Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Strand Palace Hotel aanbieding

Strand Palace Hotel is een prima 3-sterren resort in het populaire Londen (in het gebied Engeland, Verenigd Koninkrijk). Een vakantie in dit hotel is er al voor €342 p.p. (gebaseerd op Logies, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur (over het hele jaar) is 14 graden en en de beste reisperiode is zomermaanden. Proef en voel de Britse gebruiken en gewoontes en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties. Via onze vergelijker klik je snel door naar de beste aanbiedingen van reisorganisaties zoals OAD & Lavida Travel en vliegtickets van Norwegian vanaf Schiphol, Eindhoven of Düsseldorf, Groningen (Eelde), Brussel (Zaventem), Bremen, Maastricht (Aachen).


vakantiediscounterBekijk aanbiedingen
corendonBekijk aanbiedingen
d-reizenBekijk aanbiedingen
sunwebBekijk aanbiedingen
prijsvrijBekijk aanbiedingen
beachcheckBekijk aanbiedingen

Bekijk direct verschillende vakantie's bij bovengenoemde aanbieders of vergelijk hier alle reisorganisaties en boek online.
LocatieStrand Palace Hotel
Review3 sterren
AdresLonden
GebiedEngeland
VakantielandVerenigd Koninkrijk
Gem. temp overdag14 °C
Doorsnee vliegtijd1,5 uur
Geschikt voorSenioren of vrienden
SpreektaalEngels
Regionale ValutaBritse pond (GBP)

Belangrijke reisinformatie ten aanzien van jouw reis
Goedkoop naar Strand Palace Hotel vliegen? Het verblijf is gelegen in het Britse Londen (Engeland). Het land kent een zeeklimaat. De gemiddelde jaartemp. is zo’n 14 graden °C. De heetste periode is juli met 27 °C. De koudste periode is januari met 9 graden. Een goede vakantieperiode is zomermaanden. Je kunt hier betalen met de Britse pond (GBP) en de gesproken taal is Engels. Mensen zijn hier religieus: gemengd. De landcode is +44 en het voltage bedraagt 230 Volt. Populaire vliegvelden zijn Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester ((MAN). Houd rekening met een reistijd van zo’n 1,5 uur. Tijdzone: UTC+01 (tijdsverschil 1 uur vroeger). Het hotel biedt allerlei faciliteiten als bar, fitness, restaurant, roomservice, kluisje, wifi. Klik door naar natuurlijk ook ook zeker de aanbiedingen van accomodaties als Amber Light Villas, Abba Hotel Balmoral of Lawana Resort.


Goedkoop naar Strand Palace Hotel

Wil jij je verder verdiepen in Strand Palace Hotel? Het gaat om een geliefd hotel in het Britse Londen. Verder is het een gebied met mogelijkheden voor verschillende dagexcursies voor cultuur, natuur en ontspanning. Hieronder vind je de beste last minute aanbiedingen van betrouwbare touroperators uit Nederland zoals o.a. De Jong Intra of Prijsvrij.nl. Vaak kiezen consumenten voor een all-inclusive vakantie waarbij alles zit inbegrepen: een retourvlucht, de accomodatie en vervoer naar je verblijf. Wat is er zo prettig aan een pakketreis? Een samengestelde vakantie is voordelig en alles wordt uit handen genomen. Daarnaast: bij problemen kan je de reisorganisator hierop aanspreken. Vaak is er reisleiding ter plaatse aanwezig waar je vragen kunt stellen.

  • Strand Palace Hotel is een vaak-geboekte vakantielocatie in Engeland, Verenigd Koninkrijk.
  • Te boeken op basis van verschillende verzorgingstypes (ontbijt+diner of de gehele dag all-inclusive).
  • Je kunt al terecht bij deze locatie vanaf €342 p.p. waarbij we uitgaan van 3-sterren Logies (Vliegvakantie).
  • Een prettige tijd om hiernaar af te reizen is zomermaanden.
  • Voorbeelden van andere vertrekdagen zijn 29 december 2023, 23 oktober 2024 & 6 maart 2024.

Bekijk voordelige vliegreizen

De scherpste aanbiedingen voor jouw aankomstdatum


Last-minute vliegvakantie maandag 29 april 2024 boeken

Zoek jij iets voor de korte termijn en wil je binnen nu en 6 weken je koffers pakken? Normaal gesproken kan je kiezen voor geweldige Strand Palace Hotel last-minute vliegvakanties met voordeel. In het scenario dat de accomodatie in Engeland ruimte over heeft, dan kan je deze kamers supervoordelig boeken bij operators als Alltours. Slimme consumenten boeken met gigantische voordelen tot wel €310 korting per gast. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent in de vertrekdatum naar Londen. Onthoud: zoek tijdig naar een goede reisverzekering en eventueel ook een annuleringsverzekering. Hierin zijn eigenlijk 2 smaken: een doorlopende- of kortlopende vakantieverzekering.

Check de top-10 reisbureau’s april 2024

  1. Vakantiediscounter: Veel hotels met logies en ontbijt.
  2. Corendon: Goedkope pakketreizen en last-minutes.
  3. TUI: Groots aanbod met zonvakanties.
  4. BeachCheck: Alle deals en acties op 1 site.
  5. Sunweb: Eenvoudig verzekeringen bijboeken.
  6. Prijsvrij: Eenvoudig en voordelig boeken.
  7. Suntip: Online inchecken voor je vlucht.
  8. Alltours: Hele mooie last-minute deals.
  9. ReisKnaller: Gegarandeerd veilig boeken.
  10. Stip reizen: Altijd voldoende hulp bij vragen.

All-inclusive vakantie Strand Palace Hotel

Enthousiast over deze reis en wil je boeken? Je moet dan nadenken over het type verblijf. Selecteer ik enkel logies, wil ik volpension, of kies ik voor volledig comfort met ulta all-inclusive? Een Strand Palace Hotel all-inclusive aanbieding is ontzettend relaxt. Al het drinken en eten is volledig inclusief in de prijs. Zodoende geniet jij van een vliegreis zonder zorgen zonder dat jij je druk hoeft te maken over hoge rekeningen. Louter de trips, cadeau’s en souvenirs kunnen optioneel gekocht worden. Het is een geweldige manier om verschillende ervaringen op te doen in de Britse beschaving in het welbekende Londen. Is een Strand Palace Hotel all-inclusive vliegvakantie het geld waard? In het overzicht hieronder check je verschillende negatieve en positieve aspecten. Bekijk ook eens bestemmingen zoals Gandia, Frankrijk & Nevada.

3 voordelen van een volledig verzorgde reis

  1. Je weet van te voren wat je kwijt bent.
  2. Onbeperkt genieten van de buffetten en drankjes.
  3. Kiezen voor extra opties in Londen.

Waaorm je niet moet kiezen voor all-inclusive

  1. De buffetten worden soms eentonig.
  2. Amper contact met de lokale bevolking.
  3. Soms wordt er veel eten weggegooid.

Last Minute aanbiedingen

Goedkoop en snel op vakantie!


Hoe zit het qua voorzieningen bij Strand Palace Hotel?

In dit verblijf kan je gebruik maken van diverse voorzieningen als bar, fitness, restaurant, roomservice, kluisje, wifi. Heb je bijzondere voorkeuren zoals een glutenvrij ontbijt of huisdieren? Je kunt dit doorgaans achteraf nog aanvragen bij deze vakantiebestemming in Londen.

Waar vind ik de beste aanbiedingen van dit hotel?

De kosten inclusief vlucht hangen af van een paar factoren zoals onder andere hoe lang van tevoren je boekt, de gekozen luchtaven, dag van vliegen, vliegmaatschappij en het gekozen arrangement. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Zet de reis dan op tijd vast en maak gebruik van de vroegboekkorting speciaal voor het hoogseizoen. De hoogste kortingen voor hotel en vlucht vind je buiten de schoolvakanties en op het moment dat je gaat voor een last-minute boeking. De prijs die je betaalt wisselt elk moment weer. Bezoek jouw favoriete reisbureau om direct de huidige prijs te checken.

Met welke vliegmaatschappijen kan ik vliegen?

Air Canada (AC) & Ukraine Int. Airlines (PS) zijn erkende maatschappijen en brengen je ook (indirect) naar Engeland. Profiteer van websites als Vliegwinkel.nl voor alle mogelijke vluchten en de kosten p.p. Ga jij voor een Strand Palace Hotel pakketreis aanbieding? Daarbij bepaal je doorgaans niet zelf met welke airline je vliegt.

Is het hotel goed bereikbaar?

Dit verblijf in Londen heeft een uitstekende bereikbaarheid vanaf vliegvelden als Amsterdam Schiphol, Eindhoven Airport of Groningen (Eelde), Keulen, Bremen, Brussel (Zaventem), Maastricht (Aachen). Vanaf de aanvlieghaven vlakbij Verenigd Koninkrijk moet je nog verder reizen naar Strand Palace Hotel. Huur een auto of een trein / bus (OV).

Zoek je meer specificaties? In het bijgaande stukje bekijk je een handige FAQ over deze vakantie. Hulp nodig bij boeken? Check dan ons 5-delige stappenplan.

  1. Een keuze voor een boekingssite maken

    De prijs is niet altijd het meest belangrijke. Check bovendien of de reisorganisatie beschikt over keurmerken als het ANVR en SGR. Informeer ook naar de verborgen kosten (kosten boeking en kosten voor schoonmaak) en reisrecensies van andere vakantiegangers.

  2. Reisgezelschap kiezen

    Selecteer het aantal gasten (volwassenen en kinderen) die meegaan op vakantie. Selecteer per reiziger de leeftijd, en voeg optioneel extra verblijven toe.

  3. Kies vertrekdag en vertrekluchthaven

    Kies vanaf waar je wil vliegen. De meeste toeristen vertrekken vanuit Nederland, België of Duitsland. Schiphol is met afstand de meest gekozen optie, Luik of Eindhoven Airport zijn ook het overwegen waard: betaalbaar en goed te bereiken met auto of OV.

  4. Ontbijt, lunch en diner

    Wil jij graag Strand Palace Hotel all-inclusive boeken? Of is logies voor jou voldoende? Een unieke inclusieve vliegvakantie biedt ultieme comfort maar is vanzelfsprekend wel wat duurder.

  5. Bekijk de uiteindelijke prijs en boek online

    Kijk of alles naar wens is en bekijk de totaalprijs. Indien gewenst kan je de vertrekdagof het aantal nachten van de vakantie nog aanpassen. Klopt dit met jouw wensen en budget? Je kunt vandaag nog Strand Palace Hotel via internet boeken en de betaling overmaken via iDeal, Paypal of Creditcard.

Hoeveel sterren heeft Strand Palace Hotel
3

Review

Ook een vakantie naar Strand Palace Hotel met vlucht boeken maar lees je graag eerst wat reiservaringen van andere klanten? Surf dan eens rond op sociale media en websites waar je ervaringen kunt bekijken. Tripadvisor, Zoover & feedbackcompany.com worden gebruikt voor betrouwbare informatie over accomodaties. Reizigers geven hier hun mening over aspecten als: Kwaliteit bedden, Zwembad, Wellness, Kamer, Entertainment, Hygiëne, Kindvriendelijk, Bereikbaarheid, Ligging, Sanitair, Personeel, Omgeving, Strand, Bezienswaardigheden, Excursies. De accommodatie Strand Palace Hotel in Londen (Engeland, Verenigd Koninkrijk) verdient een 3-sterren keurmerk. Belangrijk: het aantal sterren zegt met name wat over het aantal voorzieningen. Kijk dus goed naar reviews van andere reizigers.

Plaats een reactie