Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Batihan Beach Resort, Spa aanbieding

Batihan Beach Resort Spa is een prima 4-sterren vakantieoord in de plaats Kusadasi (in de streek Aydin, Turkije). Je kunt er al naartoe vanaf €573 p.p. (gebaseerd op All Inclusive, Vliegvakantie). De temperatuur komt gemiddeld uit op zo’n 22 graden en een prettige reisperiode is mei tot half juni, september en oktober. Maak kennis met de Turkse beschaving en vind jouw ideale vliegvakantie voor de beste prijs. Op vliegvakantievergelijken.nl vind je zelf de laagste prijs van touroperators als touroperators zoals Corendon en Bebsy.nl en een vliegreis met Lufthansa vanaf Schiphol, Eindhoven of Keulen, Groningen (Eelde), Bremen, Brussel (Zaventem), Düsseldorf.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
VerblijfBatihan Beach Resort, Spa
Beoordeling4 sterren
PlaatsKusadasi
RegioAydin
VakantiebestemmingTurkije
Temperatuur (gemiddeld)22 °C
Beoogde vliegtijd5 uur
Top advies voorJonge stellen en gezinnen
SpreektaalTurks
Regionaal geldTurkse lira (TRY)

Uitgebreide reisinformatie betreffende jouw bestemming
Goedkoop naar Batihan Beach Resort, Spa vliegen? Deze locatie is gelegen in het Turkse Kusadasi (Aydin). Hier heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De jaartemperatuur over het hele jaar is hier 22 graden celsius. De warmte periode is augustus met 34 graden °C. De minst warme periode is januari met 14 graden. De aangeraden vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. De officiële munteenheid is de Turkse lira (TRY) en men spreekt hier Turks. Qua religie kennen ze hier moslim (99,8%). De landcode (belangrijk als je wilt bellen) is +90 en de elektra is 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). Wat betreft reistijd moet je rekening houden met 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (tijdsverschil 1 uur later). Het vakantieverblijf biedt allerlei faciliteiten als airco, animatie, bar, discotheek, lift, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, tennisbanen, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi, windsurfen. Bezoek daarnaast naarbij gelegen accomodaties als Mercure Olbia, Sercotel Hotel Magnolia & Appartementen Fariones.


Goedkoop naar Batihan Beach Resort, Spa

Kijk jij ook uit naar een vakantie naar Batihan Beach Resort Spa? Het betreft een zorgeloze bestemming in het Turkse Kusadasi. Verder is het een plek met veel activiteiten zoals veel bezienswaardigheden en tripjes. Op deze pagina tref je de allerbeste last minute aanbiedingen van grote vakantiebedrijven uit Nederland zoals bijvoorbeeld Eliza was here en Prijsvrij.nl. Vaak reserveer je een all-inclusive vakantie inclusief vliegticket, de accomodatie en vervoer richting de accommodatie. Het voordeel van een pakketreis? Zo’n samengestelde vakantie is goedkoop en alles wordt uit handen genomen. Sterk pluspunt hiervan: bij trammelant kan je de reisorganisator hierop aanspreken. Standaard is er reisleiding op locatie die je kunnen helpen.

  • Batihan Beach Resort, Spa is een erg populaire vakantie-accomodatie in Aydin, Turkije.
  • Zet vast o.b.v. meerdere verzorgingsarrangementen (uitsluitend logies of 100% all-inclusive).
  • Deze accomodatie is al te boeken vanaf €573 per persoon uitgegaan van 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een fijne reistijd om hier te verblijven is mei tot half juni, september en oktober.
  • Andere mogelijkheden zijn o.a. 21 november 2024, 15 september 2024 of 28 januari 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Gun jij jezelf een mooie trip en wil je binnen enkele dagen al vertrekken? Normaal gesproken bieden touroperators mooie Batihan Beach Resort Spa last-minute vliegvakanties met korting. Op het moment dat deze lokatie in Aydin te maken heeft met overcapaciteit, dan kan je deze kamers supervoordelig boeken bij vakantieleveranciers als Peter Langhout. Als voor jou de vertrekdag niet uitmaakt, dan profiteer van gigantische voordelen tot wel €250 korting p.p. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Kusadasi. Vakantie-tip: ga verantwoord op vakantie en neem een annuleringsverzekering en/of reisverzekering. De mogelijkheden zijn kortlopende verzekering (bij korte vakanties), of een doorlopende vakantieverzekering (als je 4 weken gaat).

Reisbureau-toppers april 2024

  1. Vakantiediscounter: Behulpzame klantenservice.
  2. Corendon: Altijd betrouwbare vluchttijden en reisinformatie.
  3. TUI: Onbezorgde pakketreizen.
  4. BeachCheck: Diverse extra’s te boeken.
  5. Sunweb: Hele scherpe online aanbieding.
  6. Prijsvrij: Daar waar je vakantiepret begint.
  7. Suntip: Voordelig reizen naar de zon.
  8. Alltours: Heerlijke auto- en vliegvakanties vergelijken.
  9. ReisKnaller: Ook vakantie voor singles.
  10. Stip reizen: Duidelijke omschrijvingen met volop inspiratie.

All-inclusive vakantie Batihan Beach Resort Spa

Ga je deze heerlijke reis boeken? Je moet dan nadenken over de mate van luxe (verblijfsvorm). Neem ik genoegen met een vakantie op basis van logies, wil ik halfpension (ontbijt plus avondmaaltijd), of ga ik voor volledig ulta all-inclusive? Een Batihan Beach Resort, Spa all-inclusive aanbieding is pas echt vakantie. Maaltijden van de dag, versnaperingen en dranken is dan zonder kosten te nuttigen. Als gevolg daarvan profiteer jij van een heerlijke comfortabele vliegreis met maximale duidelijkheid zonder allerlei bijkomende kosten. Overigens, souvenirs en excursies zijn voor eigen rekening. Het is een geweldig startpunt om gegrepen te worden door de Turkse streken in het weergaloze Kusadasi. Is een Batihan Beach Resort Spa all-inclusive vliegvakantie slim om te boeken? Op vliegvakantievergelijken.nl tref je allerlei positieve en negatieve aspecten. Bekijk ook info, tips en resorts in bestemmingen als Nuwara Eliya, Sri Lanka of Oriental.

De pluspunten van een een volledig verzorgde reis

  1. Je portemonnee kan in de kluis blijven.
  2. Zoveel eten en drinken als je wilt.
  3. Soms zijn activiteiten ook inbegrepen in Kusadasi.

Drie minpunten all-inclusive

  1. De buffetten worden soms eentonig.
  2. Je zult minder snel authentieke restaurants bezoeken.
  3. Veel mensen op 1 plek.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Batihan Beach Resort, Spa?

In dit resort heb je het gemak van allerlei faciliteiten als airco, animatie, bar, discotheek, lift, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, tennisbanen, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi, windsurfen. Wil je weten of er ook wordt gedacht aan een bad en een late check-in? Je kunt specifieke wensen vaak bij jouw boeking aangeven bij dit resort in Kusadasi.

Waar vind ik de beste deals voor dit hotel?

De prijzen met vlucht inbegrepen worden bepaald door verscheidene aspecten zoals onder andere boekingsdatum, dag en tijd van vliegen, met welke airline je vliegt, en het verzorgingstype. Ga je weg in de zomervakantie? Zorg dat je het hotel dan ruim op tijd boekt en gebruik de aantrekkelijke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, of wanneer je juist last-minute boekt. De huidige prijs varieert elke dag. Vergelijk, en selecteer een van de reisbureaus om direct de huidige prijs te checken.

Uit welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

El Al Israel Airlines (LY) en Garuda Indonesia (GA) zijn bekend airlines en vliegen ook steeds vaker (indirect) naar Aydin. Bezoek websites als Jetcost.nl en bekijk alle opties evenals de beste deals. Liever een Batihan Beach Resort Spa pakketreis aanbieding? Op dat moment heb je niet de luxe om zelf een airline te kiezen.

Is dit hotel goed bereikbaar?

Het verblijf in Kusadasi heeft een goede bereikbaarheid vanaf vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport of Groningen (Eelde), Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Keulen, Bremen. Op het moment dat je geland bent op de luchthaven vlakbij Turkije kan jij eenvoudig naar Batihan Beach Resort, Spa. Gebruik een taxi of het openbaar vervoer.

Op zoek naar aanvullende info? Hiernaast bieden we een handige FAQ over deze accommodatie. Liever direct boeken? Ga dan aan de slag met het onderstaand stappenplan.

  1. Maak keuze voor een boekingssite

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Detecteer bovendien of de boekingssite bekend is bij de ANVR en SGR garantiefondsen. Controleer ook je hebt te maken met additionele kosten (reserveringskosten of toeristenbelasting). en reiservaringen van andere klanten.

  2. Kies het aantal personen

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Kies het aantal volwassenen/kinderen, en bepaal hoeveel kamers/verblijven je wil.

  3. Vliegveld van vertrek en dag van vertrek kiezen

    Geef nu aan welke luchthaven jij wilt gebruiken. Je kunt vertrekken vanaf diverse luchthavens. Veel reizigers kiezen voor Schiphol, Groningen (Eelde) of Frankfurt zijn ook goede keuzes: soms spotgoedkoop en uiteraard zeer toegankelijk.

  4. Kies verblijfsvorm

    Wil jij Batihan Beach Resort Spa all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een speciale inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

  5. Controleer jouw reis en boek online

    Bekijk goed of alles naar wens is en controleer de totaalprijs. Eventueel kan je de vertrekdagof reisduur wijzigen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt vandaag nog Batihan Beach Resort, Spa via internet boeken en de betaling overmaken via Creditcard, Paypal of iDeal.

Wat toeristen zeggen over Batihan Beach Resort, Spa
4

Review (aantal sterren)

Direct een vakantie naar Batihan Beach Resort, Spa met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat meningen van andere gasten? Dan kan je daarvoor gebruik maken van websites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover of vakantiedealz.nl geven zowel de positieve als negatieve ervaringen weer. Je vind daar inhoudelijke reviews over onderdelen als: Entertainment, Zwembad, Kwaliteit bedden, Kamer, Wellness, Bereikbaarheid, Service, Kindvriendelijk, Sanitair, Hygiëne, Excursies, Strand, Personeel, Omgeving, Wifi. Het hotel Batihan Beach Resort Spa in Kusadasi (Aydin, Turkije) telt een 4-sterren label. Let op: het aantal sterren zegt vooral wat over het aantal faciliteiten/voorzieningen. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie