Zonvakantie
De mooiste stranden
All inclusive
Ongekende luxe
Verre Reizen
Een prachtige reis
Last minutes
Snel vertrekken
Stedentrips
Ontdekken & Genieten

Cruisevakantie met vlucht

Cruiseschepen en cruisemaatschappijen brengen u naar alle reisbestemmingen over de hele wereld. Verwen u zelf met een cruise die aansluit bij uw budget en profiteer van de speciale cruise arrangementen die regelmatig worden aangeboden. Op onze site treft u de meest actieve en bekende cruise reizen touroperators en reisbureaus door heel Nederland.

Een cruise trip naar verre bestemmingen
Cruisevakanties maken een grote vlucht, laat u ook eens verwennen tijdens een volledig verzorgde cruise vakantie naar een verre bestemming. U kunt een cruise reis boeken naar ieder werelddeel en zelf uw reiskeuze maken of daarbij om advies vragen van uw cruisemaatschappij of cruise vertegenwoordiger.

Cruise reizen in Azië, Zuid-Amerika, Alaska of naar de Noordpool, het kan allemaal. Wilt u een cruise tocht maken in de Caribbean, het Middellandse zeegebied of misschien het Verre Oosten of Azië? Geen probleem, er is geen reisbestemming die u met een cruise tocht niet kunt maken. U vliegt desgewenst naar uw bestemming, gaat aan boord en laat u gedurende uw reis verwennen door een deskundige crew, die u verwent vanaf het moment dat u aan boord komt tot aan de laatste stap als u het cruisschip verlaat.

Een cruise of een bootreis?
Cruiseschepen zijn doorgaans bedoeld om een bootreis te maken over zee, u kunt uw eerste ervaring met een bootreis ook op doen in Nederland of ons omliggende landen in Europa, door een bootreis op de Rijn of Maas of ander rivier in Europa te maken met een rivier cruise. Informeer naar de mogelijkheden voor dagtrips of vakantie op het water.

Een cruise is voor elk budget
En boven alles zijn de cruise reizen doorgaans geheel verzorgd. Relatief gezien zijn cruisereizen voor uw vakantie een uitstekende keuze als u van verwennerij en een relax vakantie houdt. Laat u daarom goed informeren over de mogelijkheden en bekijk de afzonderlijke sites van de cruisemaatschappijen en reisbureaus en hun cruise aanbiedingen in de omgeving of provincie.