Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

PGS Kiris Resort aanbieding

Pgs Kiris Resort is een bekend 5-sterren verblijf gelegen in Kemer (omgeving Antalya, Turkije). Dit hotel is er al vanaf €457 p.p. (op basis van All Inclusive, Vliegvakantie). Gemiddeld moet je het hier doen met circa 22 graden en een prettige reistijd is mei tot half juni, september en oktober. Ondervind zelf de Turkse mogelijkheden en vind vandaag nog jouw ideale vliegvakantie. Op vliegvakantievergelijken.nl check je gemakkelijk de beste aanbiedingen van reisorganisaties als bijv. BeachCheck & Lavida Travel en vliegreizen met Aer Lingus vanaf Schiphol, Eindhoven of Bremen, Groningen (Eelde), Maastricht (Aachen), Düsseldorf, Brussel (Zaventem).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
AccomodatiePGS Kiris Resort
Indeling5 sterren
PlaatsKemer
GebiedAntalya
VakantielandTurkije
Dagtemperatuur22 °C
Standaard vliegtijd5 uur
Top advies voorSportievelingen en gezinnen
VoertaalTurks
Regionale ValutaTurkse lira (TRY)

Aanvullende informatie over jouw bestemming
Goedkoop naar PGS Kiris Resort vliegen? Deze accommodatie valt binnen het Turkse Kemer (Antalya). Er heerst een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar genomen is zo’n 22 graden. De periode met de hoogste temp is augustus met 34 °C. De koudste maand is januari met 14 graden. De aangeraden vakantieperiode is mei tot half juni, september en oktober. Je betaalt met de Turkse lira (TRY) en de voertaal isTurks. Een belangrijke religie hier is moslim (99,8%). De telefooncode is +90 en stroomspanning is 220 Volt. Belangrijke nationale luchthavens zijn Antalya (AYT), Bodrum (BJV), Dalaman (DLM) en Istanbul (IST). De reistijd ligt rond de 5 uur. Tijdzone: UTC+03 (tijdsverschil is 1 uur later). Het vakantieverblijf biedt allerlei mogelijkheden als airco, bar, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, tennisbanen, watersporten, wellness, wifi. Bekijk mogelijke alternatieve accomodaties zoals Occidental Atenea Mar, Sercotel Hotel Blaumar & Tsokkos Gardens Hotel.


Goedkoop naar PGS Kiris Resort

Kijk jij ook uit naar een vakantie naar Pgs Kiris Resort? Niet voor niets een voortreffelijk verblijf in het Turkse Kemer. Uiteraard ook een ideale plek voor goede culturele uitstapjes en bezoeken van hotspots. Onderstaand scoor je de allerbeste deals van concurrerende operators uit Nederland zoals o.a. Beachmasters & Vakantiediscounter. In veel gevallen reserveer je een all-inclusive vakantie inclusief de vliegreis, hotelovernachting en vervoer van het vliegveld naar het hotel. Waarom wordt een pakketreis zo vaak gekozen? Je boekt een samengestelde vakantie erg voordelig en je hoeft nergens meer aan te denken. Sterk pluspunt hiervan: bij noodgevallen kan je één reisbureau aanspreken. In veel situaties zijn er reisleiders op de vakantiebestemming aanwezig waar je ook bij terecht kunt.

  • PGS Kiris Resort is een heerlijke vakantiebestemming in Antalya, Turkije.
  • Te boeken op basis van verschillende verblijfsarrangementen (ontbijt, lunch en diner of all-inclusive).
  • Een reis naar dit hotel boek je al voor €457 p.p. met het verzorgingstype 5-sterren All Inclusive (Vliegvakantie).
  • Een fijne periode om te reizen is mei tot half juni, september en oktober.
  • Of ontdek wat de beste prijs is op bijvoorbeeld 12 juni 2024, 6 april 2024 of 19 augustus 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie dinsdag 30 april 2024 boeken

Ben jij toe aan vakantie en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Doorgaans bieden reisbureaus lucratieve Pgs Kiris Resort last-minute vliegvakanties met voordeelkamers. Wanneer dit verblijf in Antalya niet helemaal vol zit, dan kan je deze extra goedkoop boeken bij vakantieleveranciers als Corendon. Wie slim is boekt met gigantische voordelen tot wel €230 korting per deelnemer. Hierbij is het handig wanneer je vlug kunt vertrekken naar Kemer. Belangrijk: ga op tijd aan de slag met een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering. De mogelijkheden zijn doorlopende verzekering of kortlopende vakantieverzekering.

Top 10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Leuke bestemmingen voor kinderen.
  2. Corendon: Altijd betrouwbare vluchttijden en reisinformatie.
  3. TUI: Een klantenservice die voor je klaar staat.
  4. BeachCheck: Ook voor reizen in de winter.
  5. Sunweb: Populaire bestemmingen met voordeel.
  6. Prijsvrij: Ook aanbod voor de najaarsvakantie.
  7. Suntip: Heerlijke tripjes naar de mooiste landen.
  8. Alltours: Reisbureau dat met je meedenkt.
  9. ReisKnaller: Uitgebreide informatie en reviews beschikbaar.
  10. Stip reizen: Altijd mooie kamers in erkende hotels.

All-inclusive vakantie Pgs Kiris Resort

Enthousiast over deze reis en wil je boeken? Als je in het boekingsproces zit wordt er gevraagd naar het type verblijfsvorm. Neem ik logies (enkel de overnachting), ook ontbijt, of ga ik voor volledig ulta all-inclusive? Een PGS Kiris Resort all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Ontbijt, lunch, diner, snacks, dranken heb je op voorhand al betaald. Zodoende geniet jij van een vliegreis zonder zorgen zonder te piekeren over allerlei bijkomende kosten. Enkel de extra souvenirs plus uitstapjes betaal je uit eigen zak. Een heerlijke uitgangssituatie om volledig op te gaan in de Turkse gastvrijheid in het wondermooie Kemer. Is een Pgs Kiris Resort all-inclusive vliegvakantie voor mij een aanrader? Op deze pagina zie je de relevante positieve en negatieve aspecten. Bekijk ook informatie en aanbiedingen voor bestemmingen als Essaouira, Oman of Provence Alpes Cote Dazur.

Voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Vooraf weet je precies wat de kosten zijn.
  2. Je hoeft je niet druk te maken over eten en drinken.
  3. Kiezen voor extra opties in Kemer.

3 minpunten all-inclusive

  1. De buffetten worden soms eentonig.
  2. Je proeft weinig van de lokale keuken.
  3. Lijkt soms wat op massaproductie.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Wat zijn de voorzieningen waar ik gebruik van kan maken bij PGS Kiris Resort?

In dit verblijf ervaar je het gemak van velerlei faciliteiten als airco, bar, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, restaurant, kluisje, tennisbanen, watersporten, wellness, wifi. Benieuwd naar de mogelijkheden van een bepaald dieet of een vroege check-in? Je kunt specifieke wensen vaak bij jouw boeking aangeven bij deze acco in Kemer.

Hoe kan ik dit hotel tegen een lage prijs boeken?

De prijzen inclusief vlucht worden bepaald door diverse factoren zoals o.a. het aantal weken tussen boeken en vertrek, de dag waarop je vliegt, met welke airline je vliegt, en het verzorgingstype. Ga je weg in de zomervakantie? Wacht niet te lang met boeken en profiteer van de vroegboekkorting voor het hoogseizoen. De beste deals en aanbiedingen voor hotel en vlucht vind je als je de drukke schoolvakanties vermijdt, of juist als je kort voor vertrek (last-minute) pas boekt. De huidige prijs wisselt steeds. Klik door naar een van de reisorganisaties om de actuele prijs te zien.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

EVA Air (BR) en Royal Air Maroc (AT) zijn betrouwbare airlines en brengen je direct of indirect ook naar Antalya. Gebruik tools als Google Flights om een overzicht te krijgen met vluchten plus de laagste ticketprijs. Neem je een Pgs Kiris Resort pakketreis aanbieding? Daarbij is er minder flexibiliteit in airlines.

Is het hotel goed bereikbaar?

Het resort/verblijf in Kemer heeft een uitstekende bereikbaarheid vanaf de bekende luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven en Düsseldorf, Groningen (Eelde), Keulen, Bremen, Brussel (Zaventem). Vanaf de luchthaven van aankomst in Turkije is het nog een klein eindje naar PGS Kiris Resort. Met een huurauto of met een bus/trein.

Meer weten over het hotel? Bovenstaand vind je onze FAQ (meest gestelde vragen) over het verblijf. Weten hoe het boeken precies werkt? Bekijk dan ons 5-delige stappenplan.

  1. Kies jouw boekingssite

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Onderzoek daarnaast of de reisorganisator is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Check ook of er sprake is van onverwachte kosten (reserveringskosten en/of schoonmaaktarieven) en reiservaringen van andere klanten.

  2. Kies het aantal gasten

    Kies het aantal vakantiegangers (volwassenen en kinderen) waarmee je wilt vertrekken. Pas ook de leeftijden aan (kids of volwassenen), en voeg optioneel extra verblijven toe.

  3. Kies vertrekdag en vertrekluchthaven

    Geef aan welk vliegveld voor jou handig is. Er zijn meestal verschillende opties. Veruit de meeste mensen kiezen voor Schiphol, Düsseldorf & Eindhoven Airport zijn ook uitstekende opties: soms spotgoedkoop en goede parkeerfaciliteiten.

  4. Kies jouw verblijfsvorm

    Wil jij Pgs Kiris Resort all-inclusive boeken? Of heb je genoeg aan enkel logies? Een uitgebreide inclusieve vliegvakantie voorziet in alle gemakken maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan.

  5. Controleer jouw reis en maak de boeking definitief

    Check nog eens je reis en check de reissom. Eventueel kan je de vertrekdagof het aantal dagen wijzigen. Bevalt dit? Je kunt direct PGS Kiris Resort via internet boeken en de betaling versturen door gebruik te maken van iDeal, Creditcard of Paypal.

Hoeveel sterren heeft PGS Kiris Resort
5

Review

Ook een vakantie naar PGS Kiris Resort met vlucht boeken maar wil je graag meer weten over beoordelingen van andere klanten? Er zijn een aantal websites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover of holidayguru.nl kun je gebruiken om ervaringen van klanten te lezen. Je kunt daar bijvoorbeeld meer lezen over zaken zoals: Entertainment, Zwembad, Wellness, Kamer, Activiteiten, Sanitair, Ligging, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Hygiëne, Strand, Wifi, Bezienswaardigheden, Omgeving, Personeel. Het verblijf Pgs Kiris Resort in Kemer (Antalya, Turkije) telt een 5-sterren keurmerk. Notitie: de officiële sterrenclassificatie is slechts een momentopname. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie