Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Mersoy Bellavista aanbieding

Mersoy Bellavista is een uitstekend 4-sterren resort in het populaire Icmeler (in Mugla, Turkije). Je kunt hier al een vakantie boeken vanaf €1069 (verzorgingstype All Inclusive, Vliegvakantie). De jaartemperatuur is hier zo’n 22 graden en de meest ideale reisperiode is mei tot half juni, september en oktober. Ondervind zelf de Turkse leefomgeving en boek voordelig jouw vliegvakantie online. Met onze vakantie-vergelijker vergelijk je zelf de beste aanbiedingen van operators zoals o.a. BeachCheck of Eliza was here en tickets van Austrian Airlines via Schiphol, Eindhoven of Maastricht (Aachen), Keulen, Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Bremen.


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieMersoy Bellavista
Indeling4 sterren
AdresIcmeler
RegioMugla
VakantielandTurkije
Gemiddelde temp overdag22 °C
Vliegtijd5 uur
Veel geboekt doorOuderen of vriendengroepen
SpreektaalTurks
BetaalmiddelTurkse lira (TRY)

Aanvullende reisinformatie aangaande deze bestemming
Goedkoop naar Mersoy Bellavista vliegen? Deze accommodatie valt binnen het Turkse Icmeler (Mugla). Qua weer moet je hier rekening houden met het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is gemiddeld 22 °C. De warmte periode is augustus met 34 graden. De koudste maand is januari met 14 graden. Een fijne vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. Men betaalt hier alles met de Turkse lira (TRY) en de primaire taal is Turks. Mensen zijn hier religieus: moslim (99,8%). De telefooncode is +90 en het voltage is 220 Volt. Veel gekozen luchthavens zijn Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). Houd rekening met een reistijd van zo’n 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (het tijdsverschil is 1 uur later). Je profiteert hier van uiteenlopende voorzieningen als adult only, airco, bar, zwembad binnen, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi. Overweeg ook andere populaire accomodaties zoals Pierre Vacances Village Club Fuerteventura Origo Mare, Hotel Miraparque en Breathless Riviera Cancun Resort Spa.


Goedkoop naar Mersoy Bellavista

Heb jij de keuze gemaakt voor Mersoy Bellavista? Men noemt dit een gewild verblijf in het Turkse Icmeler. Evenzeer een regio met opties voor leuke dagtochten en georganiseerde trips. Met onze vakantie-vergelijker achterhaal je de meest actuele aanbiedingen van grote touroperators uit Nederland zoals o.a. De Jong Intra & Vakantiediscounter. Dikwijls is er de optie voor een all-inclusive vakantie inclusief reis, het verblijf en vervoer richting de accommodatie. Het voordeel van een pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en je hoeft zelf niets uit te zoeken. Ook niet onbelangrijk: bij klachten kan je jouw beklag doen bij 1 organisatie. Vaak zijn er reisleiders op de vakantiebestemming aanwezig die je adviezen kunnen geven.

  • Mersoy Bellavista is een heerlijke accomotatie in Mugla, Turkije.
  • Zet vast o.b.v. meerdere arrangementen (ontbijt+diner of ultra all-inclusive).
  • Een vakantie naar deze accomodatie kan al vanaf €1069 p.p. waarbij we uitgaan van 4-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een goede periode om hier te vertoeven is mei tot half juni, september en oktober.
  • Voorbeelden van andere vertrekdagen zijn 18 maart 2024, 11 januari 2024 of 25 mei 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Moet jij er nodig eens uit en wil je binnenkort al vertrekken richting je bestemming? In toenemende mate bieden touroperators spotgoedkope Mersoy Bellavista last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. In het geval dat deze acco in Mugla niet helemaal vol zit, dan kan je deze supergoedkoop boeken bij reisbureau’s als Traveltroef. Last-minute boekers profiteren van interessante voordelen tot wel €380 korting per gast. Het is wel cruciaal dat je ook op korte termijn kunt vertrekken naar Icmeler. Goed om te weten: ga op tijd aan de slag met een reisverzekering en evt. een annuleringsverzekering. Opties zijn een doorlopende vakantieverzekering (als je vaker dan 2 keer gaat) of een kortlopende verzekering.

Reisbureau-toppers april 2024

  1. Vakantiediscounter: Snel en gemakkelijk reizen zoeken.
  2. Corendon: Leuke en inspirerende reistips via de blog.
  3. TUI: Goedkope pakketreizen en last-minutes.
  4. BeachCheck: Gebruiksvriendelijke boekingssite.
  5. Sunweb: Een geschikte reis voor elke schoolvakantie.
  6. Prijsvrij: Klantenservice bereikbaar voor advies.
  7. Suntip: Veel bestemmingen in de aanbieding.
  8. Alltours: Populaire bestemmingen met voordeel.
  9. ReisKnaller: Geschikte vakantie met halfpension.
  10. Stip reizen: Altijd scherpe aanbiedingen.

All-inclusive vakantie Mersoy Bellavista

Wil je deze reis direct online boeken? Je moet dan nadenken over het verzorgingstype. Ga ik voor alleen logies, wil ik halfpension (1 warme maaltijd plus ontbijt), of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Mersoy Bellavista all-inclusive aanbieding is pas echt vakantie. Al het drinken en eten is volledig inclusief in de prijs. Zodoende geniet jij van een onvergetelijke vliegreis zonder te piekeren over hoge rekeningen. Louter de excursies (met gids) o0f cadeautjes betaal je uit eigen zak. Het is een geweldig startpunt om gegrepen te worden door de Turkse cultuur in het fantastische Icmeler. Is een Mersoy Bellavista all-inclusive vliegvakantie slim om te boeken? Hieronder ontdek je de relevantste negatieve en positieve aspecten. Bekijk op deze website ook bestemmingen als Turunc, Gambia en Opstina Budva.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. De kosten van de vakantie zijn direct duidelijk.
  2. De maaltijden en het drinken is onbeperkt.
  3. Ondersteuning bij verschillende daguitjes in Icmeler.

Nadelen all-inclusive

  1. Je bent snel uitgekeken op het eten.
  2. Je maakt minder kennis met lokale leven.
  3. Lijkt soms wat op massaproductie.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Van welke voorzieningen kan ik gebruik maken in Mersoy Bellavista?

In dit resort ervaar je het gemak van een ruim pakket aan voorzieningen als adult only, airco, bar, zwembad binnen, zwembad buiten, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, wellness, wifi. Maak je graag gebruik van een specifiek ontbijt of een kamer aan de zonkant? Je kunt dit doorgaans achteraf nog aanvragen bij deze bestemming in Icmeler.

Hoe kan ik dit hotel het goedkoopste boeken?

De uiteindelijke kosten met vlucht worden door de boekingssite bepaald op basis van belangrijke aspecten zoals onder andere de datum van de boeking, de vlucht, luchtmaatschappij en kamer/arrangement. Ga je weg in de zomervakantie? Boek jouw vakantie dan ruim van tevoren en boek extra voordelig met de hoogseizoen vroegboekkorting. De laagste prijzen voor hotel en vlucht vind je buiten de schoolvakanties of juist al je gaat voor een last-minute boeking. De prijs die je betaalt muteert elk moment weer. Klik op een van de reisbureaus en bekijk wat de beschikbaarheid en kosten zijn.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vertrekken?

Austrian Airlines (OS) of Ryanair (FR) zijn bekende maatschappijen en brengen je ook (indirect) naar Mugla. Bekijk de tools van bijv. Google Flights voor het volledige aanbod en de kosten p.p. Prefereer jij een Mersoy Bellavista pakketreis aanbieding? Op dat moment heb je niet de luxe om zelf een airline te kiezen.

Is het hotel goed bereikbaar?

Dit verblijf in Icmeler kan je prima bereiken vanaf vliegvelden als Schiphol, Eindhoven en Bremen, Keulen, Düsseldorf, Brussel (Zaventem), Groningen (Eelde). Vanaf de luchthaven van aankomst in Turkije kan jij eenvoudig naar Mersoy Bellavista. Gebruik een taxi of neem een bus (OV).

Op zoek naar aanvullende info? Op deze pagina ontdek je de veel gestelde vragen (FAQ) m.b.t. deze accommodatie. Hulp nodig bij boeken? Hiervoor bieden we een praktisch stappenplan.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    Kijk verder dan enkel de prijs. Detecteer daarnaast of de reisorganisator bekend staat bij het de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en ANVR. Informeer ook naar de extra kosten (boekingskosten en/of schoonmaaktarieven) en reviews van ervaringsdeskundigingen.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) waarvoor je een reis zoekt. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en voeg eventueel een extra kamer toe.

  3. Kies dag- en luchthaven van vertrek

    Geef aan welk vliegveld jouw voorkeur heeft. Vaak zijn er meerdere opties. Veruit de meeste mensen kiezen voor Schiphol, Rotterdam & Hamburg zijn ook het overwegen waard: dikwijls goedkoper en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Kies verblijfsvorm

    Wil jij graag Mersoy Bellavista all-inclusive boeken? Of uitsluitend logies en ontbijt? Een inclusieve vliegvakantie biedt alle gemakken , met name als je houd van een buffet in een hotel.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en maak de boeking definitief

    Bekijk goed of alles naar wens is en controleer de reissom. Indien gewenst kan je de vertrekdagof de periode van de vakantie nog wijzigen. Klopt het allemaal? Je kunt binnen mum van tijd Mersoy Bellavista via internet vastzetten en de betaling doen d.m.v. Creditcard, iDeal of Paypal.

Wat reizigers zeggen over Mersoy Bellavista
4

Recensie

Vandaag een vakantie naar Mersoy Bellavista met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over recensies van andere vakantiegangers? Neem dan een kijkje op sociale media en sites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover en bijv. expedia.nl kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je vind daar inhoudelijke reviews over criteria zoals: Entertainment, Activiteiten, Zwembad, Kamer, Wellness, Ligging, Sanitair, Bereikbaarheid, Hygiëne, Kindvriendelijk, Omgeving, Bezienswaardigheden, Strand, Personeel, Wifi. Het verblijf Mersoy Bellavista in Icmeler (Mugla, Turkije) krijgt een 4-sterren beoordeling. Bron: kijk altijd verder dan alleen het aantal sterren. Lees dus altijd goed de reviews.

Plaats een reactie