Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Crystal Sunrise Queen aanbieding

Crystal Sunrise Queen Luxury Resort Spa is een 5-sterren resort gelegen in Side (omgeving Antalya, Turkije). Dit verblijf is er al vanaf €285 p.p. (All Inclusive, Vliegvakantie). Gemiddeld is het hier zo’n 22 graden en de aangeraden reisperiode is mei tot half juni, september en oktober. Ga op in de Turkse mogelijkheden en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Met onze vakantie-vergelijker klik je snel door naar de beste aanbiedingen van operators zoals Prijsvrij.nl & Stip reizen en vluchten van Jet2 vanaf Schiphol, Eindhoven of Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde), Düsseldorf, Maastricht (Aachen), Keulen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
HotelCrystal Sunrise Queen
Luxe5 sterren
AdresSide
OmgevingAntalya
VakantielandTurkije
Gemiddelde temp overdag22 °C
Beoogde vliegtijd5 uur
Veel geboekt doorStellen & families
SpreektaalTurks
Regionaal geldTurkse lira (TRY)

Actuele informatie omtrent het hotel en de bestemming
Goedkoop naar Crystal Sunrise Queen vliegen? Deze locatie vindt haar roots in het Turkse Side (Antalya). Hier heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is zo’n 22 graden celsius. De meest warme maand is augustus met 34 °C. De periode met de laagste temp is januari met 14 graden. De beste vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. Je kunt hier betalen met de Turkse lira (TRY) en wat betreft taal spreekt men hier Turks. Een belangrijke religie hier is moslim (99,8%). De landcode is +90 en de stroomspanning is 220 Volt. Je kunt hier vliegen op o.a. Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). De reistijd is gemiddeld zo’n 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (dit houdt is een tijdsverschil van 1 uur later). Het vakantieverblijf biedt velerlei voorzieningen als airco, animatie, bar, kindvriendelijk, discotheek, fitness, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, roomservice, kluisje, tennisbanen, watersporten, wellness, wifi. Evalueer uiteraard ook accomodaties (uit de buurt) zoals Maritim Jolie Ville Royal Peninsula Hotel Resort, Happy Life Village of Hotel Erzsebet.


Goedkoop naar Crystal Sunrise Queen

Wordt jij ook zo enthousiast van een reis naar Crystal Sunrise Queen Luxury Resort Spa? Het betreft een uitstekend hotel in het Turkse Side. Daarbij is het ook nog eens een plek met veel activiteiten zoals goede excursies, toertochten en ontspanning. Hieronder tref je de goedkoopste deals van internationaal opererende touroperators uit Nederland zoals bijv. Eliza was here en Sunweb. Vaak kan je de optie nemen op een all-inclusive vakantie inclusief een retourvlucht, het verblijf en vervoer richting de accommodatie. Wat is nu het grootste voordeel van de pakketreis? Een samengestelde vakantie is vaak goedkoop en alles wordt voor je geregeld. Ideaal: bij problemen kan je één reisbureau aanspreken. Standaard is er reisleiding ter plaatse beschikbaar waar je vragen kunt stellen.

  • Crystal Sunrise Queen is een erg populaire vakantie-accomodatie in Antalya, Turkije.
  • Kies uit verscheidene arrangementen (ontbijt, lunch en diner of volledig all-inclusive).
  • De vanafprijs voor deze locatie bedraagt €285 p.p. waarbij we uitgaan van 5-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • De aanbevolen reistijd om hier te verblijven is mei tot half juni, september en oktober.
  • Je kunt ook vertrekken op 9 maart 2024, 2 januari 2024 & 16 mei 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je een deze dagen al richting je vakantiebestemming vertrekken? Doorgaans bieden touroperators mooie Crystal Sunrise Queen Luxury Resort Spa last-minute vliegvakanties met voordeel. In het scenario dat deze acco in Antalya ruimte over heeft, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij vakantiebedrijven als Bebsy.nl. Kan jij morgen al weg? Dan vind je soms hoge voordelen tot wel €230 korting per reisgenoot. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Side. Onthoud: regel op tijd een reisverzekering en evt. een annuleringsverzekering. Verzekaars maken onderscheid tussen een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

De meest geboekte reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Volop tips en informatie over bestemmingen.
  2. Corendon: Groot aanbod voor de kerstvakantie.
  3. TUI: Geschikte vakantie met halfpension.
  4. BeachCheck: Altijd voldoende hulp bij vragen.
  5. Sunweb: Met het ANVR en SGR Keurmerk.
  6. Prijsvrij: Klantenservice bereikbaar voor advies.
  7. Suntip: Zonder gedoe online boeken.
  8. Alltours: Honderden accomodaties in tientallen bestemmingen.
  9. ReisKnaller: Gegarandeerd veilig boeken.
  10. Stip reizen: Ook aanbod voor de najaarsvakantie.

All-inclusive vakantie Crystal Sunrise Queen Luxury Resort Spa

Wil je deze reis direct online boeken? Je moet dan nadenken over de mate van luxe (verblijfsvorm). Ga ik voor alleen logies, ook ontbijt, of ulta all-inclusive? Een Crystal Sunrise Queen all-inclusive aanbieding is zeker iets om te overwegen. Al je eten, drinken, en tussendoortjes zijn hierbij inclusief. Als gevolg daarvan profiteer jij van een vliegreis zonder zorgen waarbij jij niet hoeft in te zitten over additionele kosten. Enkel de souvenirs voor het thuisfront en de excursies moeten zelf betaald worden. Het is een geweldig startpunt om kennis te maken met de Turkse beschaving in het glansrijke Side. Is een Crystal Sunrise Queen Luxury Resort Spa all-inclusive vliegvakantie het geld waard? Hieronder check je de huidige nadelen en voordelen. Bekijk ook tips en hotels in bestemmingen als Ho, Malta of Gaafu Alifu Atol.

Waarom een een volledig verzorgde reis boeken?

  1. De kosten van de vakantie zijn direct duidelijk.
  2. Het eten is onbeperkt (net als drankjes).
  3. Altijd een ruim aanbod excursies in Side.

3 nadelen all-inclusive

  1. Na een paar dagen heb je alles wel geprobeerd.
  2. Je gaat minder snel eten in lokale restaurants.
  3. Soms overvolle ruimtes.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Over welke voorzieningen beschikt Crystal Sunrise Queen?

In dit resort kan je gebruik maken van voorzieningen zoals o.a. airco, animatie, bar, kindvriendelijk, discotheek, fitness, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, roomservice, kluisje, tennisbanen, watersporten, wellness, wifi. Zijn er speciale behoeftes zoals een balkon en een specifieke aankomsttijd. ? Bel of mail even met deze accomodatie in Side.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De prijzen inclusief vlucht komen tot stand door velerlei onderdelen als bijvoorbeeld de datum van de boeking, de dag van de vlucht, vakantieoperator en het soort verblijf. Weet je al ver van tevoren dat je in de zomervakantie gaat? Zet de reis dan op tijd vast en gebruik de aantrekkelijke vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste hotel met vlucht aanbiedingen vind je buiten de schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De prijs die je betaalt varieert elke dag. Klik door naar jouw favoriete reisbureau en check de beschikbaarheid plus de prijs.

Uit welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

Balkan Holiday Airlines (BGH) of Onur Air (8Q) zijn betrouwbare airlines en vliegen jou direct of indirect ook naar Antalya. Bezoek websites als Ebookers voor een overzicht met alle retourvluchten en de huidige prijzen. Liever een Crystal Sunrise Queen Luxury Resort Spa pakketreis aanbieding? In dat scenario bepaal je doorgaans niet zelf met welke airline je vliegt.

Welke transfermogelijkheden zijn er naar het hotel?

Het resort/verblijf in Side heeft een goede bereikbaarheid vanaf vrijwel alle bekende vliegvelden als Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport & Keulen, Brussel (Zaventem), Düsseldorf, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen). Zodra je aankomt op het vliegveld nabij Turkije reis je direct door naar Crystal Sunrise Queen. Met een taxi of maak gebruik van het lokale OV.

Wil je extra details? Hierboven bekijk je de meest gestelde vragren (FAQ) over de accomodatie. Hoe werkt het boeken? Gebruik dan een heldere uitleg in 5 korte stappen.

  1. Selecteer een boekingssite

    Er is altijd meer dan alleen de kosten. Check daarbij of de reisorganisatie bekend staat bij het de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en SGR. Wees ook alert op addertjes onder het gras (zoals administratiekosten en tarieven voor schoonmaken) en beoordelingen van andere vakantiegangers.

  2. Kies het aantal gasten

    Selecteer het aantal reizigers (volwassenen en kinderen) die samen met jou vertrekken. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en voeg vervolgens (extra) kamers toe.

  3. Selecteer luchthaven- en dag van vertrek

    Geef nu aan welke luchthaven voor jou het meest praktisch is. Wil jij vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland? Schiphol is natuurlijk populair, Brussel (Zaventem) en Weeze zijn ook het overwegen waard: dikwijls goedkoper en goede parkeermogelijkheden.

  4. Kies jouw type verzorging

    Ga jij Crystal Sunrise Queen Luxury Resort Spa all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een onbezorgde inclusieve vliegvakantie is natuurlijk erg chill maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en maak de boeking definitief

    Kijk of alles naar wens is en check de uiteindelijke kosten p.p. inclusief alle toeslagen. Eventueel kan je de vertrekdagof het aantal nachten aanpassen. Past dit bij jouw wensen? Je kunt meteen Crystal Sunrise Queen via internet vastzetten en betalen door gebruik te maken van Creditcard, iDeal of Paypal.

Hoeveel sterren heeft Crystal Sunrise Queen
5

Reviews

Op een betrouwbare manier een vakantie naar Crystal Sunrise Queen met vlucht boeken maar check je liever eerst reis recensies van (Nederlandse) toeristen? Er zijn een aantal websites waar je actuele recensies kunt checken. Tripadvisor, Zoover of booking.com worden gebruikt voor betrouwbare informatie over accomodaties. Men beoordeelt de resorts op basis van onderdelen als: Activiteiten, Kamer, Wellness, Zwembad, Kwaliteit bedden, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Sanitair, Service, Ligging, Bezienswaardigheden, Omgeving, Wifi, Personeel, Strand. Het resort Crystal Sunrise Queen Luxury Resort Spa in Side (Antalya, Turkije) telt een 5-sterren keurmerk. Belangrijk: het aantal sterren zegt puur iets over het aantal faciliteiten. Probeer de huidige situatie altijd zelf in kaart te brengen.

Plaats een reactie