriendelijk. Heb je bijzondere voorkeuren zoals een bepaald dieet & ligging van de kamer? Bel of mail even met deze bestemming in Lara Beach.

Waar vind ik de beste aanbiedingen van dit hotel?

De prijzen inclusief vlucht worden berekend a.d.h.v. allerlei onderdelen als boekingsdatum, de dag van de vlucht, vakantieoperator en de omvang van de kamer. Zit je vast aan de zomervakantie? Begin dan ruim van te voren met boeken en ontvang een royale vroegboekkorting, ook voor het hoogseizoen. De beste hotel en vlucht deals zijn er buiten de schoolvakanties en natuurlijk wanneer je last-minute boekt. De totaalprijs wijzigt een aantal keer per dag. Klik direct op een van de boekingssites en ontdek hoe duur het hotel nu is.

Met welke vliegmaatschappijen vlieg ik hiernaar toe?

Belavia (B2) & Tunis Air (TU) zijn behoren tot de meest bekende luchtvaartmaatschappijen en vliegen jou direct of indirect ook naar Antalya. Maak gebruik van vergelijkers als Paperflies.com en controleer de vliegtijden en de totale kosten. Gaat jouw voorkeur uit naar een Royal Wings Hotel pakketreis aanbieding? Hier heb je meestal geen keuze in de airline.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van hotel?

Dit verblijf in Lara Beach heeft een uitstekende bereikbaarheid vanaf vliegvelden als Amsterdam Schiphol, steeds vaker Eindhoven & Bremen, Groningen (Eelde), Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Keulen. Vanaf de aankomst-luchthaven in Turkije moet je nog verder reizen naar Royal Wings Hotel. Huur een auto of met een bus.

Zoek je aanvullende info? Op deze pagina lees je een handige FAQ over deze reis. Hulp nodig bij boeken? Lees dan het onderstaand stappenplan.

  1. Selecteer een boekingssite

    Staar je niet blind op de kosten. Controleer daarnaast of de touroperator is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Bekijk daarbij de verborgen kosten (boekingskosten en/of schoonmaaktarieven) en reisrecensies van eerdere gasten.

  2. Aantal mensen waarmee je vertrekt

    Selecteer het aantal personen (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Selecteer welke luchthaven jij wilt gebruiken. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Het gros van de toeristen vertrekt vanaf Schiphol, Charleroi en Dortmund zijn ook goede alternatieven: goedkoop en uitstekend bereikbaar.

  4. Kies jouw type verzorging

    Wil je Royal Wings Hotel all-inclusive boeken? Of alleen op basis van logies? Een volledig-inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill , met name als je het lekker vind om in hotel te eten.

  5. Controleer de reis en betaal veilig online

    Kijk nog eens goed of je alles juist aangeklikt hebt en bekijk de totale prijs inclusief alle toeslagen. Optioneel kan je de dag van vertrek of het aantal dagen wijzigen. Is dit naar wens? Je kunt vandaag nog Royal Wings Hotel boeken via internet en de betaling regelen d.m.v. Creditcard, Paypal of iDeal.

Reviews van Royal Wings Hotel
5

Review

Direct een vakantie naar Royal Wings Hotel met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat beoordelingen van eerdere gasten? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover of reisorakel.nl tonen altijd een goed beeld van de werkelijkheid. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over zaken zoals: Zwembad, Activiteiten, Entertainment, Kwaliteit bedden, Kamer, Kindvriendelijk, Ligging, Sanitair, Bereikbaarheid, Service, Omgeving, Personeel, Bezienswaardigheden, Strand, Excursies. Het verblijf Royal Wings Hotel in Lara Beach (Antalya, Turkije) krijgt een 5-sterren keurmerk. Achtergrondinformatie: het aantal sterren zegt puur iets over het aantal faciliteiten. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie