Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Alva Donna Exclusive aanbieding

Alva Donna Exclusive Hotel Spa betreft een 5-sterren accommodatie in het bekende Belek (omgeving Antalya, Turkije). Je kunt er al naartoe vanaf €277 per persoon (op basis van All Inclusive, Vliegvakantie). Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 22 graden en een fijne reistijd is mei tot half juni, september en oktober. Ontdek de Turkse mogelijkheden en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties. Op www.vliegvakantievergelijken.nl check je gemakkelijk de beste aanbiedingen van reisbureau’s als bijv. Suntip of Bebsy.nl en tickets van Wizz Air via Schiphol, Eindhoven of Groningen (Eelde), Düsseldorf, Bremen, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatieAlva Donna Exclusive
Classificatie5 sterren
PlaatsBelek
StreekAntalya
VakantiebestemmingTurkije
Gem. Temp22 °C
Doorsnee vliegtijd5 uur
Te boeken voor o.a.Singlereizen & groepen
SpreektaalTurks
Lokaal geldTurkse lira (TRY)

Meer info en tips aangaande deze regio
Goedkoop naar Alva Donna Exclusive vliegen? Dit verblijf vind je terug in het Turkse Belek (Antalya). Hier heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is gemiddeld 22 graden celsius. De meest warme periode is augustus met 34 graden celsius. De koudste periode is januari met 14 graden. De beste vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. Je kunt hier betalen met de Turkse lira (TRY) en de taal die men hier spreekt is Turks. Mensen zijn hier religieus: moslim (99,8%). De landcode (belangrijk als je wilt bellen) is +90 en de elektra is 220 Volt. De luchthavens hier zijn o.a. Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). Je kunt uitgaan van een reistijd van circa 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (een tijdsverschil van 1 uur later). Het hotel biedt velerlei faciliteiten als airco, animatie, aquapark, bar, kindvriendelijk, discotheek, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, wifi. Bezoek mogelijke andere populaire accomodaties zoals Tryp Madrid Gran Via Hotel, Veronica Hotel of Dannas Studios.


Goedkoop naar Alva Donna Exclusive

Wil jij je verder verdiepen in Alva Donna Exclusive Hotel Spa? Het betreft een zeer populair hotel in het Turkse Belek. Tevens een mooi beginpunt voor goede wandelingen, excursies en cultuur. Op deze website boek je de aantrekkelijkste last minute aanbiedingen van professionele bedrijven uit Nederland zoals bijv. Beachmasters & Vakantiediscounter. Vaak neigt de consument naar een all-inclusive vakantie met inbegrepen vliegticket, de locatie voor overnachting en transfer vanaf de luchthaven. Waarom is zo’n pakketreis populair is? Een samengestelde vakantie heeft een lage prijs en alles wordt uit handen genomen. Bovendien: bij noodgevallen kan je de reisorganisator hierop aanspreken. In veel situaties is er een speciale wernemer op locatie die je adviezen kunnen geven.

  • Alva Donna Exclusive is een geweldige verblijfslokatie in Antalya, Turkije.
  • Bekijk de opties voor velerlei verzorgingstypes (half pension of all-inclusive).
  • Je kunt al terecht bij deze locatie vanaf €277 per persoon uitgegaan van 5-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een aangename reistijd om hier te verblijven is mei tot half juni, september en oktober.
  • Bekijk ook aanbiedingen op vertrekdagen als 24 maart 2024, 17 januari 2024 en 31 mei 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je zo snel mogelijk er even tussenuit? Standaard bieden touroperators interessante Alva Donna Exclusive Hotel Spa last-minute vliegvakanties tegen extra laga prijzen. Wanneer de accomodatie in Antalya nog wat lege plekjes heeft, dan kan je ze spotgoedkoop boeken bij touroperators als Suntip. Wie op het laatste moment boekt kan dan doen met serieuze voordelen van wel €270 korting per deelnemer. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Belek. Belangrijk: zoek tijdig naar een goede annuleringsverzekering en – nog belangrijker – een reisverzekering. Je kan kiezen voor een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

Populaire reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Aanbod met kindvriendelijke bestemmingen.
  2. Corendon: Verschillende reisduren mogelijk.
  3. TUI: Exclusieve accomodaties op top-bestemmingen.
  4. BeachCheck: Hele goede beoordelingen via internet.
  5. Sunweb: Keuze uit veel bestemmingen en vluchten.
  6. Prijsvrij: Diverse extra’s te boeken.
  7. Suntip: Aangesloten bij de ANVR en SGR.
  8. Alltours: Keuze uit veel bestemmingen en vluchten.
  9. ReisKnaller: Uitstekende all-inclusive formules.
  10. Stip reizen: Aanbod met bestemmingen voor jongeren.

All-inclusive vakantie Alva Donna Exclusive Hotel Spa

Wil jij deze reis boeken? Het reisbureau zal vragen om de mate van luxe (verblijfsvorm). Kies ik een vakantie op basis van logies, wil ik halfpension, of neem ik de meest luxe variant: ulta all-inclusive? Een Alva Donna Exclusive all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Het diner en drinken kan je dan gratis gebruiken. Hierdoor heb jij een volledig onbezorgde vliegreis zonder te piekeren over hoge rekeningen. Louter de trips, cadeau’s en souvenirs zijn voor eigen rekening. Dit is de perfecte mogelijkheid om te leren van de Turkse gewoontes in het fantastische Belek. Is een Alva Donna Exclusive Hotel Spa all-inclusive vliegvakantie iets voor mij? In het schema hieronder lees je over de relevantste na- en voordelen. Neem ook eens een kijkje bij bestemmingen als Realmonte, Spanje en Opstina Ulcinj.

3 voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je portemonnee kan in de kluis blijven.
  2. Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen.
  3. Af en toe ook gratis excursies in Belek.

Nadelen all-inclusive

  1. Soms is het eten niet naar wens.
  2. Je maakt minder kennis met lokale leven.
  3. Gebrek aan persoonlijke benadering.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Van welke voorzieningen kan ik gebruik maken in Alva Donna Exclusive?

In dit resort heb je de beschikking over diverse mogelijkheden als airco, animatie, aquapark, bar, kindvriendelijk, discotheek, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, wifi. Maak je graag gebruik van een bepaald dieet en een hond? Wanneer je boekt is er hiervoor vaak een opmerkingenveld bij deze accomodatie in Belek.

Hoe vind ik de laagste prijs van dit hotel?

Prijzen met vlucht baseert het reisbureau op basis van relevante onderdelen zoals onder andere periode tussen boeken en vliegen, de vlucht, luchtmaatschappij en kamer/arrangement. Weet je al ver van tevoren dat je in de zomervakantie gaat? Boek dan op tijd om gebruik te maken van extra vroegboekkorting tijdens het hoogseizoen. De laagste prijzen voor hotel en vlucht vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De totaalprijs verandert elke dag. Selecteer een van de aanbieders en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Wat zijn betrouwbare vliegmaatschappijen?

China Southern Airlines (CZ) en Royal Air Maroc (AT) zijn uitstekende maatschappijen en bieden vaak ook een (indirecte) lijn naar Antalya. Maak gebruik van vergelijkers als Ebookers voor een overzicht met alle retourvluchten plus de laagste ticketprijs. Boek je een Alva Donna Exclusive Hotel Spa pakketreis aanbieding? Hier kan je vaak niet zelf de airline kiezen.

Kan ik het hotel makkelijk bereiken?

Dit verblijf in Belek heeft een prima bereikbaarheid vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Schiphol, Eindhoven en Groningen (Eelde), Keulen, Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Maastricht (Aachen). Vanaf de aankomst-luchthaven in Turkije is het nog een klein eindje naar Alva Donna Exclusive. Gebruik een taxi of het openbaar vervoer.

Wil je extra details? In het gedeelte hieronder lees je de FAQ (vragen die veel gesteld worden) aangaande dit vakantieverblijf. Liever direct boeken? In dat geval bieden we hieronder een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Boekingssite selecteren

    Kijk verder dan uitsluitend de prijs. Onderzoek ook of de touroperator beschikt over keurmerken als de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Wees ook alert op bijkomende kosten (zoals administratiekosten of schoonmaakkosten) en reviews van andere reizigers.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Selecteer per reiziger de leeftijd, en maak evt. alvast een kamerindeling.

  3. Vertrekluchthaven en dag van vertrek

    Geef aan welke luchthavens je wilt overwegen. Er is altijd wel een luchthaven in de buurt. Schiphol is en blijft de meest gekozen optie, Düsseldorf & Eindhoven Airport zijn ook aantrekkelijke vertrekpunten: betaalbaar en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Kies jouw type verzorging

    Wil jij Alva Donna Exclusive Hotel Spa all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie betekent maximaal comfort maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en boek direct online

    Kijk nog eens of je alles goed ingevuld hebt en controleer de totale reissom. Optioneel kan je de vertrekdag of de reisduur aanpassen. Niets meer aan toe te voegen? Je kunt zonder problemen Alva Donna Exclusive boeken via internet en de betaling regelen door middel van Paypal, iDeal of Creditcard.

Aantal sterren Alva Donna Exclusive
5

Aantal sterren

Wil je nu een vakantie naar Alva Donna Exclusive met vlucht boeken maar check je liever eerst reis recensies van (Nederlandse) toeristen? Gebruik dan internationale sites en social media die handige reviews bieden. Tripadvisor, Zoover of reviewspot.nl bieden een actueel overzicht met ervaringen. Je leest daar meer over bijvoorbeeld zaken zoals: Wellness, Kwaliteit bedden, Activiteiten, Entertainment, Zwembad, Kindvriendelijk, Hygiëne, Bereikbaarheid, Ligging, Service, Personeel, Excursies, Strand, Wifi, Omgeving. Het hotel Alva Donna Exclusive Hotel Spa in Belek (Antalya, Turkije) krijgt een 5-sterren keurmerk. Conclusie: het aantal sterren zegt niet alles over de kwaliteit. Bekijk dus altijd een actuele reisgids.

Plaats een reactie